monia734 18.07.06, 13:05 Chcę kupić swojemu dobrą golarkę. Trzy głowicowa Philipsa czy z ruchomą główką Brauna? Która lepsza? Proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lerek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:08 Z ruchomą Brauna-zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:41 Philips jest niezawodna ;) i akumulatorki dobrze trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspiesek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? 18.07.06, 13:57 no i znowu masz dylemat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:20 Ja mam taaaaaki zarost,że używam kosiarki rodziców,jak do nich wpadam,inne nie dają rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:54 wyslij go na laserowe usuwanie zbędnego owlosienia np. z penisa i okolic to wtedy zadnej golarki nie bedziesz musiala kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:22 Gdzie sobie depilowałeś małego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: No to 1:1. I nadal dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:14 Witam Miałem kiedyś philipsa, a obecnie używam brauna. Zdecydowanie lepszy jest braun. Goli dokładniej i można go kupić z zestawem czyszczącym - bardzo wygodna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy glowice only Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.06, 14:34 dziewczyno nie sluchaj tych chlopcow bo nie maja pojecia o goleniu jak chcesz facetowi zrobic dobrze i sobie zeby sie za niego nie wstydzic ze jst zle ogolony to kup mu trojglowicowa golarke samoostrzace sie noze tam sa a braun sie przetrze i fatalnii goli zakatki uwierz mi staremu wyjadaczowi i facetowi ktory 10 lat sie goli maszynkami. pozdro i dobrego wyboru zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amnezja Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:47 ja swojemu facetowi sama gole jego jajca a potem jest zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:46 Jakiś krem do tego używasz czy na sucho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:27 Fajnie ma Twój facio:)zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasiauskas Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? 15.08.06, 22:09 monia734 napisała: > Chcę kupić swojemu dobrą golarkę. Trzy głowicowa Philipsa czy z ruchomą > główką Brauna? Która lepsza? Proszę o poradę. Trzyglowicowa Philipsa, ale lepiej nie zapomniec naoliwic żelastwa. Brzydko skrzeczy wtedy. Brauna mialem ale byl jednak troszeczke gorszy. Zdecydowanie kwestia gustu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golarz Henryk Re: Hej Panowie. Czym golicie swoje buźki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.06, 19:29 ja mam Philipsa... bo mi się kształt podobał :) a jak goli?? frajerem nie jestem wiec golić się nie daję... bynajmnie nie do zera hehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś