Dodaj do ulubionych

Zabił psa siekierą

21.04.06, 09:54
no i dobrze !!!!!!!!!!. jest panem psa i to on decyduje !!!!!!!!!! zagraża
społeczeństwu to go tłucze !!! takie jego prawo !!!
;)
Obserwuj wątek
    • Gość: calcinus Re: Zabił psa siekierą IP: *.m.pppool.de 21.04.06, 17:33
      Chyba w Korei Pln.
      Skad sie wziales podly czlowieku?
    • Gość: artur Re: Zabił psa siekierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:26
    • Gość: artur Re: Zabił psa siekierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:27
      to i wlasciciela zabic
    • dorianne.gray Re: Zabił psa siekierą 21.04.06, 21:13
      Wiśnia, weź Ty się puknij w łeb - tak zdrowo, nie żałuj sobie. Najlepiej
      siekierą, ok?
      • wisnia3076 Re: Zabił psa siekierą 22.04.06, 10:09
        no wywołałem fale obrońców "biednych" zwierząt !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        czasami tak biednych i nieszczęśliwych że człowieka potrafią zagryźc !!!!!!!
        DALEJ ŚMIAŁO - PIES JEST PONAD CZŁOWIEKIEM !!!
        ŻAL MI WAS
        • dorianne.gray Re: Zabił psa siekierą 22.04.06, 10:13
          Istotnie, ciekawe wnioski wysnuwasz z tych paru słów powyżej, to dowodzi tylko,
          że nie musisz się walić w łeb: to Ci i tak nie może zaszkodzić :)
    • Gość: Tośka Re: Zabił psa siekierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:43
      zabił w okrutny sposób, więc pownnien ponieść karę.
      Jednak sąd nie da mu kary zapewne -bo zwierzę to dla
      naszych sądów rzecz...
      Żyjemy w dzikim kraju.Blizej nam do Chin nież do Brukseli..(
      • Gość: fox Re: Zabił psa siekierą.No i miał szaszłyk zepsa! IP: *.ztpnet.pl 22.04.06, 16:28
        Tak gina kundle co cicho skamla,wystraszone.
        A prymitywny osobnik myśli że zwierzę to element łancucha pokarmowego.
        I owszem.Ale nie w naszej europie.
        W korei taki osobnik poleciał by na targ.Tam do wrzątku i do ...restauracji.
    • Gość: karol Re: Zabił psa siekierą IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.06, 20:19
      i bardzo dobrze !!!
    • Gość: Tośka Re: Zabił psa siekierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:27
      Dobrze ze nie mam takich jak wy w rodzinie;(brrrr
      i oby jak najmiej podobnych wam stworów spotykałam ja i moje dzieci!!
    • Gość: miki Re: Zabił psa siekierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:39
      skurczybyk
    • Gość: wkurzona_karola Re: Zabił psa siekierą IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:19
      rzeczywiście wiśnia z ciebie... boshe, skąd się biorą tacy debile...? jesteś
      kompletnie nieczuły na los zwierząt, to tak jakby rodzice zabijali swoje
      dizeci, bo zbiły filiżankę... KRETYN!!!!!!
      • Gość: wkurzona_karola Zabił psa siekierą IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:28
        to jeszcze raz ja, zapomniałam, miałam nie pisać, ale co mi tam:
        ktoś kto napisał odpowiedź (ta odpowiedź, że dobrze i miał prawo) z pewnością
        nie miał psxa, nie widział psa i czyta Fakt ;) bez urazy dla faktu, ale
        niektóre artykuły są dla zwierząt obrażliwe; w ogóle "człowieku", a raczej
        pseudoczłowieku, nie debilu! co to znaczy, że "psy wyżej nad człowiekiem", a co
        ten pies do ******* zrobił człowiekowi, to tak jakby ci ktoś ***** siekierą, bo
        ci źle z oczy patrzy, pomijając fakt, że sama bym to z chęcią zrobiła, nie
        rozumiem nadal jak można być tak nieczułym barbarzyńcą, a tacy ludzie jeszcze
        chodzą po świecie, no ładnie, ładnie.... chyba przedstanę wychodzić na ulicę bo
        ktoś mi **** i wyjdzie na to, że miał prawo.... no nie, ty się powinieneś na
        jakieś leczenie zgłosić, bo źle, oj źle z tOBĄ, eh, szkoda słów na takiego
        s*****
    • landy Re: Zabił psa siekierą 19.08.06, 22:19
      Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura
    • Gość: alka26 Re: Zabił psa siekierą IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.06, 01:34
      polecam dobrego psychiatre natychmiast!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka