Dodaj do ulubionych

ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 17:28
Przed chwilą zobaczyłam w Teleexpresie na tle zielonogórskiej Palmiarni
autobus-cabriolet, który ma być licytowany w czasie niedzielnego Finału WOSP.
Na drzwiach pisało "MZK Zielona Góra" a usłyszałam, że będzie licytowany
w.... Wielkopolsce!!!!!!
Gratuluję Waszej regionalnej telewizji, która przygotowywała ten materiał
promocji tego, co będzie u Was można zlicytować. Dobra robota!!!! (hi, hi, hi)
ps.
A propos, może by tak rzeczywiście włączyć Zieloną Górę do naszego
województwa? Nieźle się rozwijamy więc i Wy skorzystacie.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Vittorio Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 17:50
      ...może nie tak szybko Pyzo - chociaż kto wie...
      • markoniec Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! 10.01.03, 17:58
        wpycha się inna fajna miejscowość , poczekamy aż dostaną kosza :-)
        • bart.q dobrze strzelić kosza 11.01.03, 13:29
          markoniec napisał:

> wpycha się inna fajna miejscowość , poczekamy aż dostaną kosza :-)

Jak dostanie kosza to się obrazi i wróci do macierzy, czy może raczej vacierzy.
          Granicę się przesunie tam gdzie być powinna (patrz historyczny zasięg
          Brandenburgii), resztę rozparceluje między Wielkopolskę i Dolny Śląsk, a
          gastarbeiterzy będą musieli odczekać 8 lat na prawo do legalnej pracy. Heil. ;)
          • markoniec Re: dobrze strzelić kosza 11.01.03, 13:43
            koszykarstwo wiklinowe w Wielkopolsce modne, wiem , bom dziecięciem sadził
            wiklinę ! wrócicie na koszu :-)))
    • Gość: gaga Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 18:47
      pyzo nasza TVP LUBUSKA jest słaba, ale to i tak wiele w porównaniu z miejską
      kablówką, która jest dnem totalnym i jak znam życie w niedziele zamiast WOŚP
      pokażą siatkówkę z 1999r. i żużel z 2000...
    • Gość: Don Vittorio Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 19:37
      w Radiu Zielona Góra słyszałem o 19.15 że takie samo info poszło w
      teleekspresie w TVP - brawo...pewnie Gorzów się wkurza - bo też chciałby do
      Wielkopolski ?
    • Gość: sagan Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 10.01.03, 20:06
      Pyrlandio, ręce precz od Zielonogórskiego !!!
    • Gość: pyza Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 20:20
      Z ciekawości przeczytałam właśnie o "atrakcjach" Waszego niedzielnego Finału. I
      szczerze współczuję.... Nie popisali się Wasi organizatorzy...
      Dlatego jeśli chcecie się dobrze zabawić to zapraszam na poznańską Maltę.
      Szykuje się cały dzień wspaniałej zabawy. A o 20.30 na scenę wchodzi TSA, w
      swoim najsilniejszym, legendarnym składzie: Marek Piekarczyk-voc., Andrzej
      Nowak- git, Stefan Machel- git., Janusz Niekrasz-bass i Marek Kapłon-perc.
      Absolutne wydarzenie.

• Gość: Don Vittorio Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:21
        ...do stolicy regionu zawsze w przyjemnościa....
        • Gość: Mis Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 00:20
          A ile za ten koncercik skasują?
    • darth4 Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! 11.01.03, 01:56
      Gość portalu: pyza napisał(a):
      > Na drzwiach pisało "MZK Zielona Góra" a usłyszałam, że będzie licytowany
      > w.... Wielkopolsce!!!!!!
      > Gratuluję Waszej regionalnej telewizji, która przygotowywała ten materiał
      > promocji tego, co będzie u Was można zlicytować. Dobra robota!!!! (hi, hi, hi)

To akurat świadczy o tym jaką to Poznań miłością do swoich wasali pała.
      "Wasza regionalna" przygotowała, ale "nasza wielkopolska" puściła , (hi, hi, hi)
      Poznań nawet już Wam łapę do kieszeni wsadza, skoro zgarnie kasę za Wasz
      autobus :)
    • black.night Nie dajcie się. Poznaniancy chcą !!!!!!!! 11.01.03, 06:33

> Przed chwilą zobaczyłam w Teleexpresie na tle zielonogórskiej Palmiarni
      > autobus-cabriolet, który ma być licytowany w czasie niedzielnego Finału WOSP.
      > promocji tego, co będzie u Was można zlicytować. Dobra robota!!!! (hi, hi, hi)
      > ps.
      > A propos, może by tak rzeczywiście włączyć Zieloną Górę do naszego
      > województwa? Nieźle się rozwijamy więc i Wy skorzystacie.....

Nie dajcie się. Poznaniacy chcą podstępnie usyskać duży dostęp do granicy
      niemiecko-polskiej.
    • kolejarz_zg Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! 11.01.03, 16:37

> Przed chwilą zobaczyłam w Teleexpresie na tle zielonogórskiej Palmiarni
      > autobus-cabriolet, który ma być licytowany w czasie niedzielnego Finału WOSP.
      > ps.
      > A propos, może by tak rzeczywiście włączyć Zieloną Górę do naszego
      > województwa? Nieźle się rozwijamy więc i Wy skorzystacie.....

Dzięki, tu Ślonsk, Dolny Śląsk... Idziemy na halbę?
      Pyrlandia niech sama zbiera pyry. Jest jadno miasto "wojewódzkie", ktore się
      wyrywa do Was, tam pytajcie...
    • Gość: migg Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.03, 00:00
      > A propos, może by tak rzeczywiście włączyć Zieloną Górę
      do naszego
      > województwa? Nieźle się rozwijamy więc i Wy
      skorzystacie.....

Och, jak wy się ładnie ostatnio rozwijacie!... A co wam
      się tak ostatnio rozwinęło?
      • markoniec Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! 12.01.03, 08:45
        myślenie kolego
        • Gość: Zielonogórzanin Re: ZIELONĄ GÓRĘ WITAMY W WIELKOPOLSCE!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 17:35
          Wiesz co. Te propozycje mozesz sobie wsadzic tam gdzie slonce nie dochodzi.
          Do pieprzonych dusigroszow (poznaniak - szkot wyrzuconych ze szkocji za
          skapstwo) Zielona Gora nie chce. Ale mam dla ciebie inna propozycje dajcie
          oferte gorzowiakom to ja z checia przyjmna. Ich zawsze do was pchalo. A i tak z
          tego mieli gowno bo poznan calz czas zabieral pieniadze sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka