studentka80 31.12.06, 15:51 chcialabym kupic rowerek stacjonarny, ale nie bardzo wiem gdzie tutaj sa sklepy z takim sprzetem. zalezaloby mi tez na transporcie do domu! moze ktos moglby cos doradzic? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sotie Re: rowerek stacjonarny! 31.12.06, 15:54 są w marketach - auchan, tesco, być moze tez w sklepie sportowym przy intermarche. ale jak z rtransportem - nie iwem, pewnio spoko ale z dodatkowa oplatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: rowerek stacjonarny! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.07, 11:16 ale przeciez tradycyjny rowerek przyjemniejszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: rowerek stacjonarny! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.07, 13:07 Najtansze są w marketach i nawet fajne a w Athletic Sport mega drogo zreszta jak wszystko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: rowerek stacjonarny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:06 ja mam z Athletic'a i sobie chwalę... www.athleticsport.pl/ mam go chyba z 2 lata, a powodem do zakupu był fizyczny uraz i rehabilitacja; żadnych problemów z nim nie mam i nie miałem rowerek jest "magnetyczny" wcześniej oczywiście sprawdziłem po marketach i wówczas był tam jeden wielki szajs.. nie dość, że sprzęt jakiś taki poobijany i niekomlpletny (z tego co pamiętam), to jeszcze nikt nie potrafił mi nic o tym powiedzieć :) - w życiu nie kupowałem r. stacjonarnego, więc i pytania były :P co do transportu, to - z tego co pamiętam, taki rowerek jest oryginalnie zapakowany w kartonie.. jeśli nie chce Ci się jednak skręcać tego ustrojstwa, to zawsze możesz zabrać ten co stoi na sklepie (w A.S. pamiętam, że stało po kilka szt z każdego z modeli) natomiast jeśli nie masz czasu, siły latać po sklepach itp to zawsze możesz sprawdzić tu :) allegro.pl/search.php?string=rower+treningowy&description=1&buy=0&new=0&pay=0 (ew. możesz zamówić to samo co znajdziesz w sklepie, ale z tego co widzę, to nawet o 200zł taniej :) ) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś