cembe 17.12.06, 23:16 no tak tak tak kawusia kawusia oczywiście oczywiście o tak tak tak widzę na prawdę nic się w tym mieście nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonogórzanin Re: Dźwig nad Castoramą IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.06, 23:38 no no no... he he... pani serwisowa... no no no.... tak tak tak ;) a co ma się dziać... wioska, w niedziele wszystko pozamykane, teatry i kina puste, ludzie siedzą tylko po domach i albo "tv non stop" albo na necie w gadu gadu i inne pierdoły... i piszą popaprańcy na forach internetowych i wymyślają sobie głupie nicki że niby z zielonej góry są, i że śię znają i w ogóle... ehhhhh a mnie osobiście najbardziej rozśmieszyła precyzja i dokładność w tym tekście.. że tyle i tyle metrów, tyle i tyle ton i tak na prawdę poznałem wagę i rozmiary żurawia i że był w h*j zajebi*sty ale nadal nie wiem PO CO tą klimatyzację robili?? Dla castoramy czy może Piotr i Paweł sobie zamówił :) W lecie to cieżko było wytrzymać w Castoramie bez klimatyzacji, a niestety zdarzyło się że byłem kilka razy klientem... nie ma co... artykuł pierwsza klasa... podstawówki. Nie mam pojęcia kto szefuje w tej gazecie, ale mam nadzieje że nie jakaś Asia z 3c... żeby puszczać takie teksty do gazety to trzeba mieć nieźle naje***ane :P pozdrawiam "ciennikaszy" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Dźwig nad Castoramą IP: *.ztpnet.pl 18.12.06, 21:15 No właśnie.Po kiego był ten dżwig??? Rzuciłem okiem na wydanie papierowe i ...niedoczekawszy sie odpowiedzi-zaprzestałem czytania. Odpowiedz Link Zgłoś