Dodaj do ulubionych

Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej

05.05.06, 20:19
Taaaaaa - dogaszanie trwało do późnych godzin nocnych - panie redaktorze, jest
godzina 20:18 - czy tio jest późna godzina nocna? Antycypuje pan?
Obserwuj wątek
    • Gość: poza czasem Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.06, 20:39
      Jutro Redaktor zobaczył, a wczoraj o tym napisze.
      • Gość: GRZESIEK Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.ztpnet.pl 05.05.06, 22:03

"Zagrożony był pobliski biurowiec, z którego ewakuowaliśmy wszystkich ludzi, i
        zbiornik z gazem ..."

No to całe szczęście, że ewakuowano zbiornik z gazem, bo jakby nie przeżył to
        byłaby tragedia...

<LOL>
    • Gość: Mania Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zacisze.zgora.pl 05.05.06, 22:57
      co do wypowiedzi OSM-a dogaszanie jeszcze trwa ;] ja pracuje kilka metrów od
      miejsca zdarzenia i dokładnie wszystko obserwowałam przez całą akcje gaszenia i
      dogaszania.. wracając do domu po 22 akcja jeszcze trwała więc nie wątpie ze
      strażacy jeszcze się męczą z dogaszaniem...
    • Gość: Adi Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 00:57
      Gasiłem ten pożar i własnie wróciłem do domq, ale zostało jeszcze kilka zastępów, które będą pilnowały pogorzeliska prawie przez całą noc dopóki nie uznają, że ni będzie zagrożenie ponownym rozprzestrzenieniem się pożaru...
    • Gość: gonzo No to po meblach IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 07:54
      A czy przypadkiem te meble nie dawały sie sprzedać?
    • Gość: Adrian Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:19
      No to widze, że Burzyńscy dogadali się z Gładyszami i poszli w ich ślady :)
      widzę, że w tym mieście panuje moda na pożary salonów meblowych.
      Kiedyś płonął salon meblowy na Fabrycznej obok targowiska przy Owocowej, potem
      za kasę z ubezpieczenia powstał salon przy wiadukcie ul. Zjednoczenia.
      Poza tym salon Burzyńskich miał już taki chłam, że kiedy nie dało się tego
      sprzedać, należało zwyczajnie spalić.
      Tylko czekać jak spłoną inne :)

• Gość: tornado rerek IP: *.sulechow.net 06.05.06, 14:00
      nie jestem pewien czy to był pożar przypadkowy.krążą rózne pogloski o tym
      pożarze. Co Pan na to Panie redaktorze
      • Gość: Vacek Re: rerek IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 20:18
        Nie chce byc podejrzliwy ale ponoć ostatnio meble kiepsko idą .....a i przy
        okazji wszystkie "papiery" firmy i kasa fiskalna się spaliła...........ciekawe
        gdzie byli ubezpieczeni......
    • Gość: wasiu Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 14:30
      autorem jest Beata Tokarz... nie wiem o co ci chodzi z tym "panem
      redaktorem"... chyba, że chodzi ci o pana Tokarza...:-)
      • Gość: inwestor Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:22
        Czyje meble spłonęły? Pytam, bo jestem posiadaczem akcji Swarzędzkich Fabryk
        Mebli i nie chciałbym za bardzo stracic..
        • Gość: Radiowiec Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.ztpnet.pl 06.05.06, 19:46
          A co ma piernik do wiatraka??? Nic nie stracisz nie bój nic :) A nawet jeśli to
          nie przez ten pożar.
          • Gość: boryna Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:45
            Dobrze im tak bo cieli w chu.... z reklamacjami...
            • Gość: Maraczek Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 22:21
              Oj Boryna zastanów się co piszesz.Obyś nie skończył jak powieściowy Boryna.
          • jorn Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej 07.05.06, 16:13
            "Inwestorowi" (cudzysłów użyty celowo) wydaje się, że dopóki klient nie kupi
            tych mebli, są one własnością fabryki. Taki z niego "inwestor".

Pozdrawiam
            • Gość: inwestor Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:57
              Pajacyku, napisalem tak, a nie "chcę zarobić na waszej pożarze"!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka