westi1 15.11.06, 13:36 Proponuje, zeby Kubicki i Bukiewiczowa przedstawili swoich wiceprezydentów, bez tych nazwisk ciezko podjac decyzje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 13:52 W dzisiejszej Lubuskiej Bukiewicz o tym mówi natomiast Kubicki się wykręca od odpowiedzi-wiadomo dlaczego-nie chce straszyć wyborców.On wie ze gdy ujawniłby swoja obsadę stanowisk w UM to zmobilizowałby moherowy elektorat do uczestnictwa w wyborach-a wtedy to będzie jego koniec.Zresztą tak czy owak jego koniec jest tuż tuż.Nie będzie mi po mieście chodził i seplenił sld-owski populista-idę glosować choćby nie wiem jak lało. Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 13:55 własnie przeczytałem w lubuskiej skromna odpowiedź na moje pytanie ;-) Bukiewicz: - sprawy komunalne Łatwiński (co zapowiadała wcześniej) - oswiata to tajemnicza osoba z warszawy - inwestycje to tajemniczy jeszcze przedsiebiorca Kubicki: poda swój gabinet pod koniec tygodnia nieoficjalnie mówi sie że wice moze zostac Nesterowicz Chciałem głosować na Kubickiego, jednak jak sie potwierdzi, że Nestrowicz moze być wiceprezydentem to swój głos oddam na Bukiewiczową !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 14:05 No widzisz? co taki cherlawy Nesterowicz zrobi? reaktywuje to biedne bractwo za przeproszeniem rycerskie? Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 14:09 własnie dlatego załamałem sie jak usłyszałem ze nesterowicz moze byc prezydentem.... znam go prywatnie i jestem przekonany ze sie nienadaje... jeszcze 2 lata temu biegał z kijem po parkingu przy palmiarnii i bil sie z kolegami niby na miecze, bawiac w rycerzy... Kubicki TAK KUBICKI + Nesterowicz NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Gabinet cieni IP: 213.199.251.* 15.11.06, 14:11 Też go znam-no i co? wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:20 Nestorowicz będzie asystentem czyli tzw. junkersem Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Gabinet cieni 15.11.06, 14:29 Nesterowicz nawet na junkersa sie nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 15.11.06, 19:08 takze nie zaglosuje na Kubickiego jak będzie nesterowicz Odpowiedz Link Zgłoś
waldek134 Re: Gabinet cieni 16.11.06, 21:41 Ten Nesterowicz fajny chłopak, ale troche za SZYBKI he he. Zwolnij chlopcze bo sie wykonczysz, życie przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:32 a tomaszek to tylko na historii sie zna i szkoleniu psów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 21:36 ciekawe czy ten przedsiebiorca na wicka to sponor jej kampani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:09 A ja slyszalem ze zlozyl propozycje Waldkowi Slugockiemu z urzedu marszalkowskiego. Jest on specem od UE i zwiazanymi z nia finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsi Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 15.11.06, 23:08 to juz lepsza propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Gabinet cieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:29 kto jeszcze bedzie oprócz Pana Ligockiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:23 Rodzina Gryko jest do wynajęcia i Pan Domaszewicz, ale Janusz jeszcze nie wybrał kto z nich będzie od gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 17:06 Taaa.Niech Domaszewicz weźmie oświatę,to Kubicki ani jednego nauczycielskiego głosu więcej nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paros Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:12 Bukiewicz powinna wziąć do swojego składu Elżbietę Polak.dobrze by pokierowała gabinetem.Nie dostała się do sejmiku,a szkoda.Dobra siła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:25 Zapytaj w Małomicach - ludzie dobrze pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melepeta Re: Gabinet cieni najlepsza SLD IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 21:38 rodzina Gryko to od Liścia(Kubickiego) juz dostała 3 i 10 miejsce he he. Oni co najwyzej moga od Kubickiego dostać "w zęby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Re: Gabinet cieni najlepsza SLD w mieście jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:22 Raczej Gryko może mu sprzedać liścia, Kubicki to ciapek, że wystawił takich betonowych robotników. Jego ojciec z Domaszewiczem rozwalają ten chory układ. Gryko będzie przyszłym Prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynka18 Re: Gabinet cieni najlepsza SLD w mieście jest. 16.11.06, 22:51 He he Gryko bedzie prezydentem jasne, moze za 10 lat, ale z innej partii bo w tej jest spalony u "doświadczonych", a oni poki co stworzyli sobie kolko wzajemnej adoracji (czyt. finansowej zapomogi) i nie wyglada na to, by te kólko pekło w najblizszym czasie :) No chyba, że prokurantor wyczyści............:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:32 lepiej żadnych ludzi sld i kubickiego. boje sie ze do władzy wrócą stare betony i znowu pijany różycki bedzie chodził po urzędzie i robił poprawki w funkcjonowaniu strefy płatnego parkowania, bo znowu zatrudnieni bedą kolesie bez fachu i kompetencji, którzy w policji strazy sie mało sprawdzali, bo znowu frejman bedzie jeździł do portugalii samochodem prezydenckim, bo znowu glapa bedzie wygrywał przetargi choć asfaltu nigdy w zyciu nie kładł i o tym pojęcia nie ma- nie nie kubicki źle mi sie kojarzy!!!!!!!!!!!!!!!a poliklinika to jak KC- na wysoki połysk, brakuje tylko takich metalowych białych krzesełek jak w latach 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wrzut Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:03 Bukiewicz=klęska zielonej góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 23:05 Bukiewicz=Drewno "pod inwestycje" Odpowiedz Link Zgłoś
starysmutny Re: Gabinet cieni 16.11.06, 23:42 Ja słyszałam z wiarygodnych zrodel, że vickami mają byc Brachmański od inwestycji (to on postawił na stołku w poliklinice Kubickiego, teraz bedzie ewnetualny rewanż) i Domaszewicz od oswiaty, bo ma w tym doswiadczenie. Wiesia Gryka nie biora pod uwage, bo jego nazwisko stanowi potencjalne zagrozenie dla wiecznie młodego posła sportowca, a wybory do sejmu juz za dwa lata. Wiec po co wymacniac potencjalna konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.wołowa Re: Gabinet cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:19 guzik prawda - u Kubickiego wygląda to tak od spraw społecznych - Eleonora od inwestycji - Lewistrauss - a niech ma swoje 10% od komunalnych - Bukiewtschus - taki Litwin, niech sobie chłopak obraca gruntami i nieruchomościami jak ziemią w strefie od marynistyki - tajemniczy człowiek ze Szczecina, znany wilk morski, co babę ma w każdym porcie, a robote w d.. od zdrowia, szczęścia, pomyslności - tajemniczy pan z KSM, ale nie można powiedzieć jeszcze nazwiska, bo nie było konkursu asystentem będzie kolega pana z KSM, ten sam, z którym jeżdżą do Poznania, ;) panie Macieju, rewitalizacją będzie zajmował się ktoś z LPR, bo oni na konserwowaniu i konserwatyzmie znają się najlepiej do pozyskiwania funduszy UE pozostaje Ela, nadburmistrz księstwa Małomic ite de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dalej PS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:20 To pisałem ja, Jarząbek trener trzeciej klasy farmazony, a masz czołgu, barany w mundurach, wariaci! SZYMON RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Gabinet cieni 21.11.06, 13:10 to żle słyszałes. Zapraszam na strone Radia Zielona Góra i wypowiedż Kubickiego www.rzg.pl/info.php?id=5940 Cos te wiarygodne zródla nie sa wiarygodne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gabinet cieni IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:48 Gabinet cieni - bez cieni, prosimy kandydatów o ujawnienie cieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Gabinet cieni IP: *.ztpnet.pl 17.11.06, 23:30 juz czas zebysmy sie dowiedzieli kto bedzie rzadzic miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze? IP: 213.199.251.* 21.11.06, 12:54 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: Pnij się idiotyczny wątku ku uciesze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 12:56 v ty masz jednak narąbane Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Gabinet cieni 21.11.06, 13:06 Dla wszystkich zainteresowanych gabinetem Kubickiego zapraszam do lektury: www.rzg.pl/info.php?id=5940 Odpowiedz Link Zgłoś