landy 07.07.06, 21:09 teraz na pewno lobby poznan wroclaw szczecin przeforsuje inny przebieg s3 nie bez powodu wstrzymywano ja tak dlugo gorzow oczywiscie powinien bezwarunkowo poprzec przebieg s3 do poznania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 21:15 Czes landy. No powiedz, przyznaj się.... Wkur....ony jestes???:)))) Zapomnij przyjacielu o lobby dla Gorzowa. Tluste miesiące sie skonczyly. Wkoncu Babimost i wkoncu S3 na ZG Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 07.07.06, 21:28 nie badz smieszny babimost ma 0 szans na rozwoj a s3 pojdzie teraz do poznania na 110% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunder Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.07.06, 21:42 Chłopie! Kazdy kto w tej chwili chciałby zmienić przebieg S3 zostałby wsadzony za zmarnowanie pieniędzy publicznych bo droga jest zaprojektowana, czy się to tobie podoba czy nie. Poza tym w okolicach ZG już istnieje a między Poznaniem a Wrocławiem powstaje S5. A Marcinkiewicz... mimo, że był chyba najsympatyczniejszym premierem w historii od czasu upadku komuny to jednak potrafił tylko gadać. Jakos do dzisiaj nie ma tych obiecanych przez niego 60 mln. na wykup gruntów. Daj już spokój i idź wylewać swoje żale na własnym podwórku. Mieliście swoje 5 minut ale nadszedł kres. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 07.07.06, 21:37 Coś ci się "landy" pomyliło. To właśnie Szczecin i ZG najbardziej lobbują za S3 przez Zieloną Górę, również za tym jest Wrocław. Na pewo Poznań chce innego przebiegu. Mam jednak wrażenie że również byłemu premierowi zależało na drodze w kierunku Poznania. Tak się "starał" o S3, że jakoś efektów żadnych nie było. Wiem że jesteś wkurzony (w końcu tłuste lata się skończyły dla Gorzowa), ale nie próbuj nam wmawiać że Marcinkiewicz to była szansa dla nas. Co ty myślisz, że ja będę rozpaczał z powodu tej dymisji? Na pewno nie. Teraz może nie będzie faworyzowania Gorzowa we wszystkim. Marcinkiewicz zresztą naraził się Kaczyńskim i zapewne w partii nie będzie już odgrywał kluczowej roli. Rozumiem twoje załamanie "landy" ale nie przesadzaj. Proponuję jakąś herbatkę na uspokojenie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.echostar.pl 08.07.06, 09:59 > Coś ci się "landy" pomyliło. To właśnie Szczecin i ZG najbardziej lobbują za S > 3 przez Zieloną Górę, również za tym jest Wrocław. Na pewo Poznań chce innego > przebiegu. Mam jednak wrażenie że również byłemu premierowi zależało na drodze > w kierunku Poznania. Po co Poznaniowi S3. skoro z Wrocławiem ma go łączyć S5, której odcinki już istnieją - np. koło Leszna czy Śmigla? Poznań ma w nosie S3, dla niego najważniejsza jest A2 i S11!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:47 Może w końcu nastąpi koniec tego potworkowatego województwa ? Może G.W i Z.G dostąpią zaszczytu bycia miastami powiatowymi na równi z tymi , z których wyciskają ostatnie soki. Wydaje mi się, że Marcinkiewicz był od dawna przewidziany do odstrzału, ale jego słodka buśka i szczerość potrzebna była w początkowej fazie rządów dla nabrania zaufania społeczeństwa... Jest to jest normalne i bywało we wszystkich partiach, będących już przy władzy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.06, 22:34 nic nikt niedostanie to państwo zdycha z nadmiaru socjalu !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:53 Z tym socjalem to chyba przesadzasz. Jaki to socjal i ile w porównaniu z wydatkami na partie ( szczególnie w okresie wyborczym ) i nadmiernie rozrośniętą urzędniczą administrację państwa oraz różnorakich agend itp. Zobacz ilu radnych jest w wilomilionowym Nowym Jorku i porównaj to z np. powiatem plus miastem Z.Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: marcinkiewicz rezygnuje....wkoncu S3 na ZG :) IP: *.ztpnet.pl 08.07.06, 03:28 Jeeeeeeeeeeee BRAWO!!!! :) Wkoncu cale Lubuskie bedzie sie rozwijać a nie tylko Gorzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: do bss IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 15:51 mówię o socjalu a nie o rozbudowanej biurokracji która obecnie wynosi ponad 500 tys. urzędasów kradnacych nasze pieniądze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: do bss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:13 A mi chodziło o to, że nadmiernego socjalu nie widziałem i nie widzę Owszem nagminne wyłudzanie od państwa lewych rent, zapomóg czy zasiłków przez osoby do tego nieuprawnione jest plagą i tu kłania się lenistwo odpowiednich urzędniczych służb, których jakby było jeszcze zbyt mało. Wiem, że ci co mają dobrze prosperujące interesy potrafią wyciągać ręce po zasiłek dla bezrobotnych...,po inne pieniążki , które tak w zasadzie im się nie należą... dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łopotek Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:51 taaa, widac jak mu zależało na S3. To był tylko medialny pajacyk do robienia dobrego wrażenia, NIC więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 17:27 głosujmy dalej na socjalistów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:59 A był czy jest w Polsce socjalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 20:22 był i jest socjalizm w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 08.07.06, 19:57 JUZ DAWNO ZAPOMNIELIŚMY DZIĘKI PREMIEROWI W GOŻOWA Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 08.07.06, 22:57 i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 09.07.06, 11:45 ale to się zmieni bo już szczęśliwie po premierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stafan Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 12:38 oddadzą "ziemie odzyskane" Niemcom które zgodnie z ich aktualną Konstytucją mają granice z 1937 r. ciekawe tylko kiedy związek socjalistycznych republik europejskich zrealizuje ten pomysł przy wielkiej radości naszych rządzących socjalistów !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sul Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:01 Właśnie po rezygnacji Marcinkiewicza coś ruszyło: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=45184807 Odpowiedz Link Zgłoś