Dodaj do ulubionych

wróżka w ZG

07.11.06, 12:20
czy ktoś wie czy w Zielonej Górze przyjmuje gdzieś wróżka? Jeśli tak to proszę
o adres.
Obserwuj wątek
    • Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 12:26
      No ja też bym z chęcią poszła do wróżki, wiem że bardzo fajna jest w Sulechowie
      ale ciężko do niej się dostać. Słyszałam o niejakiej Pani Dorocie z Zielonej
      Góry jest wrózką i jasnowidzem ma audycje w radiu chyba Radiu Zielona Góra
      • marika_w Re: wróżka w ZG 29.09.20, 10:40
        Nie słyszałam o niej, ale może ktoś inny z forumowiczów. Ja cenię sobie kontakt z Ajleną. Rozmawiam z nią od lat i bardzo mi pomaga na rozstaju dróg. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena
    • Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 12:37
      Po co chcecie isc do wrozki?
      • Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 12:39
        Żeby sprawdzić czy mój mąż będzie bogaty i czy już mam pakować walizki :-)))))
        • Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 13:09
          Tzn., jesli bedzie bogaty to bedzie on czekal u niej, ze chcesz juz pakowac walizki?
          • magdulcia78 Re: wróżka w ZG 07.11.06, 13:22
            chcę iść do wróżki bo dziś mam urodziny i chciałam się dowiedzieć co jeszcze w
            życiu na mnie czeka. Jak wstałam rano to stwierdziłam, że to byłaby dobra
            okazja, a jednocześnie zabawa, bo nie biorę do siebie słów z horoskopów ani
            wróżbitów. Więc czemu nie?
            • Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 13:37
              No to najlepszego i dobrych wiesci zycze! :)
            • Gość: www.rzg.pl Re: wróżka w ZG IP: 195.136.33.* 08.11.06, 13:58
              www.rzg.pl/
              tam masz wszystkie dane
              0660 288 567 - Wróżka Dorota
            • Gość: mm Re: wróżka w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:32
              skoro nie bierzesz poważnie, to nie szkoda kasy i czasu?
              gdybyś wierzyła w to, to jeszcze rozumiem.
              poza tym Wszystkiego Najlepszego!!!
          • Gość: Krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 14:18
            Jeśli będzie bogaty to każe mi spakowac moje walizki i się wynieśc do Mamusi :-)
            • Gość: starywyga Re: wróżka w ZG IP: 213.199.251.* 07.11.06, 20:24
              No proszę-o czym myslą kobiety w pewnym wieku??
              • Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.06, 10:20
                Jak są stare i brzydkie to nie myślą tylko sie boją hihihi :-))))
                • katy.8 Re: wróżka w ZG 26.11.06, 19:35
                  Magdulcia78 , byłaś juz u tej wróżki? Podobno oprócz Doroty jest jeszcze
                  Natalia , obie mają swoje strony internetowe,na których są reklamy o nich
                  samych. Zastanawiam się ile takie wróżby kosztują? Czy ktoś kiedyś był u wróżki?
                  Jak wyglądają płatności : są na godziny czy od rodzaju przepowiedni?
    • kaattee7 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 08:55
      Pani Dorota jest ok. Bylam u niej. Jednak bardziej doradza niz przepowiada. I
      jest jasnowidzem. Akurat ja nie placilam, ale wiem ze wizyta kosztuje ok. 80
      zl. Mysle ze warto. Ale jest tez fajna wozka w Nowej Soli. Zawsze poprawia mi
      humor:)
    • westi1 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 08:56
      znam jedną wróżke, ma na imię Bożenna, miała przyjmować w UM ,jednak teraz będzie trzeba jechać aż do warszawki... ale i tak żle wróżyła, przewróżyła się ;-)
      • katy.8 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 19:08
        Dzięki kaattee7 , może faktycznie czas się wybrać ;) ? Toż to moda nastała,aby
        sobie zaglądać w przeznaczenie..

westi1 , no cóż, ludzie sobie sami nie wywróżą,więc po to istnieją wróżki :)
        • Gość: bolo Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 19:13
          W wiekszosci przypadków lepiej pojśc do okulisty.
          Jeśli jednak on nie pomoże to nie ma zmartwienia. Juz wiadomo że to była
          wskazówka aby udac sie do psychiatry
    • alicjaperat Re: wróżka w ZG 04.08.18, 16:35
      jeśli chodzi o zieloną górę to polecam wóżkę kasiaziel666@wp.pl
      cudowna kobieta, pełna czułości i delikatności, przyjmuje w zielonej górze
      byłam u niej i nie żałuję, z tym że trzeba się do niej umówić wcześniej ze względu na dużą ilość klientów
      ale kochana jest
      100/100
    • czarnula7373 Re: wróżka w ZG 14.08.18, 12:33
      Czy w Zielonej Górze przyjmuje jeszcze pan tarocista ,ale niestety nie pamiętam imienia i nazwiska ??Byłam u niego w 2005 i potem drugi raz w 2006 . Wiem ,że to bardzo dawno temu było... ale może ktoś ,coś wie , jakiś namiar na niego??
      Byłam też u wróżki Doroty ,ale ona z książki czytała rozkład kart ,nie wiem jak ona do TV się dostała i tam wróżyła.
    • char-lize Re: wróżka w ZG 17.08.18, 14:50
      Mogę polecić wróżbitę Andrzeja ze Świebodzina, można się z nim umówić także w ZG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka