Gość: Kolo IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.06, 23:24 Jak tam chłopaki? Co taka cisza po sparringu na Waszym forum? My też przerżnęliśmy z Bydzią u siebie, ale to przecież sparring. Żałoby nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolo Re: Zaczyna sie ????:) IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.06, 00:10 Słuchaj "zg" !!!!!!!! Ja pytam na tym forum ludzi inteligentnych, więc się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: Zaczyna sie ????:) IP: *.kam.pl 03.04.06, 14:47 Przeciez zg to jest najwiekszy szowinista na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zaczyna sie ????:) IP: *.ztpnet.pl 03.04.06, 17:32 > Przeciez zg to jest najwiekszy szowinista na tym forum. Moze i tak ale najwiekszych chamow mamy w GW andrzejek,landy,karolek Chcesz zobaczyc ze i my tak umiemy "zg" jest nas wiecej Nie chci aby zg sie zalogowal wiec NIEPRZESADZAC mi tu PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Zaczyna sie ????:) IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.06, 18:29 Zamknij się! Jesteś prosty jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zaczyna sie ????:) IP: *.ztpnet.pl 03.04.06, 19:37 hehe ale mi przygadales enteligencie PZDR Odpowiedz Link Zgłoś