zuzken 18.03.07, 15:05 mam swietny sprawdzony sposób na interes mam za mało kasy by pójsc na całosc potrzbuje około 3000-5000 zł zwrot kapitału juz po 3 mc wejdz do spółki za nim włożysz czas i pieniadze pokaze jak to robie i ile z tego mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobidick81 Re: praca ??współpraca??wspólnik?? 18.03.07, 21:04 Hmm... Tego typu "opowieści dziwnej treści" walają się po Internecie. Każdy twierdzi, że ma plan, obiecuje zysk bez ryzyka. Problem tkwi w tym, że zdecydowana większość to oszuści, którzy pragną tylko wyłudzić pieniądze. Powiedz nam dlaczego mieli byśmy Tobie zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzken Re: praca ??współpraca??wspólnik?? 19.03.07, 07:04 poniewaz ja najpierw pokaze jak to w rzeczywistosci wyglada gdyz juz to robie tyle ze na mniejsza skale krotko mowiąc wezme ze soba raz czy wiecej razy i pokaze ile ja na tym w tej chwili moge zaroibic. kasa jest codziennie wiec łatwo jest policzyc zyski Odpowiedz Link Zgłoś
mobidick81 Re: praca ??współpraca??wspólnik?? 19.03.07, 11:00 mobidick@gazeta.pl Napisz coś więcej na e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś