Gość: sagan IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 25.11.02, 20:46 zielonogórscy orzecznicy ZUS proszeni do akcji; bądźcie równie obiektywni jak przy orzekaniu spraw zwykłych obywateli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Drogi Alfred ALE EPIDEMIA !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.02, 22:06 Czy biedni,chorzy urzędnicy zjedli jakiś zgniły A.Owoc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 25.11.02, 22:24 Gość portalu: sagan napisał: > zielonogórscy orzecznicy ZUS proszeni do akcji; > bądźcie równie obiektywni jak przy orzekaniu spraw zwykłych > obywateli Chyba żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 22:47 A teraz wiadomsc jaka by napisal albo lvc albo ktos mu rowny (czyt. niski) NA PEWNO W NIEDZIELE NA MSZY CZARNA DAMA WYMODLILA CHOROBE I NIE SIE CO SMIAC W STANACH OTKRYTO PRZYPADEK DZUMY TO CO DOPIEO W TAKIEJ ZIELONEJ GORZE! no biedni urzednicy biedni a co im zrobia taaakiego walaaa wykpia sie i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 22:51 ofiary ale nie czytski politycznej zwykle ofiary zwykli BMW pna intelygenta jedrasia (bez ktorego o Zielonej Gorze nie wiedzili by nawet mieszkancy drzonkowa -taka byla promocja) toko rzecze: - Jestem ofiarą czystki politycznej. Nikt nawet nie poprosił mnie o przekazanie biura. Nie dopuszczono mnie też przed oblicze pani prezydent. Dostałem papier i do widzenia - mówi. - Ja jestem z SLD, ale wymówienia dostało też dwóch moich współpracowników, którzy z polityką nic nie mają wspólnego. to w koncu czystki czy patalachow zwalnianie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 25.11.02, 22:57 Gość portalu: naskret napisał: > ofiary ale nie czytski politycznej zwykle ofiary zwykli BMW > pna intelygenta jedrasia (bez ktorego o Zielonej Gorze nie wiedzili by nawet > mieszkancy drzonkowa -taka byla promocja) toko rzecze: > - Jestem ofiarą czystki politycznej. Nikt nawet nie poprosił mnie o > przekazanie biura. Nie dopuszczono mnie też przed oblicze pani prezydent. > Dostałem papier i do widzenia - mówi. - Ja jestem z SLD, ale wymówienia > dostało też dwóch moich współpracowników, którzy z polityką nic nie mają > wspólnego. > to w koncu czystki czy patalachow zwalnianie??? Akurat w tym przypadku nie ma to najmniejszego znaczenia. Jędraś jest ofiarą od urodzenia a fachowcem nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 23:00 Jak można sugerować, że chorzy urzędnicy poszli na lewe zwolnionka. To absurd. Ja gdybym tak karierę związał z Listkiem, był pewien, że cały swiat (czytaj kilka stołków w Zielonej) jest do zdobycia, też bym sie rozchorował od takiego kopniaka. ot, niewdzięczni zielonogórzanie. Przezieć od tego można dostać rozwolnienia, zawału a przynajmniej nerwicy. A to są rzeczywiste choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 25.11.02, 23:08 Gość portalu: Mis napisał: > Jak można sugerować, że chorzy urzędnicy poszli na lewe zwolnionka. To absurd. > Ja gdybym tak karierę związał z Listkiem, był pewien, że cały swiat (czytaj > kilka stołków w Zielonej) jest do zdobycia, też bym sie rozchorował od takiego > kopniaka. ot, niewdzięczni zielonogórzanie. Przezieć od tego można dostać > rozwolnienia, zawału a przynajmniej nerwicy. A to są rzeczywiste choroby. Mogli się zaszczepić przeciw zwolnieniom. Byli mało przewidujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 23:36 Dawno nie było takiego profesjonalizmu w działaniach. No cóż dobre ziarno trzeba oddzielić od plew. Tak trzymać. A choroby urzędników nie są niczym nowym. Jest nadzieja że się napewno kiedyś skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.szpital.zgora.pl 26.11.02, 07:17 Pochowali się jak szczury, pozorując chorobę, narażając budżet na niepotrzebne wydatki. Ani wstydu, ani honoru. Jeżeli odchodzi mój szef to zdaję sobie sprawę, że i ja będę musiał odejść. To są właśnie te honorowe, czerwone świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jba2 Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 26.11.02, 08:13 Rzecznik prasowa? A co to takiego? Pan R. Rewiński powinien zajrzeć czasami do słownika języka polskiego. Rzeczownik 'rzecznik' jest rodzaju męskiego. Formą żeńską tego rzeczownika jest 'rzeczniczka'. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55299http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55298 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhmmm... Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: *.uz.zgora.pl 26.11.02, 08:20 Gdzieś w gazetach czytałem, że istniało jakieś biuro promocji miasta, ale trudno mi ten fakt potwierdzić. Moja instytucja gościła sporą grupę ludzi z różnych stron świata - pisała o tym prasa. Tzw. Biuro Promocji nie uważało za stosowne podarować gościom choćby plany miasta. Mówiąc krótko: to były darmozjady. Choć dla p. Ronowicz nie mam zbytniej estymy, ale wywalenie z roboty darmozjadów jest słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali IP: 62.87.223.* 26.11.02, 08:42 "SLD Bogusław Jędraś. - Jestem ofiarą czystki politycznej (...) ale wymówienia dostało też dwóch moich współpracowników, którzy z polityką nic nie mają wspólnego." postawił tezę i sam ją obalił: czystka polityczna niepolitycznych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMEMBER HOLA HOLA MR. JĘDRAŚ! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 13:25 Panie Jędraś łżesz pan do samego końca aparatczyku SLD. Z miesiąc temu podczas wyborów przeczytałem, ze pana współpracownik niejaki Jacek M. wykonał pewne zadanie bo jest członkiem SLD a teraz pan mówisz co innego. No tak, ja wiem, tylko krowa nie zmienia poglądów! Zainteresowanych odsyłam do archiwów Gazety Lubuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoskór Re: HOLA HOLA MR. JĘDRAŚ! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 13:52 To FAKT: był taki artykuł w Lubuskiej. Chodziło o jakiś przekręt Biura Promocji (wg. dziennikarzy) nie pamiętam o co poszło, ale pamiętam słowa Jędrasia o wspołpracowniku Michalewiczu (bo to kolega mój był ze szkoły i często próbował rwać panienki "U Ojca" jak była jeszcze to dyskoteka)i dziwiłem się, że "playboy" Michalewicz należy do SLD!!! tak wtedy Jędraś w Lubuskiej powiedział, że nalezy!!!!. No to jest kłamstwo bo teraz Jedraś mówi, że współpracownicy (czyt. również Michalewicz) nie był. I albo wtedy przekręt miał rzeczywiście miejsce a Michalewicz nie był w SLD albo był (co nie wyklucza przekrętu) i obecnie Jędraś kłamie. A z tego co wiem Biuro składało się z trzech osób: Jędraś, Michalewicz i jakaś dupcia - więc nie ma mowy o kimś czwartym! A tak wogóle, to jako zielonogórzanin chciałbym się dowiedzieć co Biuro Promocji Miasta Zielona Góra zyskało dla miasta w swoich dalekich, zagranicznych wojażach - np.wyjazd Jędrasia do Chin (lubi czerwone) - i ile to kosztowało??!!? a osławione już Cannes??? Brzmi nieźle ale co my mamy z tego. Fotki Jędrasia z chińskiego muru? czy może Złotą Palmę? Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 26.11.02, 21:55 dopowiem tylko , że ci państwo zachowują się na swoim normalnym poziomie, wstyd! nie umieli wygrać ani nie potrafią przegrać! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Zwalniani urzędnicy się pochorowali 27.11.02, 00:07 tzenzor_markon napisał: > dopowiem tylko , że ci państwo zachowują się na swoim normalnym poziomie, wstyd > ! > nie umieli wygrać ani nie potrafią przegrać! Każdy orze jak może, a urzędnik w szcególności. Odpowiedz Link Zgłoś