Gość: JotBe Re: platforma N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:24 Właśnie rozwiązałem umowę i zwróciłem dekoder :) Poczytaj na www.nhdtv.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: platforma N 11.02.07, 13:26 może ktoś ma inne doświadczenia ... niestety w naszym kraju streaming odpada a jeśli chodzi o wykorzystanie komputera jako dekodera - jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotBe Re: platforma N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:29 cembe napisał: > a jeśli chodzi o wykorzystanie komputera jako dekodera - jakieś doświadczenia? ZTCW nie ma takiej możliwości... jak na razie. Pozostaje tylko nbox lub nbox recorder ze wszystkimi swoimi wadami. Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: platforma N 11.02.07, 13:32 nie do końca chodzi mi o ichnie możliwości ... ech trzeba znów się będzie odezwać do chopaków z cube! w końcu skośnookie maniaki mają różne rozwiązania ... o wynikach poszukiwań opowiem ps Krzychu jeśli to czytasz daj znak, bo wiesz o czym myślę ;) PS PS i tak widzimy się we wtorek, wiec jeśli mógłbyś ;) Odpowiedz Link Zgłoś