Dodaj do ulubionych

Łatwiński zasłania widok

09.10.06, 12:46
apel do ludzi ktorzy wbijaja łatwińskiego przy wszelkiego rodzaju
skrzyzowaniach (ronda albo tradycyjne).

Wbijajcie członka pisu - kandydata na prezydenta w miejsach takich by
łatwinski wbity na pal nie zaslanial widoku nadjezdzajacych aut.

pozatym rano zrobcie rundke po miescie i posprzatajcie latwinskiego lezacego
na asfalcie czy chodnikach.

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ozi Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:28
      to sie nazywa marna kampania.
      Ciekawe za czje pieniądze???
      • Gość: osa Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:57
        hmm,za moje!?!?!?
        • Gość: Urek Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 20:19
          ozi, osa jeden fiut z SLD.Nie za twoje ta kampania ośle.
    • Gość: Wyborca Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:30
      no właśnie jakim prawem Łatwoński/Latwiński czy jak mu tam jest wbity na
      rondzie? dodam, że rondo jest na wylocie z ZG w kierunku na Leśniów
      • Gość: Urek Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 20:38
        A no prawem złożenia wniosku w UM i zapłacenia za pozwoleniem.Pewnie Bukiewicz
        by ci nie przeszkadzała,co?
        • Gość: Wyborca Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:41
          ja przepraszam,ale skąd masz pewność, że jest tam wbity legalnie?
          • Gość: alek Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 20:44
            Ty z druzyny bukiewicz powinienes wiedziec jak robic aby bylo legalnie.

Znowu jakies pomowienia z twojej strony???
            • Gość: Wyborca Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:51
              TY, znany wszystkim maniaku, daj spokój normalnym ludziom i nie szukaj wszędzie
              wrogów; coś tak się uczepił tej "drużyny Bukiewicz"? ja nie zamierzam na nią
              głosować, a za kim będę, to już moja sprawa
            • Gość: ;) Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:pppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:54
              hahahaha,
              dobre,
              przestań prześladować innych ludzi, bo juz z nikim nie poklikasz hahaha,
              ale masz schizy człowieku.
              Widac, że dostałeś paczkę z SLD (lol) i proszek działa, ale prosze przestań już,
              bo to się źle skończy.
              Zresztą napiszę do Pana Woźniaka czy jak mu tam, aby już nie wysyłal do pisu
              żadnych paczek z narkotykami.
              • Gość: jerry Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 20:59
                przeciez wyborca i ;) to ten sam PO -wski pizduś
                • Gość: Polak Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:09
                  słownictwo z kolesiem masz niezłe, co by pomyśleć jak będzie was klony więcej.

• Gość: ;) Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:40
                  jerry
                  • Gość: Marika Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:45
                    to z bajki tom and jerry, napewno teraz ją ogląda na dobranoc:))
                    • Gość: Wyborca Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 23:55
                      :| a ja Wam mówię, olać trola..
                      • Gość: ola Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.06, 09:09
                        ochotnicy plakatowi powinni kontrolować stan powieszonych plakatów, skuteczna
                        kampania to tez kampania estetyczna
                        • Gość: bob Re: Łatwiński zasłania widok i szkodzi miastu:ppp IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.10.06, 13:58
                          i tak nie ide na wybory, ale faktycznie kilku Łatwińskich już rozjechałem, a na
                          transformatorze obok mego bloku zamiast czaszki i piszczeli wisi wyblakły Bosak.
                          • Gość: Wyborca gdzie widzieliście Latwinskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 17:39
                            Bosaka to ja widziałem, jak wisiał na jakimś słupie w Przylepie. Rzeczywiście,
                            jakiś blady taki był :)

A co do Latwińskiego, Łatwińskiego, czy jak mu tam,to rzeczywiście jest na
                            każdym kroku :| Wisi sobie taki kandydat nawet na łańcuchu przy przystanku przy
                            Highlanderze, w liczbie 2 lub więcej :)
                            A Wy, gdzie widzieliście Latwinskiego?
                            • Gość: bob Re: gdzie widzieliście Latwinskiego :) IP: *.ztpnet.pl 10.10.06, 20:16
                              Sulechowska. od wiaduktu do ronda z trasą północną
                              • Gość: pomoc Re: gdzie widzieliście Latwinskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:19
                                hehe trzeba będzie się udać i odciąć.. co będzie tak biedak wisiał ;)
                            • Gość: next Re: gdzie widzieliście Latwinskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:39
                              Wyszyńskiego, przy Kościele Św. Ducha :D
    • Gość: Marika Reklama PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:36
      Renata Beger wchodzi do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego
      -O to Renata Beger.
      Co Pani tu robi?
      -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd.
      -A powie Pani że załatwiamy stołki?-A załatwiacie?-No tak.-Załatwiają!
      -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny.-A załatwiacie? -Załatwiamy.
      -Załatwiają!
      -I weksle spłacamy. -I weksle spłacają!

Prawo i Sprawiedliwość.
      Jak mówią tak robią!
      • Gość: Wyborca Re: Reklama PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 23:37
        dobre,ale koniecznie z głosem Kondrata :)
      • Gość: lol Re: Reklama PIS ---dobreeee+++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:26
        hahahahaha, ale się uśmiałem piąteczka jak nic.
        • Gość: alek Re: Reklama PIS ---dobreeee+++ IP: *.ztpnet.pl 11.10.06, 18:43
          Smiejsz sie sam ze swoich oklepanych zatow??

3 dizen gadasz to samo heeheh

Jak tam szefostwo z Gorzowa dalo ci i twojej pani w tylek ze
          nieprzypilnowaliscie list do sejmiku ?????????/

Glosujac na PO glosujesz na Bachala
    • Gość: moloko Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:36
      łatwiński jakis wypłowiały się zrobił po tych paru dniach i go ubyło.
      czyżby kolejna pis-tandeta???
      • Gość: alek Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.ztpnet.pl 16.10.06, 00:15
        Nie to nie tandeta to twoja kultura.
        Takis nabuzowany hehe wrociles z miasta i zadowolony ze zniszczyles kolejne
        plakaty???

Kiedys ktos was przylapie na niszczeiu plakatow i bedzie afera :)

Ale jak juz nie umiecie sie tam w tej platformie zachowac sportwo i musicie
        niszcyc te plakaty to przynajmniej nie robcie takiego syfu na miescie i nie
        rozwalajcie ich na okolo.

Agresywna kampania,wyzwiska, niszczenie plakatow konkurencji to jest wasz styl.

Przegracie chamidła wiesz o tym ????:)
        • aski68 PO też obstaiwa ronda 17.10.06, 13:39
          i to większymi plakatami !
          tak się zastanawiam... czy rondo jest miejscem reklamowym ?
          czy można je wynająć i za ile i postawić np. reklamę butów ? czy chrupek ?
          Kto za to odpowiada i wydaje na to zgodę ? Rejon Dróg ? Wojewoda ?
    • Gość: pele Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.emirates.net.ae 17.10.06, 22:06
      ba
    • Gość: Heja Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 22:16
      naskret! Jeśli Łatwiński zasłaniał tobie widok,to co powiesz o Alexis Bukiewicz?
      • Gość: naskret Re: Łatwiński zasłania widok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 08:02
        co mnie interesuje ze bukiewicz stoi wielka plyta na srodku ronda. w ten sposob
        zaslania mi widok ale tych co jada po drogiej stronie ronda. czyli mnie to ni
        ziebi ni parzy.

a latwinski stal po bokach przy wjazach na rondo i nie bylo widac samochodow po
        lewej stronie.

teraz jest troche bardziej oddalony i juu jest okej.

ps
        a z nazwisk mozna by ulozyc cala historyjke.

bardzo latwinski rozany bukiewicz dostala sapa lesiaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka