Dodaj do ulubionych

Przedłużanie penisa w Zielonej Górze?

21.12.06, 19:16
Obserwuj wątek
    • Gość: fox Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 21.12.06, 19:26
      Kup sobie długi samochód to zrekompensuje kompleksy.
      • be_em Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? 21.12.06, 20:22
        Gość portalu: fox napisał(a):

Kup sobie długi samochód to zrekompensuje kompleksy.

Oby dobrej klasy;)))
    • Gość: Lekarz Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:42
      Siedziba ZSMP:)
      • Gość: xof Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 20:03
        Ile to kosztuje?
    • Gość: hej Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 20:13
      Na pewno to mozna zrobi w poliklinice.Tam sa same wielkie fiuty..
      • Gość: jeh Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 20:21
        Ja znam jednego wielkiego fjuta.
        • Gość: // Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 20:22
          Dług ZSMP

2006-12-20 15:26:40 | Radio Zielona Góra | drukuj | prześlij na email |
          komentarze(2)
          Lubuski ZSMP nie spłacił ostatniej raty za swoją siedzibę w Zielonej Górze.
          Związkowi działacze deklarują jednak, że dług zostanie spłacony. Przewodniczący
          wojewódzkiej rady związku - Jerzy Teichert mówi, że poprosił już o rozłożenie
          należności na raty. Skarbnik miasta Emilia Wojtuściszyn mówi, że decyzja w
          sprawie wniosku jeszcze nie zapadła.

Co z tą sprawą zrobi prezydent Zielonej Góry Janusz Kubicki? Przypomnijmy, że
          był on związany z ZSMP - przez jakiś czas działał aktywnie w tej
          organizacji. „Ze względu na swoje związki z ZSMP wolałbym nie dotykać tej
          sprawy, lepiej żeby zajął się nią na przykład przewodniczący Rady Miasta” –
          mówi Kubicki. Obie strony deklarują, że chcą sprawę szybko rozwiązać. A my
          będzie się temu rozwiązywaniu bacznie przyglądać.

• be_em rozmiar się nie liczy:) 21.12.06, 20:23

• Gość: alka26 Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:37
        sadze że w polanicy robia takie operacje kliknij tam jest cennik (ale po co
        powiekszac? tansze i bezbolesne jest kupienie sobie nakladki na penisa w sex
        shopie. powodzenia! :)
        • Gość: jest Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 20:55
          Robią w zielonej górze
          www.atpklinika.pl
        • waszka21 Re: rozmiar się nie liczy:) 21.12.06, 20:56
          ...no tak w falubazowni same małe członki...
          a poważnie
          po co przedłużac coś co i tak się nie liczy, przecież w Sexshopie jest miłe
          Panie każda proteza za każde piniądze...
          • be_em Re: rozmiar się nie liczy:) 21.12.06, 21:18
            waszka21 napisał:

po co przedłużac coś co i tak się nie liczy, przecież w Sexshopie jest miłe
            Panie każda proteza za każde piniądze...

co nam po protezie jak ciepła zabraknie? ;)
            • Gość: ewa Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.12.06, 21:26
              Znalazłam - 6600 zl. w tym atp.
              • Gość: alka26 Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:43
                ale po co powiekszac? nie moze zostac jak jest? podaj cm my ocenimy czy trzeba
                operowac... :)
                • Gość: alka 26 Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:46
                  przeciez to musi zajebiscie bolec... nie lepiej siebie zaakceptowac?
                • Gość: ii3 Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 19:55
                  nNo dobra ,powiem: 12 cm długości i 11,5 cm obwodu.
                  I jak ? Trzeba operować alka?
                  • Gość: anatom Re: rozmiar się nie liczy:) IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 20:38
                    to chyba twoja łydka:-)
                  • Gość: ii3 Ja jestem ii3 !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.06, 12:37
                    i mam 18 cm długości i obwodu tez dużo.
                    fałszywe penisy ii3 .
                    • Gość: ii3 Re: Ja jestem ii3 !!! IP: *.ztpnet.pl 24.12.06, 14:43
                      Ty jesteś ii3?
                      Czy aby na pewno?
                      Bo po co by ci potrzebne było przedłużanie?
                      A mnie i owszem.
      • Gość: ha ha ha :-))))))) dobre, przedmowczyni!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.06, 00:07
    • iris27 Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? 21.12.06, 22:38
      A ja słyszałam,że na wydłużenie penisa najlepszy jest częsty,regularny seks.
      • ydnal Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? 21.12.06, 22:44
        Zwlaszcza oralny poprzez ciagniecie.
        • iris27 Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? 21.12.06, 23:11
          tak,też to słyszałam :))
          • Gość: bzyk Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 01:01
            i nie mogłaś biedactwo nic powiedzieć.. bo miałaś pełne usta :P
            • iris27 Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? 22.12.06, 09:36
              z pełnymi ustami sie nie mówi,oczywiście nie wiedziałes o tym:P
              • Gość: bzyku Re: Przedłużanie penisa w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:27
                a jednak :>
    • Gość: bolo Chetnie odstąpię kawałek mojego - mam z czego. IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.12.06, 09:11
      pzdr =:)
      • cembe Re: Chetnie odstąpię kawałek mojego - mam z czego 25.12.06, 14:46
        a gdybym zapytał jak od rausza dość do teatru to też byście się śmieli, chłopie,
        wszystkie dane masz, tłumaczyć się nie musisz, penis to ważna rzecz i trzeba go
        szanować! A reszcie ... no cóż ch. w d :D
        he he he - naucz się go później używać, choć znając życie bedizesz jak pies
        spuszczony z łańcucha ;)

powodzenia, oby działał jak szwajcarski zegarek!
    • Gość: c. Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:41
      tak z czystej ciekawości chciałem zobaczyć ile w ZG kosztuje botox i znalazłem
      też i koszt operacji na Twoją (??) przypadłość - 6600zł

www.atpklinika.pl/index.php?nav=3&PHPSESSID=bb123044cf7189f8dcb8357f6b690c4c
    • Gość: waldi To najpierw musisz wiedziec IP: *.medien.kunstlabor.at 15.01.07, 23:45
      ze dosc znaczny odsetek takich operacji konczy sie powiklaniami ktore skutkuja impotencja i deformacja czlonka...
      Moze okazac sie ze zamiast czlonka bedziesz mial nieforemny kawal miesa - nie da ci gwarancji nikt, tego typu problemy zdarzaja sie nawe w najlepszych klinikach chirurgii plastycznej w zachodniej europie.
      I niestety ale rozmiar ma znaczenie - kobiety ktore pisza ci ze nie ma znaczenia najzwyczajniej klamia...

jesli moglbym ci cos doradzic - zaakcpetuje swoj rozmiar i poszukaj sobie partnerki dla ktorej bedzie to normalny rozmiar czlonka - azjatki
      jesli masz mniej niz 23 - 24 lata mozesz sprobowac leczenia - polecam wizyte u endokrynologa - byc moze uda sie naprawic nature mniej brutalnymi metodami...
      zycze powodzenia i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka