Gość: Czytelnik Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.chello.pl 08.01.07, 19:13 Czy wogóle można jeszcze zastanawiać się nad takim szubrawcem? Powiesć za delikatną częśc,w tej piwnicy gdzie przetrzymywał żonę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.teledisnet.be 08.01.07, 19:57 pusta kobieta, targac sie na wlasne zycie, a podarowac w prezencie mezowi!!!a jaja trzeba bylo mu obciac w czasie snu i do mordy wlac gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.teledisnet.be 08.01.07, 19:57 pusta kobieta, targac sie na wlasne zycie, a podarowac w prezencie mezowi!!!a jaja trzeba bylo mu obciac w czasie snu i do mordy wlac goracej oliwy Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.szopa Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 21:13 Blekitna linia to farsa !!! Sady polskie to zenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem cos o tym .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.cable.ubr09.knor.blueyonder.co.uk 09.01.07, 03:55 5 lat wiezienia,za dlugoletnie powolne zabijanie zony.ot i sprawiedliwosc polska..po 5 latach wyjdzie i sfrustrowany donosem zony dalej bedzie bil,ponizal i .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 212.122.220.* 09.01.07, 08:19 5 lat???? A co to jest 5 lat???? Za gwałty, pobicia, znęcanie się, zamykanie w piwnicy, 5 lat!!!!!!!!!!! To śmieszne, nasze prawo jest chore!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hondini Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 09.01.07, 09:18 Gwoli formalności i dla porządku: za czyn opisany w artykule, wg. k.k., sprawcy grozi kara 12 lat pozbawienia wolności, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.am.wroc.pl 09.01.07, 10:40 No dobrze, teraz sie nim zajmą Kobieta troche odetchnie.. ale co będzie, gdy wyrok sądu będzie brzmiał : " 3 lata w zawieszeniu na 2 lata..??? A jesli nawet dostanie 5 lat, a bedzie wychodził co miesiąc na przepustki? Nie powinien miec prawa zbliżania sie wogole do tej kobiety, a tymbardziej mieszkania z nią pod jednym dachem- wyrok powinien zawierać również klauzule o jego eksmisji.. jak w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie się zgłosić? Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.chello.pl 09.01.07, 11:21 A gdzie się zgłosić jeśli jest się maltretowanym psychicznie przez bardzo dobrze ustawionego męża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yebac was scierwo polska krajem idiotow IP: *.hsd1.or.comcast.net 09.01.07, 12:30 jak wielu idiotow twierdzi polska to kraj prawa, hi, hi, hi, banda debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortak Pomoc policji - BZDURA! IP: 194.183.57.* 09.01.07, 13:43 Przez kilka lat znęcania się psychicznego i fizycznego nade mną postanowiłam w końcu zerwać z tyranem, gdy się o tym dowiedział iz występuję o rozwód wzmógł znęcanie się , bił dotkliwiej nie obeszlo się w końcu bez obdukcji i zawiadomieniem policji.. i co... umozenie śledztwa za małą szkodliwość społeczną , a gdy któregopś razu broniąc się rozwaliłam mu okulary zostałam... wezwana na komisariat i potraktowana jak najgorszy rzezimieszek - pobrano ode mnie odciski palców. Pomoc dla kobiet w W-wie to fikcja, panienki w fundacji są ale jeśli chcesz uzyskać poradę - zapomnij , więcej informacji znalazłam w internecie i posiłkując sie tym od roku mogę żyć w końcu spokojnie, bez tyrana za plecami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolekOstrowWLKP Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.promax.media.pl 09.01.07, 14:04 5 LAT...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST SMIESZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 195.116.119.* 09.01.07, 14:20 5 lat wiezienia staremu h..owi grizu za wyoirzystywanie i lanie zonay, przeciez to absudr, nie piszcie kurioszony takich glupot, szoda , ze wy w domu nie przchodzicie takich gehenny, cioty igeje!!! Odpowiedz Link Zgłoś