magdulcia78 07.11.06, 12:20 czy ktoś wie czy w Zielonej Górze przyjmuje gdzieś wróżka? Jeśli tak to proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 12:26 No ja też bym z chęcią poszła do wróżki, wiem że bardzo fajna jest w Sulechowie ale ciężko do niej się dostać. Słyszałam o niejakiej Pani Dorocie z Zielonej Góry jest wrózką i jasnowidzem ma audycje w radiu chyba Radiu Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: wróżka w ZG 29.09.20, 10:40 Nie słyszałam o niej, ale może ktoś inny z forumowiczów. Ja cenię sobie kontakt z Ajleną. Rozmawiam z nią od lat i bardzo mi pomaga na rozstaju dróg. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 12:37 Po co chcecie isc do wrozki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 12:39 Żeby sprawdzić czy mój mąż będzie bogaty i czy już mam pakować walizki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 13:09 Tzn., jesli bedzie bogaty to bedzie on czekal u niej, ze chcesz juz pakowac walizki? Odpowiedz Link Zgłoś
magdulcia78 Re: wróżka w ZG 07.11.06, 13:22 chcę iść do wróżki bo dziś mam urodziny i chciałam się dowiedzieć co jeszcze w życiu na mnie czeka. Jak wstałam rano to stwierdziłam, że to byłaby dobra okazja, a jednocześnie zabawa, bo nie biorę do siebie słów z horoskopów ani wróżbitów. Więc czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wróżka w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 13:37 No to najlepszego i dobrych wiesci zycze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.rzg.pl Re: wróżka w ZG IP: 195.136.33.* 08.11.06, 13:58 www.rzg.pl/ tam masz wszystkie dane 0660 288 567 - Wróżka Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: wróżka w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:32 skoro nie bierzesz poważnie, to nie szkoda kasy i czasu? gdybyś wierzyła w to, to jeszcze rozumiem. poza tym Wszystkiego Najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 14:18 Jeśli będzie bogaty to każe mi spakowac moje walizki i się wynieśc do Mamusi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: wróżka w ZG IP: 213.199.251.* 07.11.06, 20:24 No proszę-o czym myslą kobiety w pewnym wieku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krosia Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.06, 10:20 Jak są stare i brzydkie to nie myślą tylko sie boją hihihi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: wróżka w ZG 26.11.06, 19:35 Magdulcia78 , byłaś juz u tej wróżki? Podobno oprócz Doroty jest jeszcze Natalia , obie mają swoje strony internetowe,na których są reklamy o nich samych. Zastanawiam się ile takie wróżby kosztują? Czy ktoś kiedyś był u wróżki? Jak wyglądają płatności : są na godziny czy od rodzaju przepowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś
kaattee7 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 08:55 Pani Dorota jest ok. Bylam u niej. Jednak bardziej doradza niz przepowiada. I jest jasnowidzem. Akurat ja nie placilam, ale wiem ze wizyta kosztuje ok. 80 zl. Mysle ze warto. Ale jest tez fajna wozka w Nowej Soli. Zawsze poprawia mi humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 08:56 znam jedną wróżke, ma na imię Bożenna, miała przyjmować w UM ,jednak teraz będzie trzeba jechać aż do warszawki... ale i tak żle wróżyła, przewróżyła się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: wróżka w ZG 27.11.06, 19:08 Dzięki kaattee7 , może faktycznie czas się wybrać ;) ? Toż to moda nastała,aby sobie zaglądać w przeznaczenie.. westi1 , no cóż, ludzie sobie sami nie wywróżą,więc po to istnieją wróżki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: wróżka w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 19:13 W wiekszosci przypadków lepiej pojśc do okulisty. Jeśli jednak on nie pomoże to nie ma zmartwienia. Juz wiadomo że to była wskazówka aby udac sie do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaperat Re: wróżka w ZG 04.08.18, 16:35 jeśli chodzi o zieloną górę to polecam wóżkę kasiaziel666@wp.pl cudowna kobieta, pełna czułości i delikatności, przyjmuje w zielonej górze byłam u niej i nie żałuję, z tym że trzeba się do niej umówić wcześniej ze względu na dużą ilość klientów ale kochana jest 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula7373 Re: wróżka w ZG 14.08.18, 12:33 Czy w Zielonej Górze przyjmuje jeszcze pan tarocista ,ale niestety nie pamiętam imienia i nazwiska ??Byłam u niego w 2005 i potem drugi raz w 2006 . Wiem ,że to bardzo dawno temu było... ale może ktoś ,coś wie , jakiś namiar na niego?? Byłam też u wróżki Doroty ,ale ona z książki czytała rozkład kart ,nie wiem jak ona do TV się dostała i tam wróżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
char-lize Re: wróżka w ZG 17.08.18, 14:50 Mogę polecić wróżbitę Andrzeja ze Świebodzina, można się z nim umówić także w ZG. Odpowiedz Link Zgłoś