Dodaj do ulubionych

Piotr Barczak

16.11.06, 19:51
co sądzice na temat radnego kolejnej kadencji Piotra Barczaka, czy znacie
jego życiorys, czy wiecie skąd się wziął na scenie politycznej,czy ma jakieś
osiągnięcia osobiste, czy zawodowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Piotr Barczak IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 20:04
      To czlowek Bozenki Ronowicz, byl vickiem w jej gabinecie, przykoscielnik.

Bardzo sympatyczny, rozsadny i kompetentny.
      • Gość: he he Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 20:31
        :-))))) dobre! :-))))

zastraszony, nawet nie potrafil zapanowac nad swoimi pracownikami, ukryl sie w biurze przed dziennikarzami i spoleczenstwem. "sympatyczny" - fakt, kazdemu obiecywal wszystko, tylko poza slowami nie szly czyny. totalna pomylka.
        • Gość: ehh, szkoda słów Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:14
          racja
    • darek19722 Re: Piotr Barczak 16.11.06, 20:43
      słyszałem że to taki zielonogórski Dyzma, dowiedziałem się także że w szkole
      średniej był tak słaby, że powtarzał klasy, stąd moje pytania skąd taki
      człowiek na takim stanowisku...
      • Gość: Oli Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:03
        dostał się tylko do rady za pośrednictwem kościoła.Na dwóch jeszcze wówczas
        kandydatów na radnych chodzili ministranci do domów i rozdawali kartki z
        nazwiskami. Głośno sie o tym mówi w okręgu 1 i 2.
        • Gość: zielon Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.11.06, 21:05
          no to kicha, kościelniaków nie popieram, bo jeśli dobry to takiego poparcia nie
          potrzebuje, a tak ?
        • darek19722 Re: Piotr Barczak 16.11.06, 21:19
          to może miał chociaż 5 z religii, bo z polskiego na pewno miał 2, kiedy jeszcze
          była skala 2-5, kościół zatem ostro wszedł w politykę skoro mu taką kampanię
          zorganizowali...on jest już radnym przez 4 kadencje, jak to wytłumaczyć?
    • Gość: Czytelnik Żałosne IP: *.ztpnet.pl 16.11.06, 21:26
      Ludzie na tym forum mają chyba tylko jedno hobby: mieszać z błotem i opluwać
      wszystko wszystko i wszystkich. Jestem ciekaw, ilu z was na co dzień spotyka się
      z człowiekiem i podaje mu rękę, a potem o którym potem wypisujecie takie bzdury,
      ukrywając się pod nickami. A ilu z was tak naprawdę zna tych ludzi, których
      potem obrażacie. Wszystko jedno czy to prezydent, radny, rzecznik, lekarz,
      polityk z lewicy czy z prawicy, facet, kobieta itp. Po prostu obrazić,
      sponiewierać, nawypisywać bzdur. Lepiej wam się po tym śpi? Czy też jest to
      sposób na zaspokojenie waszych niespełnionych ambicji? Ot, taka nasza polska
      mentalność... Gratuluje też redakcji Gazety: najlepiej umyć ręce i napisać, że
      nie bierzecie odpowiedzialności za treść komentarzy. Ale żeby spróbować
      ustanowić jakieś standardy, to już zbyt wiele?
      PS: I nie jestem rodziną, współpracownikiem ani znajomym Barczaka. To dla
      ułatwienia dla tych z was, którzy teraz zaczną mnie obrażać. Miłej zabawy.
      • darek19722 Re: Żałosne 16.11.06, 21:43
        co rozumiesz przez bzdury? napisłaś same ogólniki, żadnych konktretów, moje
        pytanie brzmiało właśnie czy ktoś może wskazać jakieś konkrety dotyczące tego
        radnego, bo właśnie jest tak że nikt nic nie wie o nim, a głosuje na niego, bo
        może ministrant przyniósł jego nazwisko na kartecze...napisz co wiesz o nim
        dobrego że tak go bronisz, ale konkrety, jakieś jego osiągnięcia w życiu
        osobistym czy zawodowy...
        • Gość: gazownik Re: Żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:44
          To miły człowiek, ale nie barzo kompetentny na swoje stanowisko. Był
          kierownikiem punktu bankowego na WSP i ledwo sobnie radził. Cóż, takie czasy...
          • darek19722 Re: Żałosne 16.11.06, 22:53
            no właśnie jak ktoś ledwo sobie radzi w szkole i w punkcie bankowym, gdzie
            kieruje kilkoma osobami, to jak może sobie dobrze poradzić w kierowaniu
            administracją w urzędzie miasta, cóż takie czasy...
      • Gość: Idź w PIS-du Re: Żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:27
        Ryba psuje się od głowy. Spieprzaj dziadu tyle Ci powiem drogi czytelniku.
      • aski68 Re: Żałosne 23.11.06, 15:00
        sądząc z tonu wypowiedzi darka(ileś tam) , który posiada rozległą i rzetelną
        wiedzę na tema owego radnego, wątek ten właśnie miał na celu przybliżenie nam
        .... sam nie wiem czego :))
      • Gość: Aldona Re: Żałosne IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.17, 08:11
        Czytałem że na terenie Zielonej Góry posiada trzy mieszkania w tym jedno w TBS. Czyli łamie prawo, to jest ten uczciwy Barczak.
        Podejrzewam że Ronowicz załatwiła mu mieszkanie w TBS bez kolejki a w oświadczeniu ukrył że posiada inne lokale.
    • Gość: wrzut Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.06, 23:02
      Ciapek
      • fotokonik To miły człowiek 17.11.06, 07:35
        Kiedyś go poznałem jakieś 6-7 lat temu. Nie wiedziałem, że był radnym. Katolicka
        działalność, uczciwość to jego cechy (dla jednych pozytywne a dla innych nie,
        jak kto woli). Pracował w PKO SA i w banku, którego nazwy nie pamiętam, tam
        zakończył współpracę, chyba niezbyt miło. Kulturalny, grzeczny człowiek, co do
        kompetencji się nie wypowiadam, ale nawet jak coś to nie jest w radzie sam ;-)
    • Gość: norcia Re: Piotr Barczak IP: *.wimbp.zgora.pl 17.11.06, 09:45
      w odroznieniu od bucefalow i bufonow, ktorzy najczesciej obsluguja urzedowo
      rozne imprezy, piotr barczak potrafi zachowac sie na takiej imprezie
      pozytywnie, naturalnie, szczerze i wlasciwie. to bardzo duzo. rozmawia
      normalnie, co jest rzadkie. jesli jest jeszcze uczciwy, jak piszecie, to
      naprawde bardzo duzo.
      • Gość: mieszkaniec Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.11.06, 10:36
        to miło, że jest miły, a jak tam z jakimiś szczególnymi kompetencjami, bo chcę
        aby w radzie miasta i w urzędzie pracowali najwybitniejsi Zielonogórzanie, to
        podstawa sukcesu, może nawet być średnio miło
        • Gość: wq Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:51
          a ja powiem, że w radzie nie ma być miło, tylko skutecznie;
          miło to sobie może być na obiadku u biskupa, Bożeny, czy Bożenny :)
    • Gość: zielonogórzanin Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:39
      Myślę , że chłop jest ambitny, młody , zapalony do działania a wszystko co
      napisaliście ujemnego brało się z tego , że wszedł w ukłdy, musiał realizować
      pewną polityke B. Ronowicz i otaczających go "przyjaciół" , myślę, że trzeba
      dawać szansę właśnie takim jak on jest
      • darek19722 Re: Piotr Barczak 17.11.06, 15:04
        jednakże dotychczas nikt nie wskazał skąd Piotr Barczak wziął się na scenie
        politycznej (jest już bowiem na 4 kadencji, dwie ostatnie są mi znane, a
        poprzednie dwie nie, pytanie zatem w jaki sposób ta osoba została radnym swoje
        I i II kadencji (po II już poszło dalej....) czym się zazanczył w Zielonej
        Górze, czy miał jakieś sukcesy osobiste, zawodowe? dotychczac nikt nie wskazał
        nic co potrafi odpowiedzieć na pytanie - jak stał się radnym prawie 12 lat
        temu...skąd się wziął i co wtedy sobą prezentował....człowiek z nikąd?
        przysłowiowy Dyzma...
        • Gość: zielonogórzanin Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 15:08
          Człowieku, wyborcy go wybrali, co , ogłupił ich 12 lat temu, musiał im się
          jakoś zaprezentować
          • darek19722 Re: Piotr Barczak 17.11.06, 15:12
            ładnie wyglądał na plakacie wyborczym :-)? czy ministranci roznosili ulotki :-
            ) ? jakoś musiał sie zaprezentować to prawda... widzę że jednak nie pamięta
            jak...
            • Gość: Kazik Re: Piotr Barczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:56
              kwboj cza cza to normalny komunista!
              • Gość: organista Re: Piotr Barczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:00
                słyszałem że słucha Behemotha, kredek i dimmu, ale tylko na walkmanie :D
    • Gość: christo Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:55
      facet musi być zdolny skoro po dwóch miesiącach pracy dostał od Bożenki
      8.500.zł premii. Po prostu DEBEŚCIAK.
      • Gość: zielonogórzanin Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 21:38
        kogo winisz P.B czy B. Ronowicz
        • westi1 Re: Piotr Barczak 19.11.06, 10:21
          podejzewam, ze trzeba winić i ronowiczke i barczaka... chyba nie myslał ze sprawa nie wyjdzie na jaw...
          • darek19722 Re: Piotr Barczak 20.11.06, 21:28
            trafił bowiem swój na swego... teraz będą razem rządzić w radzie, a potem (za 4
            lata) Barczak w rewanżu weźmie Ronowicz na vice...a potem odwrotnie itd, itp...
            jedna klika, żadne niczm się nie wyróżnia z szarego tłumu, ani wiedzą, ani
            osiągnięciami, ani wyglądem...
    • Gość: samopas Re: Piotr Barczak- nikt nie odpowiedział. IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 07:51
      Facet jest nieznany. Podobny zupełnie do nikogo. Tylko wiedział jak i gdzie się
      zaczepić. Zgodnie z hasłem "Kto z kościołem ten nie dołem".
      • darek19722 Re: Piotr Barczak- nikt nie odpowiedział. 21.11.06, 15:44
        ale wyborcy wybrali go już 4 raz, choć byli lepsi kandydaci...dla mnie to
        fenomen i tak jak już pisałem nasz Dyzma...może jednak ktoś w końcu zwróci na
        to uwagę kto nami rządzi, bo niedługo okaże się że dowodzą nami osoby o
        mniejszych kompetencjach i wiadomościach niż my sami...bez osiągnięć, a wręcz
        przeciwnie...
    • Gość: m Re: Piotr Barczak IP: *.ztpnet.pl 22.11.06, 21:13
      • Gość: klo Re: Piotr Barczak IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 13:01
        Wspaniale się sprawdza w roli maszynki do głosowania, robi to wręcz
        perfekcyjnie. Teraz przybędzie mu nowa koleżanka w ławie BR
        • darek19722 Re: Piotr Barczak 23.11.06, 19:17
          tak... maszynka to dobre określenie, ale znaczy to że radny Barczak zajmuje
          tylko miejsce w radzie innej osobie, która może by miała jakąś własną wizję i
          jakiś realny wpływ na losy naszego miasta, a nie tylko powielać to co inni
          (którzy go wykreowali) chcą zrobić z naszym miastem...żałosne, ale ludzie na
          niego głosowali i dlatego pytam się dlaczego? czym się kierowali?
          • silveres Re: Piotr Barczak 24.11.06, 09:42
            > ale ludzie na
            > niego głosowali i dlatego pytam się dlaczego? czym się kierowali?

jak to czym? bilboardami za za duza kase i przykazaniem koscielnym..
            • Gość: Andrzej Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:27
              słyszałem w Urzędzie ,że ministranci którzy chodzą po kolendzie roznosili
              specjalne kartki z nazwiskami Barczaka i Ronowicz do ludzi głeboko
              wierzących ,którzy mają pozakładane kartoteki.
              Zresztą do kogo przychodzi ksiądz po kolendzie to zawsze z notesa wyjmuje
              kartotekę danego mieszkańca i coś tam wpisuje.
              Wszystko jasne.
              • Gość: Romek Re: Piotr Barczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:28
                do Andrzeja : kolęda a nie kolenda.
                • jabrzoza1 Re: Piotr Barczak 25.11.06, 16:08
                  klępa!

a tak nawiasem - działo się to ładne 10 lat temu
                  wraz z Milicją Obywatelską wstąpił w progi jednego z klubów studenckich, gdzie
                  byłą wystawa jednego z zielonogórskich artystów. Nierozumiejąc środków wyrazu i
                  artystycznej ekspresji zarządał aby natychmiast wystawa ta zniknęła, bowiem
                  godzi ona w przyjaźń polsko-radziecką. Szef klubu został postawiony przed sądem
                  partyjnym z zarzutem rewizjonizmu i kontrrewolucji!

to byłąby jedna strona medalu, drugą pokazało życie 10 lat temu - nie zgadza się
                  jedynie milicja, i przedmiot obrazu!

dla mnie moher większy od podwórkowych kółek różańcowych!

nie działa mi dekoder telewizji trwam!
                  • darek19722 Re: Piotr Barczak 26.11.06, 10:37
                    supermoher viceprezydentem? oraz radnym 4 kadencji...?szkoda że mamy takich
                    wyborców ( mieszkańców ) którzy często bezmyślnie głosują...
                    • Gość: :) Re: Piotr Barczak IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.15, 21:53
                      To właściwy człowiek na właściwym miejscu!
                      • Gość: SZALOM Re: Piotr Barczak IP: 212.109.146.* 11.03.15, 10:32
                        PRZEWYŻSZA SWOJĄ INTELIGENCJĄ TAKIEGO NP. PYSKACZA I PRYMITYWA CAŁUJĄCEGO W D..Ę KUBICKIEGO NIEJAKIEGO GRYKO . CZY GRYKO JEST ŻYDEM ?
                        • Gość: :) Re: Piotr Barczak IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.15, 22:41
                          Kulturalny i kompetentny. Tak mało radnych posiada te cechy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka