Dodaj do ulubionych

Internet w ORANGE

20.09.06, 01:04
Jakiś czas temu dałem się nabrać na ofertę Orange i "ubrałem się" w kartę
sieciową Orange, by mieć net w mym laptopie. Nie będę już opisywał tańców Św.
Wita, by w podróży będąc móc korzystać z netu. Wystarczy to, że mieszkając w
centrum Zielonej Góry najczęstszymi komunikatami, jakie serwuje
mi "europejska" par excellance sieć Orange są : "brak sieci" bądź "brak
połączenia". Totalna kicha! Trzymajcie się od tego z daleka!
Obserwuj wątek
    • Gość: SemiDżoł Re: Internet w ORANGE IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 12:01
      Zgadzam się i popieram w 100%!!!! Sama korzystałam z edge'a w Orange i o mało
      mnie szlag jasny nie trafił, kiedy 5 razy w ciągu kwadransa rwało mi się
      połączenie, mimo, że zasięg miałam pełen.
    • Gość: gosc Re: Internet w ORANGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:56
      Mialem to samo ale zrezygnowalem po okresie probnym. Zdecydowanie najlepsza
      oferte ma Era ze swoim blueconnect. Szczegolnie jakosc polaczenia jest znakomita.
    • Gość: musachi W soli bez broblemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:05
      haa.. troszke dziwne w Nowej Soli działa bez problemu w różnych lokalizacji
      w Zielonej nie próbowałem, w pociągu do Poznania również. Jedynie w w okolicach
      sulechowa i babimostu miewał czkawkę jedyne co mam do zarzucenia to że czasami
      niezaloguje się za pierwszym razem.. ale blueconnect tez ma ta przypadłosc.
      Wiem bo moj szef ma.. i początkowo dręczył mnie z tego powodu.
      • Gość: EwaWalc Re: W soli bez broblemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:41
        Mogłeś mieć na próbę? Ja kupilam kota w worku!
        • Gość: musachi Re: W soli bez broblemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:41
          mam komórkę z edge/gprs podlaczaną do lapka przez mini usb.. na szczescie nie
          musialem kupowac modemu i wiązać sie umową rozliczam sie wg cennika dla firm
          iles tam groszy za 100kb.. co w moim wypadku (uzywam glownie poza firmą) ma
          sens
    • Gość: EwaWalc Re: Internet w ORANGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:40
      O matko, widze, ze nie tylko ja mam problemy z internetem w Orange. 2 sierpnia
      podpisałam umowę - do dziś nie mam sprawnego modemu (Edge). Wypowiedziałam
      umowę i czekam co będzie. Modem zabrał konsultant.
      • Gość: Ewa Re: Internet w ORANGE IP: *.centertel.pl 20.09.06, 23:40
        Mam, używam od ponad roku i nie mam żadnych zastrzeżeń. Aha i jestem z Zielonej
        Góry, więc myślę, że koloryzujecie trochę.
        • Gość: dawid Re: Internet w ORANGE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:30
          po prosytu tragedia. Raz w trakcie jazdy autem kożystałem i działał lepiej niż w
          zg. Tu na miejscu (a używałem go w różnych częściach miasta) jest po prostu
          tragedia. Edge - he he he jasne! Chyba jak jest wyłączony!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka