ka_ro1 22.01.07, 10:00 Słyszał ktoś może z Was gdzie będzie się rozpoczynał kurs przemałżeński i od kiedy? Podobno wczoraj coś mówili w kościołach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek co mowia?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:51 w kosciolach wiele rzeczy mowia... przedzwon lub przejdz sie do swojej parafii i juz... lub przedzwon do kilku i bedziesz wiedzial pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: co mowia?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.07, 11:09 Kurs przedmałżeński rozpocznie się 28.01. o godz. 18.00 w parafii p.w. Podwyższenia Krzyża przy ul. Aliny 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: co mowia?! IP: *.ztpnet.pl 22.01.07, 11:37 Coś słyszałam, chodziłam na nauki - strata czasu, jeżeli możecie nie chodzić to ZRÓBCIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stek bzdur prezentowanych przez pana Piotrowskiego i panią z wytrzeszczem!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_ro1 Re: co mowia?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.07, 12:27 Dziękuję bardzo za informacje :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Kurs przedmałżeński?? 22.01.07, 11:43 w każdym kościele na tablicy ogłoszeń jak byk stoi o kursach w mieście: gdzie i kiedy. nie bój się i wejdź do przedsionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kurs przedmałżeński?? IP: *.uz.zgora.pl 30.01.07, 18:45 A wlasnie ze ja wszedzie czytam tablice ogloszenm i nie ma aktualnej rozpiski,przy Zbawicielu wisi stara z tamtego roku...Moze kto wie kiedy beda kursy w Zbawicielu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Kurs przedmałżeński?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:12 www.zbawiciel-zgora.pl e-mail : zbawiciel-zgora@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Kurs przedmałżeński?? IP: *.ztpnet.pl 27.02.07, 19:33 www.ddr.kuria.zg.pl/ Na tej stronce znajdziecie terminy kursów przedmałżeńskich Najbliższy w Zbawicielu od 12 marca do 25 marca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kurs przedmałżeński?? IP: *.ztpnet.pl 28.02.07, 13:48 Dużo się dowiecie z tych kursów,chodziłem to wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik20 Re: Kurs przedmałżeński?? 28.02.07, 19:04 Trzeba chodzić na kursa. Dowiecie się np. jak stosować kalendarzyk małżeński, że trza się kochać, że trza do kościoła w niedzielę iść a nie do supermarketu itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Kurs przedmałżeński?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:28 Albercik, czy Ty aby nie jesteś jakiś wojujący antyklerykał? To źle, że ludzie dowiedzą się, że trza się kochać? A do supermarketu można iść po kościele! Wilk syty i owca cała, albo: panu Bogu świeczkę a i diabłu ogarek! Odpowiedz Link Zgłoś