kostruszka 05.07.07, 10:25 Podzielcie się swoimi doświadczeniami, który krem pod oczy warto wypróbować - niestety, mam już wiele zmarszczek i tzw. kurze łapki. Noszę szkła kontaktowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legal_blonde Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 10:54 Również noszę szkła kontaktowe, mam dosyć wrażliwe oczy, jestem trochę starsza ;) i od ponad roku pod oczy używam......tego samego kremu co na całą twarz! jedynie nie mogę kłaść "normalnych" kremów z wysokim flitrem pod oczy, bo mam wtedy podrażnioną skórę wokół oczu, oczy mnie pieką itp. Tak więc bardzo dobrze sprawdza się u mnie pod oczy Deridium Lieraca, Jabu'she (rózowy do skóry wrażliwej) Przez lata używałam pod oczy Clinique Anty gravity, ale obecnie mam mniej słoiczków z kremami i nie narzekam, bo skóra wokół oczu wygląda naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
polly-jean Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 14:55 Ja polecam na dzień jakiś przeciwzmarszczkowy np. Redermic LRP a na noc treściwą maseczkę Oceanica - nakładam ją co wieczór i wedle opinii kosmetyczki mam dobrze napiętą skórę. jestem w podobnym wieku i też noszę soczewki. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 18:24 Mogłabys napisać coś wiecej o tej maseczce Oceanica? Odpowiedz Link Zgłoś
polly-jean Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 19:00 Ta maseczka jest w małym szklanym słoiczku, ja nabieram odpowiednią porcję za pomocą pałeczki z wacikiem, żeby nie grzebać w kremie palcami. Cóż, wchłania się powoli, ale rano skóra pod oczami jest miękka i rozjaśniona, a mam ją cienką jak bibuła i skłonną do sińców. Oczu nie drażni, można ją nakładać w dużej ilości...Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć, ale dla mnie do nawilżacz pod oczy nr 1, zwłaszcza zimą. Latem czasem wystarcza mi np. Floslek ze świetlikiem (krem, nie żel). Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 20:31 to link do maseczki o której pisała polly-jean www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2264 używałam jej 2 lata temu....i jak skończyła się nie wróciłam do niej ;) nie, nie była zła, używałam jej jak krem , rano i wieczorem, ale obecnie nie widzę potrzeby jej zakupu ani żadnego innego kremu specjalnie pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
winoczerwone Re: Krem pod oczy dla 33-latki 05.07.07, 20:43 Antigravity Clinique polece z czystym sumieniem każdemu, lepszego kremu pod oczy dotad nie miałam. Od miesiaca zas testuje dermobotox AA, z serii Prestige. Fajny, szybko sie wchlania i nie obciaza powieki. I nie powinien uczulac. Podobno ma swietnie radzic sobie ze zmarszczkami mimicznymi i jest dla kobiet po 30 wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka Re: Krem pod oczy dla 33-latki 06.07.07, 11:08 Bardzo dziękuję za wszystkie rady. Powoli będę testować wszystkie wymienione przez Was kosmetyki. Zwłaszcza zależy mi na redukcji sińców, bo mam je odkąd pamiętam, a teraz dochodzi jeszcze zmęczenie (karmię synka w nocy). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś