Dodaj do ulubionych

Na kogo zagłosujesz w II turze?

15.11.06, 18:08
Proszę o krótkie odpowiedzi na pytanie oraz o krótkie uzasadnienie. Najlepiej podczas udzielania odpowiedzi w "temacie" wpisać "Bukiewicz" lub "Kubicki". Wtedy będzie lepiej widać kto cieszy się większym poparciem :)

PROSZĘ RÓWNIEŻ O TO BY NIKOGO NIE OBRAŻAĆ, KAŻDY MA PRAWO DO WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW.

To może ja zacznę, z racji tego że w temacie nie mogę wpisać nazwiska to podam je tutaj: Bukiewicz.

Uzasadnienie:
1. W programie Bukiewicz jest powiększenie strefy aktywności gospodarczej (mimo tego że wiąże się to z wycinką lasu), Kubicki jest temu przeciwny. Powiem szczerze że jest to dla mnie najważniejszy argument przemawiający za Bukiewicz.
2. SLD miało już swojego prezydenta i przez 8 lat rządziło w mieście i nie dostrzegam zbyt wiele pozytywnych zmian.
3. PO i PiS będą tworzyć koalicję w Radzie Miasta, logiczne jest zatem zagłosowanie na prezydenta którego będzie popierać większość Rady Miasta. Kolejne przepychanki tak jak między Ronowicz i SLD w mijającej kadencji nie przyniosły pożytku. Dla mnie najlepszą sytuacją jest to żeby prezydent miasta mógł spokojnie rządzić mając za sobą większość w Radzie Miasta.

To tyle z mojej strony. Jest jeszcze kilka rzeczy związanych z programem kandydatów, ale chyba nie ma sensu zbyt się rozdrabniać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryanzg Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.ztpnet.pl 15.11.06, 18:13
      Tak Bukiewicz, nie jestem jej wielkim fanatykiem (wole Urbaniaka), ale jeżeli
      chcecie mieć porządek w mieście i rozwój to jak najbardziej Bukiewicz.
      • Gość: Marika Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:20
        Tak jak podałam w temacie tylko Bukiewicz jest w stanie ożywić gospodarczo miasto.
        • Gość: c. Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:47
          Kubicki
          • Gość: c. ups :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:50
            uzasadnienie:
            - choćby dla równowagi dla potencjalnego PO-PISu (a nie jestem zwolennikiem
            PiSu)
    • pva Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? 15.11.06, 18:53
      ,,PO i PiS będą tworzyć koalicję w Radzie Miasta, logiczne jest zatem
      zagłosowanie na prezydenta którego będzie popierać
      większość Rady Miasta. Kolejne przepychanki tak jak między Ronowicz i SLD w
      mijającej kadencji nie przyniosły pożytku. Dla mnie
      najlepszą sytuacją jest to żeby prezydent miasta mógł spokojnie rządzić mając za
      sobą większość w Radzie Miasta."

Według mnie to jest wystarczający argument. Aczkolwiek nie widzę długiej
      możliwości wspólnego rządzenia. Według mnie nie nie opcja polityczna a osoba
      jest ważna, a my nie znaleźliśmy nikogo kto by mógł dalej pokierować Z.G.
    • Gość: Reniu Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.11.06, 19:03
      Kubicki - facet, który odcina się od starej lewicy i za wzór ma prezydenta
      Nowej Soli
      • Gość: Joki Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:18
        Kubicki byłby dobry gdyby w radzie nie było tak mocnych i twardych betonów jak
        Bocheński,Duchoń,Listowski,Bartkowiak czy Danielak.Sam Kubicki nie będzie mógł
        nic zrobić.To oni będą nim manewrować w każdą stonę.Gdyby byli inni młodsi to
        tak.
        W tej sytuacji stawiam na Bukiewicz.
        • Gość: Reniu Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.11.06, 19:23
          niestety , ale masz rację, czyli mamy na następną kadencję kolejną kobietę ,
          która jest lepszym złem. To też motor postępu , tylko taki na pedały. Może w
          następnych wyborach wystąpią jacyś faceci z jajami
    • Gość: gość Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 19:20
      Tylko młodzi,Kubicki!
      • Gość: nana Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 20:53
        Kubicki - facet naprawde chce coś dobrego zrobić w Zielonej Górze
    • Gość: WHY DUCK, WHY?! Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 21:05
      Na kKubickiego, młody , dynamiczny
    • Gość: obcy Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.06, 21:12
      kubickie jest tak dynamiczny jak rozwój polikliniki- wczesny gierek
      • jezyk_angielski Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? 15.11.06, 22:37
        Ja zagłosuję na Bukiewicz. Jest wiele rzeczy przeawiających na jej korzyść, no i
        w dodatku ma poparcie Vadima Tyszkieiwcza, który byle kogo by nie popierał. :)
    • Gość: student Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:10
      Zdecydowanie Bukiewicz. Nomenklatura musi odejść! Po ostatnich 4 latach
      panowania LSD w Radzie Miasta - a także - w kontekście powstającej koalicji
      POPiS w RM nowej kadencji, głosowanie na Bukiewicz wydaje się naprawdę
      uzasadnione i logiczne.
      • Gość: student Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:15
        Ach, no i jeszcze fakt, że ma poparcie Wadima Tyszkiewicza, który jest świetnym
        i pracowitym samorządowcem.
        • Gość: Robinsonson odpowiedź jest tylko jedna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:27
          Tylko Bożenna Bukiewicz ma swoją radę i najlepszych fachowców.
          • Gość: maniek Re: odpowiedź jest tylko jedna :) IP: 213.199.251.* 16.11.06, 09:54
            Bukiewicz prezydentem!!! Bochen,Listek i inni bedą wystarczająco
            mieszać,zobaczycie to niebawem ,oni chcą pozostać w tzw obiegu ażeby kiedyś
            znowu zaistnieć.Nie można im tego ułatwiać głosując na Kubi. Z trudem i z
            mozołem po malutku trzeba tych absztyfikantów E L I M I N O W A C
            już widzieliśmy co są warci.
    • Gość: Kacha Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 09:46
      Kubicki, Kubicki, Kubicki!!! Mam nadzieję, że ludzie pójdą po rozum do głowy i
      nie będą głosowali na mimozę z dodatkiem pisiorów........
    • jak-szymon Koniecznośc 16.11.06, 10:30
      Głosowałem na Łatwińskiego, teraz z konieczności głosuję na Bożennnnę
      • Gość: kicia Kubicki IP: *.zacisze.zgora.pl 16.11.06, 10:42
        Głos na Kubickiego.

PS do kolegi założyciela tego wątku: proponujesz forumowy minisondaż, apelujesz
        o to, by po prostu w temacie wpisać nazwisko, bez zbędnych komentarzy, po czym
        produkujesz pean na cześć Alexis. To żadna próba manipulacji, prawda?
        Trzeba było zatytułować wątek: "Kto wygra wybory i dlaczego będzie to Bożenna
        Bukiewicz".
        • Gość: ociu Re: Kubicki IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 10:55
          Kicia chyba zaczynam Cie lubic za te twoje wnikliwe komentarze .A co do
          wyborów , to ze Wadim poparł Bożenne to nie znaczy ze ona jest lepsza ,
          Tyszkiewicz przeciez startowal w zycie polityczne z partii PO wiec dlaczego
          mialby nie popierac swoich.A co do polikliniki to spojrzcie prawdzie w oczy
          Kubicki ja postawil na nogi , a Bozenna jak do tej pory to słynela z głebokich
          usmiechów :)czy to wystarczy?
          ja tez załuje ze beton Sld bedzie w radzie miasta !!!
        • Gość: Michał Re: Kubicki IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 11:12
          Stanowczo Bukiewicz.Kubicki to przecież SLD.
        • Gość: marcin_zielonagora Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 12:28
          W sumie to nie wiem o co ci chodzi. Ale może wytłumaczę jeszcze raz: chciałem aby podczas udzielania odpowiedzi w rubryce temat wpisać nazwisko "Kubicki" lub "Bukiewicz" żebyś w momencie otwarcia wątku widziała na kogo jest więcej głosów. W treści posta prosiłem o uzasadnienie (które również ja napisałem). Niestety nazwiska Bukiewicz nie mogłem wpisać w rubryce "Temat" bo tam pojawiło się pytanie. Z tego co widzę podczas pisania postu tylko niektórzy zmieniali "Temat" na osobę na którą zagłosują. Szkoda że tak mało osób zmienia temat, wówczas lepiej byłoby widać jaka częśc osób wybrała Bukiewicz a jaka Kubickiego. Oczywiście zmiana tego tematu nie jest najważniejsza (choć w znaczący sposób uławiłaby obserwowanie tego kto ma większe poparcie). Najważniejsze i tak jest uzasadnienie i na tym mi najbardziej zależało.
      • Gość: ociu Re: Koniecznośc IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 10:48
        to wspołczuje wyboru
    • Gość: martas Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 10:49
      KUBICKI. zdecydowanie . nie chcę żeby po raz kolejny o naszych lokalnych
      sprawach decydowala osoba, która o polityce nie ma żadnego pojęcia (wystarczy
      prześledzić jej zawrotną "karierę" jako posłanki). Dziwię się ludziom,
      zwłaszcza tym, którzy interesują się choć trochę polityką, że chcą ją poprzeć.
      Jeje plany awionetkowo-gminne (kto słyszał jej plączące wypowiedzi wie o co
      chodzi) można między bajki włożyć. a kubicki to konkretny facet- jak mowi tak
      robi, pokazal to z resztą w poliklinice. Dlatego zatem TYLKO KUBICKI!!!!
      • Gość: wolałbym Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 12:11
        jestem prawicowcem, ale zagłosuję na kubickiego, to skandal że Łatwiński mimo przegranej w wyborach już od lalki dostał wiceprezydenturę. Na dodatek robią błąd sądząc że jeżeli kandydat porze innego to automatycznie jego głosy przechodzą na tego kogo on wskazuje - TO BZDURA. Ja głosowałem na Łatwińskiego, a teraz na KUBICKIEGO. BUKIEWICZ do SEJMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: maniek Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: 213.199.251.* 16.11.06, 12:48
          Ty tak sobie ubzdurałeś że jesteś prawicowcem,to ma nazwę jest to prostytucja
          wyborcza,więc kto ty jesteś??odpowiedz sobie sam.Ja zrobię wszystko co w mojej
          mocy ażeby twoje plany wzięły w łeb,rodzinę mam sporą i zmobilizuję ich do
          głosowania na Bukiewicz.Takich jak ja jest wielu i w nich tkwi siła,czerwone
          mordy trzeba definitywnie odsunac od rządzenia.
      • Gość: ehh, szkoda słów Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:30
        ,,a ty fanko tow. kubickiego przejrzalas prase? Moze pamietasz w jakich
        kolicznosciach tow manadzer zosatwal szefem policyjnej Polikliniki? No na pewno
        masz prase w jednym paluszku wiec pewnie pamietasz, ze tow. menadzer Kubicki
        nie wygral zadnego konkursu jak to sie dzieje w normalnym swiecie i na wolnym
        rynku. Po prostu byl z SLd i posade wzial sobie, mniej wiecej tyle sie wysilic
        co pstryknac palcem. No nie przesadzam, wiecej sie wysilil, zadzwonil do kolesi
        z SLD pasla Wontora i posla Owoca, co rzadzil poliklinika z ready nadzrorczej.
        No tak Jasiu Kubicki,jestes swietnym menadzerem, zna cie pol wojewodztwa,
        prywatne firmy bija sie o ciebie, wiec badz dyrektorem polikliniki. To ni cze
        nie znasz jezykow, nigdy nie wygrales zadnego konkursu, ale my funkcjonariusze
        PZPR, SB i SLD, zawsze musimy sobie pomagac. Tego kicia pewnie w prasie nie
        bylo, choc co nieco wolna prasa wspominala o koneksjach partyjnych tow.
        Janusza, co teraz robi za naczelnego menadzera SLD. A po prostu jest swoj
        chlop, i jakos poslowi Fredowi Owocowi musi sie odwdzieczyc po wyborach, co.
        Trzym sie kicia, jeszcze tu k... wa wrocimyy, jak mowil Franz Maurer. Owoc ,
        Wontor i Kubicki bardzo na to licza ''
        - ładny cytacik umieszczę go jeszcze gdzieś napewno pod głupia propagandową
        opinią dot, sepleniącego Kubickiego.
        • Gość: kicia Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.zacisze.zgora.pl 16.11.06, 16:37
          Czy tym forum zajmuje się jakiś moderator???
          • Gość: c. Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:49
            ja jej jakoś nie zauważyłem :)
            takie nic nie wnoszące "wklejanki", to robienie śmietnika na forum
        • Gość: mam dosc pajaców Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 18:46
          A ty to napewno nie pracujesz dla Bożenny .
          Jak kogos kto ma 30 pare lat nazywasz towazyszem , to moze dzieci Kubickiego to
          tez towazysze i komuchy co ?Ty myslisz ze Bozenna to sie otoczy samymi
          fachowcami i swoich ludzi wcale nie bedzie sadzać na stołkach , jesli w to
          wierzysz to jestes tak głupi ze zaluje ze zaczolem pisac (bo stracilem czas)
          albo sam dostaniesz jakis stolek od Bozenny :) z powazaniem
          • Gość: Domaszewić Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:46
            co sie bulwersujesz piszesz jak byś był sam Kubicki, nic nie robisz siedzisz na
            necie, albo grasz w gierki.
    • Gość: zielonogórzanka Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 20:28
      Na Bukiewicz.Po zwycięstwie winna przegonić skorumpowane kierownictwo
      ZGKiM,dając równe szanse wszystkim przy przetargach.
      • Gość: WHY DUCK, WHY?! Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 20:34
        Mylisz się koleżanko, że nastąpią jakieś zmiany do władzy dojdzie te samo
        towarzystwo ( PIS = Ronowicz )
        • Gość: 21 Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:44
          bzdura Bukiewicz, a Ronowicz to dużaaaa róznica na kożyść Bukiewicz.
          • Gość: Symbol of Future Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 21:26
            Niestety Ronowicz jest w gabinecie cieni i będzie miała wpływ na polityke. Co
            do Bukiewicz ta kobieta jeszcze nic nie zrobiła, ani w poprzedniej radzie ani w
            sejmie. Jako polityk jest to zero, jako przedsiębiorca kolejne ( 70 tys.
            dochodu z działalności biura razem z mężem za cały rok), jako pracodawca zero,
            jako menadżer zero, jako inicjatorka działań społecznych zero, jako przywódca
            zielonogórskiego PO zero.
            Powodzenia zielonogórzanom w wyborach życzy Symbol of Future.
    • Gość: obcy Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 20:56
      z pewnością nie na kubickiego bo boje sie ze do władzy wrócą stare betony i
      znowu pijany różycki bedzie chodził po urzędzie i robił poprawki w
      funkcjonowaniu strefy płatnego parkowania, bo znowu zatrudnieni bedą kolesie
      bez fachu i kompetencji, którzy w policji strazy sie mało sprawdzali, bo znowu
      frejman bedzie jeździł do portugalii samochodem prezydenckim, bo znowu glapa
      bedzie wygrywał przetargi choć asfaltu nigdy w zyciu nie kładł i o tym pojęcia
      nie ma- nie nie kubicki źle mi sie kojarzy!!!!!!!!!!!!!!!a poliklinika to jak
      KC- na wysoki połysk, brakuje tylko takich metalowych białych krzesełek jak w
      latach 80
    • Gość: wyborca Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:59
      nie na klęskę XXI wieku Bożenne B.
    • pandada Bardzo antypatyczna ta Bożenna 17.11.06, 17:12
      i mało elokwentna.
      Ale jest w PO, a to jest trendy. Pewnie wygra - głosami moherów i innego
      oszołomstwa.
      • Gość: zielonogórzanin Re: Bardzo antypatyczna ta Bożenna IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 18:26
        Nie ma już w czym wybierać, Bożenna to klęska dla zielonej góry a Janusz
        Kubicki to lewica.
    • Gość: c. Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:29
      Bukiewicz ma poparcie Solidarności; tylko czy takie poparcie dziś coś jeszcze
      znaczy?
      • Gość: iza Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:47
        glosowlam na kubickiego bo mam o nim dobre zdanie i mialam nadzieje ze nie
        pozwoli starym komuchom soba manipulowac .ale niedawno sam powiedzial, ze do
        wspolpracy wezmie sobie wontora a wszystkie wontory choc niestare to kojarza mi
        sie z najtwardszym komunistycznym betonem .i zeby nie mial za plecami tych
        ubekow , milicjantow i innych czerwonych .. a tak to - niestety na bozenne
        musze .
        • Gość: starywyga Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 20:50
          zdecydowanie na Kubickiego, Bożenna przez dwa nn mi nie leży
          • Gość: starywyga Poprzedni wpis to podpucha!!!!tani chwyt trola IP: 213.199.251.* 19.11.06, 20:59
            Bukiewicz i tylko Bukiewicz
            • Gość: starywyga Re: Poprzedni wpis IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:06
              nie odwracaj ogona
    • Gość: Levus Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:24
      Tylko Kubicki!
    • Gość: ! Re: Na kogo zagłosujesz w II turze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 23:29
      Skreślę obu.
    • Gość: Zastalowiec Bozenna IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 10:01
      Nie jest to wybor w 100% odpowiadajcy moim przekonaniom... gdyby startowal
      Tyszkiewicz mialby moj - i mojej calej rodziny - glos. A teraz uzasadnienie:

- zaplecze polityczne - o ile o takowym mozna w Zielonej mowic w odniesieniu do
      jakiejkolwiek partii. Bardzo wysoko oceniam Urbaniaka i wierze, ze w nastepnych
      wyborach wystartuje. On albo Vadim. To dwojka kandydatow ktorzy mogliby na
      prawde odmienic wizerunek miasta!
      - mimo awersji do PiS cieszy fakt, ze dogadala sie z Latwinskim - co moze dac
      nadzieje, ze w radzie bedzie solidna anty-sldowska wiekszosc,
      - po 8 latach rzadenia miastem przez SLD mam dosc juz ogladania twarzy panow, z
      rodowodem PZPR'owskim, ktorzy NIC dobrego dla mniasta nie zrobili (vide Listek,
      Markiewicz itp) a maja gebe pelna frazesow,
      - nie moge patrzec na twarz bylej radnej - bedacej w prezydium rady - Jadwigi
      B. Przemadrzale babsko bez cienia honoru (sprawy w sadzie itp)

To na tyle. Dlaczego nie Kubicki?
      - bo nie wierze w jego kompetencje, nie byl zbyt przekonujacy... by nie
      powiedziec, ze byl nieprzekonujacy...
      - wspieranie sie partyjnym betonem...
      - zero konkretow... (ale przynajmniej nie obiecuje wybudowanie morza w
      okolicach ZG jak Latwinski:P)
      - przynaleznosc do SLD - gdzie poza Olejniczakiem nikogo nie cenie.. no moze
      pania Senyszyn za poczucie humoru.

Pozdrawiam i niech wygra lepszy :-)
      • westi1 Re: Bozenna 21.11.06, 10:44
        > Nie jest to wybor w 100% odpowiadajcy moim przekonaniom... gdyby startowal
        > Tyszkiewicz mialby moj - i mojej calej rodziny

Gdyby startował Tyszkiewicz tez oddał bym na niego głos, ale nie startuje i oddaje na Kubickiego.

>Bardzo wysoko oceniam Urbaniaka i wierze, ze w nastepnych wyborach wystartuje. > On albo Vadim. To dwojka kandydatow ktorzy mogliby na
        > prawde odmienic wizerunek miasta!

Mam podobne zdanie i załuje, że Urbaniak nie zgodził sie kandydować na prezydenta.

> - mimo awersji do PiS cieszy fakt, ze dogadala sie z Latwinskim - co moze dac
        > nadzieje, ze w radzie bedzie solidna anty-sldowska wiekszosc

Tez mam awersje do tego ugrupowania i tez mnie cieszy fakt dogadania sie z Łatwińskim ale z innego powodu, Bozenna moze po tej decyzji przegrac wybory, zreszta kraza juz plotki na forum, że łatwińskiego ma zastopis Ronowicz... to juz calkiem pograzy Bozenne.

>mam dosc juz ogladania twarzy panow, z rodowodem PZPR'owskim, ktorzy NIC >dobrego dla mniasta nie zrobili (vide Listek,Markiewicz itp) a maja gebe pelna >frazesow

Nie zgadzam sie z toba.. owszem przynaleznoscia do PZPR nie ma sie co chwalic, jednak wiecznym rozliczaniem przeszlosci nie zbudujemy przyszlosci (patrz obecne rzady PIS LPR SAMOOBRONA)natomiast twoje zdanie, że nic dobrego dla miasta niezrobili jest co najmniej nie na miejscu... zagladnij do protokolow i zobacz jakie Listowski i Markiewicz mieli poparcie. Jestem z okregu 4, w którym startował Markiewicz. Przed oddaniem głosu dokładnie zapoznałem sie co kandydaci zrobili dobrego dla naszego miasta. Zastanawiałem sie nad oddaniem głosu na Budzińskiego i Markiewicza. Ostatecznie Markiewicz dostał moj głos i 700 wyborców mialo podobne zdanie do mojego. Polecam jego blog gdzie rozlicza sie z tego, czego dokonał przez 4 lata na moim osiedlu.

> To na tyle. Dlaczego nie Kubicki?
        > - bo nie wierze w jego kompetencje

uwazam, ze kompetencje Kubickiego przewyzszaja kompetencje Bozenny, która z wykształcenia jest mgr inż. konstruktor mechanik i zarzadza firmą w której jest ona i jej mąz. Zreszta próbowała brać sie juz za wszystko.. była radną, przerwała kadencje ... startowała na europosła - przegrała, została posłem - obijała sie (zapraszam na jej strone poselska z rozliczeniem pracy w parlamencie www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/030.htm , lub na post: "Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - podsum..:)

> - wspieranie sie partyjnym betonem...
        wole, żeby prezydent wspierał sie swoim ugrupowaniem niz zeby był wspierany przez PiS i co sie z tym wiąze przez kosciół)

> - zero konkretow... (ale przynajmniej nie obiecuje wybudowanie morza w
        > okolicach ZG jak Latwinski:P)
        Przeciez głosujac na Bukiewiczowa głosujesz na Łatwińskiego i jego pomysły...

> Pozdrawiam i niech wygra lepszy :-)
        Pozdrawiam cie takze ;-) Niech wygra lepszy ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka