macieya 14.05.06, 01:23 Koncert Ocean i zielonogorskiej kapeli NuShEE w niedzielle w strasznym dworze!!! Szczegolnie ta druga kapela warta posluchania. BE THERE THEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gig watcher Re: Ocean - Nushee Straszny IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:34 ta kapela nushee to jakieś legendy, słyszałam, ze są z zielonej ale nigdy ich nie widziałam, kto tam gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig watcher Re: Ocean - Nushee Straszny IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 01:40 R'mol to podły szowinista, miałam z nim okazję się spotkać, zupelnie nie ma szacunku wobec kobiet, nie idę na nich, mimo ze muza mi się wkręca Odpowiedz Link Zgłoś
macieya Re: Ocean - Nushee Straszny 14.05.06, 01:43 Malenka.. takiego widac remola nie znalas.. skoro idziesz ogladac jakiegos goscia to rzeczywiscie moze miejsce niekoniecznie dla ciebie ale jesli chcesz posluchac kawal dobrej muzy WPADAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoJA Re: Ocean - Nushee Straszny IP: *.sulechow.net 14.05.06, 15:00 nie bedzie fajnie, bo mnie tam nie bedzie. za bardzo zaszalalam wczoraj, dzisiaj sie czuje jak po wojnie swiatowej kuzwa, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smock Re: Ocean - Nushee Straszny IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.05.06, 08:34 piknie bylo. kontrastowo, ale nushe rade dalo na akustykach. pozazdroscic. ocean fajnie rockowo. wieczor zaliczam do udanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Ocean - Nushee Straszny IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.06, 19:13 Bylo masakrycznie. Ocean jak ocean... natomiast swietny koncert akustyczny nushee! Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś