Dodaj do ulubionych

ZKŻ wstyd

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 18:30
gratulacje za rewelacyjne zorganizowanie meczu spraingowego z apatorem

2 kasy otwarte - kolejki takie jak na bydgoszczy nie beda

co drugi bieg wyjezdzaja ciagniki

tor sie sypie a polewaczka raz sie pojawia na torze

no i poziom zaprezentowany przez naszych zawodnikow

- kurmanski - mam nadzieje ze bedzie lepiej jezdzil ale i tak jestem pod
wrazeniem
- huszcza - szkoda slow wystarczy zobaczyc z kim jezdzil w 13 biegu :D:D
- klopot - jedyny ktory staral sie walczyc i conieco pokazal
- swist - ja dziekuje za takie wzmocnienie
- okon - tak samo jak kurmanski
- o reszcie nie bede sie wypowiadal
wogole jazda wygladala tak jakby tylko klopot mial maszyne ktora byla
wstanie przyspieszac jako tako

a i gratulacje dla Jadera - mecz sparingowy a ten zmiany robi jakby to byly
zawody o zlote kalesony

zamiast dac pojezdzic mlodym

moim zdaniem po awansie pierwsze co zarzad powinien zrobic do zrezygnowac z
jadera

ja caly czas obstaje przy swoim, ze najlepszym trenerem jest grabowski i
zabik

aha czy ktos wie dlaczego nie jezdzi mlody marcinkowski (podobno rewelacyjny
jest)

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Miguel Re: ZKŻ wstyd IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 18:34
      Marcinkowski nie jeździ, gdyż około dwa tygodnie trwa załatwienie formalności
      po zdaniu licencji.

Zatrważajace jest, że organizacja zawodów w ZG jest wciąż na tak żenującym
      poziomie... Dojście do stadionu po kostki w błocie... Kolejki przy kasach...
      Śmieszne programy...
    • Gość: goldi Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.03, 22:26
      Panowie, ale jaki wynik był?
      • Gość: hanni Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.03.03, 08:26
        41-49. To w sumie mało istotne ale te defekty. Nie zdążenie na start Huszczy i
        Kurmanka (Janas nie wykluczył tylko dlatego, ze to sparring). O różnicy klas
        trenerów świadczy obsada wyścigu 13- ego. Jechał młodziutki Ząbik, młody
        Miedziński i stuletni Huszcza! Jestem pierwszym, który postawi pomnik Panu
        Andrezjowi- chylę czoła, ale po co jechał w tym biegu??????
        Żeby zdobył jakiekolwiek punkty na wnukach, czy żebyśmy mniej przegrali....
        Jąder ma tę przywarę, że zawsze puszcza najlepszy optymalny skład, nigdy nie
        ryzykuje...a to przecież sparring. Ząbikom, Miedzińskim nawet te ostatnie
        miejsca zaprocentują...po co puszczać z nimi Huszczę, żeby zakryć prawdę...że
        dotąd wygrywaliśmy w Pile z Klechą...FRankowem....ziemia do zielonogórskich
        kibiców!!!
        • Gość: fiodor Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.03, 21:28
          Pomyślcie trochę zanim zaczniecie krytykować Jądera. Dlaczego wystawił najsilniejszy skład na Apatora? Bo to ostatni sparing przed inauguracją ligi. Przeież musiał zobaczyć kto jest w optymalnej formie aby wystawić najlepszy skład na Polonię. A żaden trening nie pokaże tego tak dobrze jak sparing właśnie. Zresztą efekty już widać: Huszcza jest rezerwowym na mecz z Polonią, a Kłopot znalazł się w podstwawowym składzie.
          Wytłumacz mi jeszcze Naskret czego mieliby nauczyć się Zarówny, Kiersztan, Grabowski czy Kasprowiak jadąc 100 metrów za Protasiewiczem, Sawiną, Bajerskim albo Jagusiem? Bo ja nie wiem.
          • Gość: naskret Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 08:54
            fiodor napisal
            ...Wytłumacz mi jeszcze Naskret czego mieliby nauczyć się Zarówny, Kiersztan,
            Grabowski czy Kasprowiak jadąc 100 metrów za
            Protasiewiczem, Sawiną, Bajerskim albo Jagusiem? Bo ja nie wiem....

moim zdaniem lepiej zeby zarowny jechal 100 za sawina niz mialby by tak
            jezdzic huszcza

huszcza wie jak sie jezdzi, musi sobie tylko przypomniec (z tego co pamietam
            to zawsze cieniuje na poczatku 0 trzba dac mu szanse), a mlodzi nie maja
            obycia z publika, gwizdami, ostra walka, brawami

andzik ma to gdzies a mlodzi pewnie sraja zarem

myle sie??
            • Gość: fiodor Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.03.03, 17:22
              Przejdź się np. na Zachodnią Ligę Młodzieżową, gdzie nasi juniorzy jeżdżą przeciwko swoim rówieśnikom, a przekonasz się, że brak obycia z publiką, brawami i gwizdami nie jest ich największym problemem.
              • Gość: naskret Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 18:12
                w takim razie postuluje - NIE WYDAWAJMY PIENIEDZY NA MLODZIEZOWCOW!!! PO CO??
                I TAK SA CIENCY!! I TAK NIE BEDA WPUSZCZANI NAWET NA MECZE O PIETRUSZKE!! ZA
                TA KASE CO 2 LATA KUPMY SOBIE JAKIEGOS SREDNIAKA Z INNEGO MIASTA!!

fiodor!!
                gloopie nie??
                • Gość: fiodor Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.03, 22:45
                  Albo nie czytałeś dokładnie mojego wpisu, albo go nie zrozumiałeś. Praca z młodzieżą jest bardzo ważna. Ale ostatni sparing przed inauguracją ligi nie jest po to, żeby "młodzi sobie pojeździli" ale po to, żeby ustalić skład na ligę i w sparingu tym powinni jeździć zawodnicy brani pod uwagę przy ustalaniu tego składu.
        • Gość: heart Re: ZKŻ wstyd IP: 212.122.213.* 28.03.03, 23:21
          Gość portalu: hanni napisał(a):

> O różnicy klas trenerów świadczy obsada wyścigu 13- ego. Jechał
          młodziutki Ząbik, młody Miedziński i stuletni Huszcza! Jestem pierwszym,
          który postawi pomnik Panu Andrezjowi- chylę czoła, ale po co jechał w tym
          biegu??????
          > Żeby zdobył jakiekolwiek punkty na wnukach, czy żebyśmy mniej przegrali....

Zastanawiam się czy : 1.nie ma lepszych od Huszczy w Zielonce 2. czy nikt nie
          może wytłumaczyć Huszczy ,że czas skończyć tę zabawę? a może wziąść wzór z
          Jankesa?
          • Gość: shame` Re: ZKŻ wstyd IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.03, 08:31
            W niedzielę nestor był po prostu żałosny. Dobrze, że Bydzia ma takich słabych
            juniorów jak Musiał, czy Czechowski :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka