Dodaj do ulubionych

wolność mediów w RADIU ZG

04.10.06, 23:26
Jestem z branży, ale nie radiowej. Huczy od plotek, że wielkie zmiany w Radiu
Zielona Góra. Odwołuje prezes Krupa Marka Jankowskiego a powołuje Jacka
Stefanowicza, którego miał miesiąc temu wyrzucić. To układy radiowów. dziwi
mnie, że rozwala sie zespół, który tak fajnie funkcjonuje. Mówcie co chcecie o
Radiu Zielona Góra, ale w mieście są najszybsi i ciekawi ludzie tam pracują.
Odsunięcie Jankowskiego spowoduje zjazd na równi pochyłej. Gratulacje dla pana
Tadeusza.
Obserwuj wątek
    • Gość: od kiedy... Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.ztpnet.pl 05.10.06, 08:58
      zjazd po równie pochyłej to jest właśnie teraz. zdaje się za czasu Pana
      Jankowskiego.. Chyba że za sukces uznajesz nieustanne dogrzewanie krążących od
      lat kotletów i rozpaczliwe zaciąganie wszystkiego co się się rusza na
      horyzoncie z Indeksu..
      co do ludzi się nie wypowiadam w końcu to Ty wiesz lepiej jacy ludzie tam u Was
      pracują:))
      szybko nie zawsze znaczy dobrze:((
      nie jestem fanem Pana Stefanowicza ale może odrobina świeżej krwi się Wam
      przyda skoro po ucieczce Białogłowego ja i wielu moich znajomych przestało Was
      po prostu słuchać.

• Gość: J.F. Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 10:08
        Ciekawe o kim i o czym mowisz majac na mysli Index? Co to wogole jest Index?
        Ktos to słyszał? Bo jakies malo to zrozumiale. W RZG w ostatnim czasie pojawila
        sie chyba tylko jedna osoba. A czy jest z Indexu? Pewnie wiesz to tylko ty. Jak
        sadze sam sie do pracy w Radiu ZG nie zalapales. I stad toje wielkie zale bez
        zadnych konkretow.
        • Gość: I N D E X Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: 212.2.99.* 08.10.06, 23:46
          t o o s t a t n i a n i e z a l e z n a s t a c j a w Z i e l o n e j
          G o r z e
      • gr000by Re: wolność mediów w RADIU ZG 05.10.06, 10:14
        akurat odejscie nadetego bialoglowego to chyba najlepsza rzecz jaka mogla sie
        temu radiu przytrafic, dosc juz tej czerwonej farsy
        • Gość: :)) Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.ztpnet.pl 05.10.06, 11:04
          nie będę polemizował bo Ty wiesz więcej. fajne jest to że chociaż bronicie
          swojego miejsca pracy.
          • gr000by Re: wolność mediów w RADIU ZG 05.10.06, 17:35
            i tu akurat sie mylisz bo nie mam z tym miejscem nic wspolnego :)

no.. moze jedno.. to ze wreszcie moge wlaczyc radio ZG i nie obawiac sie ze
            uslysze tam nadetego bialoglowego :)
      • Gość: radiowiec Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 06.10.06, 11:47
        za mało ludzi z samoobrony kręci się we władzach zielonej góry?nie rozwalili
        jeszcze wszystkiego?
    • Gość: thunder Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.dialog.net.pl 05.10.06, 13:28
      Co chcesz od Stefanowicza? Zapomniałeś, że na samym początku RZG = Stefanowicz?
      • Gość: kimix Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.centertel.pl 05.10.06, 16:30
        Stefanowicz = nadęty bufon :)
        • Gość: do kimixa Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: 212.2.99.* 05.10.06, 17:09
          Ja słyszałem, że to bardzo dobry katolik, ciekawa osobowość i wzór moralny dla
          młodzieży. Jestem Za. Bardzo. Wspanialy czlowiek na dziesiejsze czasy.Bardzo.
          • Gość: czapi 33 Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:05
            To jest transakcja wiązana. Zaczęło się od usunięcia Białogłowego przed
            wyborami, żeby nie drażnić nikogo. RZG miało problem, kogo obsadzić na
            wiadomości i sport. Znalazł się Noskowicz z Radia Zachód, jak się okazało
            człowiek Krupy. Teraz odsunięcie Jankowskiego i przyjęcie Stefanowicza to
            kolejny etap ograniczania wolności i swobody Radia Zielona Góra. Stanie się to
            teraz Radio Zachód w miejskiej formie.
            • Gość: taki tam redaktor Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.ztpnet.pl 05.10.06, 23:10
              Czyli SLD i Ordynacka,do której należy Krupa,w natraciu?
              • Gość: czapi33 Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:12
                Nie tylko SLD i Ordynacka, bo Don Tadeo gra na wszystkich frontach.
          • Gość: witold Re: wolność mediów w RADIU ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:14
            Ten buc ma kierować radiem? he he he - to się im udało!! Powodzenia
            dzennikarze! Z całwgo serca życzę Wam cierpliwości, cierpliwości i raz jeszcze -
            dystansu!
      • mirkaokk Re: wolność mediów w RADIU ZG 06.10.06, 12:21
        No jasne, że zapomniałam - i błogosławię ten czas anmezji - A tak z drugiej
        strny - co się stało prezesowi? też jakaś amnezja? Desperacja? Czy mu może ktoś
        na odcisk nadepnął? I kto to taki?
    • czyjeszczesawolnemedia Re: wolność mediów w RADIU ZG 07.10.06, 11:19
      A czym dzis jest wolność ? Jaka jest dziś definicja wolności w mediach ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka