Dodaj do ulubionych

Oprawca zmusił żonę do samobójstwa

• Gość: Czytelnik Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.chello.pl 08.01.07, 19:13

Czy wogóle można jeszcze zastanawiać się nad takim szubrawcem?
      Powiesć za delikatną częśc,w tej piwnicy gdzie przetrzymywał żonę!!
      • Gość: elka1021 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.teledisnet.be 08.01.07, 19:57
        pusta kobieta, targac sie na wlasne zycie, a podarowac w prezencie mezowi!!!a
        jaja trzeba bylo mu obciac w czasie snu i do mordy wlac gora
      • Gość: elka1021 Re: Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.teledisnet.be 08.01.07, 19:57
        pusta kobieta, targac sie na wlasne zycie, a podarowac w prezencie mezowi!!!a
        jaja trzeba bylo mu obciac w czasie snu i do mordy wlac goracej oliwy
    • katarzyna.szopa Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 08.01.07, 21:13
      Blekitna linia to farsa !!!
      Sady polskie to zenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wiem cos o tym ..........
    • Gość: sylwia Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.cable.ubr09.knor.blueyonder.co.uk 09.01.07, 03:55
      5 lat wiezienia,za dlugoletnie powolne zabijanie zony.ot i sprawiedliwosc
      polska..po 5 latach wyjdzie i sfrustrowany donosem zony dalej bedzie
      bil,ponizal i ....
    • Gość: Emi Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 212.122.220.* 09.01.07, 08:19
      5 lat???? A co to jest 5 lat???? Za gwałty, pobicia, znęcanie się, zamykanie w
      piwnicy, 5 lat!!!!!!!!!!! To śmieszne, nasze prawo jest chore!!!!!!!
    • hondini Oprawca zmusił żonę do samobójstwa 09.01.07, 09:18
      Gwoli formalności i dla porządku: za czyn opisany w artykule, wg. k.k., sprawcy
      grozi kara 12 lat pozbawienia wolności,
    • Gość: gość Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.am.wroc.pl 09.01.07, 10:40
      No dobrze, teraz sie nim zajmą Kobieta troche odetchnie.. ale co będzie, gdy
      wyrok sądu będzie brzmiał : " 3 lata w zawieszeniu na 2 lata..???
      A jesli nawet dostanie 5 lat, a bedzie wychodził co miesiąc na przepustki?
      Nie powinien miec prawa zbliżania sie wogole do tej kobiety, a tymbardziej
      mieszkania z nią pod jednym dachem- wyrok powinien zawierać również klauzule
      o jego eksmisji.. jak w Kanadzie.
    • Gość: Gdzie się zgłosić? Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.chello.pl 09.01.07, 11:21
      A gdzie się zgłosić jeśli jest się maltretowanym psychicznie przez bardzo
      dobrze ustawionego męża?
    • Gość: yebac was scierwo polska krajem idiotow IP: *.hsd1.or.comcast.net 09.01.07, 12:30
      jak wielu idiotow twierdzi polska to kraj prawa, hi, hi, hi, banda debili
    • Gość: ortak Pomoc policji - BZDURA! IP: 194.183.57.* 09.01.07, 13:43
      Przez kilka lat znęcania się psychicznego i fizycznego nade mną postanowiłam w
      końcu zerwać z tyranem, gdy się o tym dowiedział iz występuję o rozwód wzmógł
      znęcanie się , bił dotkliwiej nie obeszlo się w końcu bez obdukcji i
      zawiadomieniem policji.. i co... umozenie śledztwa za małą szkodliwość społeczną
      , a gdy któregopś razu broniąc się rozwaliłam mu okulary zostałam... wezwana na
      komisariat i potraktowana jak najgorszy rzezimieszek - pobrano ode mnie odciski
      palców. Pomoc dla kobiet w W-wie to fikcja, panienki w fundacji są ale jeśli
      chcesz uzyskać poradę - zapomnij , więcej informacji znalazłam w internecie i
      posiłkując sie tym od roku mogę żyć w końcu spokojnie, bez tyrana za plecami
    • Gość: kolekOstrowWLKP Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: *.promax.media.pl 09.01.07, 14:04
      5 LAT...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST
      SMIESZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nikt Oprawca zmusił żonę do samobójstwa IP: 195.116.119.* 09.01.07, 14:20
      5 lat wiezienia staremu h..owi grizu za wyoirzystywanie i lanie zonay, przeciez
      to absudr, nie piszcie kurioszony takich glupot, szoda , ze wy w domu nie
      przchodzicie takich gehenny, cioty igeje!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka