naskrett 05.07.06, 09:02 pytanko gdzie polecacie wykupic sobie abonamenta na obiad w zgorze. najlepsze jedzonko i dobre ceny z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: obiady 05.07.06, 09:09 na zawadzkiego, tam gdzie kiedyś było cafe 3039 - super sprawa: schabowe, ziemniaki, surówka po 7 zł, cały miesiąc chyba 120 zł, tanio i smacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: obiady IP: *.ztpnet.pl 05.07.06, 09:13 a cos nowego moze macie z dowozow? bo kuchnia u macieja sie przejadla, pizze i chinczyki tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: obiady 05.07.06, 09:28 pracuję jak diabli ale gdzie indziej i jem bez ustanku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoper. Re: obiady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:39 A mnie si wydaji że ta kunceepcja gry przyniesi kunkrtny ryzultaty-mawiał super trener Kazimierz Górski.Tak więc najgorsze jest to jak ktoś bez przerwy pieprzy te same slogany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZieleE Re: obiady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:38 co do kuchni u macieja... zamawialismy obiadki do firmy ale po dwoch razach gdzie z kumplem przesiedzielismy wieczor w kibelku zrezygnowalismy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: obiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:06 Od dwóch miesięcy jemy z mężem obiady w Winnicy. 12 zł w abonamencie. Obiady raczej nie rodem z Turysty:)-czyli mielony,sos,buraki i ziemniaki bywają bardziej wymyślne:) Można bez abonamentu za 14 zł zjeść również i spróbować Smacznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: obiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:31 Winnica to tam gdzie było TO Tu,zgadza się. W zasadzie menu dostępne na kieszeń klientów fastfoodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: obiady IP: 213.77.48.* 05.07.06, 11:24 Stołujemy się całą rodziną w Schabiku. Obiad w abonamencie kosztuje 10 zł. Ogólnie polecam, choć zdarzyło nam sie kilkakrotnie wychodzić z obiadku głodnym :)i bynajmniej nie z powodu małych porcji. Kuchnia tradycyjna, generalnie smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q. Re: obiady IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 23:28 Moge potwierdzic. Schabik jest naprwade niezly, za 10 zeta mozna bardzo smacznie zjesc. q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: obiady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:50 polecam stołowke w CKU tanio i smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mudża Re: obiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:28 Schabik w budynku DT Centum, dobrze tam karmią, a jak ta okolica nie odpowiada, to polecam w Mrowisku bar PIAST. Klimaty jak za PRLu, ale pychota za grosze, no i spotkać tam można całkiem ciekawe i nobliwe osoby:))) Krokieciki, zupy, eeech, a na pierogi to mój kumpel mnie zawsze ciągnie, jak przyjeżdza ze stolycy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: obiady IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 18:27 w mrowisku maja dobre obiady troche wystrój nie taki, ale jedzonko pierwsza klasa super pierogi i kopytka, nalesniki i zupki. oprawa niezbyt ale jedzonko pycha i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGA Re: obiady IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.06, 23:04 POLECAM SZKOŁE CKU NA DŁUGIEJ ZUPKA ZA 2,50 A DRUGIE MOZNA KUPIC JUŻ Z MIĘSKIEM ZIEMNIACZKI I DWIE SURÓWKI ZA OK 7,00 ZŁ. ALBO I MNIEJ OBIADY SUPER.POLECAM CZĘSTO TAM JEŻDŻE. Odpowiedz Link Zgłoś
monarosa Re: obiady 26.07.06, 16:23 Ja Schabika nie lubię, bo tam ludzie siedzą sobie na plecach - prawie. Gwar, tłok i ścisk. Kiedyś tam jadłam, ale zaczęło mnie to denerwowac i ta klientela, która tam przychodzi - cinkciarze, którzy prawie tam się zadomowili i obcinają wszystkie dziewczyny. Nie przejdziesz spokojnie. Polecam za to stołówkę przy dawnym CKU, obecnie CKUiP. Pyszności. Jestem tam codziennie. Stołówka w czasie wakacji czynna do 16, ale polecam najpóźniej być koło 14, bo później nie ma już zupy lub ziemniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabancik Re: obiady IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.06, 07:39 mrowisko :-) klimat wczesnych lat 80-ych. Co prawda stoliki nieco za nowe ale klimat wciąż ten sam. No i pyszne żarełko w przyzwoitych cenach i prawdziwa paskudna oranżada (jakoś nigdy nie mogę sobie odpuścić) :):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: obiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:45 czesto jadamy poza domem. potwierdzam CKU! niedrogie,zdrowe,domowe gotowanie. pyszne świeże surówki-bez octu . Schabik wątpliwy - niezasmacznie i malutko. probowalismy rowniez wielokrotnie Flamingo w Filharmonii - obiad dla 2 os ok 30 zl. surówki ok, jednak reszta jakas dziwna - nie moge sie do nich przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś