Dodaj do ulubionych

Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetykam...

11.12.06, 07:19
rzecznik Allegro nic nie skomentował w sprawie...

i to jest najsmutniejsze, bo oni po prostu mają głęboko w D... czy ktoś
oszukuje, czy nie - swoją prowizję od sprzedaży skasowali, ale aukcjonariuszy
mają gdzieś... - standardowa praktyka na Allegro - za to się powinno zacząć
ścigać właścicieli Allegro!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oszum Re: Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetyk IP: *.csk.pl 11.12.06, 08:59
      "Chłopakowi Grozi mu" błagam, no błagam.
      • Gość: lolek Re: Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetyk IP: *.mi.gov.pl 11.12.06, 09:28
        A najlepsze jest to ze na Onecie jest ten sam tekst z tym samym błędem :)
        Ctrl+c crtl+v RULEZ :)
    • Gość: Rafaello Chyba cos się Wam pomyliło.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:26
      To w końcu kosmetykami, czy ubraniami handlował?
    • edagr Najsmutniejsze jest to, ze Gazeta w podtytule określiła złodzieja "prz 11.12.06, 09:49
      Najsmutniejsze jest to, ze Gazeta w podtytule określiła złodzieja
      "przedsiębiorczym" - a nie na przykład: złodziejskim, niemoralnym,
      zdegenerowanym, cynicznym. Ludzie nazywajmy rzeczy po imieniu
      • Gość: ant jakbym nazwał po imieniu premiera, lub vice to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:19
        byłbym ścigany jak Hubert :))
        więc nie zawsze można po imieniu.
        Ale fakt faktem Allegro wcale nie pomagało poszkodowanym, raczej sytuacja była
        korzystana dla złodzieja. Miałem przekręt i po 2 latach i szwendaniu si epo
        policji dostałem zwrot kasy, gość siedział i obiecał wszystko zwrócić
        sukcesywnie.
      • Gość: Lolek Re: Najsmutniejsze jest to, ze Gazeta w podtytule IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:19
        hehe a ja zanm tego kolesia
        • Gość: mike88 Re: Najsmutniejsze jest to, ze Gazeta w podtytule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:36
          No, no. Od nas ze szkoły. Nie masz co się chwalić bo Ciebie też policja
          zrewiduje ;) Wysłałeś ten post ze swojego kompa? No to już Cię ścigają :P
    • Gość: Allegrowicz Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetykam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:51
      Witam, co do oszust to trzeba uwazac i nie lapac super okazji!

Co do Allegro to dziala coraz gorzej!!! Bardo wolno i nie kiedy nie mozna w
      ogole z niego korzystac logowac sie i kupowac !!! A co na to policja bo w pewnym
      sensie jest to wyludzanie pieniedzy od wystawiajacych aukcje!!! Nie mozna sie
      zalogowac = nie mozna kupic i licytowac !!!

pozdrawiam zdegustowany allegrowicz
    • Gość: morela1 Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetykam.. IP: *.kredytbank.pl 11.12.06, 10:01
    • gregorz Re: Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetyk 11.12.06, 10:13
      to chyab jakis wyjatek. Mnei oszukano na allegro 2 razy. Za drugim razem
      poszedlem na policje dalem im wszelkie namiary na zlodzieja. No i teraz czekam
      juz 4 miesiac. Po 20 paru dnia przyslali pismo ze sprawa zajal sie jakis
      prokurator od tego czasu cisza (a bylo to pod koniec wrzesnia). Mam nadzieje ze
      ukaraja tego zlodzieja, na zwrot kasy raczej nie licze ale na prawo i
      sprawiedliwosc tak!
    • Gość: kaśka Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetykam.. IP: *.pke.pl 11.12.06, 10:15
      brawo!!! w naszym kraju daleko zajdzie! im wcześniej, tym lepiej.
    • nazrat Allegro wolno dziala!!! Coraz gorzej!!! 11.12.06, 10:30
      Witam, ostatnio zauwazylem ze na allegro jest coraz gorzej jesli chodzi o
      szybkosc polaczenia. Czasami nie mozliwe jest zalogowanie sie do serwisu, a co
      za tym idzie licytowanie i kupowanie.

Jest to nie powazne bo oplaty za wystawienie sa pobierane normalnie i nikt
      jakos nie kwapi sie do rozwiazania tego problemu! Traca na tym wszyscy oprocz
      Allegro ktore nie wykazuje tematem zainteresowania przy obecnym boomie na
      akucje internetowe!

Zapewne serwery nie wystrzymuja obciazenia ale w koncu Allegro zarabia
      miesiecznie miliony:) to stac ich na nowe lepsze wydajniesze serwery nie;)

Co WY na TO!!!

zdegustowany allegrowicz

Pozdrawiam Nazrat
      • Gość: tmk krk ściemniasz IP: *.malopolska.mw.gov.pl 11.12.06, 10:42
        gościu, powtarzasz się. Nieprawdą jest to co mówisz - przeskanuj sobie komputer
        dobrym antywirem albo kup sobie lepsze łącze. Logowałem się na Allegro tysiące
        razy - nie miałem z tym NIGDY przenigdy kłopotu. Zresztą po co 2 razy piszesz to
        samo??
        • nazrat Re: ściemniasz 11.12.06, 12:37
          haha niezle trzeba bylo sprobowac wczoraj w godzinach 18-21 TRWA LACZENIE PROSZE
          CZEKAC!!! w nieskonczonosc dopiero po 22 ledwo mozna bylo cos zrobic jak na
          laczu modemowym;(((

to nie tylko jak mialem takie problemy (pytalem znajomych w innych miastach i
          tez mieli podobny problem) i to nie wina kompa czy wirusow (hehe niezle jak cos
          to wirusy prawie jak pracownik TPSA;)) co do lacza mam 2Mb wiec raczej wystarczy
          na strony WWW nie;) - zreszta reszta stron dzialala bez zarzutu!!!

Problem sie pojawia w konkretnych godzinach i to jest raczej sprawa wydolnosci
          calego systemu allegro a nie mojego kompa;)

Ale w skali wlasnie licytowania i kupowania to jest problem bo w tych godzinach
          serwis jest tak obciazony ze licytowanie i logowanie graniczy z cudem.

ps. pisalem dwa razy bo za drugim razem dalem inny temat;) nie wiem czy
          zauwazyles;) Chcialem uwidoczni problem;)
        • Gość: ja Re: ściemniasz IP: 217.168.129.* 11.12.06, 12:51
          Głupoty opowiadasz. A próbowałeś wczoraj w godzinach wieczornych?
          Nie
          Więc nie opowiadaj bajek. Tysiące ludzi miało problem. A z ministerstwa
          nie.
        • Gość: Sam Re: ściemniasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:27
          To samo bylo rok temu. Przed gwiazdka serwery Allegro po prostu nie wyrabiaja.
          Za duze zainteresowanie :)
          • Gość: deINO Re: ściemniasz IP: *.crowley.pl 11.12.06, 14:31
            Znaczy - za duzo jeleni na rykowisko wali...
            • Gość: hehe Re: ściemniasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:36
              smutne ale prawdziwe - a allegro kase liczy hehe;)
        • Gość: nazrat Re: ściemniasz Allegro zwraca kase ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:43
          Witam, najnowszy news - ALLEGRO ma anulowac koszty wszystkich aukcji wystawione
          w feralych godzinach 10 grudnia. - to dla tych niedowiarkow ktorzy mowia ze znow
          sie nic nie stalo;)

pozdrawiam Nazrat
    • Gość: :(( Jak licealista z Kostrzyna handlował kosmetykam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 15:53
      przedsiębiorczy?
      to OSZUST a nie żaden przedsiębiorczy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka