Dodaj do ulubionych

jak często uprawiacie seks?

27.10.06, 21:48
ludzie jak często uprawiacie seks i jaka rolę odgrywa on w waszym życiu?
Obserwuj wątek
    • landy Re: jak często uprawiacie seks? 27.10.06, 21:58
      masz na mysli seks w rozumieniu
      kontaktow z inna osoba?
      • Gość: Jorky Re: jak często uprawiacie seks? IP: 195.175.37.* 27.10.06, 22:02
        Tak, w Zielonej Górze uprawia się zwykle seks pomiędzy kobietą i mężczyzną.
        Jednoosobowe zabawy z ręką w majtkach nazywane są seksem jedynie w gorzoofku...
        ::LOL::
        • landy Re: jak często uprawiacie seks? 27.10.06, 23:46
          Gość portalu: Jorky napisał(a):

> Tak, w Zielonej Górze uprawia się zwykle seks pomiędzy kobietą i mężczyzną.
          > Jednoosobowe zabawy z ręką w majtkach nazywane są seksem jedynie w
          gorzoofku...
          > ::LOL::

sadzac po waszym zamilowaniu do radzieckich wzorcow
          to milosc w zg jest jedynie do swaju maszinu
          pie..ne rusofile
          • Gość: rus Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:05
            a co nie podobają Ci się Rosjanki.. ups Rosjanie ?
            • Gość: :) Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.sulechow.net 30.10.06, 11:50
              Oj podobają się... podobają...
              Szkoda że ich mało w Zielonce... :))))
          • Gość: pepe Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:18
            jesteście prymitywami
          • Gość: pepe Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:19
            jesteście prymitywami, jak to co piszecie. WSTYD
            • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:24
              tak zostałam zawstydzona ,że aż mi beret moherowy z głowy spadł.a seks i tak
              lubię jak koń owies.
    • Gość: John F. Kennedy Co poeta miał na myśli ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 07:30
      Seks odgrywa w życiu dużą rolę. Jest pożyteczny. Dzięki niemu przedłużamy rodzaj
      ludzki. Można o nim gadać do woli. Jak nie ma o czym mówić, to zawsze jest pod
      ręką. Z seksem jest jak z polityką, zawsze ktoś kogoś musi wyru..ać.
      Na seksie tak jak na medycynie, pogodzie, sporcie i polityce znają się wszyscy.
      Misie podobnie jak pieski, gdy mają ruję, lub cieczkę też baaardzo lubią seks.
      Jedna pani z sąsiedztwa ... no cóż każdemu wolno pomarzyć. Keep smiling.:-)
    • Gość: link44 2 x dziennie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:20
      A czasami i częściej.
      • cembe po prostu re 28.10.06, 14:29
        tak często jak tylko się da!
        A co do wagi? Czy człowiek, jako zwierze może żyć bez seksu?

pS
        JFK - do przedłużenia gatunku? A pamiętasz "Sens życia wg MP"? Od razu
        przypomina się kaałek o katolikach i protestantach.

Seks nie ma na celu wyłącznie prokreacji. Trzeba pokazać te fuj, te wewnętrzne
        pfeee takiego myślenia. Dla mnie sek jest wielką radością i nie myślę przez
        najbliższe 10 lat (a raczej wogóle) rozmnożyć sie (nie wykluczam jedynie
        klonowania he he he).

Bezpruderyjnie i pełną dozą perwersji pozdrawiam!
        • Gość: tinna2 i bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:14
          i bardzo dobrze to ująłeś ,seks jest baaardzo fajny,baaardzo zdrowy i należy, a
          nawet trzeba się często kochać.
          • dziarskidziadunio Re: i bardzo dobrze 28.10.06, 16:13
            pewnie,ze tak seks jest zajefajny,tylko najlepiej być monogamistą a może się
            mylę?:)
            • hehe22 masturbacja 28.10.06, 21:36
              A jak u Was z masturbacją??? Lubicie??? I jak często??? ;)
              • Gość: tinna2 Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:42
                no to napisz,jak tam u ciebie.
                • Gość: nando rafael Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:44
                  wstydliwy temat coZ?:)jak nie ma stałej partnerki/partnera to nie ma się co
                  oszukiwać,ze kobietom paluszki wędrują do dziurki a facetowi pozostaje konina:)
                  jeżeli mówimy o związkach bez zdrady:)
        • Gość: John F. Kennedy Co Robinson Crusoe robił z Piętaszkiem na bezludne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:40
          No właśnie:
          co Robinson Crusoe robił z Piętaszkiem na bezludnej wyspie ?
          Zapewne, wspólnie jakieś kozy tarmosili.
          • Gość: Niewyżyty Re: Co Robinson Crusoe robił z Piętaszkiem na bez IP: 206.54.158.* 01.11.06, 08:11
            Powiadali, ze i siebie tarmosili. Takie tam syksty najn.
    • Gość: bss Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:24
      A co na to wszystko Wasz proboszcz ?
    • Gość: proboszc O ! Matko Bosaka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:20
      Patrzaj jeno co się wyprawia !
      • Gość: skromnie Re: O ! Matko Bosaka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:39
        a w wielki piatek mozna?

nosi mnie troche i nie wiem czy moge czy musze wytrzymac ....
    • Gość: Vitality Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.06, 16:18
      Normalnie to tak raz z ranka na miłe przebudzenie,aby się nie zarosło i nie
      schło nasienie. Później szybki prysznic i każdy zajęć a potem raz z wieczora,
      jak się wróci z dwora. Najgorzej to jest gdy na obiad omlet ze szpinakiem, bo
      potem do północy cięgiem na siebie okrakiem. To jest wtedy podobne prawie do
      zarazy, bo wchodzimy na siebie coś ze siedem razy. Później członki do lodu i
      byle wytrzymać do wschodu.
      • Gość: DR GREEN Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 12:07
        Nooo czasem jest i dobrze wziąć fajfusa w garsteczkę ;)
        • Gość: XXX Re: jak często uprawiacie seks? IP: 212.69.68.* 30.10.06, 12:19
          Sex to zdrowie (psychiczne). Jego brak powoduje dziwne zachowanie u niektórych
          kobiet...
        • Gość: normalny facet Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.gorzow.mm.pl 30.10.06, 16:01
          Jak się okazuje (sądząc z IP) nie tylko w Gorzowie się masturbują:)
          • wylewnygazda Re: jak często uprawiacie seks? 30.10.06, 16:41
            prawie codziennie,chyba,że troszkę się przecholuje z, piciem to wtedy już
            niestety nie ma siły:)
            • Gość: tinna2 Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:55
              panowie ,co z wami ,cos za często piszecie o masturbacji.
              • glupiutkamariolka Re: jak często uprawiacie seks? 30.10.06, 21:58
                nie każdy tinna ma w dzisiejszych czasach czas na znalezienie drugiej połówki,a
                spać z kim popadnie to wg mnie nie jest dobry pomysł,ja mam za sobą juz ten
                etap...na szczęście:)
                • yepes-boski Re: jak często uprawiacie seks? 30.10.06, 22:01
                  jak mialem kobietę,z która sie rozstałem niedawno to bzykalismy się na okrągło
                  gdzie się dało:) ale od 3 miesięcy nie mam stałej kobitki,mimo to raz w
                  tygodniu umawiam się na sexik z innymi partnerkami i jest ok:) ale facet musi
                  częsciej z korzenia spuścić bo na łeb dostanie:)
                  • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:17
                    "spuścić z korzenia" no nie ,nie lubię takich określeń.
                    • Gość: Maniek Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:37
                      te zabawowe studentki,które są spuszczone jak ze smyczy(od rodziców rzecz
                      jasna) jak idą na studia to dopiero szaleją,strasznie sie puszczają,one to
                      dopiero dobry narybek do sondaży,z iloma partnerami uprawiasz(co za określenie)
                      sex w miesiącu?:)U mnie wszystko ok jesli chodzi o sex:)
                      • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:21
                        z iloma partnerami uprawiam seks?z jednym niestety,może ze mną coś nie tak?
                        • Gość: nando rafael Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:22
                          jak z jednym to w porządku!:)
                          • Gość: gosc Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:12
                            o czym Wy piszecie ludzie? Wypowiadacie sie na temat o ktorym nic nie wiecie.
                            Wiekszosc z was to onanisci! Wiadome jest to ze w internecie nie siedza fajni i
                            przystojni faceci czy super kobitki, bo oni zamiast wypowiadac sie tu w
                            przeciwienstwie do was uprawiaja prawdziwy seks!
                            • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:42
                              no tak,trudno się z tobą nie zgodzić,zdarzają się i tu onaniści,ale ty też się
                              tu wypowiadasz,no więc?A to,że w internecie siedzą niefajni,brzydcy ludzie a
                              wszyscy fajni uprawiają prawdziwy seks to dla mnie ciekawostka.Rozumiem ,że
                              napisałaś ten post własnie po seksie i zaraz znikasz z internetu.
                        • aski68 Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 14:43
                          Gość portalu: magimag napisał(a):

> z iloma partnerami uprawiam seks?z jednym niestety,może ze mną coś nie tak?

jest ok :)
                          nie martw się :)))
                  • Gość: Karolina Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 14:17
                    tak juz to widze co tydzien z inna. Pisze to stary lysiejacy dziad z
                    wychudzonym koniem co to pod dachem sie chowa. Nie mozna nikomu zabronic
                    marzyc:)
                    • yepes-boski Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 19:17
                      Oj zdziwiłabys się zdziwiła :) 185cm wzrostu,wysoki siady brunet,dobrze
                      zbudowany jeżeli chodzi Ci tylko o sam opis wizualny,nie mam problemu z
                      zalkami:)jak ja to uwielbiam jak kobiety się pienią,ze czasami są
                      faceci,którzxy je po prostu zaliczaja:) a może piszę tak z przekory:)
                      • Gość: Karolina Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:29
                        oooo 185, wysoki brunet wieczorowa pora zaliczajacy laski i prawdopodobnie nie
                        masturbuje sie, ooo jestem pod wrazeniem.
                      • Gość: Boska Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:36
                        O Boski, jestem kobieta okolo 40, zadbana i strasznie seksowna, marze o tym
                        zeby zaliczyl mnie jakis mlody ogier, bo seks z takimi to to co lubie
                        najbardziej.
                      • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:36
                        halo,a jaki tu kipiący seksem facet się odezwał.nie pisz tylko ,że zaliczasz
                        laski ,bo to mnie zniechęca.
    • Gość: anka Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:33
      to ze 185 i sniady nie znaczy ze mlody
      • Gość: gvkgkg Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.autocom.pl 31.10.06, 22:20
        no czesto
        • glupiutkamariolka Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 22:38
          troszkę zuchwałóy ten nasz boski:)ale co tam jeśli faktycznie wygląda jak pisze
          to musi byc fajny:)nie dziwię się,ze sie Nam kobietom podoba i przebiera w Nas
          jk w...:)niestety męscy szowiniści
          • be.em Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 22:39
            glupiutkamariolka napisała:

niestety męscy szowiniści

dlaczego niestety? przecież my to lubimy;)))
            • Gość: Maniek Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:10
              Zawsze wiedziałem,że Wy kobitki lubicie w Nas to zezwierzęcenie i szowinizm:)
              • be.em Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 23:11
                Gość portalu: Maniek napisał(a):

Zawsze wiedziałem,że Wy kobitki lubicie w Nas to zezwierzęcenie i szowinizm:)

Od czasu do zcasu każda z nas lubi być rzucona o ścianę w celu wiadomym;) A
                serio - przyciąga nas to, czego my nie mamy:) To chyba tak działa?
                • Gość: Maniek Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:18
                  Ze mnie chyba za często wychodzi zwierzę:)Lecę na skróty Ligi Mistrzów(dla
                  kobitek-piłka nożna):)Dobranoc:)
                  • Gość: Karolina Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:21
                    Dobranoc! wiem co to Liga Mistrzów:)
                  • Gość: Kicia Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:24
                    Jakos nie wierze w to wychodzace zwierze:)
              • yepes-boski Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 23:14
                Ja z autopsji przekonalem sie,ze Je(kobiety,mężatki,młode dziewczyny-
                niepotrzebne skreslić)które uważają się za fajne księzniczki kręci jak sie Je
                olewa,wtedy są zaintrygowane-jak to wszyscy za mna się oglądają a ten ma mnie w
                du...e? ehhh jakis wredny dzisiaj jestem,ale piszę co czuję
                • be.em Re: jak często uprawiacie seks? 31.10.06, 23:21
                  yepes-boski napisał:

> Ja z autopsji przekonalem sie,ze Je(kobiety,mężatki,młode dziewczyny-
                  > niepotrzebne skreslić)które uważają się za fajne księzniczki kręci jak sie Je
                  > olewa,wtedy są zaintrygowane-jak to wszyscy za mna się oglądają a ten ma mnie
                  w
                  >
                  > du...e? ehhh jakis wredny dzisiaj jestem,ale piszę co czuję

eeee... to stara prawda jest: Kobieta jest jak cień człowieka kiedy ją gonisz
                  ucieka kiedy uciekasz — to goni"
    • Gość: niewyżyty Lubie sie nie kochac na klawiaturze. Ach ten ... IP: 206.54.158.* 01.11.06, 08:08
      zmysłowy jęk walonych klawiszy ...
      • wylewnygazda sex 01.11.06, 11:26
        dzisiaj nie wypada wiec odpuszcze mojej babie,chociaz wieczorem bedzie
        rodzina,wódka na stole,pewnie potem i chuć przyjdzie:)
        • Gość: Maniek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:22
          a ja nie odpuszczę:)
          • Gość: seksiara Re: sex IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 20:00
            A ja lubię starszych facetów:-) Nie śpieszą się, rzadko chcą i jacy później
            wdzięczni :-)))))A poważnie: nie chciałabym z młodym, choć u mnie w firmie jest
            taki okaz, że baby go rozbierają oczami a on się tym delektuje. No, sporo
            młodszy ode mnie, czułabym się tak, jakbym deprawowała dziecko. Głupie. Pewnie
            w wieku 60 lat będę żałować, bo on jakoś zbyt często na mnie wzrok zatrzymuje.
            I to mnie peszy. Uwieść go? Nie uwieść?
            • Gość: tinna2 Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:47
              uwieść go i to jak najprędzej,i uprawiać seks w pracy ,i po pracy i w aucie i
              gdzie się tylko da,i piszę to całkiem poważnie.
            • Gość: Maniek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:48
              Nie uwodzić!z prostej przyczyny-romanse w pracy prawie zawsze źle się
              kończą,prędzej czy później albo Ty albo ten facet okażecie się niedyskretni
              albo wyskoczy coś zupełnie innego...jak to w życiu...i może być
              różnie...niekoniecznie w różowych barwach
              • cembe Re: sex 01.11.06, 21:12
                hmmm jako człowiek z natury namawiający do złego poradzę: TAK, CZYM PRĘDZEJ, ale
                najpierw pokuś :D

z drugiej strony stare przysłowie mówi: Kuda rabotajesz, tam nie ru..esz!

hmm a długo tam będzie pracował? Pewnie nie, więc do dzieła!
                • Gość: Karolina Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:33
                  Bierz sie kobieto za tego faceta, niech wie co to prawdziwy seks z
                  doswiadczona, potem to u niego zaprocentuje:)
                  • Gość: magimag Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:48
                    też tak uważam ,nie ma na co czekać ,niech facet pozna co to prawdziwy seks ,a
                    i ty może bedziesz zadowolona.pamiętaj życie zaczyna sie po trzydziestce.
                    • Gość: Maniek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 22:51
                      Skoro dziewczyny tak Ci podpowiadają to korzystaj z życia :) a co:)
            • be.em mój sex biurowy 02.11.06, 09:05
              skończył się małżeństwem;)
              • Gość: Maniek Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:16
                wow.......!!!:) Ja też tak chcę:) Musisz być wyjątkowa be.em, bo sama wiesz,że
                takie rzeczy...to tylko w Erze:) Miłego Dnia!
                • be.em Re: mój sex biurowy 02.11.06, 11:07
                  wzajemnie:) szkoda, że nie zaglądasz do nas Maniek na lubuskie po 30-tce:) Oj
                  działoby się;)))
                  • Gość: seksiara Re: mój sex biurowy IP: *.ztpnet.pl 02.11.06, 22:23
                    Hm... chyba tak zrobię. Najpierw pokuszę, potem uwiodę. Może lubi starsze. Boże
                    przecież do 40-stki jeszcze trochę jednak, a już mam skrupuły.Dziś mi przyniósł
                    miły prezent - ciepłą bułeczkę. I czerwieni się przy mnie. Ostatnio w rękę
                    pocałował. Zabawny. W łózku chyba bym się turlała ze śmiechu.
                    • bellana3 Re: mój sex biurowy 02.11.06, 22:29
                      jezeli sie czerwieni to nie moj typ, zdecydowanie wole konkretnych
                      • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:31
                        ja się czerwienię, więc szkoda :(
                        • Gość: bellana3 Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:26
                          chetnie cie przytule do piersi:)
                          • Gość: magimag Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:28
                            no cóz mogę dodać,znam bellane3 i wiem ,że nie będziesz żałował.
                            • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:50
                              ale do obu, czy jedna mi wystarczy ;)
                              • bellana3 Re: mój sex biurowy 02.11.06, 23:52
                                mozesz na zmiane:)
                                • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:55
                                  ehh.. i jak ja teraz mam iść spać, no pytam się - jak?
                                  • bellana3 Re: mój sex biurowy 02.11.06, 23:57
                                    to siedz tu, nie spij pogadamy
                                    • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:59
                                      no nie wiem :P zaglądałem na te po 30stce i aż się boję :>
                                      • Gość: magimag Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:01
                                        no pisz tu ino zwawo,co cię tak onieśmiela?
                                      • bellana3 Re: mój sex biurowy 03.11.06, 00:02
                                        czego sie boisz? bic nie bede:)
                                      • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:07
                                        na "l. po 30": same kobitki (pewnie się mylę), napalone :) i do tego po 30..
                                        żyć nie umierać, ale czy podołam ;)
                                        • bellana3 Re: mój sex biurowy 03.11.06, 00:11
                                          no chyba nie boisz sie napalonych kobiet po 30?:) a tobie daleko do 30?
                                          • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:16
                                            już niedługo :( a co do kobiet, to mówi się, że kobiety w tym wieku są
                                            najlepsze: wiedzą czego chcą, są w tym dobre.. a reszte może Ty mi powiesz :)
                                            ps. czy to prawda, że kobiety z wiekiem chcą więcej, a faceci mniej (czyżby
                                            mit?), bo ja jakoś z wiekiem nie zauważam u siebie zmiany :)
                                            • bellana3 Re: mój sex biurowy 03.11.06, 00:19
                                              tak chca wiecej, na okraglo:) wiedza czego chca, umieja dawac ale tez i duzo
                                              brac:)
                                              • Gość: facet Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:24
                                                teraz to już napewno szybko nie zasnę.. poza tym zaczynam rozumieć, skąd te
                                                spojrzenia kobiet po 30 ;)
                                                miłej nocki
                                                • bellana3 Re: mój sex biurowy 03.11.06, 00:25
                                                  milej nocki! idziemy spac razem;)
                        • aski68 Re: mój sex biurowy 07.08.07, 09:18
                          Gość portalu: facet napisał(a):

> ja się czerwienię, więc szkoda :(

ale napisz gdzie się czerwienisz ;)) może akurat ;))
                    • Gość: magimag Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:51
                      co ty tu wypisujesz,że kulała bys się ze śmiechu w łóżku.dziewczyno bierz go na
                      biurko ,albo w męskiej toalecie.młody jak jest napalony,może wystrzelić
                      duuużo,duuużo wcześniej szkoda tracić czas.
                      • cembe Re: mój sex biurowy 03.11.06, 01:17
                        :D he heh e biuro dobra rzecz ... polecam ;)

jak sama widzisz moralizatorów nie ma, więc nie ma na co czekać i do dzieła.
                        Żyje się raz, małżeństwem się nie skończy, no chyba, że właśnie na tym Tobie zależy.

Dni uciekają, a jak mawiał wielki pisarz Sofronow: Dzień bez seksu dniem straconym!

Up the Irons i do dzieła dziewczyno!

• Gość: nando rafael Re: mój sex biurowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 04:34
                          muszę sie pochwalić,ze kilka godzin temu sie seksiłem:) z moją eks:)
                          • Gość: magimag co z tym seksem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:43
                • aski68 Re: mój sex biurowy 07.08.07, 09:16
                  Gość portalu: Maniek napisał(a):

> wow.......!!!:) Ja też tak chcę:) Musisz być wyjątkowa be.em, bo sama wiesz,że
                  > takie rzeczy...to tylko w Erze:) Miłego Dnia!

Ona jest ERĄ :))
              • aski68 Re: mój sex biurowy 07.08.07, 09:15
                be.em napisała:

> skończył się małżeństwem;)

nie trza było zaczynać ;))))
    • bellana3 Re: jak często uprawiacie seks? 04.11.06, 23:06
      magimag powiedz gdzie mozna wyrwac jakis fajnych lebkow?
      • Gość: magimag Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:15
        przyjedz do mnie do firmy,właśnie zatrudniono 2 nowych i muszą się oni wkupić.
    • Gość: a co z nami po 40 Re: jak często uprawiacie seks? IP: 213.199.238.* 06.11.06, 16:44
      hm a co z nami facetami po 40
      • Gość: nando rafael Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:15
        Chyba jakoś sobie radzicie,co?:)
        • Gość: gość Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:24
          ale sam na sam się nie liczy :P
          • Gość: Profesor Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:00
            Ja kocham się ze studentką bo stodenntka do jak dziurawa dentka trzeba pompować
            i pompować .Im większa dziura tym więcej trzeba dymać.
            • Gość: Maniek Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:46
              A ja piję sam do butelki...zostawiam swoją prawdziwą miłość...i jest mi kur.a
              cholernie cięzko...lecę do USA...i od h non stop płaczę...:(
              • Gość: Maniek Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:49
                Powiem więcej jest mi straaaasznie źle...............:(:(:(
              • bellana3 Re: jak często uprawiacie seks? 09.11.06, 15:06
                to lec do USA, pozdrow Statue Wolnosci, ale wracaj jak najszybciej. Jak
                wrocisz to nastepny watek bedzie pt. "seks po amerykansku":)
                • Gość: rydzyk Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:00
                  bellana3 ciekawie piszesz czy to tylko slowka?
                  krowka, ktora duzo ryczy malo mleczka daje... :)
                  • domek1001 Re: jak często uprawiacie seks? 06.04.07, 23:05
                    Seks jest potrzebny jak powietrze....może nie na 100%..........ale jest...sami
                    to przyznacie..........nie należy go traktować jako sport, ale jako
                    przyjemność.........delektować sie nim...........chwytać dobre
                    chwile .........jest jedno zycie.......obudźcie się!!!!!!!!!!!
                    • Gość: fry-wolny Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:11
                      bzzzzzzz
                      bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                      bzzzzzzzzzzzzzzyyyykaaaaaccccc
                      bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    • Gość: bruce Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:43
      chcialbym czesciej :))
      • tinna2 Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 14:02
        Lubię takie odpowiedzi:)
    • Gość: ryanzg Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.ztpnet.pl 05.04.07, 17:43
      100!
      • Gość: bruuce Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:48
        101 to bedzie dzis!!!!!!!!!!!!!

huraaaaaa!!!!

zonko moja dzis 101!!!!!!!
        • Gość: wykladzinka Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.07, 17:56
          a może jest jakas pani z lokum co ma ochote na male conieco z brunetem lat 27
          190 szczuplym o niebieskiech oczkach, dodaj malpke i gaetke i smialo pisz na
          maila:))
          • Gość: mimi Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:05
            Marian?!?!?!?!
          • tinna2 Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:12
            Ot jebusek,dochodzący sie znalazł:)
            • nierydzykuj Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:15
              ot widzisz..... widac taka potrzeba na rynku sie stworzyla :)
              • tinna2 Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:26
                Juz widzę,jak przyjdzie ,zapuka do drzwi i powie:dzien dobry przyszedłem tu
                kogoś wybzykać:)
                • nierydzykuj Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:30
                  i doda ( hehehehe.... to tak wyszlo :) ) nazywam sie gucio i przyszedlem do mai
                  na male ... hmmmmm bzzz bzzzzzz bzzzzykanko ....
                  • tinna2 Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:34
                    Będzie bzzzzykał,że cały ul będzie huczał:)
                    • nierydzykuj Re: jak często uprawiacie seks? 05.04.07, 18:38
                      i wszystkie owady sie zlecą aby sprawdzic coz sie dzieje w ulu
                      owym....bzzzz..bzzzz
                      a ze przyklad dobry zarazliwy jest.....
    • Gość: uch uch Re: jak często uprawiacie seks? IP: 80.51.194.* 06.04.07, 23:50
      uch:)
    • Gość: miss Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:39
      :)))))))))))))
      • Gość: casanova Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 23:12
        Tenisistka Szarapowa w łóżku jest jak zdechła żaba, a jak z tym jest
        u waszych kobitek(i z wami drogie internautki)udajecie przed
        partnerem czy nie? Ogień czy chłód.

wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=396065
    • Gość: ... Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:43
      fajne pytanie
      • Gość: niesamowity Re: jak często uprawiacie seks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 01:48
        Czytając 100% wypowiedzi dochodzę do wniosku, że ja jestem całkiem
        normalnym facetem!!! Czyli cały czas myślę o bezeceństwach
        wszelakich i używam sobie jak mogę ... tylko. Tak się zdarzyło, że
        moja małżonka wyjechała do córki, aby dziecko odwiedzić na obczyżnie
        korzystając z przywileju tzw. tanich linii lotniczych, a ja w tym
        czasie mogłem sobie pofolgować, więc najpierw wyhędożyłem kocice
        pupilkę mojej żony, a ze ta putana nie dała mi satysfakcji zabrałem
        się za książki tzn. otwierałem i przygniatałem i otwierałem i
        przygniatałem i tak na okrągło - Ulissesem - tak było ! To mnie nie
        zaspokoiło musiałem czegoś bardziej adekwatnego poszukać. Dorwałem
        to coś! To była żarówka z lampki biurowej 75 V dotknęłem "nim"
        żarówki czytając jakiś kryminał - już nie pamiętam dokładnie co -