osm 05.05.06, 20:19 Taaaaaa - dogaszanie trwało do późnych godzin nocnych - panie redaktorze, jest godzina 20:18 - czy tio jest późna godzina nocna? Antycypuje pan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poza czasem Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.06, 20:39 Jutro Redaktor zobaczył, a wczoraj o tym napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZESIEK Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.ztpnet.pl 05.05.06, 22:03 "Zagrożony był pobliski biurowiec, z którego ewakuowaliśmy wszystkich ludzi, i zbiornik z gazem ..." No to całe szczęście, że ewakuowano zbiornik z gazem, bo jakby nie przeżył to byłaby tragedia... <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zacisze.zgora.pl 05.05.06, 22:57 co do wypowiedzi OSM-a dogaszanie jeszcze trwa ;] ja pracuje kilka metrów od miejsca zdarzenia i dokładnie wszystko obserwowałam przez całą akcje gaszenia i dogaszania.. wracając do domu po 22 akcja jeszcze trwała więc nie wątpie ze strażacy jeszcze się męczą z dogaszaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 00:57 Gasiłem ten pożar i własnie wróciłem do domq, ale zostało jeszcze kilka zastępów, które będą pilnowały pogorzeliska prawie przez całą noc dopóki nie uznają, że ni będzie zagrożenie ponownym rozprzestrzenieniem się pożaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo No to po meblach IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 07:54 A czy przypadkiem te meble nie dawały sie sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:19 No to widze, że Burzyńscy dogadali się z Gładyszami i poszli w ich ślady :) widzę, że w tym mieście panuje moda na pożary salonów meblowych. Kiedyś płonął salon meblowy na Fabrycznej obok targowiska przy Owocowej, potem za kasę z ubezpieczenia powstał salon przy wiadukcie ul. Zjednoczenia. Poza tym salon Burzyńskich miał już taki chłam, że kiedy nie dało się tego sprzedać, należało zwyczajnie spalić. Tylko czekać jak spłoną inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tornado rerek IP: *.sulechow.net 06.05.06, 14:00 nie jestem pewien czy to był pożar przypadkowy.krążą rózne pogloski o tym pożarze. Co Pan na to Panie redaktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacek Re: rerek IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 20:18 Nie chce byc podejrzliwy ale ponoć ostatnio meble kiepsko idą .....a i przy okazji wszystkie "papiery" firmy i kasa fiskalna się spaliła...........ciekawe gdzie byli ubezpieczeni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasiu Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 14:30 autorem jest Beata Tokarz... nie wiem o co ci chodzi z tym "panem redaktorem"... chyba, że chodzi ci o pana Tokarza...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:22 Czyje meble spłonęły? Pytam, bo jestem posiadaczem akcji Swarzędzkich Fabryk Mebli i nie chciałbym za bardzo stracic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radiowiec Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.ztpnet.pl 06.05.06, 19:46 A co ma piernik do wiatraka??? Nic nie stracisz nie bój nic :) A nawet jeśli to nie przez ten pożar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryna Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:45 Dobrze im tak bo cieli w chu.... z reklamacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraczek Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.06, 22:21 Oj Boryna zastanów się co piszesz.Obyś nie skończył jak powieściowy Boryna. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej 07.05.06, 16:13 "Inwestorowi" (cudzysłów użyty celowo) wydaje się, że dopóki klient nie kupi tych mebli, są one własnością fabryki. Taki z niego "inwestor". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Spłonął salon meblowy przy ulicy Osadniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:57 Pajacyku, napisalem tak, a nie "chcę zarobić na waszej pożarze"!! Odpowiedz Link Zgłoś