Dodaj do ulubionych

Najsmaczniejsza pizza?

13.07.06, 22:39
gdzie lubicie chodzic do pizzerni
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Najsmaczniejsza pizza? 13.07.06, 23:17
      milkusia11 napisała:

> gdzie lubicie chodzic do pizzerni

a czy skorzystac z archiwum forum to nie laska?!
      • Gość: niuniazg Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:35
        najlepsza jest pizza taxi na telefon:)
      • Gość: q. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 00:05
        dramatyzujesz... ;-)

dla mnie gioconda czy jak jej tam...
        no i trzy papryczki sa najlepsze ale nie tu...

q.
        • Gość: niuniazg Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:12
          sam dramatyzujesz...kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania bez glupich
          docinków....
          • Gość: q. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.adb.pl 14.07.06, 13:05
            przeciez nie docinalem. wiec o co chodzi?

q.
            • Gość: niuniazg Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:40
              w tamim razie po co ten tekst dramatyzujesz..??? mniejsza o to
              • Gość: q. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.06, 22:20
                dotyczyl tego:

> a czy skorzystac z archiwum forum to nie laska?!

pozdrawiam, milego weekendu...
                q.
                • Gość: niuniazg Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:46
                  ok to sorry myslalam ze dotyczy to mojej wypowiedzi.
                  Pozdrawiam
    • Gość: apple Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 14.07.06, 10:39
      dobra jest papa ale mnie wkurzyli ostatnio bo mają czynne do 23 o 21 dzwonię a
      oni ,że już nie wożą!
    • Gość: milcia Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: 213.77.48.* 14.07.06, 12:15
      Był już taki temat

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=29788138&a=37536821

Dla mnie bezkonkurencyjna jest pizza z Romy!
      • Gość: gość Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 14:17
        Dla mnie tez jest , ale po ostatnim zajsciu mam jej serdecznie dosyc-byc moze
        wroce do niej, ale nie woem kiedy.
        Zawsze jadalam w lokalu pizee- i wtedy sosy do woli (zreszta b.smaczne),ketchup
        tez,prawda?Po raz pierwszy zamawialam na wynos i chcialam sosy-a
        tu...?Rozczrowanie-mini kubeczek z sosikiem co kot napłakal.Pytam sie wiec -czym
        sie rozni moje zamowienie od tych panstwa co siedza w lokalu?Mniej płace?Nie
        zajmuje m-ca potencjalnym klientom,płace tyle samo.. wiec o co chodzi??Kiedys
        byly kubeczki 0.33 z sosami a teraz.Dla mnie te sosy do tej pizzzy to jak
        akwarium bez rybek.

Teraz chetnie wyprobuje PAPApizza-moze kto ma menu??Na ich stronie jest
        strasznie niewyraźne.

Pozdr
    • po_makale ROMA I MAFIA 14.07.06, 14:36
      OCZYWIśCIE ROMA I MAFIA TAM NAJLEPSZA
      • po_makale w giakondzie WłOS w pizzy A FUJ 14.07.06, 14:37
        .
        • aski68 Re: w giakondzie WłOS w pizzy A FUJ 17.07.06, 23:44
          od jednego włosa jeszcze nikt nie umarł :))
          A pizza tam najsmaczniejsza ! i basta :)
        • Gość: qwerty Re: w giakondzie WłOS w pizzy A FUJ IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 17:59
          Ja byłam w niedzielę w Giocondzie. Pizza była bez smaku, ani soli, ani ziół.
          Sos pomidorowy bez smaku, zwykły przecier pomidorowy z ziołami podany w brudnej
          sosjerce. Obrzydliwe! Stanowczo odradzam.
    • marcin_zielonagora Re: Najsmaczniejsza pizza? 14.07.06, 18:09
      Koloseum :)
      • Gość: krzysztof100. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:15
        Wydaje mnie sie ze jednak Pizza Taxi,jadlem wiele pizz w roznych miastach ale
        Pizza Taxi jednak najlepsza piec gwiazdek-super i polecam.
        • trabancik Re: Najsmaczniejsza pizza? 14.07.06, 20:02
          głosujemy co miesiąc ?
          • Gość: fox Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 15.07.06, 22:38
            Byłem za namowa żony w Djokondzie czy jak tam i ..kicha.Cienkie twarde ciasto.

Nie zawiodłem sie na pizzy z Napoli bodajże na Budziszyńskiej.Taka mała ale
            jakie ciasto i dodatki.
            • Gość: kasia Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:47
              bylam w papa pizza i stwierdzam ze pizza taxi jest najlepsza, tylko w papa
              pizza maja lepszy sos czosnkowy:P
            • kubuspiesek Re: Najsmaczniejsza pizza? 18.07.06, 12:48
              Rzeczywiscie, pizza w Napoli jest przepyszna, sosy tez! Szczegolnie polecam
              pizze Broccoli, jest wspaniala, brokuly sa pyszne, sosik czosnkowy rewelacja,
              naprawde, szczerze polecam!
    • Gość: blebos Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 17.07.06, 23:05
      dla mnie najlepsza Koloseum, a potem Mafia...
    • Gość: apusiek Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 00:17
      papa pizza

a jaki jest numer na ta pizza taxi? i ile za dowoz? i ktora polecacie?
      • Gość: niuniazg Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:38
        polecam pizze "taxi" numer tel.: 684532040, dowoz jest bezplatny.
        smacznego:]
        • Gość: krzysztof100. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:15
          Polecam pizza taxi-poprostu super tel.068 453 20 30 i 068 453 20 40,zycze
          smacznego a podobno bedzie tez lokal do konsumcji na miejscu.
      • madziuuunia Re: Najsmaczniejsza pizza? 21.07.06, 19:06
        najwspanialsz TROPIKANA:):) w sphinksie:):) mniaaaaamus;):
    • Gość: Anna. Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:21
      Chyba jednak Pizza Taxi-polecam.
    • Gość: kirkor papa pizza IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:05
      glosuje na papa pizza
    • Gość: Katasia:) Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:08
      Oczyiwscie ze Koloseum:) Mala 9 i jestem najedzona:D
    • Gość: Aga Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.06, 22:55
      Najlepsza Pizza jest w Sulechowie!!"Pizzernia Caramba"szkoda że nie jest w
      Zielonej Górze, ale warto pojechac te 20 km,dobre ciasto na pizze i sos
      czosnkowy, REWELACJA POLECAM!!!!
      • maxtender 3D pizza na Podgórnej 02.08.06, 20:04
        z salami to po prostu cudo, a jak brak smaku na izze to maja przednie makaroniki
        • Gość: smakoszka Re: 3D pizza na Podgórnej IP: 213.77.48.* 03.08.06, 13:46
          Kiedyś były bardzo dobre w Mafii, ale się popsuły. W Giocondzie też były
          smaczne, dobrze przyprawione, ale również się popsuły. W sobotę jedliśmy tam
          chyba po raz ostatni i była beznadziejna, zupełnie bez smaku, a dodatków tyle
          co kot napłakał. Szkoda, że wszystko w tym miescie się psuje!
          • aski68 17 lub 19 sierpnia otwierają DaGrasso 03.08.06, 15:58
            pizzernię na Podgórnej pod "Studencką" :)
            Nie wiem jakie smaki tam będą, ale ceny są coś koło tego :
            www.dagrasso.pl/index2.htm
            Jak ktoś tam coś zje to niech się podzieli wrażeniami :)

pzdr
            • Gość: adi Re: 17 lub 19 sierpnia otwierają DaGrasso IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.08.06, 16:21
              ceny w miare, ciekawe jakie pizze będą smakować,każdy otwiera pizzerie bo to
              dobry zarobek ale wogóle nie zna sie na jej wypieku!!!DOBRA RELKAMA
              • Gość: a Re: 17 lub 19 sierpnia otwierają DaGrasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:13
                i byl ktos? jak pizze? a za dowoz ile biora?

a
                • aski68 Re: 17 lub 19 sierpnia otwierają DaGrasso 30.08.06, 19:59
                  nie wiem ile biorą za dowóz, ale wczoraj dziecko przyniosło do domu... duża jest
                  WIELKA :)))
                  Ciasto cieńkie (takie lubię) nie wiem czy są inne, dobre sosy, ogólnie dobre
                  wrażenia samkowe :)
          • Gość: asd Re: 3D pizza na Podgórnej IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.06, 17:29
            a w 3D dowoza na telefon?

• Gość: ? Re: 3D pizza na Podgórnej IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.06, 21:58
              3d - macie wreszcie telefon i kierowce?
    • Gość: Gosia Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:06
      pizza taxi:)!!
    • Gość: wiolka Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:03
      na wojska polskiego obok mrowiska-tylko bo w pozostałych sie popsuły
    • Gość: Rom Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:59
      Najlepsza w Drzonkowie w Domku Klubowym, pizze w Zielonej sie chowają
    • ainuin1 Re: Najsmaczniejsza pizza? 26.08.06, 12:07
      Sycylia - na przeciwko Lotnika - rewelacja!!!!!
      mniam...
      :-P
      • jezyk_angielski Re: Najsmaczniejsza pizza? 26.08.06, 14:37
        PALERMO!!!!!!!!!!!!!
        Na ulicy Dworcowej, pomiędzy dworcem PKP, a dworcem PKS.
        Naprawdę polecam!!!! Pyszna....
        I do tego sos czosnkowy (mój ulubiony), ale jeżeli ktoś nie przepada są też inne
        sosy. Naprawdę warto... :) Smacznego :)
        • Gość: mila Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 30.08.06, 19:57
          ja zawsze zamawiam w coloseum tam pizza jest pyszna zamawiam siłe i honor
          pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam.ps.długi czas oczekiwania.
          • Gość: asd Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 01:30
            a mi sie zdarzylo, ze w weekend, gdy duzo ludzi bylo, pizza byla po prostu niesmaczna! gumowa, niedopieczona!!!! a jak jest "normalna", to faktycznie pychota!
          • Gość: degustator Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 15:56
            To masz szczęście.Ja zamawiałem dwa razy i za każdym razem zakalec.Z kolei PAPA
            pizza :owszem ciasto niezłe,ale stanowczo za dużo składników.Dobra pizza to
            dwa ,trzy składniki.Wtedy czuć smak pizzy.Osobiście typuję Giokonde pizzerię.
    • Gość: smakosz Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:46
      w pizza taxi
    • Gość: to Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 16:34
      toscana Tylko to!
    • Gość: Marika Roma plecam i Wenecja,a tam Tina i 4 gwiazdy mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:40
      • Gość: bobik O wyższości kalarepy nad pizzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:39
        Pizza jest smaczna, ale niezdrowa.
        Jedzcie kalarepę!
    • Gość: olaf A może...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:27
      A może burgerek :(

wegetarianizm.net/img/meat.jpg
    • Gość: scarlett.o-hara Palermo - pizza Pepino, mniam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.06, 18:37
    • Gość: pizzana Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.09.06, 21:18
      Pizza z Mafii coś okropnego, do tego ketchupy z czosnkiem o takiej zawartości
      czosnku, że trzeba się schować na trzy dni.
    • evee79 Re: Najsmaczniejsza pizza? 29.09.06, 22:16
      polecam lokale: PIZZA WORLD!!! i PIZZERIA MAFIA
    • Gość: Bianca Re: Najsmaczniejsza pizza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:12
      tyko ROMA, uwielbiam nr 6 i 18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka