Gość: kierowiec IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.03, 22:00 A miałem już tam zatankować na otrzymane bony. Wybiorę jednak inną stację. Ważniejszy silnik niż te parę groszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Droga Pani z Malucha. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.03, 09:48 Hehehe Pani Aniu.Litości.Proponuję albo przestac wygadywac takie glupoty na lamach gazety albo zmienic mechanika.200 zl???!!!! za malucha? Ja za Forda Mondeo zaplacilem 30 zl za taka usluge kiedy przypadkowo wlalem nie to paliwo.I jeszcze jedno.Wszystkie filtry chce pani mechanik wymieniac?Hmm a powietrza i oleju to w jakim celu?a filtr a raczej "filterek paliwa" w maluvchu to jest taki jak do Etztki i kosztuje 5 zl:).Pozdrawiam naiwna Pania Anie i cala redakcje, ktora wypisuje takie bzdury.No i oczywiscie tego "fachure"co 200 zl bedzie bral za odkrecenie jednej srubki w zbiorniku:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww@ Re: Pomyłka na stacji paliw IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.03, 10:23 Pomyłka paliw? No to macie niezły burdel w tym archeo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian mafia na stacjach benzynowych IP: 62.87.223.* 18.04.03, 09:02 Już kiedyś założyłem wątek na forum o takim temacie właśnie po tankowaniu na stacji Intermarche gdy mój diesel stracił wigor. Wczoraj (kilka dni po skandalu z paliwem) znów widziałem kolejkę na stacji. Wniosek jest jeden- wystarczy obniżyć cenę o 3 grosze a sznurek frajerów (przepraszam, ich wybór)już czeka do dystrybutora. Odpowiedz Link Zgłoś