Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg???

17.08.06, 19:43
słyszałam ze w zg są fajne towary ?może?ale pytam gdzie??czy są w zg fajne
bary albo dyskoteki?i nie pytam tu o studio!przereklamowanane balety dla tzw
blaszek!!! z góry dzięki z info
Obserwuj wątek
    • Gość: ZieleE Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:20
      buuhahahah
      a jaki z Ciebie "towar" ze szukasz takich fajnych??

P.S. na studio swiat sie nie konczy :P

i zalezy jaka muzyke lubisz
      • Gość: urzędas Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:23
        Jest kilku fajnych facetów w Urzędzie Miejskim.
        • sotie Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 18.08.06, 09:54
          hehehe zeszłam :)))))))))
      • be.em wszyscy fajni faceci z lubuskiego 17.08.06, 20:46
        są na wzgórzach golan;) niestety... nie ma po co przyjeżdżać! ;)

pozdrawiam!
        • Gość: m Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.06, 21:08
          Jesteśmy do duspozycji napisz tylko - gdzie ty jesteś?
          • Gość: malarz-tapeciarz Towary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:16
            Jestem zwarty i zawsze gotowy do akcji, co ja mówię jest nas wielu-tylko
            dlaczego nazywasz nas towarami?Mnie np nie kupisz za żadne pieniądze roxi:) bo
            ze mnie swojski chłopak jest,a czy fajny " towar" możesz się przekonać:)
            • yepes-boski Re: Towary 17.08.06, 21:21
              Najlepiej usiasc przy stoliku piwnym w centrum miasta i zapolować!!!Ciekawi
              faceci sie zdarzaja w tym miescie
              • glupiutkamariolka Re: Towary 17.08.06, 21:33
                yepes-boski napisał:

> Najlepiej usiasc przy stoliku piwnym w centrum miasta i zapolować!!!Ciekawi
                > faceci sie zdarzaja w tym miescie
                Yepes ja tak robię bardzo często a pozatym sztukę kuszenia i adoracji
                opanowalam do perfekcji PS francuski też kochniutki:)
        • aski68 Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 18.08.06, 10:47
          be.em napisała:

> są na wzgórzach golan;) niestety... nie ma po co przyjeżdżać! ;)
          >
          > pozdrawiam!

na wszelki wypadek odganisz konkurencję ? :)))))
          • be.em Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 18.08.06, 10:50
            neee.. ja jestem koleżeńska bardzo - wszytskim się dzielę;) po co bidula ma się
            rozczarowac? ;)
          • Gość: misia Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.06, 16:04
            Jak sa fajni faceci to juz zajęci. A co do ciebie kiepska jestes w te klocki
            jak już tu szukasz pomocy
        • Gość: jonasz Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:03
          Niestety działa to w dwie strony.Kiepskie kobiety przyciągają kiepskich facetów:) móze należałoby zacząć od siebie drogie panie ?
          • dziarskidziadunio Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 22.08.06, 17:08
            Popieram Jonasz,popieram,kiepskie panny to kiepskie kluchy-czytaj fececi,często
            kobiety nie dbają o siebie,a potem narzejkania w stylu-faceci nie zwracają na
            mnie uwagi...:)
            • Gość: malarz-tapeciarz Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:10
              Hehe Moby dicki przejawiają roszczeniowy stosunek do świata i facetów,takie to
              lepiej ubrać niż karmic,chociaz obydwie czynności SPORO kosztują!:)!:)!
      • Gość: roxi23 Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 20.08.06, 20:30
        ale mądry jesteś ciekawe czy w realu taki cwany jestes hehe
        • Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:12
          Ze mnie nieskromnie mówiąc fajny facio i skarpetek po domu nie rozwalam:)ale na
          małzenstwo jest jeszcze za wcześnie-zresztą po co-papierek niewiele w życiu
          faceta zmienia,a kobietom palma odbija jak już faceta do ołtarza
          zaciagną,troszke nie na temat,ale okreslilem o co mi kaman:)
    • Gość: p Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:48
      ty zamiast zastanawiać sie jak "znaleść" fajnego faceta to moze słownik
      ortograficzny poczytaj dziewczynko!!Poza tym fajny to dla kazdego co innego!!
      • impulsywna_kobieta ;) 18.08.06, 12:35
        przecież wiadomo, że Zielona Góra to babiniec ;)))
    • Gość: Aanika Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 18.08.06, 12:37
      Jeden fajny jest u mnie w domu, ale zaobrączkowany i tylko mój. Wara
      • Gość: miluska Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.06, 16:34
        No co ty dziwczyno - najlepszy facet siedzi w sklepie komputerowym na dworcowej
        ( (Metacom chyba), ma na imie Marcin i jest to prawdziwy przystojniak.

Pozdrawiam
        • Gość: lesbijka W klubie dla gejów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:43
          hahahaha...
    • Gość: Kobitka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 18:01
      W Radzie Miasta: Domaszewicz, Batkowski, Drozd, Tajchert... mucha nie siada :).
      Nie dość, że przystojni to i elokwentni ;).
      P.S.: No i oczywiście dr Sapa :)), tylko w tym wypadku od razu zastrzeż sobie,
      żeby nie podbierał Twoich kosmetyków :).
      • Gość: sara Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.06, 18:16
        W ZG najlepszych można znależć w GORZOWIE
    • Gość: ZSMP Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 19:03
      W siedzibie ZSMP na Niepodległości są super towary!!!!! Jurek Teichert i Boguś
      Wontor.Dwa smukłe Adonisy.Jak lubisz geriatrię to i coś też znajdziesz dla
      siebie;-)
    • Gość: return Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:50
      Polecam bardzo !
      Jeżeli chcesz poznać nieznane ogólnie prawdy w interesującej sprawie zadzwoń
      0 691 813 893 - 24h. Uczciwie i kulturalnie !! Wiadomości trzy razy
      sprawdzone !!
      Gwarancja poufności, rzetelności i prawdy ! Wysyłam materiały !!
      Referencje !!
      • Gość: malarz-tapeciarz Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:54
        A ja mam fajną tapetę na twarzy:)
        • dziarskidziadunio Ciepłe kluchy 24.08.06, 08:25
          Kobiety lubią takie ciepłe kluchy,miśków i tym podobnych,ale jak mają juz
          stabilizację z tym miśkiem i typowym laczkiem to walą równo po rogach!wracając
          do tematu-nie wiem gdzie znajdziesz ciekawego faceta,zależy czy jesteś nastką
          czy kobietą szukającą kogoś na stałe,jak na stałe to wszędzie mozna znalesc-w
          pracy, na uczelni,w sklepie,autobusie,w barach rzadziej
          • Gość: malarz-tapeciarz Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:26
            Coś w tym jest,powiem wiecej tak jest naprawdę.Cieple kluchy i wszystko jasne
          • Gość: alka26 Re: Ciepłe kluchy IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.06, 01:21
            ale zes sie rozkrecił kolego...mariolki nie ma ...wiesz gdzie jest?
            • yepes-boski Re: Ciepłe kluchy 25.08.06, 10:19
              Gość portalu: alka26 napisał(a):

> ale zes sie rozkrecił kolego...mariolki nie ma ...wiesz gdzie jest?

Mariola-pewnie w pracy, po upojnej nocy z nowym gierojem Made in Poland:)
              • yepes-boski Re: Ciepłe kluchy 25.08.06, 10:20
                A propo Ala Słonko czemu Ty po nocach nie spisz?:)
                • Gość: Alka Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:01
                  yepes-boski napisał:

> A propo Ala Słonko czemu Ty po nocach nie spisz?:)

Bo sie puszczam....... hihihi...
                  • Gość: malarz-tapeciarz Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:43
                    Popuszczamy się razem?we dwójkę raźniej:):):)
    • Gość: kaja Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:47
      gdzie mozna znalezc fajnych facetow??nie ma takich:)
      • Gość: galanonim Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: 82.160.254.* 04.10.06, 21:40
        ale, ale,ale ale tu nie tylko Marciny pracują
        • glupiutkamariolka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 04.10.06, 23:23
          No łasnie gdzie ci atrakcyjni Panowie???Orły,sokoły???No gdzie??Pytam...
          • cembe Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 05.10.06, 01:05
            śpią :D he he he
            ech gdzie te chłopy podśpiewujesz :D tiaaaaa ;)
    • Gość: Karola Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 12:54
      u mnie jest fajny "towar" w pracy, ale juz zajety heheheh i nie przeze mnie :-)
      Pozdrowienia dla Mateusza, za przesłanie stronki od kolezanki z pracy, która siedzi obok za ścianą :P:P
    • Gość: Karola Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 12:58
      Buziak dla Krzyska, który to teraz czyta :* tez fajny "towar".

:-))))))))))
    • Gość: krzyś 78 Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 13:26
      dzięki karola za poprawkę, bo juz miałem dać Tobie klapsa za to że o mnie nie
      wspomniałaś a to przecież oczywiste hi hi ;-)
      • Gość: madzia Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:35
        fajni faceci wyjechali na Wyspy i do innych krajów Europy tu zostały tylko
        niedobitki :(
        • Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:33
          Jestem tutaj :)
          • glupiutkamariolka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 05.10.06, 23:34
            spadaj brzydalu:)
            • Gość: tajemnicza Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.06, 11:43
              śniło mi sie własnie takie ciacho dziś w nocy ;) Ufffff co to było za
              przeżycie. żal było sie obudzić. Tak mi brakuje ....,że aż po nocach sie śnia. A
              mąz za trzy tygodnie będzie ;(
              • Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:28
                Ja jestem zawsze zwarty i gotowy.Za trzy tygodnie powiadasz?Mopże jakies randez-
                vous?
                • Gość: jacenty Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 02:32
                  mysla,ze kto szuka ten znajdzie,mnie mozesz spotkać w bibliotece norwida często
    • Gość: Ewcia Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:18
      Grzegorz Jaszkiewicz(autor drinków), kiedys pracowal w Faraonie,Bachusie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka