Dodaj do ulubionych

rowerek stacjonarny!

31.12.06, 15:51
chcialabym kupic rowerek stacjonarny, ale nie bardzo wiem gdzie tutaj sa
sklepy z takim sprzetem. zalezaloby mi tez na transporcie do domu! moze ktos
moglby cos doradzic?

pozdrawiam!

Obserwuj wątek
    • sotie Re: rowerek stacjonarny! 31.12.06, 15:54
      są w marketach - auchan, tesco, być moze tez w sklepie sportowym przy
      intermarche. ale jak z rtransportem - nie iwem, pewnio spoko ale z dodatkowa
      oplatą.
      • Gość: ziomek Re: rowerek stacjonarny! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.07, 11:16
        ale przeciez tradycyjny rowerek przyjemniejszy;)
        • Gość: e Re: rowerek stacjonarny! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.07, 13:07
          Najtansze są w marketach i nawet fajne a w Athletic Sport mega drogo zreszta jak
          wszystko tam.
    • Gość: Wujek Dobra Rada Re: rowerek stacjonarny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:06
      ja mam z Athletic'a i sobie chwalę...
      www.athleticsport.pl/
      mam go chyba z 2 lata, a powodem do zakupu był fizyczny uraz i rehabilitacja;
      żadnych problemów z nim nie mam i nie miałem
      rowerek jest "magnetyczny"

wcześniej oczywiście sprawdziłem po marketach i wówczas był tam jeden wielki
      szajs.. nie dość, że sprzęt jakiś taki poobijany i niekomlpletny (z tego co
      pamiętam), to jeszcze nikt nie potrafił mi nic o tym powiedzieć :) - w życiu
      nie kupowałem r. stacjonarnego, więc i pytania były :P

co do transportu, to - z tego co pamiętam, taki rowerek jest oryginalnie
      zapakowany w kartonie.. jeśli nie chce Ci się jednak skręcać tego ustrojstwa,
      to zawsze możesz zabrać ten co stoi na sklepie (w A.S. pamiętam, że stało po
      kilka szt z każdego z modeli)

natomiast jeśli nie masz czasu, siły latać po sklepach itp to zawsze możesz
      sprawdzić tu :)
      allegro.pl/search.php?string=rower+treningowy&description=1&buy=0&new=0&pay=0

(ew. możesz zamówić to samo co znajdziesz w sklepie, ale z tego co widzę, to
      nawet o 200zł taniej :) )

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka