carmen_electro 14.05.05, 22:46 CZytam sobie gazety i tam zawsze jest napisane "pikantny tekst" hm.. tzn.jaki?? JAk zancie jakiś to wpisujcie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apsik87 Re: Pikantne teksty ... 14.05.05, 22:48 kiedyś zabawialismy si.e z moim facetem na łóżku jego rodziców:P.w pewnym momencie chccial popiesic mnie oralnie,i szepnol "kochanie rozłóż nóżki"...zarumieniłam się jak pomidorek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Pikantne teksty ... IP: 195.69.82.* 15.05.05, 01:00 Alez to wuyzdany tekst, dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Pikantne teksty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:03 zwał jak zwał, ja i tak uwielbiam jak szepcze mi je do ucha... Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: Pikantne teksty ... 15.05.05, 01:07 iedyś zabawialismy si.e z moim facetem na łóżku jego rodziców:P.w pewnym momencie chccial popiesic mnie oralnie,i szepnol "kochanie rozłóż nóżki"...zarumieniłam się jak pomidorek:D A mnie się ten tekst bardzo podobał. Taki niewinny, a jednocześnie przenoszący taką dużą dawkę pozytywnych emocji podsyconych sporą dozą tajemniczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: house_maniac Re: Pikantne teksty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:11 a ja tam kocham wyuzdane teksty :P na maxa podkrecaja sytuacje :P Odpowiedz Link Zgłoś
solaretka Do house_maniac .. :) 15.05.05, 11:17 To podziel się z nami i wpisz tu kilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: house_maniac Re: Do house_maniac .. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:57 no ja nie wiem, to zależy od sytuacji...ciężko jest tak je wypisać :P po prostu gdy jesteśmy w łóżku i słysze takie teksty to odjeżdżam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Pikantne teksty ... IP: *.ztpnet.pl 15.05.05, 16:48 > Taki niewinny, a jednocześnie przenoszący taką dużą dawkę pozytywnych emocji > podsyconych sporą dozą tajemniczości. I nutka dekadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pikantne teksty ... IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.05, 13:10 "tu i teraz. nic nie mow.rozpale w Tobie ten ogien, ktorym bedziemy sie rozkoszowac." w trakcie "prosze, kochaj sie ze mna, jak najdluzej, walcze ze soba a Ty jestes taka gorrraca..." moze nie tyle co pikantne, ale w jego ustach te slowa przyprawiaja mnie o dreszcze. na codzien nie jest takim teksciarzem, ale w lozku odplywam...i chce wiecej, wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś