Dodaj do ulubionych

Blues Express

20.11.06, 17:49
Nie wiem czy wiecie,że w pubie Blues Express obowiązują dwa rózne
cenniki...chciałam zamówić jakiś napój,poprosiłam o cennik, otrzymałam go,ale
gdy chciałam uregulować rachunek...pani poinformowała mnie,że cennik (która
sama mi dała!)jest nieaktualny...ten obowiązujący jest umieszczony na
ścianie,w miejscu gdzie klient nie ma szans go dojrzeć...no chyba,że
przeskoczy przez bar...najlepsze jest to,że winą za zaistniałą sytuację
obarczyła...własnego szefa.A ja tylko mam nadzieję,że szef czyta tą stronkę...
Może czepiam się,ale dla mnie to jawny brak szacunku dla klienta,nie
wiem,może liczą na to,że nikt się nie zorientuje...ja na pewno więcej tam nie
pójdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: szwedzki kucharz Re: Blues Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:11
      Już niedługo nikt tam nie będzie chodził, bo przy wejściu wisi wielki napis, że
      lokal do wynajęcia...
      A z cennikiem - to pierwsze słyszę.
      • Gość: fuego Re: Blues Express IP: *.centertel.pl 20.11.06, 21:48
        Ciekawe co teraz biedny nowak zrobi? Poszuka następnego jelenia do krojenia,
        czy może już się nachapał? ;-)
    • Gość: Kito Re: Blues Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 02:25
      Ale to jego własny lokal nieprawdaż??
      • Gość: hromol BExpreess dogorywa. IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 07:41
        Nowak załatwił już Cichą, teraz BE. Dewastacja toalet, poprute przedziały,
        różne ceny i kelnerki które oszukują. No cóż, panie Nowak. Za dużo alko, za
        mało dbałości o interes. do widzenia.
        • ewawa2 Re: BExpreess dogorywa. 21.11.06, 08:16
          obdrapane ściany, paskudne i zimne dania obiadowe i wciąż te same pijane
          twarzyce
          • Gość: naka Re: BExpreess dogorywa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:38
            ten lokal "zszedł na psy" już dawno. Kelnerki oszukują,żeby coś zamówić trzeba
            się wielokrotnie przypominać i są niemiłe. ogólny syf, w toaletach brakuje
            wszystkiego.
            • Gość: gazownik Re: BExpreess dogorywa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:48
              Nieprawda, aż tak źle to na pewno nie jest. Zgadzam się, że kuchnia już nie ta
              co kiedyś, ale poza tym jeszcze tam jest miło. Na obsługę nigdy złego słowa nie
              mogłem powiedzieć. Z toaletami jednak jest kłopot, ale tu wystarczsyłby remont.
              Ta knajpa jakoś wpisała się w zielonogórską starówkę i szkoda będzie, jeśli jej
              zabraknie.
              • Gość: niech zamykaja Re: BExpreess dogorywa. IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 16:39
                niech to wreszcie zamkna i otworzy sie tam jakis normalny lokal, z normalna
                obsluga ktora nie kantuje i nie bedzie miala klienta w dupie

syf - kila i mogila
            • Gość: kolejorz Re: BExpreess dogorywa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:01
              a kiedys tak faaajnie bylo
              • Gość: waynegretzky Re: BExpreess dogorywa. IP: *.centertel.pl 09.03.07, 00:19
                Było, ale się zmyło :-) W tej chwili to już totalna bryndza. Ale ponoć nowak na
                odwyku...i nawet na rowerze jeździ, żeby szybciej się odtruć.
    • Gość: kolejorz a gdzie warto isc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 06:36
      a gdzie warto isc ?
      do jakiej knajpki?
      • Gość: Artur Re: a gdzie warto isc? IP: 195.85.249.* 09.03.07, 09:38
        Wczoraj byłem w Ermitażu z żoną. Na kolacji. Bardzo fajna restauracja. Cenowo
        aż tak źle też nie było. Więc polecam.
      • Gość: gik Re: a gdzie warto isc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:37
        to gdzie warto?
    • Gość: naskret Re: Blues Express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:17
      kiedys chcilamsy zamowic stolik (przedzial0 w BE.

dzownimy odbiera jakis facio na pytanie czy mozemy zrobic rezerwacje odpowiada
      tak. to mowimy ze chcemy jakis przedzial - wszytskie zarezerwowane, no to w tej
      malej salce - nie ma zarezerwoawane, to moze w tej wiekszej - niema wszytskie
      zarezerwowane.

to pytamy dzie sa wolne. odpowiedz byla zaskakujaca - wszytskie zarezerwoane.
      powiedzielismy temu debilowi (mogl od razu powiedziec ze nie ma wolnych
      stolikow) co o nim myslimy i sie rozlaczylismy.

taka to pedalska knajpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka