arwena 20.10.01, 00:43 jesli nie - to rewelka! jak jest? skad teraz pisze? komu dziekowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cruiser Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 00:45 A mój widzisz? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 20.10.01, 00:47 widze:) a ty moj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 00:51 Cuda jakieś! Disappeared! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 20.10.01, 00:52 hhahaha to otwiera przede mna nowe mozliwosci... czatowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 00:49 Ja nic nie namieszałem! Patrze na Bertiego, ale on też kiwa głową, że to też nie on. Fajnie masz! Ja musiałem "twardo-płynna walutę" uruchomić, a Ty tak za free? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 20.10.01, 00:51 mysle ze to gazeta za to zem zalogowana;)))))))))))))) albo bertie... moze mnie polubil? i tak bez waluty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 00:55 A któż by śmiał coś brać od pięknych niewiast? Last time mode? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 20.10.01, 00:59 trzy pietra wyzej sam sie dziwiles za duzo miesa? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ale to nie ja! 20.10.01, 22:04 i jak borys? nie identyfikujesz sie zbytnio z gazeta? a co z rzepa? nie bedzie zazdrosna??? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: test 20.10.01, 22:05 seb99?? hmmm to moze ja i nie najstarsza na tym forum... pozdr;))))a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Hakerstwo ... IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:05 qurcze pieczone w pysk ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Hakerstwo ... 20.10.01, 22:12 ale jakie to fajne! frajda jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Hakerstwo ... IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:22 I gdzie rownouprawnienie ? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
arwena poradnik: jak zostac hakerem 20.10.01, 22:28 punkt 1) zaloz konto na gazecie punkt 2) potem sie zobaczy ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: poradnik: jak zostac hakerem IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:31 arwena napisał(a): > punkt 1) zaloz konto na gazecie > punkt 2) potem sie zobaczy Arweno, wiedzialem, ze na Ciebie moge liczyc.:))) > ;))))))) ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: poradnik: jak zostac hakerem 20.10.01, 22:42 trzymam kciuki za realizacje! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: poradnik: jak zostac hakerem IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:47 Dziekuje. Ale czy sie uda ? :( P.S. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: poradnik: jak zostac hakerem 20.10.01, 22:52 uuuuuuuuuuuuuuda sie! konkurs - kto tak mowil dodajac jeszcze 'nie' z przodu???? ;))))))))a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: poradnik: jak zostac hakerem IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 22:55 arwena napisał(a): > uuuuuuuuuuuuuuda sie! > > konkurs - kto tak mowil dodajac jeszcze 'nie' z przodu???? Czy moge skorzystac z kola ratunkowego? Chcialbym spytac publicznosci ... > ;))))))))a ;)))))))))) P Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: poradnik: jak zostac hakerem 20.10.01, 23:03 prosimy zatem publicznosc o podpowiedz - bardzo prosze glosujcie panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: poradnik: jak zostac hakerem IP: *.arcor-ip.net 20.10.01, 23:07 A czy moge zadzwonic do znajomej ? Tylko, ze ja majac treme przed kamerami zapomnialem totalnie jej numer. Wiem tylko, ze to Arwena ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: poradnik: jak zostac hakerem IP: *.arcor-ip.net 22.10.01, 22:38 arwena napisał(a): > 'nie ma takiego numeru' A to ci numer ! Odpowiedz Link Zgłoś
oseth Re: poradnik: jak zostac hakerem 23.10.01, 08:34 arwena napisał(a): > uuuuuuuuuuuuuuda sie! > > konkurs - kto tak mowil dodajac jeszcze 'nie' z przodu???? > > ;))))))))a Jeden ze smurfów ? Ale i tak sie nie uuuuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: poradnik: jak zostac hakerem 23.10.01, 10:18 nie 'nie uuuuuuda sie' no? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: poradnik: jak zostac hakerem 23.10.01, 10:30 arwena napisał(a): > nie > > 'nie uuuuuuda sie' > > no? Kłapouchy? R. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: poradnik: jak zostac hakerem 23.10.01, 20:36 i również nie kłapouchy... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: chemia rowniez fajna rzecz:) 27.10.01, 11:22 Faza jasnościowa fotosyntezy. Is'nt? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunukleotydonikotynoamidoadenina Re: chemia rowniez fajna rzecz:) 27.10.01, 11:25 siur. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 23.10.01, 09:26 arwena napisał(a): > jesli nie - to rewelka! > jak jest? skad teraz pisze? > komu dziekowac? I kogo poprosić, by adresy usunął też z forumowej wyszukiwarki? ;-) Pozdrówka R. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 23.10.01, 20:39 raduch napisał(a): > I kogo poprosić, by adresy usunął też z forumowej wyszukiwarki? ;-) a teraz juz ok? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 23.10.01, 21:04 Dziękujemy, Arweno! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena yw:)) 23.10.01, 21:11 1) nie do mnie - ale ja tez dziekuje:) 2) trzymam kciuki wciaz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: yw:)) 23.10.01, 21:50 arwena napisał(a): > 2) trzymam kciuki wciaz Ciekawe, jak piszesz, skoro trzymasz kciuki? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: yw:)) 23.10.01, 22:05 spacje naciskam nosem pozostale klawisze palcami z zacisnietymi kciukami (i oczami nawet! tak umiem!) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Śliczne oczka 23.10.01, 22:07 arwena napisał(a): > (i oczami nawet! tak umiem!) Wynika, że gały masz bardziej wyłupiaste, niż ja! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Śliczne oczka mam... 25.10.01, 01:02 doskonale wiesz, ze to niemozliwe borys, wciaz czytasz wybiórczo (nomen omen;) spróbuj pisac szybciej, oczy nie beda nadazac za palcami i moze wtedy wyjdzie lepiej? ;)) dzieki za inspiracje tak btw:) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Śliczne oczka mam... 25.10.01, 18:45 arwena napisał(a): > doskonale wiesz, ze to niemozliwe borys, wciaz czytasz wybiórczo (nomen omen;) > spróbuj pisac szybciej, oczy nie beda nadazac za palcami i moze wtedy wyjdzie > lepiej? Głupiej. Co nie zawsze znaczy to samo. > ;)) dzieki za inspiracje tak btw:) Jestem płodny bardzo, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: czy tylko ja nie widze swojego ip??? 26.10.01, 01:13 Ale jaja. Co zmieniam okno, zmienia mi się Zalogowany na Niezalogowany. I odwrotnie. Szutniki z techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena technika fajna rzecz 26.10.01, 23:29 zaloguj sie raz, a potem daj file/new window i juz masz dwa okna (badz wiecej jak sie rozpedzisz) zalogowane mozesz tez prawym myszem 'open link in new window' jesli chcesz biegac miedzy zielona a gorzowem (polecam:)) i pozdrawiam - goraco niezmiennie;))))))))))) buzka duza :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena technika fajna rzecz 26.10.01, 23:29 zaloguj sie raz, a potem daj file/new window i juz masz dwa okna (badz wiecej jak sie rozpedzisz) zalogowane mozesz tez prawym myszem 'open link in new window' jesli chcesz biegac miedzy zielona a gorzowem (polecam:)) i pozdrawiam - goraco niezmiennie;))))))))))) buzka duza :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: technika fajna rzecz 28.10.01, 17:14 ... i spam. Ale nie o to szło - z pracą w dwóch oknach sobie radzę. Ale akurat wtedy, gdy to pisałem, co wysyłałem posta, to mnie wylogowywała i to tylko GW. Np. portal z pocztą już nie. Odpowiedz Link Zgłoś