roxi23 17.08.06, 19:43 słyszałam ze w zg są fajne towary ?może?ale pytam gdzie??czy są w zg fajne bary albo dyskoteki?i nie pytam tu o studio!przereklamowanane balety dla tzw blaszek!!! z góry dzięki z info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZieleE Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:20 buuhahahah a jaki z Ciebie "towar" ze szukasz takich fajnych?? P.S. na studio swiat sie nie konczy :P i zalezy jaka muzyke lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:23 Jest kilku fajnych facetów w Urzędzie Miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 18.08.06, 09:54 hehehe zeszłam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em wszyscy fajni faceci z lubuskiego 17.08.06, 20:46 są na wzgórzach golan;) niestety... nie ma po co przyjeżdżać! ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.08.06, 21:08 Jesteśmy do duspozycji napisz tylko - gdzie ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Towary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:16 Jestem zwarty i zawsze gotowy do akcji, co ja mówię jest nas wielu-tylko dlaczego nazywasz nas towarami?Mnie np nie kupisz za żadne pieniądze roxi:) bo ze mnie swojski chłopak jest,a czy fajny " towar" możesz się przekonać:) Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: Towary 17.08.06, 21:21 Najlepiej usiasc przy stoliku piwnym w centrum miasta i zapolować!!!Ciekawi faceci sie zdarzaja w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutkamariolka Re: Towary 17.08.06, 21:33 yepes-boski napisał: > Najlepiej usiasc przy stoliku piwnym w centrum miasta i zapolować!!!Ciekawi > faceci sie zdarzaja w tym miescie Yepes ja tak robię bardzo często a pozatym sztukę kuszenia i adoracji opanowalam do perfekcji PS francuski też kochniutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 18.08.06, 10:47 be.em napisała: > są na wzgórzach golan;) niestety... nie ma po co przyjeżdżać! ;) > > pozdrawiam! na wszelki wypadek odganisz konkurencję ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 18.08.06, 10:50 neee.. ja jestem koleżeńska bardzo - wszytskim się dzielę;) po co bidula ma się rozczarowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.06, 16:04 Jak sa fajni faceci to juz zajęci. A co do ciebie kiepska jestes w te klocki jak już tu szukasz pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:03 Niestety działa to w dwie strony.Kiepskie kobiety przyciągają kiepskich facetów:) móze należałoby zacząć od siebie drogie panie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego 22.08.06, 17:08 Popieram Jonasz,popieram,kiepskie panny to kiepskie kluchy-czytaj fececi,często kobiety nie dbają o siebie,a potem narzejkania w stylu-faceci nie zwracają na mnie uwagi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Re: wszyscy fajni faceci z lubuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:10 Hehe Moby dicki przejawiają roszczeniowy stosunek do świata i facetów,takie to lepiej ubrać niż karmic,chociaz obydwie czynności SPORO kosztują!:)!:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi23 Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 20.08.06, 20:30 ale mądry jesteś ciekawe czy w realu taki cwany jestes hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:12 Ze mnie nieskromnie mówiąc fajny facio i skarpetek po domu nie rozwalam:)ale na małzenstwo jest jeszcze za wcześnie-zresztą po co-papierek niewiele w życiu faceta zmienia,a kobietom palma odbija jak już faceta do ołtarza zaciagną,troszke nie na temat,ale okreslilem o co mi kaman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:48 ty zamiast zastanawiać sie jak "znaleść" fajnego faceta to moze słownik ortograficzny poczytaj dziewczynko!!Poza tym fajny to dla kazdego co innego!! Odpowiedz Link Zgłoś
impulsywna_kobieta ;) 18.08.06, 12:35 przecież wiadomo, że Zielona Góra to babiniec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aanika Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 18.08.06, 12:37 Jeden fajny jest u mnie w domu, ale zaobrączkowany i tylko mój. Wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluska Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.06, 16:34 No co ty dziwczyno - najlepszy facet siedzi w sklepie komputerowym na dworcowej ( (Metacom chyba), ma na imie Marcin i jest to prawdziwy przystojniak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesbijka W klubie dla gejów !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:43 hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobitka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 18:01 W Radzie Miasta: Domaszewicz, Batkowski, Drozd, Tajchert... mucha nie siada :). Nie dość, że przystojni to i elokwentni ;). P.S.: No i oczywiście dr Sapa :)), tylko w tym wypadku od razu zastrzeż sobie, żeby nie podbierał Twoich kosmetyków :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.06, 18:16 W ZG najlepszych można znależć w GORZOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSMP Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 19:03 W siedzibie ZSMP na Niepodległości są super towary!!!!! Jurek Teichert i Boguś Wontor.Dwa smukłe Adonisy.Jak lubisz geriatrię to i coś też znajdziesz dla siebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: return Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:50 Polecam bardzo ! Jeżeli chcesz poznać nieznane ogólnie prawdy w interesującej sprawie zadzwoń 0 691 813 893 - 24h. Uczciwie i kulturalnie !! Wiadomości trzy razy sprawdzone !! Gwarancja poufności, rzetelności i prawdy ! Wysyłam materiały !! Referencje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:54 A ja mam fajną tapetę na twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio Ciepłe kluchy 24.08.06, 08:25 Kobiety lubią takie ciepłe kluchy,miśków i tym podobnych,ale jak mają juz stabilizację z tym miśkiem i typowym laczkiem to walą równo po rogach!wracając do tematu-nie wiem gdzie znajdziesz ciekawego faceta,zależy czy jesteś nastką czy kobietą szukającą kogoś na stałe,jak na stałe to wszędzie mozna znalesc-w pracy, na uczelni,w sklepie,autobusie,w barach rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:26 Coś w tym jest,powiem wiecej tak jest naprawdę.Cieple kluchy i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka26 Re: Ciepłe kluchy IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.06, 01:21 ale zes sie rozkrecił kolego...mariolki nie ma ...wiesz gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: Ciepłe kluchy 25.08.06, 10:19 Gość portalu: alka26 napisał(a): > ale zes sie rozkrecił kolego...mariolki nie ma ...wiesz gdzie jest? Mariola-pewnie w pracy, po upojnej nocy z nowym gierojem Made in Poland:) Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: Ciepłe kluchy 25.08.06, 10:20 A propo Ala Słonko czemu Ty po nocach nie spisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:01 yepes-boski napisał: > A propo Ala Słonko czemu Ty po nocach nie spisz?:) Bo sie puszczam....... hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz-tapeciarz Re: Ciepłe kluchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:43 Popuszczamy się razem?we dwójkę raźniej:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:47 gdzie mozna znalezc fajnych facetow??nie ma takich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: 82.160.254.* 04.10.06, 21:40 ale, ale,ale ale tu nie tylko Marciny pracują Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutkamariolka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 04.10.06, 23:23 No łasnie gdzie ci atrakcyjni Panowie???Orły,sokoły???No gdzie??Pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 05.10.06, 01:05 śpią :D he he he ech gdzie te chłopy podśpiewujesz :D tiaaaaa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 12:54 u mnie jest fajny "towar" w pracy, ale juz zajety heheheh i nie przeze mnie :-) Pozdrowienia dla Mateusza, za przesłanie stronki od kolezanki z pracy, która siedzi obok za ścianą :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 12:58 Buziak dla Krzyska, który to teraz czyta :* tez fajny "towar". :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś 78 Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 13:26 dzięki karola za poprawkę, bo juz miałem dać Tobie klapsa za to że o mnie nie wspomniałaś a to przecież oczywiste hi hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:35 fajni faceci wyjechali na Wyspy i do innych krajów Europy tu zostały tylko niedobitki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:33 Jestem tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutkamariolka Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? 05.10.06, 23:34 spadaj brzydalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.06, 11:43 śniło mi sie własnie takie ciacho dziś w nocy ;) Ufffff co to było za przeżycie. żal było sie obudzić. Tak mi brakuje ....,że aż po nocach sie śnia. A mąz za trzy tygodnie będzie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:28 Ja jestem zawsze zwarty i gotowy.Za trzy tygodnie powiadasz?Mopże jakies randez- vous? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacenty Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 02:32 mysla,ze kto szuka ten znajdzie,mnie mozesz spotkać w bibliotece norwida często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Gdzie mozna znaleść fajnych facetów w zg??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:18 Grzegorz Jaszkiewicz(autor drinków), kiedys pracowal w Faraonie,Bachusie :) Odpowiedz Link Zgłoś