girl5 06.03.06, 22:39 Szukam dobrego ortodonty w Zielonej Górze. Czy możecie mi kogoś polecić? Jakie są koszty wizyt oraz stałego aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Dobry ortodonta !!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.06, 22:58 No jesli poruszasz taki delikatny temat to słuze swoja osoba. Mam niezły prawy sierpowy. Lewy prosty tez niczego sobie. Rachunków nie wystawiam. Ponadto jestem ubezpieczony - Zdzichu alias Bruner i Zenek alias Babol to moje najlepsze ubezpieczenie. Podaj termin i miejsce. W kwestii ceny na pewno sie dogadamy. No.. sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizas a ja jestem lepszy od bolego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:39 Polecam zdecydowanie siebie! Sprawe zalatwiam JEDNYM prostym lub (promocyjnie) podbrudkowym. Ale podbrudkowy tylko do konca marca - pospiesz sie!!! Dzwon na numer: 0-700-123-45-67 Pozdrawiam, Dzizas, pogromca Bolo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: a ja jestem lepszy od bolego! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.06, 23:42 Nie słuchaj tego fagasa co jeno sie przechwala. U mnie jest 12-to miesieczna gwarancja. Odpowiedz Link Zgłoś