Dodaj do ulubionych

Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki?

18.07.06, 13:05
Chcę kupić swojemu dobrą golarkę. Trzy głowicowa Philipsa czy z ruchomą
główką Brauna? Która lepsza? Proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: lerek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:08
      Z ruchomą Brauna-zdecydowanie
    • Gość: Szczepek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:41
      Philips jest niezawodna ;) i akumulatorki dobrze trzymają.
      • kubuspiesek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? 18.07.06, 13:57
        no i znowu masz dylemat:)
        • Gość: malarz-tapeciarz Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:20
          Ja mam taaaaaki zarost,że używam kosiarki rodziców,jak do nich wpadam,inne nie
          dają rady:)
    • monia734 No to 1:1. I nadal dylemat 18.07.06, 17:56
      ???
      • Gość: th Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:54
        wyslij go na laserowe usuwanie zbędnego owlosienia np. z penisa i okolic to
        wtedy zadnej golarki nie bedziesz musiala kupowac
        • Gość: S'Kubana Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:22
          Gdzie sobie depilowałeś małego ?
      • Gość: piotr Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:14
        Witam Miałem kiedyś philipsa, a obecnie używam brauna. Zdecydowanie lepszy jest
        braun. Goli dokładniej i można go kupić z zestawem czyszczącym - bardzo
        wygodna rzecz.
    • Gość: trzy glowice only Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.06, 14:34
      dziewczyno nie sluchaj tych chlopcow bo nie maja pojecia o goleniu jak chcesz
      facetowi zrobic dobrze i sobie zeby sie za niego nie wstydzic ze jst zle ogolony
      to kup mu trojglowicowa golarke samoostrzace sie noze tam sa a braun sie
      przetrze i fatalnii goli zakatki uwierz mi staremu wyjadaczowi i facetowi ktory
      10 lat sie goli maszynkami. pozdro i dobrego wyboru zycze
      • Gość: amnezja Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:47
        ja swojemu facetowi sama gole jego jajca a potem jest zabawa
        • Gość: S'Kubana Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:46
          Jakiś krem do tego używasz czy na sucho?
        • Gość: maniek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:27
          Fajnie ma Twój facio:)zazdroszczę:)
    • kaktiebia Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? 14.08.06, 22:43
      ja gole
    • rasiauskas Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? 15.08.06, 22:09
      monia734 napisała:

> Chcę kupić swojemu dobrą golarkę. Trzy głowicowa Philipsa czy z ruchomą
      > główką Brauna? Która lepsza? Proszę o poradę.
      Trzyglowicowa Philipsa, ale lepiej nie zapomniec naoliwic żelastwa. Brzydko
      skrzeczy wtedy. Brauna mialem ale byl jednak troszeczke gorszy.

Zdecydowanie kwestia gustu!
    • Gość: golarz Henryk Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.06, 19:29
      ja mam Philipsa... bo mi się kształt podobał :)

a jak goli?? frajerem nie jestem wiec golić się nie daję... bynajmnie nie do
      zera hehehe

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka