Gość: lidka Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: 194.204.191.* 08.01.03, 10:35 jeszcze ja! chociaz rzadziej zagladam, bo wyniosłam się na wieś, a na wsi zmienia się perspektywa: wyborcza najlepiej nadaje się do pieca:) pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Forumowiczów ilu jest ? 20.01.03, 20:00 wieś swe uroki ma :-), laski mają czar specyficzny ! ( przepraszam za laski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: twardziele na listę ! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 16.01.03, 23:37 - pozdrawiam- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.03, 12:29 marek przez małe ;m" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dane na tacy Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 11:47 Dobrze, dziekuje wam forumowicze za informacje,wszystko zanotowałem. Jeszcze prosiłbym pare słów o sobie i ewentualnie numer telefonu (do podsłuchu).Pozdrawiam pułkownik B.W "Cygaro" Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Forumowiczów ilu jest ? 02.02.03, 16:26 łużyckie już i tak mają rozpracowane - za łagodnie piszecie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicago Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 15:56 Obywatel bezpieczny ,ale przeźroczysty nie tylko to co naforum mogą obejrzeć - odsyłam do ustawy o monitoringu sieci teleinformatycznych.Ale musze przyznać ,że ten wątek ułatwia pracę i biały wywiad(jego cześć)staje sie przyjemniejszy.Forumowicze powinni wiedzieć ,że to co zostało tu napisane jest przechowywane w "nieokreślonym" czasie tzn. na zawsze, nie zależnie czy są podejrzanymi typkami czy uczciwymi płacącymi podatki obywatelami, którzy potencjalnie w przyszłości mogą sie i tak stać tymi typkami. Najciekawsze jest to ,że operator ma obowiązek ustalić domniemanego(prawdopodobnego)sprawcę informacji.Ja jednak jestem tym uczciwym obywatelem no i w dodatku świadomym.Pozdrawiam forumowiczów nie zależnie od tego ilu was jest. płk. B.W "Cygaro" Pozdrawiam oś. Łużyckie czyli 18 do potegi drugiej, potencjalnych inwigilowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Forumowiczów ilu jest ? 03.02.03, 17:44 ten wątek jest równie dobry do inwigilowania jak każdy inny, są na forum znacznie poczytniejsze wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płk."Cygaro" Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 19:23 markoniec napisał: > ten wątek jest równie dobry do inwigilowania jak każdy inny, są na forum > znacznie poczytniejsze wątki. Notujesz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wektor Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 23:42 Panie Płk.Cygaro , chłopaki z Buenos Aires interesują sie pańską osobą. Pozdrowienia dla Marka znaczy sie Markona, ups. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Cielęcina" Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:20 Laguna w drodze ,Mirka nie przyjedzie, bądz gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Zapalniczka" Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:07 Bolek zgolił wąsy ,ryby nie biorą,wyłącz telewizor. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dSvP Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.03, 15:04 a co! ostatnio tylko o prozie i beletrystyce, bo wszędzie indziej błoto się przykleja pzdrx dla rzeczowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsBO Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:24 pozdrowienia dla dsVP! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Forumowiczów ilu jest ? 06.02.03, 16:19 dzięki , też pozdrawiam, z których to Wektorów ? gdzie zaczepiony ? ciekawe, a może swobodny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Kiełbasa" Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:10 tego nie moge ujawnić :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotkeW Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:17 Kangór czerwony działa ,2 linie w ogniu ,szepcz cicho. 097-534771989473377789mx343rtyety-Mm-hdgh-00654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wektor Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 00:34 Gość portalu: rotkeW napisał(a): > Kangór czerwony działa ,2 linie w ogniu ,szepcz cicho. > 097-534771989473377789mx343rtyety-Mm-hdgh-00654 Narazie w próżni zawieszony, ale kot wie(Kangór czerwony ,2 linie w ogniu zawieszony,siedzi cicho... puszcza bony) może zostane podłonczony? A ten kto wie narazie cicho siedzi ,pączki zażera , ..pl WE68...a niech mnie chleraa... Odpowiedz Link Zgłoś
dsvp Re: Forumowiczów ilu jest ? 08.02.03, 15:13 pozdro dla dsBO - podejrzewam, ze KaZaa ale co będę przed szereg wybiegał. mam fajowe zajęcie 1311_2001_eng ech spaniałość. Poza tym rzuciłbym z największą przyjemnością Kurowickiego na tapetę, może by tak zacząć od dialektyka a społeczenstwo ... odświeżenie kilku śladów na synapsach dobrze zrobi zmaraźnonemu umysłowi ... mimo wielkiej niepewności pozdrawiam! PS kiedyś na forum padł pomysł zrobienia zjazdu forumowiczów, pomysł warth chyba przypomnienia!!! PS PS do - engines of creations: FHe.Slx58VFaPnvTslRO.vf7 rcQ09Xea8.wfDfO2RFD1ZvK7 L5T1lwa3_GhTjb.BhiJk1v77 vfyhhXHRSLwF4JGQ.WwK2fV7 bb7UBgu3Bn8qE5IdrtHDnfO7 uToJ_EuENGkPh8CqIc9k0vI7 QTqAdseqcd6G8cu._LsMZfw7 8mmUGotomxuHPbr6Mn7asfm7 Pek8uAN_bDm4iPR0OJPF7fU7 id9.m24Zpv.y5O7bd38FO.d7 izhRhjoGrdcIojREzslKo.t7 a.rNRreQePmJ3MpNBsaV4fA7 lfF_gTlYihU955JqwXF89.R7 h00lnXGka2gz_lqItpUxvPW7 pguvnC38syhlb2whFTwogvC7 agEnj2MoLfzCRy2eSEsmlv37 TwasWoiLYmQhRTMm_2bQt.H7 QTqAdseqcd6G8cu._LsMZfw7 QVCal4D2gnDKQl5ORopuZvi7 afraid to shot strangers Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Forumowiczów ilu jest ? 08.02.03, 15:21 chyba w trzech salach :prawa, centrum i lewa, z możliwością przemieszczania się dopiero po północy , po dwunastym toaście :-) ochrona w każdej sali i na przejściach ! sztućce plastikowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:22 Nie było by tak ,źle ułatwiło, by pracę .Pozdrowienia zminiam Maca na Lizaka i walę ptaka bo w moim C dziura owaka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "wołowina dsBOiI" Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:14 ACAA :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikago Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 18:58 1311 złamana procedura 21.10.1-wni-1-ni-1 Odpowiedz Link Zgłoś
hiro a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 08.02.03, 21:58 Gość portalu: hikago napisał(a): > 1311 złamana procedura 21.10.1-wni-1-ni-1 policz -stary policz:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 09.02.03, 09:40 bez Hiro to jak gulasz bez przypraw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Warchoł" Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 22:38 Nie znam dżonego mnemonica :( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 19.02.03, 20:12 Gość portalu: "Warchoł" napisał(a): > Nie znam dżonego mnemonica :( a co ty kurwa warchole znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 10.02.03, 22:44 markoniec napisał: > bez Hiro to jak gulasz bez przypraw !!! Same przyprawy też rzadko bywają jadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 11.02.03, 14:31 do rzucenia mięsem jest tutaj wielu kandydatów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q przygasło towarzystwo 11.02.03, 16:10 Markon zniknął pod lawiną najazdów na polityków i dziennikarzy na forum Zielonej. :) A gdzie Arwena, gdzie Słoneczko_Wschodzące? "Cooo tooo beeedzie, kiedy zaśnie i rano nie wstaaniee. Będzie wteedy koniec świata, albo... Zawsze nieech będzie Lechu!... Zawsze nieech będzie Czechu!... Zawsze nieech będzie Rychu!... Zawsze nieeech beedziee... schab!" (c)Tej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Re: przygasło towarzystwo IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 17:01 Niezły lot człowieku!!!!!!1 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: przygasło towarzystwo 11.02.03, 22:28 bart.q napisał: > Markon zniknął pod lawiną najazdów na polityków i dziennikarzy na forum > Zielonej. :) > A gdzie Arwena, gdzie Słoneczko_Wschodzące? > "Cooo tooo beeedzie, kiedy zaśnie i rano nie wstaaniee. Będzie wteedy koniec > świata, albo... Zawsze nieech będzie Lechu!... Zawsze nieech będzie Czechu!... > Zawsze nieech będzie Rychu!... Zawsze nieeech beedziee... schab!" (c)Tej Wołowinki się boisz? Lawinka jakby już zeszła, wracamy do gospodarki i braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a0132bo Re: przygasło towarzystwo IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 13:04 Panie S. Panie F. Panie L. Panie M. jeszcze ktos gotów uwierzyć ,że to prawda. Bedzie trzeba wyjaśnić skąd wieści o WE68????????? Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: przygasło towarzystwo 19.02.03, 09:04 im back znaczy w pisaniu choc tematyka lawinowo przeraza. prosze o wsparcie i gorace pozdr dla pamietajacych Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) 04.03.03, 19:46 markoniec napisał: > do rzucenia mięsem jest tutaj wielu kandydatów :-) ma4rkoniec ty chamie:-)))))))))) powinieneś napisać:do potraw mięsnych kucharzy mamy dosyt........................................................................... .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoniec Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 22:17 myślałem o rzeźnikach (niewiniątek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRR Re: a hiro liczyłeś?-jak nie to jeszcze ja:--) IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 11:26 Oj Tomku Tomku................;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1345 Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 13:00 Panie S. Panie F. Panie L. Panie M. jeszcze ktos gotów uwierzyć ,że to prawda bedzie trzeba wyjaśnić skąd wieści o WE68?????????Dozobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
orvell Re: Forumowiczów ilu jest ? 19.02.03, 21:14 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - Orvell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coxy Re: już 54 , średnie wesele IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.03, 09:56 Pozdrawiam wszystkie stworzenia na forum.Duże i male .Czerwone i czarne.Chlopów i baby.Pijaków i abstynentów.Mądrych i skończonych debili.Ładnych i brzydkich.Tych z pieknej zielonki i prowincjonalnego gorzowa.Kibiców speedwaya i anty kibiców.Bogatych i biednych.Redaktorów GW i GL. to ja pisalem skromny kibol speedweya :) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: ktoś nowy przybył ? witamy ! 11.04.03, 19:14 To ja, dzień dobry chętnie się przyłaczę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: ktoś nowy przybył ? witamy ! 11.04.03, 21:37 jak pięknie nam się Rodzina powiększa, dzień dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryno Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.08.03, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 23:32 jestem-od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnybzg Re: Forumowiczów ilu jest ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.03, 12:55 To i ja się dopisze, chociaż się słabo udzielam ale często czytam o tym naszym mieskim bagnie. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych ! Co do spotaknia forumowiczów, to można niezobowiązująco rzucić np. ; Piątki w nieparzyste dni miesiąca godz. ... ,knajpa... , znak rozpoznawczy .... i na początek wystarczy. Ktoś kto będzie chciał się ujawnić niech przejmuje inicjatywę . Powodzenia. (chętnie bym niektórych poznał w realu) Odpowiedz Link Zgłoś