Dodaj do ulubionych

Gabinet cieni

15.11.06, 13:36
Proponuje, zeby Kubicki i Bukiewiczowa przedstawili swoich wiceprezydentów, bez tych nazwisk ciezko podjac decyzje...
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 13:52
      W dzisiejszej Lubuskiej Bukiewicz o tym mówi natomiast Kubicki się wykręca od
      odpowiedzi-wiadomo dlaczego-nie chce straszyć wyborców.On wie ze gdy ujawniłby
      swoja obsadę stanowisk w UM to zmobilizowałby moherowy elektorat do uczestnictwa
      w wyborach-a wtedy to będzie jego koniec.Zresztą tak czy owak jego koniec jest
      tuż tuż.Nie będzie mi po mieście chodził i seplenił sld-owski populista-idę
      glosować choćby nie wiem jak lało.
    • westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 13:55
      własnie przeczytałem w lubuskiej skromna odpowiedź na moje pytanie ;-)

Bukiewicz:
      - sprawy komunalne Łatwiński (co zapowiadała wcześniej)
      - oswiata to tajemnicza osoba z warszawy
      - inwestycje to tajemniczy jeszcze przedsiebiorca

Kubicki:
      poda swój gabinet pod koniec tygodnia
      nieoficjalnie mówi sie że wice moze zostac Nesterowicz

Chciałem głosować na Kubickiego, jednak jak sie potwierdzi, że Nestrowicz moze być wiceprezydentem to swój głos oddam na Bukiewiczową !!!
      • Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 14:05
        No widzisz? co taki cherlawy Nesterowicz zrobi? reaktywuje to biedne bractwo za
        przeproszeniem rycerskie?
        • westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 14:09
          własnie dlatego załamałem sie jak usłyszałem ze nesterowicz moze byc prezydentem.... znam go prywatnie i jestem przekonany ze sie nienadaje... jeszcze 2 lata temu biegał z kijem po parkingu przy palmiarnii i bil sie z kolegami niby na miecze, bawiac w rycerzy...

Kubicki TAK
          KUBICKI + Nesterowicz NIE !!!
          • Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 14:11
            Też go znam-no i co? wszystko jasne!
        • Gość: zorientowany Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:20
          Nestorowicz będzie asystentem czyli tzw. junkersem
          • westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 14:29
            Nesterowicz nawet na junkersa sie nie nadaje...
            • Gość: kris Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 15.11.06, 19:08
              takze nie zaglosuje na Kubickiego jak będzie nesterowicz
            • waldek134 Re: Gabinet cieni 16.11.06, 21:41
              Ten Nesterowicz fajny chłopak, ale troche za SZYBKI he he. Zwolnij chlopcze bo
              sie wykonczysz, życie przed Tobą.
          • Gość: aska Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:32
            a tomaszek to tylko na historii sie zna i szkoleniu psów
      • Gość: smutny Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 21:36
        ciekawe czy ten przedsiebiorca na wicka to sponor jej kampani?
    • Gość: znawca Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:09
      A ja slyszalem ze zlozyl propozycje Waldkowi Slugockiemu z urzedu
      marszalkowskiego. Jest on specem od UE i zwiazanymi z nia finansami.
      • Gość: marsi Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 15.11.06, 23:08
        to juz lepsza propozycja
        • Gość: Anita Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:29
          kto jeszcze bedzie oprócz Pana Ligockiego??
          • Gość: Listek Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:23
            Rodzina Gryko jest do wynajęcia i Pan Domaszewicz, ale Janusz jeszcze nie wybrał
            kto z nich będzie od gospodarki.
            • Gość: Ewa Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 17:06
              Taaa.Niech Domaszewicz weźmie oświatę,to Kubicki ani jednego nauczycielskiego
              głosu więcej nie dostanie.
              • Gość: Paros Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:12
                Bukiewicz powinna wziąć do swojego składu Elżbietę Polak.dobrze by pokierowała
                gabinetem.Nie dostała się do sejmiku,a szkoda.Dobra siła.
                • Gość: amator Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:20
                • Gość: xyz Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:25
                  Zapytaj w Małomicach - ludzie dobrze pamiętają.
            • Gość: melepeta Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 21:38
              rodzina Gryko to od Liścia(Kubickiego) juz dostała 3 i 10 miejsce he he. Oni co
              najwyzej moga od Kubickiego dostać "w zęby".
              • Gość: Listek Re: Gabinet cieni najlepsza SLD w mieście jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:22
                Raczej Gryko może mu sprzedać liścia, Kubicki to ciapek, że wystawił takich
                betonowych robotników. Jego ojciec z Domaszewiczem rozwalają ten chory układ.
                Gryko będzie przyszłym Prezydentem.
                • lucynka18 Re: Gabinet cieni najlepsza SLD w mieście jest. 16.11.06, 22:51
                  He he Gryko bedzie prezydentem jasne, moze za 10 lat, ale z innej partii bo w
                  tej jest spalony u "doświadczonych", a oni poki co stworzyli sobie kolko
                  wzajemnej adoracji (czyt. finansowej zapomogi) i nie wyglada na to, by te kólko
                  pekło w najblizszym czasie :) No chyba, że prokurantor wyczyści............:)
    • Gość: ja Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:32
      lepiej żadnych ludzi sld i kubickiego. boje sie ze do władzy wrócą stare betony
      i
      znowu pijany różycki bedzie chodził po urzędzie i robił poprawki w
      funkcjonowaniu strefy płatnego parkowania, bo znowu zatrudnieni bedą kolesie
      bez fachu i kompetencji, którzy w policji strazy sie mało sprawdzali, bo znowu
      frejman bedzie jeździł do portugalii samochodem prezydenckim, bo znowu glapa
      bedzie wygrywał przetargi choć asfaltu nigdy w zyciu nie kładł i o tym pojęcia
      nie ma- nie nie kubicki źle mi sie kojarzy!!!!!!!!!!!!!!!a poliklinika to jak
      KC- na wysoki połysk, brakuje tylko takich metalowych białych krzesełek jak w
      latach 80
      • Gość: ja wrzut Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:03
        Bukiewicz=klęska zielonej góry
        • Gość: ciapek Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:05
          Bukiewicz=Drewno "pod inwestycje"
    • starysmutny Re: Gabinet cieni 16.11.06, 23:42
      Ja słyszałam z wiarygodnych zrodel, że vickami mają byc Brachmański od
      inwestycji (to on postawił na stołku w poliklinice Kubickiego, teraz bedzie
      ewnetualny rewanż) i Domaszewicz od oswiaty, bo ma w tym doswiadczenie. Wiesia
      Gryka nie biora pod uwage, bo jego nazwisko stanowi potencjalne zagrozenie dla
      wiecznie młodego posła sportowca, a wybory do sejmu juz za dwa lata. Wiec po co
      wymacniac potencjalna konkurencje.
      • Gość: d.wołowa Re: Gabinet cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:19
        guzik prawda - u Kubickiego wygląda to tak
        od spraw społecznych - Eleonora
        od inwestycji - Lewistrauss - a niech ma swoje 10%
        od komunalnych - Bukiewtschus - taki Litwin, niech sobie chłopak obraca gruntami
        i nieruchomościami jak ziemią w strefie
        od marynistyki - tajemniczy człowiek ze Szczecina, znany wilk morski, co babę ma
        w każdym porcie, a robote w d..
        od zdrowia, szczęścia, pomyslności - tajemniczy pan z KSM, ale nie można
        powiedzieć jeszcze nazwiska, bo nie było konkursu

asystentem będzie kolega pana z KSM, ten sam, z którym jeżdżą do Poznania, ;)
        panie Macieju,

rewitalizacją będzie zajmował się ktoś z LPR, bo oni na konserwowaniu i
        konserwatyzmie znają się najlepiej

do pozyskiwania funduszy UE pozostaje Ela, nadburmistrz księstwa Małomic ite de
        • Gość: i dalej PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:20
          To pisałem ja, Jarząbek trener trzeciej klasy

farmazony, a masz czołgu, barany w mundurach, wariaci!

SZYMON RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ
      • westi1 Re: Gabinet cieni 21.11.06, 13:10
        to żle słyszałes. Zapraszam na strone Radia Zielona Góra i wypowiedż Kubickiego
        www.rzg.pl/info.php?id=5940
        Cos te wiarygodne zródla nie sa wiarygodne ;-)
    • Gość: ja Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:48
      Gabinet cieni - bez cieni, prosimy kandydatów o ujawnienie cieni
    • Gość: cobra Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 17.11.06, 23:30
      juz czas zebysmy sie dowiedzieli kto bedzie rzadzic miastem!
    • Gość: v Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze? IP: 213.199.251.* 21.11.06, 12:54
      ?
      • Gość: starywyga Re: Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 12:56
        v ty masz jednak narąbane
    • westi1 Re: Gabinet cieni 21.11.06, 13:06
      Dla wszystkich zainteresowanych gabinetem Kubickiego zapraszam do lektury: www.rzg.pl/info.php?id=5940

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka