Dodaj do ulubionych

Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach

08.12.06, 21:19
który z ich fryzjerów jest najlepszy, potrafi doradzić, odradzić i
profesjonalnie wykonać fryzurkę
Obserwuj wątek
    • mercin.brezan Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach 09.12.06, 11:24
      mój ulubiony salon fryzjerski w ZG
      jako facet powinienem polecić kobietę, ale faktycznie dotychczas najlepszą
      fryzurę "sdiełał" mi pan fryzjer - o! (raczej mnie nie obchodziły jego dane,
      pań fryzjerek i owszem ;) )
      • Gość: Niunia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:42
        ja mysle ze Ci fryzierzy sa przereklamowani. Wg mnie nie potrafia nic fajnego
        wymyslec. Bylam tam kilka razy i juz wiecej nie pojde bo za taka cene fryzury
        nie sa rewelacyjne.
    • Gość: ja Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.ztpnet.pl 10.12.06, 20:16
      jest jeden bardzo miły i mi zawsze jakieś "szaleństwo" na głowie zrobi :)
      wszystko w mysl najnowszych trendow no i sie wloski ukladaja
      a jak sie cos "zlego" zaproponuje na glowe to odradza tak dlugo az odradzi :)
      na imie ma chyba Łukasz
      taki czarny z niebieskimi oczkami
      pozdrawiam
      • papunia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach 10.12.06, 21:14
        Dzięki za wszystkie rady :)
    • Gość: Vincente Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.cf.5746.static.theplanet.com 10.12.06, 21:20
      Jakoś trafiłem tam przez przypadek i generalnie jestem w szoku. Nieźli fachowcy!
    • Gość: klaudia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: 217.116.110.* 10.12.06, 22:53
      bylam tam dwa razy i niepolecam ich profesjonalizm rowna sie zeru robili mi
      pasemka wlasnie szukam kogos kto uratuje moje wlosy krusza sie szczerze
      niepolecam
    • Gość: kalina Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: 80.50.56.* 11.12.06, 08:06
      Wszyscy najlepsi fryzjerzy niestety odeszli z CB : Sebastian, Iwona, Zbyszek.
    • Gość: liss Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:00
      ... jest to jeden ze skutecznych sposobów strzyżenia...baranów.
      • Gość: mercin Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.backiel.com.pl 11.12.06, 12:09
        Gość portalu: liss napisał(a):

> ... jest to jeden ze skutecznych sposobów strzyżenia...baranów.

ile razy spojrzałeś/aś z nadzieją, że ktoś zripostuje twój/twoją "genialną"
        (niestety tylko we własnym mniemaniu) wypowiedź ???
        • snop-ek Re: Carlo Biani -myślę, że ... 31.03.07, 23:37
          barany,,,,,,, taaaak
          • anonimowaania Re: Carlo Biani -myślę, że ... 01.04.07, 19:12
            byłam raz,fryzurę robił mi młody chłopak,pasemka+strzyżenie.Trzymało sie kilka
            dni,ale za tą cenę...
            • Gość: ktosia Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.dialog.net.pl 03.04.07, 13:49
              Nie bylam alerprzechodzilam obok i widok identycznie wygladajacych panienek
              prosto z solariium z czarnymi lub blond grzywkami plus pasemka do tego zloty
              ciuszek i faja w pysku nie zacheca do skorzystania -to wersja letnia ,do wersji
              zimowej dokladam mini kurteczke i zgrabiale czerowne rece z papierochem.
              dziwi mnie ze wlasciciele sklepu w tym samym wejsciu ich stamtąd nie pogonia bo
              wchodzac do sportowego mozna sie udusic smrodem fajek.
              p.
              • tk_logowany Re: Carlo Biani -myślę, że ... 03.04.07, 16:36
                Gość portalu: ktosia napisał(a):
                > Nie bylam alerprzechodzilam obok i widok identycznie wygladajacych panienek
                > prosto z solariium z czarnymi lub blond grzywkami plus pasemka do tego zloty
                > ciuszek i faja w pysku nie zacheca do skorzystania ...

ciekawe jak sama wygladasz? zwały tłuszczu na brzuchu i 2 podbródki?
                • Gość: ktosia Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.dialog.net.pl 03.04.07, 19:13
                  jasne bo miedzy pannami z CB i grubasami nic innego nie chodzi po ziemi.
                  aaa zeby uprzedzic zarzucenie zazdrosci to to ze opisuje dokladnie co widac i
                  co pewnie wiekszosc ludzi postrzega podobnie nie oznacza zazdrosci.
                  rozumiem ze jestes tam klientem lub sam/a tam pracujesz.
                  p.
                  • Gość: mini Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 19:36
                    zgadzam sie z ktosią,ile razy idę obok salonu stoją fryzjerzy i palą fajki,nie
                    wygląda to dobreze,szkoda ze własciciel nie pomyslal o palarni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka