papunia 08.12.06, 21:19 który z ich fryzjerów jest najlepszy, potrafi doradzić, odradzić i profesjonalnie wykonać fryzurkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercin.brezan Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach 09.12.06, 11:24 mój ulubiony salon fryzjerski w ZG jako facet powinienem polecić kobietę, ale faktycznie dotychczas najlepszą fryzurę "sdiełał" mi pan fryzjer - o! (raczej mnie nie obchodziły jego dane, pań fryzjerek i owszem ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:42 ja mysle ze Ci fryzierzy sa przereklamowani. Wg mnie nie potrafia nic fajnego wymyslec. Bylam tam kilka razy i juz wiecej nie pojde bo za taka cene fryzury nie sa rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.ztpnet.pl 10.12.06, 20:16 jest jeden bardzo miły i mi zawsze jakieś "szaleństwo" na głowie zrobi :) wszystko w mysl najnowszych trendow no i sie wloski ukladaja a jak sie cos "zlego" zaproponuje na glowe to odradza tak dlugo az odradzi :) na imie ma chyba Łukasz taki czarny z niebieskimi oczkami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papunia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach 10.12.06, 21:14 Dzięki za wszystkie rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincente Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: *.cf.5746.static.theplanet.com 10.12.06, 21:20 Jakoś trafiłem tam przez przypadek i generalnie jestem w szoku. Nieźli fachowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: 217.116.110.* 10.12.06, 22:53 bylam tam dwa razy i niepolecam ich profesjonalizm rowna sie zeru robili mi pasemka wlasnie szukam kogos kto uratuje moje wlosy krusza sie szczerze niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Carlo Biani co myślicie o tych fryzjerach IP: 80.50.56.* 11.12.06, 08:06 Wszyscy najlepsi fryzjerzy niestety odeszli z CB : Sebastian, Iwona, Zbyszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liss Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:00 ... jest to jeden ze skutecznych sposobów strzyżenia...baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercin Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.backiel.com.pl 11.12.06, 12:09 Gość portalu: liss napisał(a): > ... jest to jeden ze skutecznych sposobów strzyżenia...baranów. ile razy spojrzałeś/aś z nadzieją, że ktoś zripostuje twój/twoją "genialną" (niestety tylko we własnym mniemaniu) wypowiedź ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaania Re: Carlo Biani -myślę, że ... 01.04.07, 19:12 byłam raz,fryzurę robił mi młody chłopak,pasemka+strzyżenie.Trzymało sie kilka dni,ale za tą cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.dialog.net.pl 03.04.07, 13:49 Nie bylam alerprzechodzilam obok i widok identycznie wygladajacych panienek prosto z solariium z czarnymi lub blond grzywkami plus pasemka do tego zloty ciuszek i faja w pysku nie zacheca do skorzystania -to wersja letnia ,do wersji zimowej dokladam mini kurteczke i zgrabiale czerowne rece z papierochem. dziwi mnie ze wlasciciele sklepu w tym samym wejsciu ich stamtąd nie pogonia bo wchodzac do sportowego mozna sie udusic smrodem fajek. p. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_logowany Re: Carlo Biani -myślę, że ... 03.04.07, 16:36 Gość portalu: ktosia napisał(a): > Nie bylam alerprzechodzilam obok i widok identycznie wygladajacych panienek > prosto z solariium z czarnymi lub blond grzywkami plus pasemka do tego zloty > ciuszek i faja w pysku nie zacheca do skorzystania ... ciekawe jak sama wygladasz? zwały tłuszczu na brzuchu i 2 podbródki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.dialog.net.pl 03.04.07, 19:13 jasne bo miedzy pannami z CB i grubasami nic innego nie chodzi po ziemi. aaa zeby uprzedzic zarzucenie zazdrosci to to ze opisuje dokladnie co widac i co pewnie wiekszosc ludzi postrzega podobnie nie oznacza zazdrosci. rozumiem ze jestes tam klientem lub sam/a tam pracujesz. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Carlo Biani -myślę, że ... IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 19:36 zgadzam sie z ktosią,ile razy idę obok salonu stoją fryzjerzy i palą fajki,nie wygląda to dobreze,szkoda ze własciciel nie pomyslal o palarni Odpowiedz Link Zgłoś