Dodaj do ulubionych

Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkowo

09.04.06, 10:53
miasto sie zmienia i to widac a nie paplanina ze to czy tamto sie zrobi
macie konkretne przelozenie na zmiane warunkow zycia w miescie
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 11:04
      Nie mam sil juz na tych nieudacznikow z UM.

Nie chce mi sie odpisywac na te bzdury.

Niech gorzowianie odpisza za nas.
      Wszak juz niejeden raz gorzowianie dziekowali naszej pezydent za to ze
      wstrzymala rozwoj ZG i GW przesciga nas

PZDR
      • Gość: B. Fett Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 09.04.06, 11:12
        Ja również sądzę, że dyskusja na temat obecnych władz Z. Góry jest
        bezprzedmiotowa. P. prezydent jest wyjątkowym przykładem bezbarwności, braku
        inicjatywy i profesjonalizmu (choć o własne interesy dba z wielkim zapałem), a
        obawiam się, że także inteligencji.
      • Gość: Andrzej Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: 125.241.77.* 09.04.06, 12:19
        Zrozum łosiu, że nie każdy kto widzi pozytywne strony działalności obecnej pani
        prezydent, musi być urzędnikiem UM. W wyborach większość głosujących
        mieszkańców poparła Ronowicz i osobiście nie znam zawiedzonych. Mimo kampani
        oszczerstw prowadzonej przez natchnionych komuszków i zwolenników "mętnej
        wody", ludzie mają oczy i widzą rozwój miasta i różnicę pomiędzy obecnym stanem
        a rządami komunistów.
        • Gość: John F. Kennedy jesteś z Katolickiego Stowarzyszenia Mołodioży ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:52
          Głosowałem na po-Ronowicz jako na mniejsze zło. Nie było alternatywy wybieramy
          większe dobro.
        • Gość: mmr Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.com.pl / 217.153.27.* 19.04.06, 11:40
          Tak...
          W ZG wiele sie zmieniło...
          Gazeta Lubuska jak byla tak jest...
          Plany na zwiekszenie zatrudnienia jak były tak są...
          Odległosc do innych miast jaka była taka jest...
          Lasy jak były tak sa ... upsss... czytałem ze mało miejsca więc może cos wytną...

Miasto emerytów... Jak sam będe emerytem to zamieszkam tu znów ...

Ale piekne miasto... na 100%.

PS. A kto to jest Pani Bożena Ronowicz ? :-)
    • Gość: ania Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.icpnet.pl 09.04.06, 11:40
      Tak pani prezydenyt w porownaniu do swoich poprzednikow jest zupelnie
      bezbarwna, nic nie robi , zielona w rozwoju stoi w miejsu, Listowski byl
      najlepszy zadnych przekretow nie bylo, zielona gora tak sie rozwijala ze
      najchetniej wiekszosc by z niej uciekla, inwestycje zagranicznych firm az nie
      nadazaly za swym rozwojem . A skoro jest wojewodztwo Lubuskie to oczywiste ze
      na nasze nieszczescie Gorzow bedzie mial lepiej w tej sytuacji. Ale nie sadze
      ze nalezy zrzucac wine tylko na Ronowicz, ale wiadomo zielona zawsze byla
      czerwona wiec sie nie dziwie ze jej nie akceptujecie.
      • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 11:49
        Zrozumcie cwierćmozgi od przenajswietrzej ze....

Jesli ktos nie popiera waszej pani nie znaczy odrazu ze jest czerwony lub
        popiera Listowskiego.

Dla mnie nie ma nic gorszego niz zdrajcy z lsd, no chyba ze wlasnie obecna
        ekipa.

Dla mnie tlumaczenie ze Listek byl przeciez taki i owaki jest malo
        przekonywujace delikatnie mowiac.... naprawde delikatnie

Mam dobry chumor nie psujcie mi go prosze, nie wspominajcie jej

Do jesieni i ZG znowu zacznie rozwijac sie tak jak powinna

PZDR
        • Gość: Filip N. Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.internode.on.net 09.04.06, 11:58
          A co to znaczy znowu zacznie się rozwijać, a kiedy tak się rozwijała? Zawsze
          może być lepiej, ale tak dobrze jak teraz dawno nie było. Są to zmiany widoczne
          gołym okiem, a nie tylko widoczne w propagandowych artykułach organu pzpr
          gazety lubuskiej. Po wielu latach ruszyły się sprawy Polskiej Wełny, spalonego
          lasu, remontów dróg i skrzyżowań, przywraca się sprawiedliwość stawiając
          listowskiego przed sądem, odzyskując kamienicę po czerwonych przekrętach,
          naświetlając sprawę Domaszewicza, itd.
          • Gość: MAXX Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 12:18
            Bożena na 2-ą kadencje,Lech k. też na 2-ą kadencje, Kazio M. ze swym wspanialym
            rządem ( w koalicji z polskim murzynem) na 2-ą kadencje ....i naprawde wszyscy
            stąd spi...lą ,czy o to chodzi???????????????Tylko ja nie chce zostac angolem
            czy irlandczykiem ,ja chce życ i mieszkac tutaj NORMALNIE -czy to tak
            dużo???????????
            • Gość: Andrzej Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: 125.241.77.* 09.04.06, 12:30
              A kto ci każe stąd wyjeżdżać? Oczywiście ludzie stąd wyjeżdżają dzięki pięciu
              miesiącom rządów PiS'u, a 60 lat rządów komunistów i liberalnych postkomunistów
              to był mega rozwój Polski. Balcerowicz na spółkę z Bieleckim i Hanią
              Gronkiewicz-Waltz zbawili Polskę i zarabiamy teraz dzięki ich reformom i
              sprzedaży majątku Polski tyle co Anglicy i Niemcy!
              Tylko prawda jest nieco inna, błędne reformy "liberalnych bohaterów" kosztują
              nas najwyższe bezrobocie w UE, najniższe zarobki w UE, najmniejszy wzrost
              gospodarczy z nowych członków UE, największy odpływ wykształconej młodzieży w
              UE.
              Oczywiście to wina PISu, Ronowicz, Kaczyńskich, Marcinkiewiczów. A stawiajmy
              pomniki Balcerowiczom, Geremkom, Millerom, Kwaśniewskim, Listowskim i
              Piskorskim.
              • redcloud Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow 09.04.06, 12:49
                Nie znam ronowicz, ale gorzow jej kibicuje, bo przy niej zyskuje kosztem
                zielonej gory. Jej prezydentura - jesli rzeczywiscie zla wynika m.in. z
                kiepskich ukladow z rzadem i okolica. Wybraliscie prezdenta z prawicy gdy przy
                wladzy bylo SLD. Gorzow korzystal z SLD-owskich ukladow dzieki osobistym
                ukladom jedrzejczaka z milerem i kwasniewskim. Teraz, gdy zielnogorzanie
                wybiora np. bochenskiego lub brachmanskiego sytuacja sie powtorzy. Zielona nie
                dostanie kasy co kot naplakal. Bedzie klamkowac i lamentowac, gorzow znow
                zyska. Taki czas. Pewnie kiedys kolo foruny sie obroci. A kto z prawicy (PiS
                lub PO) moze zostac prezdentem Zielonej? ktos wie? Czy jest taki polityk na
                polodniu wojewodztwa, ktory moze wygrac z czerwonymi i z Ronowicz jesli ta
                wystartuje?
                howgh
                • Gość: krolik Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 09.04.06, 13:41
                  skoncz gorzowiaku swoj slaby wsadzik takim mysleniem ze to najlepsza pani
                  prezydent zielonej gory od kilkunastu lat w tym miescie i dzieki temu rozwijamy
                  sie szybciej od gorzowa w kazdej dziedzinie tłuczku jeden
                  • Gość: K... Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:16
                    Tak, rozwijamy sie cholernie, szcegolnie jesli chodzi o markety w miescie,
                    jeszcze troche to wywala pomnik na placu Bohaterow i wstawia tam netto
              • Gość: MAXX Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 18:17
                Andzeju:Idąc twoim tropem rozumowania to do dzisiejszej beznadzei w tym mieście
                a i w tym kraju przyczynili się :komuniści ( bo 45 lat PRL-u) ,faszysci ( bo 6
                lat okupacji) ,zaborcy ( bo zabory), itd...Ja przeszlośc mam w d., moge z niej
                co najwyżej wyciągnąc jakies wnioski - mnie interesuje przyszlośc ,a ta przy
                obecnie nam panujacych( zarówno w mieście jak i kraju) jeżeli dojdzie do ich
                reelekcji rysuje się tak sobie -żeby nie powiedziec hu.owo........a ja życie
                mam jedno.........
            • Gość: prawy Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 21:22
              Z Zielonej Góry akurat nie wyjezdżają tylko przyjeżdżają.To co chcieliśmy
              przede wszystkim aby spadlo bezrobocie za ronowicz się stało, mimo że wszędzie
              dookoła jest bardzo wysokie. ZG 12%, a Nowa Sól 35%, Sulechów 23%. Miasto nie
              jest rozkradane, ludzie traktowani są przyzwoicie, miasto jest czyste, stale
              sie coś buduje-patrzcie na mieszkaniówkę.Koniecznie musi wystartować na drugą
              kadencję, aby żaden jełop od koszar tego znowu nie zmarnował.
              • Gość: Obser Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:54
                Jełopem to ty jesteś. Za listka bezrobocie też było ponizej 12 %. Tylko że
                liczba mieszkańców ciągle w ZG spada i dziś to jest 113000. Więc głąbie jeśli
                znasz zasady matmy to bezrobocie wzrosło. A Nowa Sól? jesli miałbys trochę
                oleju w głowie to bys wiedział że tam bezrobocie jest podawane dla całego
                powiatu a nie dla miasta jak w ZG. Głąbie.
          • Gość: Artur Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: 195.85.249.* 12.04.06, 10:22
            Szanowny Panie. Odpowiem panu i innym szanownym forumowiczom tak bardzo
            chwalącym posunięcia pani Ronowicz. Przeprowadziłem się do tego miasta 7 lat
            temu mając nadzieję że ZG naprawdę rozwinie się w całym pozytywnym tego słowa
            znaczeniu. Tymczasem chyba mieszkamy w dwóch różnych miastach. Np. drogi o
            których pan wspomniał. Jeździ pan samochodem może? Przecież to jest tragedia.
            Nie pamiętam kiedy w tym mieście przeprowadzono porządny remont dróg. O
            przepraszam dwa skrzyżowania i remont jednej strony trasy północnej. Z którym
            męczono się dobre 4 miesiące. Gdzie jest jakiś inwestor z prawdziwego
            zdarzenia??? Spalonego lasu raczej nie można uznać za inwestycję. Dziękować
            losowi że Focus zainteresował się PW. Bo przeszłość pokazała że tak naprawdę
            pani Prezydent raczej nie dałaby rady ściągnąć tutaj żadnego inwestora tego
            typu. W tym mieście jest potrzebne kino z prawdziwego zdarzenia!!! Taki Lubin
            (z którego pochodzę ma) o Poznaniu nie wspomnę. I tak można w zasadzie
            wypunktować wszystko. Miasto niestety umiera i nasze władze - też niestety -
            czas przespały. A szkoda.
        • Gość: jan Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 09:14
          PZDR -
      • Gość: IIIks Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 13:46
        Do Ani.Listowski był najlepszy,żadnych przekrętów nie było...Dobre!:)))Nieźle
        sie uśmiałem.Gdzie ty się dziewczę uchowałaś? Prasę czasami czytasz? Telewizje
        oglądasz?
        • Gość: Kroman Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:40
          Magistrackie osły zamilknijcie!!!! Jakie to zasługi Babki Kiepskiej wy
          widzicie? To że coś tam się w miescie dzieje to to jest jej zasługa? Nawet
          małpa, jeśli miała by do dyspozycji 300 milionowy budżet coś tam by zrobiła.
          Ale te pieniądze są wypracowane nie przez Babkę Kiepską tylko przez
          zielonogórzan. Więc żadna łaska że cos tam zrobiono za jej kadencji (nie mylić
          z "ona zrobiła"). Problem w tym że w porównaniu z innymi miastami Zielona Góra
          za Babki Kiepskiej po prostu dołuje i to jest fakt niezaprzeczalny. A ten babol
          zajmuje sie głównie wojenkami z osobami jej niewygodnymi. Interes miasta ma
          głęboko w .... poważaniu
          • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 15:58
            redcloud i Kroman maja oczywiscie 100% racji.

Ojojojojjjjj jak ja nie moge sie doczekac kampani wyborczej.
            Mam nadzieje ze ona naprawde bedzie starac sie o reelekcje :)
            Wtedy mam nadzieje odpowiedni przeciwnicy zrownaja ja z ziemia.

Ale sobie popartrze na to wszystko :)

PZDR
            • Gość: morgan Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.04.06, 18:06
              problem w tym, że zapowiadają się kandydaci - cienkie bolki i znów będziemy
              wybierać na zasadzie odrzutu jeszcze gorszych
              • Gość: delicatessen Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 19:25
                No właśnie.PO:Iwan,Dowhan,choć mają lepszych,SLD:Kubicki,może Wontor,PiS:zdaje
                się Perczak,choć maja lepszych.LPR:pewnie ta porażka Bała,Samoobrona:nikt lub
                PiS-owiec,Moje Miasto:ponoć Doganowski ale to pomyłka.I komitet Ronowicz.Ale
                stawka!
                • Gość: Rafał Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 20:20
                  Wyborcy głosowali nie za Ronowicz ale wyborcy głosowali przeciw
                  listowskiemu.Dlatego mamy nieudacznika najgorszego z możliwych.
                  Wydaje mi się jednak że założyciel tego wątku to niezły prowokator.
                  • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 21:37
                    Dlatego mamy nieudacznika najgorszego z możliwych

PZDR
                • Gość: winiarz Re: Winogronowa Prezydent na kolejne kadencję!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.06, 21:37
                  Z przyjemnością poprę Panią Prezydent! To miasto wreszcie się rozwija, ma
                  ducha- winnego! To wszystko widać ! Tylko zazdrośnicy i byli krętacze nie mogą
                  znieść sukcesu Ronowicz przy klodach rzucanych przez opozycyjną sldowską
                  radzę.Co tu dużo mówić: ograła czerwonych na kazdym froncie funkcjonowania
                  miasta i jeszcze wykurzyła ich z budynku.Cierpliwie , bez krzyków i uparcie( oj
                  jest uparta pozytywnie!!) w zasadzie robiła to co chciała dobrego dla miasta
                  mimo bardzo sprzyjających czerwonym naszym lubuskim mediom.
                  Bardzo wielu osobom pomaga. Dziekuję
                  • Gość: pinia Re: Winogronowa Prezydent na kolejne kadencję!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.04.06, 22:24
                    wg mnie miała już swoje kilka lat i musimy wykonać następny krok do przodu,
                    dlatego dobry kandydat pilnie poszukiwany
                  • Gość: MAX Re: Winogronowa Prezydent na kolejne kadencję!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:25
                    Jedyną prawda jaką tu napisałeś jest to że robiła i robi co chce i kompletnie
                    nie kieruje się dobrem społecznym tylko dobrem jej partykularnych interesów.
                    Cofnij się pamięcią do kadencji Listowskiego, a zauważysz że media nie
                    zostawiały na nim i jego koleżkach suchej nitki. Obecnie media są bardziej dla
                    niej pobłażliwe i przymykają oczy na liczne ekscesy magistratu.
                    Pamiętaj Winiarzu nie samym "winem" miasto żyje, od rozwoju zielonogóskiego
                    winiarstwa (które popieram) poziom bezrobocia nie spadnie, a inwestorzy nie
                    zaczną walić do nas drzwiami i oknami.
                    Podaj konkretne przykłady, komu pomaga?
                    Czas Winogronowej Królowej dobiega końca.
                    Mam nadzieję, że wyłoni się porządny kandydat na prezydenta, bo jak na razie to
                    ani z prawej ani z lewej "ani widu ani słychu".
    • Gość: John F. Kenedy Boża po-Ronowicz jest boskonauczycielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:49
      Raport Johna F. Kennedy'ego o Boży po-Roronowicz

Bardzo mi się podoba plebejskie określenie prezy-dentki - Babka Kiepska.
      Niezwykle adekwatne. Lud ma czuja.
      Byłem na uroczystości ofiar katyńskich. Babka Kiepska zabrała głos. A właściwie
      należałoby powiedzieć "zebrało jej się na pisk". Piskliwym głosem krzyczała
      "Poooolsska Antyygonnną narodów". Z uwagi na pamięć pomordowanych lepiej byłoby,
      żeby nie piskała.
      W żadne gadanie w rodzaju, że Babka Kiepska jest przywódczynią prawicy wierzyć
      nie należy. Boża nie jest ani na lewicy, ani na prawicy, ona jest na
      karierowicy. Powinna wspólnie z prezydencikiem Sławomirem napisać książkę
      pt."Mały karierowicz. Z doświadczeń Bożeny_Nikodemy duo voto Dyzmowej".
      Za jej rządów rozrosła się biurokracja i rozpanoszyli się osobnicy w rodzaju von
      Levicky szpecjalista od przetargów razem z niejakim von dem Szczapem geodetą
      miejskim. Może by tak RIO sprawdziłoby ulgi jakie były udzielane przy wycenie
      działek w mieście. A było tego trochę i te 10% ...zadowolenia.
      Babka Kiepska lubi konsumować. Codziennie kurierem dostarczają jej świeże
      specjalnie wyciskane dla niej soki, jakby to Hortex nie wystarczał. Gdy
      przestanie być prezy-dentką, a Sławomir zostanie wypędzony z EC, to z braku
      soków chyba poupadnie nam na zdrowiu, bo z nauczycielskiej pensyjki ciężko będzie.
      Największymi jajami , prócz pościgu za internautą, jest wybór Babki Kiepskiej do
      jakiejś funkcji gdzieś tam w międzynarodówce samorządowej. Jeżeli Babkę Kiepską
      wrabiają w taką fuchę, to znaczy, że tu w Zielonce ma za dużo czasu w pracy.
      Nudzi się i basta. Wszystko zrobiła. Basen i fontannę.

=============================================================================
      Ludu Zielonej Góry - goń postkomuszków i Babkę Kiepską. Czas na gospodarza.
      • Gość: filutek Re: Boża po-Ronowicz jest boskonauczycielska IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.04.06, 01:57
        A jaka jest różnica miedzy ekipą Ronowicz a postkomuszkami ja jej nie widze.No
        chyba że kłócą się ze sobą i razem sobie robią złośliwości a miasto na tym
        cierpi.
    • Gość: siema Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.04.06, 10:50
      Ale cokolwiek o niej nie powiedzieć to ma mniej przekrętów na koncie niż SLD i
      Listowski.
      • oczapowski Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow 10.04.06, 11:29
        Moze i nie jest the best prezydent zielonki ale wazne ze w koncu sa odcinani
        zlodzieje w stylu listka i sld-upskiej bandy...Mam nadzieje ze prokuratorzy
        sumiennie podejda do sprawy tych obiecanych basenow-fatamorgan i w koncu listek
        z kompania trafi do pierdla...Czego mu zycze z calego serca!
      • Gość: zzg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 10.04.06, 11:32
        heheh...o przekrętach pogadamy po jej kadencji, to jak po listku wychodziły
        jego, oj coś czuję, że przyjdzie jej na nowo odśnieżać uliczkę, co to łaskawie
        miasto "wzięło" pod opiekę...
        a tak na marginesie, jaki to musi być brak tematów do dyskusji, że aż zeszło na
        nią...
        • Gość: Jarek Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.pl / *.zgora.dialog.net.pl 10.04.06, 11:53
          Przekręty trzeba udowodnić jeśli mówimy że żyjemy w demokratycznym kraju.
          Pewnych faktów nie trzeba udowadniać żeby wyciągnąc wnioski. Nieudolność widać
          gołym okiem co wystarczy żeby tym państwu podziękować. Np. Listowski nie
          wybudował basenu, choć mówił o nim przez ostatnie 2 lata swojej kadencji.
          Ronowicz nie wybudowała i nie wybuduje basenu przez 4 lata. Listowski jest
          oskarżany o prywatę, ale pani prezydent nie jest gorsza. Kolesiowstwo uprawiał
          jeden i drugi. Premiami pani prezydent obdzieliła swoich chojniej od
          poprzednika. Jeden wart drugiego. Czy rzeczywiście Zielonej Góry nie stać na
          godnego prezydenta?
          • Gość: fix Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 10.04.06, 15:33
            Nie wybudowała basenu bo SLD 4 lata to blokowało,chcąc obłaskawić Jarząbka.
    • landy Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow 10.04.06, 20:53
      mam serdeczna prosbe do mieszkancow winnego grodu
      aby w glebi swego jestestwa rozwazyli powaznie
      dluga liste sukcesow PRZEWODNICZKI duchowej miasta
      aby niedali sie zwiesc na manowce tym jatrzycielom
      ktorzy bez krzty honoru opluwaja imie i dokonania
      pierwszej obywatelki zielonej gory
      GLOSUJCIE NA BOZENE RONOWICZ
      TYLKO ONA JEST GWARANTEM DALSZEGO ROWNIE DYNAMICZNEGO
      JAK DOTYCHCZAS ROZWOJU MIASTA STOLECZNEGO ZIELONA GORA
      nie zawiedzcie nas gorzowskich przyjaciol winnego grodu
      • Gość: kresen Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: 83.168.106.* 10.04.06, 20:55
        landy -spadaj na laki nawarcianskie
        • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 10.04.06, 21:07
          landy nic z tego przyjacielu.....

Bozenka odchodzi a od jesieni ZG bedzie miala prezydetna miasta :)

• Gość: błąd na starcie Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 08:37
            Ronowicz już na początku kadencji popełniła strategiczny błąd.Nie zapewniła
            sobie politycznego poparcia ani PO ani PiS.Zamiast tego otoczyła sie ludźmi z
            KSM,Akcji Katolickiej i z otoczenia ks.Kucharskiego.Obecnie jest już na to za
            późno.Teraz za to płaci.
    • Gość: Afera Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 09:36
      Obawiam sie, ze jezeli Pani Ronowicz nie wezmie sie za przekrety w nadzorowanej
      placowce - CKUiP, straci nie tylko moj glos.
    • Gość: pitt Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 11.04.06, 12:19
      ale siupki
      • Gość: dorby Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 16:34
        Dziś Lubuska opisuje przekręty rodziny Kiepskich.
        • Gość: jopi Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:10
          jeśli Ronowicz wystartuje, to na pewno będę na nią głosować, ja i cała moja
          rodzina.
          Wreszcie coś ruszylo w tym mieście;
          1. Inwestycje na " spalonym lesie"
          2. Pierwszy od wielu lat blok socjalny na Batorego
          3. Polska Wełna
          4. naprawy ulic
          5. no i wywaliła czerwonych z ich gniazdka
          Gadajcie sobie co chcecie, ale ludzie maja oczy i widzą
          • Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 20:58
            1. Inwestycje na " spalonym lesie"

A co tam ruszylo narazie????
            Ale niech bedzie maly + za dopilnowanie tego terenu
            Ale duuuzy - za ogolny brak nowych inwestorow
            (zreszta nie bede wypisywal wszystkich minusow bo mi nocy nie starczy, odpisze
            tylko temu pracownikowi UM na te jego punkciki)

2. Pierwszy od wielu lat blok socjalny na Batorego

Poprostu NIESAMOWITE!!!!

3. Polska Wełna

A tak PW, inwestor sam przylazl, chcial zrobic super centrum rozrywkowe ale
            tyle co mu klod pod nogi architekt zapodala to nie wiem czy w ogoe cos tam
            ruszy a jak ruszy to zmieni sie niewiele

4. naprawy ulic

Bezczelne KLAMSTWO

Ulice sa naprawiane wszedzie w kazdym miescie ale u nas to tylko naprawiane
            czyli naklejane laty itp.
            Drogi w ZG w ost. 4 latach pogorszyly sie

5. no i wywaliła czerwonych z ich gniazdka

No i wiemy juz z kim mamy tu doczynienia.

Prawicowy oszolom!!!
            To ze wywalila czerwonch z gniazdka to najwiekszy jej sukces

WOW!!!!!!!!
            BRAWO!!!!!!!!!

Jak to miastu sie przyda
            Jak teraz ZG ruszy z kopyta
            WOW!!!!!

Precz z miasta oszolomie
            Wasz czas dobiega konca

Na kampani partie, przeciwnicy WSZYSCY zrównaja was z ziemia za te 4 lata !!!!!

PZDR
            • Gość: real ZG Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: 203.115.1.* 11.04.06, 21:23
              Szczekaj czerwony piesku, szczekaj...

> Precz z miasta oszolomie

Sami stąd wynocha, że jest lepiej każdy widzi i wasze szczekanie wam nie
              pomoże...

• Gość: zg Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 21:39
                po raz enty powtarzam ze nie jestem ZDRAJCĄ z lsd

czerwoni w ZG sa na rowni zli z ekipa czarnej damy

PZDR
                • oczapowski Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow 12.04.06, 08:36
                  ...niestety ale sie mylisz...nie ma nic gorszego od tego czerwonego scierwa...I
                  dobrze ze juz tylko moga sobie na forum poszczekac...A jak juz sie ostatniego
                  na kopach stad wyrzuci to i miasto w koncu na dobre odzyje...Na razie poczatek
                  zrobiony i idzie na dobre...
                  • Gość: tomasz Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.06, 09:02
                    chyba od czapowski? zrób sobie chłodny kompresik, herbatkę z lipy, poluzuj
                    kołnierzyk, poprawi ci się. a wątek o drugiej kadencji Bożenki R. można tylko
                    skwitować modlitwą w przeciwnej intencji. Na szczęście większość osób
                    wspierających jej kampanię cztery lata temu przejrzała na oczy.
                  • Gość: lekarz Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.06, 09:37
                    Oczapowski wracaj z przepustki do zakładu mówiłem ci że jak tabletek zabraknie
                    to nie możesz być na wolności.
    • Gość: gość Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:26
      ten kto tak twierdzi powinien znaleźć się w jednym z dwóch osrodków w naszym
      województwie:
      pierwszy jest nad wodą a drugi za rzeką, pierwszy to Cibórz a drugi to Obrzyce
      • Gość: gosc Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 13.04.06, 14:52
        gosc gosciowi nierowny
    • Gość: John F. Kennedy Kak kamandir M. Kozlofskij - poRonowicz służy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:36
      Czas i miejsce akcji
      Źródło: Raport Tajnej Współpracownicy z Rady Rodzicieli Gim nr x do ... Godota
      Bantustan CzerwonoCzarna Góra April 2006 - do wyborów samorządowych pozostało
      ok. 9 miesięcy - (tyle ile trwa ciąża niepozamaciczna).

Kamandir Kozlofskij z komisarką Plaśkatą prijechali z teczku w Gimnazjum.
      W teczku priwiezli kandydatku na Dyrekorku Szkoły do zaopiniowania przez Radę
      Rodziców. Kandydatka bardzo dobra - jest ze stajni DJ PopDemiurga Kucharenki.
      Eto oczeń charoszyj Didżiej - ksywa Gławnyj Kadrowy Urzędu Miasta. (przy okazji
      pozdrawiamy Alego Dzieciątko).
      Kandytka Bogna (juz samo imię wskazuje, ze zbawiona za życia) 33 lata,
      prawomyślna - od dawna w Katolickim Stowarzyszeniu Młodzieży, magister inżynier
      od czegoś tam. Staż kierowniczy - 0 (zerowy), w konkursie na dyrektora tegoż
      Gimnazjum nie startowała, bo nie spełniała warunków. Główny program działania to
      współpraca szkoły z Caritasem, na czym konktretnie ma to polegać, tego nie
      potrafiła powiedzieć.
      Kamandir Kozlofskij okazał niezadowolenie ponieważ Rada Rodziców negatywnie
      zaopiniowała kandydatkę. Co on Wiernyj Rab powie swojej carycy po-Roronce ?
      A jak go zrypie, że nieudacznik, ze nie potrafił wziąć ich za "papy" czyli za
      mordy (ryje)?
      Ale po-Ronka to nie zaszkodzi, czego ta wieloletnia aktywistka Unii Wolności nie
      zrobi dla uzyskania poparcia z parafii ?
      ===========================================================================

===========================================================================
      Kupię poradnik autorstwa Boży i Sławka "Mały karierowicz. Z doświadczeń
      Bożeny_Nikodemy duo voto Dyzmowej"
      • Gość: zg Re: Kak kamandir M. Kozlofskij - poRonowicz służ IP: *.ztpnet.pl 14.04.06, 13:42

SUPER tekst :)

PZDR
    • Gość: e. Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 15.04.06, 08:33
      Jedna "drobna" uwaga! ale najpiero powiem że za Listowskiego i Ronowicza nic dobrego sie nie działo w ZG. Problempolega na tym że nie cała władza leży w rękach prezydentów. Pomyślcie kto siedzi w radzie miejskiej i co tam robią - to głównie przez nich wszystko stoi bo każdy ciągnie w swoją stronę nie wyśląc nawet przez chwilę o mieście - nasi radni na porażka - ich przedewszystkim należy wykopać z ratusza!!!!
      • Gość: Zoja Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 09:22
        Mylisz się. To że radni nie są najwyższych lotów to inna sprawa. Ale prezydent
        ma najwięcej do powiedzenia. Kwestia jest szukania argumentów i stawianie
        interesu miasta ponad wszystko. Ronowiczowa przez całą kadencja wszystko robi
        żeby konflikt z radą się pogłębiał. Czasami w interesie miasta trzeba zacisnąc
        zęby i pójść na jakiej ustępstwa. Ronowicz ma za główny cel walką z
        postkomunistami, i może tak trzeba, ale nie na pierwszym miejscu. Na pierwszym
        miejscu powinien być interes miasta. Popatrzcie na Gorzów? Tam i lewy i prawy
        walczy o interes Gorzowa. A u nas cel nadrzędny to wzajemne wyniszczanie się. A
        interes miasta mają wszyscy głęboko w d... na czele z panią prezydent
        • oczapowski Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow 16.04.06, 13:08
          No niestety aby bylo dobrze w tym miescie trzeba przede wszystkim wytepic
          sld-upowskie scierwo...MAm nadzieje ze Pani Prezydent jednak da rade i wykopie
          tych dupkow z sld. A my - uczciwi mieszkancy jej w tym pomozemy!
          • Gość: legia Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 18.04.06, 11:32
            dzis cza czynow a nie pierdy na gumce
          • Gość: czerwony Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 18.04.06, 13:28
            Żeby było dobrze w mieście trzeba wytępić to całe czarne oszołomstwo-ścierwo. -
            wykorzystam styl oczapowskiego ;)
            Władzę w mieście w praktyce ma prezydent, czarne "niedouki", i może realizować
            to co chce. Problem nie leży w kolorystyce tych prezydentów, a w tym, że
            mieliśmy pecha do oszołomów i czerwonych i czarnych. Jeden miał kołopoty z
            basenem, a druga stawia jakies poronione fontanny i pomniki. A opowiastki o
            nieszczęśliwej, gnębionej przez czerwoną radę prezydentowej możecie sobie
            między bajki włozyć, ta rada jest warta prezydentowej i jedno i drugie
            wywaliłbym na śmietnik historii.
    • Gość: Jędrzej Polak Re: Bozena Ronowicz na drugą ...stronę Odry IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.06, 23:55
      Jasna sprawa. Ale to gościówa ta Ronowicz. W trzy lata z okładem jej rządów
      mamy nowe trzy markety Netto, jeden LIdl, dwie Biedronki, Tesco, Castoramę i
      Carrefoura. Proponuję ją nazwać za taki rozwój SuperhiperMarket Lady. A za
      drogi na których już nawet jeże łamią nogi, proponuję dodać do tego tytułu
      drugi: Shame roads Baby. Pozdrawiam i już nie ruszam innych tematów bo wyszłaby
      z tego trambambuła, jeśli intelygencja magistracka kuma o co chodzi.Przez to
      rozumiem to całe hasło, ani chyby rzucone na forum przez kogoś z okolic
      Gorzowa: "Bożena rządź tak dalej"
    • Gość: jak Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:42
      niech sieuda
    • Gość: barry Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:14
      nich kandyduje ,żle nie jest
    • Gość: Yuta Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:10
      bede Bożenkę popierał
      • Gość: Fredek Babka Kiepska musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:13
        Upadek miasta stał się faktem. Trzeba skończyć z tym dołowaniem zielonki
        • Gość: sredek Re: Babka Kiepska musi odejść IP: *.ztpnet.pl 20.04.06, 23:00
          Fredek,czerwońcy spierd...!
          • Gość: Fredek Re: Babka Kiepska musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 06:59
            Jeśli już ktoś skrytykuje Babkę Kiepską to juz jest czerwone śc.. Oj wy
            magistrackie gnidy. Palą wam się dupy pod ciepłymi stołeczkami co? Do roboty
            nieudacznicy a nie tylko się zajmujecie obroną nieudacznej baby
    • Gość: Kali Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:35
      Nie jest taka zła, może trochę przesadza w walce z EZELDE. Jak na nauczycielkę
      nieźle sobie radzi.
      • Gość: Fred Tylko nie Babka Kiepska nie! nie! nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:44
        W stawianiu chyba kolejnych marketów? W tym względzie jest nr 1 w Polsce.
        Prezydentowi Goszowa, choć siedział w pudle, może buty czyścić. Zielona Góra
        przez te 4 lata stała się zapyziałą wioską bez perspektyw.
        • Gość: marek Re: Tylko nie Babka Kiepska nie! nie! nie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.06, 12:41
          Fred ma 100%racje z jednej strony mamy prezydenta który siedział z drugiej
          babkę która udaje porządną/tak siebie lansuje choć juz dużo niewyjaśnonych
          spraw jest nad nią/która tylko administuje naszym miastem. Czy nas mieszkańców
          nie stać na kogoś lepszego?Gorzów się rozwija my przy babce się zwijamy mam
          nadzieje że za pare miesięcy to się zmieni. Nie interesuje mnie z jakiej partii
          będzie przyszły prezydent może byś skrajnie lewicowy lub skrajnie prawicowy ale
          niech będzie to człowiek z wizją który będzie powoli zmieniał nasze miasto.
          Potencjalni kandydaci na administratorów oraz wszelkiej maści nieudacznicy
          spadajcie nie chcemy was.
          • Gość: gość Re: Tylko nie Babka Kiepska nie! nie! nie! IP: *.ztpnet.pl 23.04.06, 11:09
            Zastanawia mnie kiedy zielonogórzanie poczują się włascicielami naszego
            miasta.Czy w swoim hipotetycznym przedsiębiorstwie zatrudnili by na stanowisku
            kierowniczym tą czy inną osobę a w radzie nadzorczej (analogia do rady
            miejskiej)dotychczasowych radnych Miasto jest to Przedsiębiorstwo i to nie
            małe o skomplikowanej strukturze . Czy piewcy dokonań tych czy innych osób
            zatrudnili by ich u siebie z nadzieją że ich majątek będzie pomnażny.
            • Gość: winiarz Re: Tylko Winogronowa Prezydent!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.06, 13:18
              Szefa naszego miasta mamy bardzo dobrego, bo własnie za tej kadencji jest
              wreszcie pilnowany i pomnażany majątek miasta.Szkoda "gościu", że nie odzywałeś
              się za czasów listowskiego i nie widziałeś wyprowadzanych z miasta
              nieruchomości ( choćby teren Aqareny) i pieniędzy(PEDIZ).To Miasto wreszcie
              normalnie zaczęło funkcjonować! Faktem jest że wybraliśmy generalnie
              beznadziejnych radnych. W wielu przypadkach jest to powtórzenie antyradnych z
              poprzedniej kadencji,
              • Gość: Wiesiu Re: Tylko Winogronowa Prezydent!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:35
                Za Auarenę już dobrze się wzięli prokuratorzy.Może PIS popchnie sprawę do
                przodu.WłaŚNIE akt oskarżenia za poświadczenie nieprawdy postawiony został
                przez Prokuratora wielkim radnym jak panek - Gara, Tajchert i Mikulewicz.Może
                wreszcie zakończy się niechlubna dla miasta sprawa budowy basenu i ten basen
                naprawdę powstanie.
        • Gość: sas Re: Tylko nie Babka Kiepska nie! nie! nie! IP: *.ztpnet.pl 22.04.06, 14:45
          A strefa na spalonym lesie,boiska,rozpoczęcie budowy basenu?Babka odpaliła nie
          tylko markety.za Listowskiego też powstało Tesco,Auchan i Netto.
    • Gość: qsqs Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:31
      czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier
      • Gość: Gościówka Co widać gołym okiem? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.04.06, 18:14
        1)Porządek w UM - urzędnicy czują respekt przed p.Ronowicz
        2)to,że wybudowała dom - cóż w tym dziwnego, jej mąż sporo zawsze zarabiał a
        teraz jeszcze ona
        3)poparcia szuka w osobach w sutannach - to za mało. żeby nie powiedzieć -
        niektórych to do niej zraża
        4)kobieta z charakterem - usunęła SLS z budynku,
        5)jeśli ktoś pokroju Dowhana ma zajęć jej miejsce - to współczuję
        zielonogórzaninom a gratuluję burakom!
    • Gość: marek Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 23:48
      nie daj sie Bożenka
    • Gość: arek Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:38
      bede na nia głosował
      • Gość: xxx Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.06, 23:11
        Urzędnicy którzy korzystali na Ronowicz martwią się o stołki i usiedli do
        koputerów.Wasze dni są już policzone.
    • Gość: saga Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.04.06, 15:09
      tak popieram trzeba glosowac za jakoscia a nie propaganda
    • Gość: karina Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:41
      do przodu Bożenko
      • Gość: p2p Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.ztpnet.pl 28.04.06, 07:43
        Jak na Babke kiepska to i tak niezle sobie radzi.
    • Gość: starter Re: Bozena Ronowicz na druga kadencje bezwarunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:52
      ma szanse
      • Gość: ryś Re: Bozena Ronowicz? Katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:24
        Jak wy ludzie możecie pisać że ma szansę? Byłaby to katastrofa dla tego miasta.
        Jak tak bedzie ja sie przenosze do Goszofa który będzie już pojedyńczo stolica
        jak 2X2=4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka