Dodaj do ulubionych

Ronowicz na Prezydenta Polski

14.05.03, 09:51
Proponuję założyć komitet poparcia Pani Bożeny na Prezydenta Polski. Jest ona
jedynym politykiem naprawdę walczącym o interesy Zielonej Góry. Jako kandydat
na predydenta mogłaby rozpromować nasze miasto, a jako Prezydent dbać o jego
interesy.
Obserwuj wątek
    • quebec Popieram 14.05.03, 09:55
      Jako zielonogórzanie mielibyśmy silny akcent w polityce ogólnopolskiej.
      Mielibyśmy chociaż swoje 5 minut. Jako, że do wyborów nie jest wcale aż tak
      daleko dlatego proponuję wszystkim czytelnikom nadsyłanie pomysłów dotyczących
      kampani promocyjnej naszej kandydatki, a co za tym idzie naszego Miasta.
      Liczmy na skuces. Zwycięża tylko ten kto wysoko mierzy!
    • lepian4 Re: Ronowicz na Prezydenta Polski 14.05.03, 10:57
      szafranp napisał:

> Proponuję założyć komitet poparcia Pani Bożeny na Prezydenta Polski. Jest ona
      > jedynym politykiem naprawdę walczącym o interesy Zielonej Góry. Jako kandydat
      > na predydenta mogłaby rozpromować nasze miasto, a jako Prezydent dbać o jego
      > interesy.

Z tym programem wyborczym na pewno daleko zajedziecie. Mysle, ze miasto winno
      prowadzic wlasna polityke promocyjna. Stoleczna ulica Wiejska jest od innych
      spraw. Szkoda, ze demokracje utozsamiacie jedynie z wyzyskiem. Coz gorzowski
      potencjal gospodarczy na wasza pazernosc okazal sie za maly, to teraz pora
      skubac cala Polske. A ja wole zyc w kraju, w którym prezydent reprezentuje
      interesy wszystkich Polaków, a nie tylko bydlaki ze Zlodziejskiej Góry.
      • Gość: Lepianka Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 11:41
        No wasz potencjal gospodarczy (a jest cos takiego??) to male piwko przed
        sniadaniem dla nas, zlodziejskiej nacji z Zielonej Gory:) Plany sa ambitne - za
        5 lat przenosimy stolice z Wa-wy do Zielonej, za 10 lat nikt nie bedzie
        wspominal juz o Brukseli...
        Nie wiem czy ty naprawde jestes taki glupi czy zaszkodzilo ci majowe slonko?? A
        moze to Warta zaczyna parowac i nacpales sie jej oparami? Spadaj na swoje forum
        albo lepiej do swojej lepianki..
        • js72 Re: Kwaśniewska na Prezydenta Polski 14.05.03, 13:45
          Pomysł fajny. SLD wystawiłoby Jolę Kwaśniewską. Ciekawe jaki byłby wynik. Ile
          osób z północy lubuskiego głosowałoby na panią Ronowicz. I jak przekonać ludzi
          z innych regionów że pani Ronowicz nie będzie reprezentować interesów tylko
          Zielonej Góry. Coś mi to za bardzo przypomina ideologię TKM..
        • lepian4 Re: Ronowicz na Prezydenta Polski 14.05.03, 16:28
          Gość portalu: Lepianka napisał(a):

> No wasz potencjal gospodarczy (a jest cos takiego??) to male piwko przed
          > sniadaniem dla nas, zlodziejskiej nacji z Zielonej Gory:) Plany sa ambitne -
          za 5 lat przenosimy stolice z Wa-wy do Zielonej, za 10 lat nikt nie bedzie
          > wspominal juz o Brukseli...
          > Nie wiem czy ty naprawde jestes taki glupi czy zaszkodzilo ci majowe slonko??
          A moze to Warta zaczyna parowac i nacpales sie jej oparami? Spadaj na swoje
          forum albo lepiej do swojej lepianki..

Nawte nie wiesz, jak mi teskno do nadwarcianskich oparów. Stad wniosek jestem
          chyba glupi. Lzej ci na sercu, zielonko?
        • bart.q Re: Ronowicz na Prezydenta Polski 14.05.03, 17:03
          Gość portalu: Lepianka napisał(a):

> Nie wiem czy ty naprawde jestes taki glupi czy zaszkodzilo ci majowe slonko??

"Jest ona jedynym politykiem naprawdę walczącym o interesy Zielonej Góry."
          "Jako zielonogórzanie mielibyśmy silny akcent w polityce ogólnopolskiej."

Rozumiem, że w swoim bezsłonecznym racjonaliźmie zgadzamy się w negatywnej
          ocenie dwóch powyższych argumentów za wyborem prezydenta Polski?
          Pozdrowienia z Brandenburgii.
      • sela1 Re: Ronowicz na Prezydenta Polski 14.05.03, 17:16
        lepian4 napisał:

> A ja wole zyc w kraju, w którym prezydent reprezentuje
        > interesy wszystkich Polaków, a nie tylko bydlaki ze Zlodziejskiej Góry.

Niby kogo ma tyczyć to określenie "bydlaki" weź i sprecyzuj, bo ja nie
        przypominam sobie żebym Ciebie obrażała.
    • Gość: echo Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: 212.126.28.* 15.05.03, 13:42
      znakomity pomysl aby to byla B.RONOWICZ
      • Gość: qaz Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 14:21
        Nawet mnie nie straszcie !! To jest zbyt odpowiedzialna funkcja. Jesli nasza p. prezydent nie radzi sobie z naszym
        miastem zatrudniajac caly sztab rzadzacy z nia, no to o panowanie w Polsce nie ma co marzyc.

moze lepiej A. LEPPER ??
    • Gość: xyz Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 19:12
      Czemu Polsce tak źle życzycie ?
    • Gość: wyborca Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 08:53
      Rzetelność i uczciwość Pani Ronowicz są niekwestionowane-pomysł z promowaniem
      jej na prezydenta uważam za trafiony. Ale tego się biją te różne złodziejo-
      gnojki i miernoty intelektualne.
    • Gość: asss Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.03, 09:50
      Na Prezydenta Polski? Litosci!!!!!!!! Przeciez ona sobie nie radzi z rządami w
      Zielonej Górze. MAtko boska! Gdyby byla Prezydentem Polski,wyjechalabym czym
      predzej z kraju!!!!!!!
      Niektorzy ludzie sie po prostu do tego nie nadaja.
      A i trzeba miec kulture! Ile razy ide po miescie,spotykam Pania Prezydent,mowie
      glosno (naprawde glsono) "dzien dobry",a ona co? Za wysoka jest ranga,by mi
      odpwiedziec?
      Listowski zawsze odpowiadal!!!!!!!!!!
      Eh...szkoda czasu,by o niej pisac!
      • Gość: Mis Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 10:52
        Jestem za! Świętny pomysł. To jest rzacjonalna, przemyslana propozycja i z
        dużymi szansami na sukces. Zapisuję się do tego komitetu.
        • sela1 Re: Ronowicz na Prezydenta Polski 17.05.03, 11:17
          Gość portalu: Mis napisał(a):

> Jestem za! Świętny pomysł. To jest rzacjonalna, przemyslana propozycja i z
          > dużymi szansami na sukces. Zapisuję się do tego komitetu.

Proszę wymień parę racjonalnych przesłanek o których Ty zapewne wiesz a ja nie.
          I na podstawie czego sądzisz, że to przedsięwzięcie odniesie sukces.
          Czy to czasami nie jest tak, że poprostu chcesz się załapać :-))

• Gość: J Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 12:39
        Gość portalu: asss napisał(a):

> Na Prezydenta Polski? Litosci!!!!!!!! Przeciez ona sobie nie radzi z rządami
        w
        > Zielonej Górze. MAtko boska! Gdyby byla Prezydentem Polski,wyjechalabym czym
        > predzej z kraju!!!!!!!
        > Niektorzy ludzie sie po prostu do tego nie nadaja.
        > A i trzeba miec kulture! Ile razy ide po miescie,spotykam Pania
        Prezydent,mowie
        >
        > glosno (naprawde glsono) "dzien dobry",a ona co? Za wysoka jest ranga,by mi
        > odpwiedziec?
        > Listowski zawsze odpowiadal!!!!!!!!!!
        TO TAKI NAWYK Z WOJSKA!!!!!
    • Gość: croolick Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.03, 18:49
      REWELACYJNY POMYSL ! Ile to by mozna w Zielonej Gorze utworzyc urzedniczych
      posad dzieki poparciu JKM Ronowiczowej a Gorzow zdegradowac do stolicy gminy.
      Ach, a gdyby tak dzieki prezydent przeniesc stolice kraju do ZG? Czy to nie
      cudowny pomysl??? Tyle urzedow, nie tylko starzy zielonogorscy biurokraci ale
      i ich dzieci moglyby zapelnic urzednicze stolki.
      Piekna wizja - na placu Slowianskim dumnie lsnilby gmach nie jakiego tam WSA
      ale NSA a do niego raniutko podazalaby zdyscyplinowany sznurek urzednikow i o
      15-ej opuszczal by go rownie sprawnie.
      Ul. Chopina mozna by przemianowc na ul. Bohaterow Pracy Wywiadowczej, a
      wszystkie budynki przeznaczyc na gmachy ABW i AW. W Centrum Biznesu mozna by
      tez jakies intytucje umiescic, jaka byla by najodpowiedniejsza? Ministerstwo
      Gospodarki? No nie wiem.
      Na Dabrowki mogloby wresczcie cos powstac np. Centrum Urzedniczo-Konferencyjne
      MSWiA (ze wzgledu na bliskosc aresztu).
      Oczywiscie para prezydencka zamieszkala by w Palmiarni (zamienionej na
      Cristall Palace) by z wysokosci obserowac to urzednicze eldorado.
      • Gość: madmax Re: Ronowicz na Prezydenta Polski IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.03, 10:13
        na Dąbrówki wybudowano by... Pałac Kultury i Nauki a para prezydencka zamiast
        pas (standart USA) wyprowadzałaby na smyczy... krokodyla zwróconego im przez
        wrocławskie zoo i nie wiadomo kto ładniejszy: on czy jego Pani ups!:)
    • Gość: urwis Zmienić Podgórną na Wiejską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 00:57
      Proponuję zmienić nazwę ulicy Podgórnej na ulicę Wiejską. Od razu zawieje
      wilkim warszawskim światem. Dzięki temu niektórym Urząd Miejski będzie się
      kojarzył z Sejmem RP. Ile będzi uciechy, a i prestiż może o dwa punkty pójśc w
      górę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka