hofff 22.02.06, 10:00 Szukam fajnego miejsca na weekend majowy 29.04-3.05.06. dla ok. 12 osób (dorośli). Może być dom, pensjonat czy hotel. Zależy nam na ciekawej okolicy i przyzwoitych warunkach. Gdybyście mogli coś doradzić będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: majowy weekend - szukam 22.02.06, 10:07 karpacz: road na uroczysku, z dala od ludzi - super sprawa. grill, bar, świetne warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: majowy weekend - szukam 22.02.06, 12:55 www.rokytnice.com/ polecam stronę miasta Rokietnica , fajne warunki nie tylko na zimowe wypady (właśnie wróciłem :) można wynająć cały domek. Ubytowani to baza noclegowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esiak Re: majowy weekend - szukam IP: *.net.pl 22.02.06, 15:26 Tez pierwsze co pomyslalam to Karpacz. Sama chetnie bym sie tam wybrala na majowy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: majowy weekend - szukam 22.02.06, 15:30 Polecam Czechy , taniej , miło i ładnie a jedynie z 20 km. dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
biebie Re: majowy weekend - szukam 22.02.06, 16:39 poszukaj na www.interhome.pl fajne chaty w gorach, komfort bo cala ekipa mieszka razem bez zadnych obcych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts majowy w Łagowie, koniecznie IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 19:24 standard zależy od kasy Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: majowy weekend - szukam 22.02.06, 20:51 dzieki za rady. macie racje, czechy i karpacz sa ok. maly problem, jestem z dolnego slaska i karpacz znam jak wlasna kieszen, chcialem wybrac sie w wasze strony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: majowy weekend - szukam IP: *.ztpnet.pl 22.02.06, 22:10 np. dawny osrodek Huty Katowice obecnie własność prywatna domki murowane - salon, sypialnia, kuchnia, łazienka parking strzeżony plac zabaw dla dzieci ognisko, gril w lesie nad jeziorem zdala od innych osrodków drogo ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: majowy weekend - szukam IP: *.ztpnet.pl 24.02.06, 13:59 www.zacisze-centre.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primordial Re: majowy weekend - szukam IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.02.06, 23:30 Moze kiedys polecilbym Ci Lagow, ale dzis to syfiarnia... Nie wiem, jaka okolica kreci Ciebie i Twoich znajomych. Moze Brody za Lubskiem? Bardzo ladna okolica, tylko nie wiem, czy w oficynie zamkowej mozna spac (tzn jest tam na pewno knajpa, nie wiem czy hotel). Lasy, jeziora, ciekawy teren, zabytki (zamek w Brodach, ale i poniemiecki kompleks w Zasiekach, gdzie wg programu "Nie do wiary" Luftwaffe testowalo UFO, he he he!!!), blisko do Szkopow (czyli kilometrow sciezek rowerowych w super stanie)-jesli lubicie aktywny wypoczynek, to nie bedziecie sie nudzic. Jesli lubicie jeziora, to kolo Dobiegniewa rozciaga sie ladny ciag jezior, wysepek itd o kretynskiej nazwie "Lubuskie Mazury". Cos pieknego.Moze tez cos w Puszczy Drawskiej albo Noteckiej. Sympatyczny szlak rowerowy leci z grodziska w Santoku (wspaniala okolica, troche jak bezlesne gory, troche jak delta rzeczna) przez Gorzow do Bogdanca (stary mlyn). Jesli jazda konna, to Bronkow kolo Gubina. Wtedy tez mozna skoczyc na strone niemiecka, kolo Gubina maja ciekawe rzeczy (np olbrzymie wrzosowiska). Cos sie znajdzie, tylko trzeba pogrzebac. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: majowy weekend - szukam 24.02.06, 08:24 a moze ktos, kto prowadzi hotel lub pensjonat by cos zaproponowal? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Łagów Lubuski IP: *.ztpnet.pl 28.02.06, 13:19 polecam mimo wczesniejszej oceny /nieprzychylnej/. Hotel Leśnik -przy samym jeziorze. Odpowiedz Link Zgłoś