Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!!!

01.03.06, 16:27
Czy ktoś wie jaki jest numer telefonu do takiego przystojnego sprzedawcy
komputerów w sklepie (chyba metacom) na dworcowej. jestem w nim zakochana na
zaboj.
Obserwuj wątek
    • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 01.03.06, 16:29
      Czego się nie robi dla zakochanych :):):):)

www.metacom.pl/?mod=41

powodzenia ;)
    • super_miluska Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 01.03.06, 16:38
      dziekuje bardzo, zadzwonie do niego chyba jednak :) - a moze ktos go zna? Co o
      nim myslicie?
      • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 01.03.06, 16:42
        Nie znam go :):):)
        Ale pośpiesz się, teraz już wie pół Zielonej, że jest jeszcze jakiś fajny facet
        :):):):):):)
    • ziemda Co Wy Poglupialyscie ????????????? 01.03.06, 17:05
      PRZECIEZ TO MASLAK I CIEPLE KLUCHY JAKICH MALO - ZNAM GO !!!!!!!!!!!!!!!!1
      • super_miluska Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? 01.03.06, 17:36
        oj nie zgadzam sie :) i prosze nie żartować z moich uczuć. A tak poważnie to
        może wiecie czy on jest wolny ?
        • aski68 Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? 01.03.06, 17:37
          super_miluska napisała:

> oj nie zgadzam sie :) i prosze nie żartować z moich uczuć. A tak poważnie to
          > może wiecie czy on jest wolny ?

TAk... po 18-stej :):):)
        • Gość: beatka Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 17:45
          a jakie to ma znaczenie, czy jest wolny ? dziś każdy ma prawo walczyć o swe
          szczęście :-) powodzenia !!!
          • aski68 Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? 01.03.06, 17:51
            do boju !!! :):):):):):):)
        • Gość: xyz Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 01.03.06, 22:49
          A którego masz na myśli? ;)
      • aski68 Re: Co Wy Poglupialyscie ????????????? 01.03.06, 17:37
        Proponuję podać inne namiary :):)
        Choćby poogladać sobie :):):):):)
    • ziemda Ci super faceci z Zielonej 01.03.06, 17:44
      Jest dużo takich super facetów w Zielonej wystarczy tylko czasami w tym
      codziennym pędzie zatrzymać się podnieść głowę i się rozejrzeć :) A kilka
      fajnych namiarów by się znalazło :)
      • Gość: beatka Re: Ci super faceci z Zielonej IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 17:45
        to praaaawdaaa !!!
        • Gość: Mariolka Re: Ci super faceci z Zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:00
          A może opisałabys tego przystojniaka z metacomu ? Tez chcialabym go poznac ;-)
    • Gość: Freddi Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.copetel.net.ar / *.copetel.com.ar 01.03.06, 21:38
      Niestety dla Ciebie jest gejem i to na 100%. Często widuję go w "H2O-Sauna
      Club" we Wrocku. Kiedyś się nawet kąpaliśmy w tym samym dżakuzi, ale z mojej
      strony to był tylko taki jednorazowy eksperyment, bo mój facet nie lubi grupowo.
      Bardzo otwarty z niego chłopak, lecz nie w Twoim kierunku. Ale super_miluska
      nic się nie martw, podobno dziewczynom często się podobamy, bo jesteśmy lepiej
      zadbani i kulturalniejsi co odbieracie błędnie jako flirtowanie.
      • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 01.03.06, 22:14
        Nie no jakim gejem skad te informacje przeciez mowilem ze go znam - no co
        najwyzej transwestyta - ale to i tak by bylo naciagane - musiales z kims
        pomylic - mowilem ze cieple kluchy i maslak :D
        • Gość: Monika_S Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:34
          Ja tez go znam i faktycznie troszke kluchowaty jest ale gej to z niego zaden
          • Gość: Chuck Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:38
            no co wy dziewczyny, ten gosc jest szybszy odemnie

Chuck
            • Gość: Jola Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.pool8539.interbusiness.it 01.03.06, 22:48
              W tych sprawach, szybkość to wada kochaniutki;)

• Gość: Migluś Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.06, 23:49
      Kurczę, ja też mieszkam na dworcowej, jestem atrakcyjny, a rapiera mam takiego,
      że ho, ho...
      • Gość: maniek Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 01:28
        Twój rapier w porównaniu do mojego rumaka to jak maryla rodowicz i doda
        elektroda...
    • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 09:16
      Tak sie zastanawiam - co to znaczy zakochana na zaboj - znaczy ze cos grozi
      mojemu znajomemu ? Co prawda to cieple kluchy i maslak ale jak bedzie trzeba
      bedzie to go bedziemy bronic kto wie do czego zdolna zabojcza milosc :D
      • Gość: marian paździoch Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 10:57
        Jak to jest fajny facet,to ja jestem cudowny wręcz boski przystojniak,ten gość
        (wiem,bo robie tam czasem zakupy) to ciepłe kluchy,maślak,lalus itd,ja mam
        179cm,70kg wagi,jestem garbatym szatynem z długim jak to ktoś napisał
        rapierem,nie narzekam na brak kontaktów fizycznych z przeciwna płcią i jest
        fajnie,weź paździocha,zostaw popaprańca!
        • Gość: kilo Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 11:08
          o odezwała się lawina pazdziochów
          • glupiutkamariolka Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 11:19
            beznadziejny jest,a Ty dziewczyno chyba niewidoma jak to napisał powyżej
            MP,chyba,ze jesteś 16-letnią nastką z obwisłym brzuchem,spod którego wycieka
            warstwa tłuszczu wyhodowana podczas długiej zimy,za długiej...
            • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 12:42
              Kurde co za trafny nick - Glupiutka Mariolka !!!
              • glupiutkamariolka Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 16:04
                Jesteś gburem!Pewnie siedzisz sobie teraz klikając w klawiaturkę lewą ręką a
                prawą sobie dogadzasz,tak,tak znamy tego Pana wszyscy,to Pan Wielka Rąsia:)
                • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 16:06
                  Sama sie tak nazwalas a teraz masz z tym problem ? Poza tym popatrz na swoje
                  posty zakompleksiona dziewczynko :D
    • Gość: Marcin z dworcowej Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.06, 12:11
      Ale numer, to wszystko o mnie. Mam cicha wielbicielke i nie zgadzam sie ze
      jestem pulchny :) moze tylko troszke przy kosci ale trenuje.
      • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 12:28
        Pewnie Marcin ze trenujesz - podnoszenie wielkiej butelki z piwem i jedzenie
        hamburgerow na czas :D - Zawsze mnie pokonasz kurde :D
      • Gość: jadek Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 14:16
        a w Mc Donald jestes stałym klientem,brawo paczusiu!
        • Gość: Big Mac Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.06, 14:52
          Potwierdzam, widziałem ich w Mc Donalds jak wcinali wielki kanapki i popijali
          super wielka cola
        • ziemda Kompleksy ???!!!! 02.03.06, 15:16
          A co zzeraja cie kompleksy patyczaku ? Prawdziwy facet to facet slusznych
          rozmiarow np 200 cm i 100 kilo zywej czystej wagi !!! :D
          • Gość: jadek Re: Kompleksy ???!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 15:30
            Takiego grubasa to na treningu prosta akcja kładę lewy prawy,unik rotacyjny i
            pieczetuje sierpem,dla Twojej wiadomości chuchro czyli ja ma 181cm wzrostu,78kg
            na rzeźbie i 43cm w bicepsie,patyczaku!
            • yepes-boski Re: Kompleksy ???!!!! 02.03.06, 15:36
              Facet musi być wysportowany albo trenować jakiś sport,bez tego to bumelant i
              impotent,parówkowym skrytożercom mówimy głośno i wyraźnie NIE!
            • ziemda Re: Kompleksy ???!!!! 02.03.06, 15:37
              43 cm ? no tak jak sie nie ma czym chwalic to sie trzeba chwalic bicepsem. Brawo
              jestem pod wrazeniem ale chyba zapomniales ze chuck ma tyle w kciuku :D
    • super_miluska Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 02.03.06, 17:31
      widze ze dyskusja schodzi na inne tematy :( szkoda, ale mam prosbe do
      prawdziwych, powaznych i uczuciowych dziewczyn - mozecie cos mi doradzic, ja
      naprawde chce poznac tego chlopaka.
      • isia215 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 08:35
        to zależy od Twojego wyglądu! Jest to ważne żeby dobrać odpowiedni sposób na
        facia.
        • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 10:38
          Miluska - jako ze go znam a wydajesz sie byc calkiem fajna to sprzedam ci rade
          pomoge amorowi a co - wejdz do niego z taca pelna pysznych hamburgerow w reku
          trzymajac otwartego duzego browca - najlepiej ubrana w zwiewna przezroczysta
          bielizne - sukces gwarantowany - wielka nieskonczona milosc - a zeby i jeszcze
          na serce nie padl od nadmiaru szczescia :D
        • Gość: Jarek-abstrahując Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:48
          [2006-03-03 14:46:15] >> Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieje, ze kiedyś będę
          miał dziewczynę.
          Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętną.Wiec zdecydowałem, ze
          potrzebuje dziewczyny z uczuciami.
          Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyna, która była bardzo namiętna.
          Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo sie
          denerwowała.Ciągle groziła samobójstwem. Postanowiłem, ze musze znaleźć
          jakąś "stabilna" dziewczynę.
          Jak doszedłem do 25 znalazłem dziewczynę stateczna, ale było to strasznie
          nudne, wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła sie z życia. Życie stało
          się przygnębiające. Trzeba było znaleźć dziewczynę,z którą można byłoby przeżyć
          cos podniecającego.
          W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadążyć.
          Wciąż sie śpieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca..Ciągle z kimś flirtowała. Z
          początku było zabawnie i ciekawie. Ale był to związek bez przyszłości. Wiec
          postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami.
          Kiedy juz miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitna dziewczynę
          stojącą twardo na ziemi. Ożeniłem się z nią. Ale niestety była tak ambitna,że
          się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem.
          Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami
      • isia215 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 12:25
        wiecie co seksu mnie się chce
        • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 14:54
          No wiesz jak tak mozna - tu powazny temat a tu takie rzeczy... A mocno ci sie
          chce ? :D
        • Gość: p. Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 20:18
          zazdroszcze!!!bo mi sie ostatnio w ogole nie chce i to jest straszne:(
    • Gość: MetaCom Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:33
      Witam.
      Niestety dopiero teraz zauważyliśmy taki post :)
      Czy można dowiedziec się o którego z nas chodzi??
      Bo jest nas trzech.

• ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 17:00
        Ale jazda jak zwykle Marcinek cielatko i maslaczek nic nie wiedzial - a tak sie
        chwali ze non stop monitoruje forum :P
        • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 17:01
          No bo w koncu chodzi o Marcina nie ? Marcin przyznaj sie ze romansujesz z
          klientkami :D
      • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 17:01
        Gość portalu: MetaCom napisał(a):

> Witam.
        > Niestety dopiero teraz zauważyliśmy taki post :)
        > Czy można dowiedziec się o którego z nas chodzi??
        > Bo jest nas trzech.

No to się dopiero zacznie :):):):):)
    • Gość: Jola Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.06, 17:02
      a ja bym sie z nim umowila, co z tego ze maslaczek
      • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 17:11
        E tam zostaw maslaka i bierz sie za prawdziwka - ZA MNIE !!! :D
        • Gość: MetaCom Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:14
          Panie ziemda może by się Pan przedstawił??
          Na maślaka to ja chyba aż tak niewyglądam??
          Troche ostatnio biegałem :)

P.S. Tylko bez obraźliwych odp. prosze :)
          • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 03.03.06, 17:18
            Mowiac maslak mam na mysli raczej cechy charakteru a nie fizyczne Panie Marcinie
            jesli juz tak sobie panujemy :D
      • Gość: Mariusz Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:18
        Podaje telefon : 3241224
        gg : 7951308

milej rozmowy
        • Gość: zaptanie Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.06, 19:22
          telefon jest na stronce a numer gg to chyba mariusza :)
          • Gość: ja Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.03.06, 22:34
            he he.Teraz każda panna ,która wejdzie do sklepu ma przerąbane.Będą obcinać-to ta cczy nie?he he.Może nawiedzimy masowo MetaCom niech sie postersują?he he
    • ziemda Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 12:04
      No i co tam jak sie rozwija romans bo sprawa ucichla !!!
      • be.em Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 12:06
        jak emocji nie ma to i znaczy, że związek skonsumowany:)
        • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 15:54
          be.em napisała:
          jak emocji nie ma to i znaczy, że związek skonsumowany:)

ależ emocje dopiero się zaczynają :):):):)
          • be.em Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 15:55
            to zalezy od tego, co podali na deser:))
            • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 16:04
              byle coś słodkiego :):)
              • be.em Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 16:05
                no tak, bo pikantne było przedtem:)
                • aski68 Re: !!!!!!!!!! Super facet na dworcowej !!!!!!!!! 06.03.06, 16:39
                  powiedz sama... przyprawy są ważne :):)
    • aski68 No dobra ! 06.03.06, 16:24
      A może się teraz któraś przyzna czy tam była pooglądać... komputery ? :):):):)
      • be.em Re: No dobra ! 06.03.06, 16:27
        ja nie byłam... ale chyba pójdę... :)))
        • aski68 Re: No dobra ! 06.03.06, 16:31
          KONIECZNIE ! już się nie mogę doczekać jakiś opisów :):) a byłem dzis tak blisko
          :):):)
          potem opowiesz jak było :):):):)
          • be.em Re: No dobra ! 06.03.06, 16:32
            kogo mam szukać? super przystojniaka typu ciepłe kluchy? :))) ale ja mogę być
            nieobiektywna:) kocham się w B. Willis'ie i Pawle Małaszyńskim:)
            • aski68 Re: No dobra ! 06.03.06, 16:34
              nie wiem jak tam Pawełek , ale Brussssss jest ok :):) więc zdaję się na Twój
              kobiecy instynkt i oko :):)
          • be.em Re: No dobra ! 06.03.06, 16:33
            jest kierowca:) do jutra:)
            • aski68 Re: No dobra ! 06.03.06, 16:36
              trzymaj się
              pa :)
    • ziemda No to dzisiaj wielki dzien - lustracja na dworcowe 07.03.06, 09:32
      Faceci uwazac a takze nie obracac sie ani schylac (na wszelki wypadek) :D
      • aski68 Re: No to dzisiaj wielki dzien - lustracja na dwo 07.03.06, 09:34
        To była tak któraś z Pań ? :):) bo ciekaw jestem :):):)
        • Gość: xyz banda idiotów IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.03.06, 09:26
          Bando idiotów! Co wy wiecie o miłości? Traktujecie osobę jak towar, do
          oglądania, do analizy cech! Proponuję refleksję nad własnym życiem.
          Powiedzieć coś o człowieku,to najpierw trzeba go poznać. Obrzydliwe!
          A ty "zakochana"... cóż -dojrzałości Ci trzeba. Z całym szacunkiem.
          • Gość: Marek Re: banda idiotów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.03.06, 16:37
            oj, mocher sie az wylewa z twojej wypowiedzi, jesli cie takie tematy draznia to
            dlaczego zabierasz glos i zamet robisz? W kosciele tak ci kazali w niedziele -
            wpierniczac sie gdzie popadlo? A moze ojciec dyrektor kazal? Idz lepiej
            pozbierac troche pieniedzy na jego nowy samochod.
            • Gość: kubusia Re: banda idiotów IP: 193.19.83.* 10.03.06, 22:35
              oj oj a tak fajnie sie zapowiadalo!:)Nie psuj zabawy stary pierniku!
              A Wy tam, fani romansu, komentujcie na biezaco, jak sie sprawy maja:) Bo ja
              mieszkam teraz zza granica, ale Zielonke nawiedze w kwietniu, to wpadnę kuknąć
              na komputer Pana Marcina wel "ciepłe kluchy";))
              • aski68 Re: banda idiotów 10.03.06, 22:36
                no właśnie jakoś się żadna z pań nie wypowiada :(
                a szkoda :)
            • Gość: xyz Re: banda idiotów IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.03.06, 08:49
              Primo - jestem młodym człowiekiem, nie starym piernikiem
              Secundo - o.Rydzyka nie lubię, Radia M. nie słucham, na kazaniach
              takich problemów się nie porusza
              Tertio - mam piękną, mądrą, seksowną i bogatą żonę,
              jestem szcześliwy i niczego mi nie brakuje, jej też.
              Quarto - przeraża mnie Wasza płytkość i mam prawo to powiedzieć
              Quinto - nienawidzę głupoty i różowego koloru
              • aski68 Re: banda idiotów 11.03.06, 08:56
                To masz tak jak ja :))
                Tylko kasy ciut mniej :(
              • ziemda Re: banda idiotów 16.03.06, 14:29
                sexto - jestes tepy jak druga strona nienaostrzonego noza,
                septimo - nie wylewaj tutaj swojej zolci z powodu tego ze jestes biedny plytki
                zalosny i zacofany a chwalic umiesz sie tylko zona,
                octavo - skoncz wasc wstydu oszczedz :)
                • Gość: xyz Re: banda idiotów IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.03.06, 08:04
                  Szanowny(a) Ziemdo!
                  czyżbym dotknął czułego miejsca
                  twojego Ego?
                  jeżeli walka o wartości jest tępotą
                  jeżeli krytykę nazywasz żółcią, a mocne słowa płytkością
                  jeżeli brak tolerancji dla idiotyzmów nazywasz zacofaniem
                  jeżeli myślisz że jedynym moim sukcesem jest żona
                  to pora zastanowić się nad życiem, bo bardzo się mylisz...
                  (nie dam się sprowokować).
                  Przejrzałem Twoje posty:
                  -"Prawdziwy facet to facet slusznych
                  rozmiarow",
                  -"zostaw maslaka i bierz sie za prawdziwka - ZA MNIE
                  -"jak sie rozwija romans bo sprawa ucichla"
                  Jesteś Ciekawym Człowiekiem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka