04.09.06, 17:56
Chcialabym zrobic wesele na 100 osob ale wydaje sie, ze w Zielonej Gorze jest
tylko jedna restauracja, ktora moze pomiescic tyle osob, nalezy ona jednak do
raczej drogich, czy ktos wie, organizowal albo byl na duzym weselu, i
wszystko bylo ok, bede bardzo wdzieczna za wszystkie posty, nie musi byc
tanio ale tez bez szalenstw
pozdrawiam
sylwia
Obserwuj wątek
    • dziewczynkaa Re: wesele 04.09.06, 18:10
      My akurat jestesmy w fazie przygotowan do wesela, sale już mamy. Masz rację, że w Zielonej nie ma wielkiego wyboru, dlatego zdecydowaliśmy się na restaurację "Pod Aniołami" w Sulechowie. Jeśli masz czas i możliwość to przejedź się tam i zobacz, ja tak zrobiłam i nie chciałam już nigdzie indziej szukać :)
      Na kiedy planujesz wesele? Bo "Pod Aniołami" trzeba dość wcześnie rezerwować.
      • sylviorka Re: wesele 04.09.06, 18:14
        bylam "Pod Aniolami" i sala jest najladniejsza z wszytkich, ktore obejrzalam,
        mam nawet zarezerwowany termin, problem w tym, ze nie ma hotelu w poblizu,
        ktory pomiescilby tyle osob, najblizszy jest 8 km od restauracji, nie byloby to
        problemem, gdyby nie to, ze wiekszosc moich gosci jest z daleka, i to ze nie
        bedzie mozna isc w trakcie do pokoju albo chociazby wyjsc wczesniej z imprezy
        jest problemem
        • dziewczynkaa Re: wesele 04.09.06, 18:24
          Powiem Ci, że my mamy taki sam problem i musiałam "walczyć" z Rodzicami, bo my mamy też dużo przyjezdnych (narzeczony nie pochodzi z Zielonej Góry) i rodzice się uparli że musi być hotel na miejscu, na szczeście mi się udało i będziemy rezerwować pokoje w ODRze w Kalsku (to jest 5 km od restauracji) i po weselu autokar odwiezie ludzi do hotelu, jeśli ktoś chce wcześniej wrócić to przecież są taksówki, a poza tym tata się zaoferował, że jeśli ktoś będzie bardzo chciał do może odwieźć do hotelu, no i na miejscu też są 3 pokoje, czyli zawsze goście mają się gdzie przebrać, a babcia czy dziadek położyć :)
          • Gość: myszek75 Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:38
            ja mialam wesele na 100 osob w Delfino za Urzedem Pracy super wszystko sie
            udalo polecam
            • Gość: lalamido Re: wesele IP: 212.160.185.* 04.09.06, 22:40
              Delfino????
              wies tanczy! wies spiewa!
    • Gość: zasieki1 Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:11
      na naszym weselu bylo ok. 70 osob. zrobilismy je w przylepie, na lotnisku.
      wynajelismy namiot (wlaciciel knajpy moze w tym pomoc). przyjecie bylo w
      namiocie, tance w restauracji. minus - musisz trafic w pogode (mysmy trafili i
      bylo bardzo fajnie), plus - hotel na miejscu.
      • sylviorka Re: wesele 19.09.06, 18:59
        odpada, bo robie wesele w maju wiec nie moze byc na powietrzu
    • Gość: DELFINO to obora Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:29
      nie robcie tam wesela tam muszki owocowki z patery z owocami wzlatuja jak po
      kotleta siegasz ble i malo miejsca na taniec, pozatym wlasciciel to poprostu
      hamisko !!!!!!!!!!
    • Gość: klasyka Re: wesele_ a moze stylowe auto? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.06, 21:11
      Jesli chodzi o udane wesele, goscie zwykle zapamietuja 3 rzeczy: jedzenie,
      stroj panny mlodej no i najwazniejszy don dodatek: samochod - jesli jest
      odpowiedni.
      Polecam przesliczne autko - kabriolet (ale dach tez ma :) w stylu retro.
      Idealny od wiosny do jesieni... Proponuje rezerwowac 2-3 miesiace przed
      uroczystoscia. Detale: www.klasyka.zgora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka