hanes3 15.04.07, 20:23 Wydaje mi sie ze Jegomosc Wontor chce w miejskim SLD przywrocic układ z czasow Listka. Oby mlody Hebda i Osinski do tego nie dopuscili. Oczyście SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikimouse Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 20:28 "Prezydent Zielonej Góry spełnił obietnicę z kampanii wyborczej i zrezygnował z szefowania SLD w mieście. Działacze wręcz błagali by tego nie robił." lol :) Biedni Ci działacze teraz będą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Brachmanowi Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 20:50 Jerdyne co chce gruby Wontor to swojego braciszka Tomasza,słynnego z "pracowitości w Urzędzie Miejskim" na stolec przewodniczacącego tej syfoniastej partyjki w Zielonej Gorze wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.07, 21:10 Gosciu,lepiej sie nie osmieszaj.Wypisujesz bzdury,ktorych sam nie rozumiesz.Odkryj sie,a zarekomendujee Cie na szefa porzadnej partii,tej kanapowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Brachmanowi Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:13 A czemu ty się nie odkryjesz fiucie podający się za znawcę problematyki SLD w ZG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:14 przecież się zdekonspirował palancie!!! lepiej się zajmij leżeniem na kanapie i bo przynajmniej nie szkodziszcw..u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz kolo nr 3 Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:16 Raczej nie to jest powodem.Kubicki to leń,któremu sie nie chce pracować.Setki ludzi zasuwało na zwycięstwo tego lenia,a teraz on po prostu dezerteruje.I to kiedy? PiS go stale atakuje,zero osiągnięć na koncie jako prezydent i się na SLD wypina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:20 no to dopiero konkurencja się denerwuje, bo to może oznaczać drugą kadencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gala.net.pl 16.04.07, 11:04 mie ma żadnych szans na drugą kadencję, o co zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Osiński Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:39 Kolego Pośle Twoja ocena mojego zachowania jest najdelikatniej rzecz ujmując nietrafiona. Żenujące jest to, że osoba biorąca udział w tworzeniu prawa łamie Statut swojej partii, a temu nie zaprzeczysz. Niech zatem Twój brat nie poucza mnie odnośnie przepisów Statutu SLD, bo niejednokrotnie udowodniłem mu przy świadkach niewiedzę w tej materii. Jeśli tylko pragniesz mogę przytoczyć Tobie punkty w których złamano przepisy Statutu podczas wczorajszej tj. sobotniej Konwencji Miejskiej, nie wiem tylko czy użyć numerycznie artykułów, czy rozwiniętej formy tłumaczenia abyś mógł to zrozumieć. Powody Twojego postępowania są zarówno mnie jak i Tobie jednakowo znane. Pytam zatem, czy nasze kontakty i rozmowy mają odbywać się za pomocą mediów publicznych, bo nie chce mi się wierzyć, abyś tego właśnie chciał. Wierz mi, że nie jestem wcale zadowolony, iż zmuszasz mnie do takiej formy riposty, bo zdaję sobie sprawę, że Posłowi na Sejm należy się szacunek. Twierdzę jednak, że na takowy należy sobie zapracować. Więc sam chyba przyznasz, że trochę czasu jeszcze musi upłynąć, zważywszy na Twoje poczynania. Przemyśl to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy.zg Re: Zrozumcie, że niedługo będzie za późno 15.04.07, 21:52 Ludzie ośmieszacie się tymi swoimi "potyczkami", intrygami a w szczegolnosci oszukiwaniem mieszkańców. Już dawno zapomnieliście na czym tak naprawdę polega rola działacza, polityka itp. Zrobcie wreszcie coś dla Zielonej Góry czyt. przyciągnijcie inwestorów i stwórzcie miejsca pracy. Pośpieszcie się trochę bo macie już "z górki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 22:10 "Kubicki, co pokazała konwencja, chce iść drogą tzw. niezależnych prezydentów" Ha HA HA HA HA HA !!!! :P Usmialem sie do lez :) Ale Zygmunta nikt nie przebije "Zostań, potraktuj to nie jako zło konieczne, a wymóg chwili - namawiał Zygmunt Listowski, były szef SLD i prezydent Zielonej Góry." Chlopaki graja jak rasowe gwiazdy kina. STARE WRACA manager zrobil swoje, mit o nowej lewicy mija, starzy towazysze moga wracac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysle wiec jestem Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 09:27 odezwał sie dupek prawicy niejaki Alek , osoba zastepcy pionka mierna ale wierna ,zawsze na posterunku by wielką kupe [ oczywiscie prawicową ] zwalic na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron. Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:31 alek , handeł handeł to twoje motto ? kupic sprzedac ? osmieszyc ,a samemu zrobic geszeft hadeł handeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:13 Przemek, ale mu dowaliles!! Brawo, szkoda ze nie napisales nic o jego "zaufanym" Stabrowskim. Mysle ze czas nadchodzi aby Pan Stabrowki powiedzial kilka slow o tym co sie dzialo w jego sztabie przed wyborami samorzadowymi. Ponadto chyba nalezy mu przypomniec, ze w kilku sytuacjach powiedzial o kilka zdan za duzo, i dobrze on o tym wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gala.net.pl 16.04.07, 11:25 wszyscy tam funcyjni to intelektualne zera, pchani i popierani wiadomo przez kogo, B. Wontor nie powinien występowac w radiu i tv, bo po polsku mowić nie potrafi,kreci tak że nie wiadomo co chce powiedziec, Kubicki chce być cwany, ale się przejedzie na tym cwaniactwie, otacza się byle kim, Listowski to okazało się Rejtan lewicy, ha ha...; uznanie dla Osinskiego! i Hebdy, to nieliczni normalni w SLD, dlatego lewica sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:45 skromnyb facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:28 Trzeba docenić dotrzymanie słowa przez Kubickiego.Gierki Osińskiego z Hebdą są nie na miejscu. Hebda może swoją szansę wykorzystać w Warszawie. Na co Artur czekasz?. Rozsądnym i młodym przewodniczącym byłby Tomek Nestorowicz. Już czas kreować młodsze pokolenie.Również nie dziwi mnie lekceważące zaangażowanie się w sprawę Przewodniczącego Kochanowskiego.To nie jest demokracja wewnątrzpartryjna , to jest niepotrzebne lubuskiej lewicy kunktatorstwo regionalne prowadzące do zmarginalizowania lewicy w całym lubuskiem. Janku wstydź się, to nie tylko grzech zaniechania , to zdrada.Spójrzcie na wyniki ostatnich wyborów w Zielonej Górze. Przez Kochanowskiego nie ma w Sejmiku Bocheńskiego, Danielak, Brachmańskiego i przy okazji z nimi kilku młodych (choćby Hebdy i Nestorowicza) Wstydź się Towarzyszu Kochanowski. Kończ Waść kadencję - wstydu oszczęść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 18:29 Pic na wodę fotomontaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:27 chyba PiS na wodę się odezwał, a ja jestem pod wrażeniem Kubickiego, natomiast co zrobią po jego odejściu mało mnie interesuje, mogę tylko radzić aby stawiali na młodych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:32 A co PiS ma do tego syfu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:37 Na przewodniczącego tylko Tomasz Wontor!!!m Brachmański i Listowski na śmietnik historii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stabroteichertoheb Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:07 To początek walki o stołek prezia pomiędzy wontorówką, a popłuczynami brachmanówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:33 Rodzina Corleone obstawia związki zawodowe budowlanych, transportowców i porty Rodzina Gambino gry hazardowe w północnej wyścigi konne i prostytutki Rodzina Soprano nieruchomości i prochy ============================================== Razem tępimy tych wariatów od koki z Medelin ============================================== I uważajcie na ryżego Zygmunta i grubego Bogusia z Zielonej Góry bo jak wpadną do New Yorka ... to każdy biznes rozpieprzą, nawet basen w Zielonce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Capo di tutti... Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:37 nie johny.oni obstawiają sport w ZG,a Dowhan razem z nimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Panucci Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:43 Kolesiu Drogi, zapomniales o mojej rodzinie!!! Rozmawialem z rodzinami: - Corleone, - Don Ciccio - Gambino i MOJĄ DZIAŁKĄ JEST.... skarbówka!!! Tam jest kasa na potęgę i ja zdecyduje komu dam, ile dam, a komu zabiore i jak duzo. Tak wiec kasiorka nalezy do Rodziny Wielkich Don Panucci a Stabry bedzie na moim przyjeciu spiewal o tym jak podpisy dla Zygmusia zbieral przed wyborami aby na radnego mogl startowac, za to Bogus z braciszkiem Tomkiem zaspiewa mi o tym jak w lobbyste sie bawil. Beda mi spiewac tak jak zechce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:25 Co będziesz im boczki przypalał jak Don Kmicic wrogom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: 213.199.250.* 16.04.07, 21:00 Precz z Osinskim CZERWONYM burakiem !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.07, 21:27 drodzy,mlodzi lewicowi intelektualisci!G ratuluje wam odwagi irozsadku.Przede wszystkim otwartego wyrazania opinii,informacji i ocen-co w waszej partii sie dzieje.I starzy i mlodzi niczym sie nie roznicie.Na ogolnodostepnym Forum pokazujecie co w SLD sie dzieje.Robcie tak dalej.Napewno Wasza formacja nadal bedzie siedliskiem wzajemnego oplugwawiania sie.A juz wierzylem,ze przyjda mlodzi izmienia opinie o Lewicy.Niestety nic z tego Panie Osinski.Co by Pan nie napisal na Tym Forum,to tylko Pan kompromituje swoja formacje.Prosze piszcie nadal.Czytam to z ciekawoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Mr O'sinsky - ci dranie grożą Panu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:39 Może jaką rybkę wyslą panu owiniętą w 'Trybunę ? A może okrzykną Pan Lubuskim Oleksym ? Niegdy Pana nie widziałem, jak tam z czupryną, czy do grzywki Józefa trochę brakuje ? Kto jest specjalistką "od zjadania bezy" w lubuskiem ? Może jednak wystąpić do Ministra Kaczmarka z MSWiA i przydzieleni ochrony osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: 82.160.254.* 17.04.07, 08:43 Decyzja o rezygnacji z przewodniczenia miejskim strukturom SLD Pana Kubickiego to dobra decyzja! Uważam, że idąc za ciosem powinien On całkiem zarwać z tą partią i oddać jej legitymacje. Mówiąc szczerze nie wiem na cholerę mu ona jeszcze potrzebna? Wszak wszystko co miała ona dla niego zrobić to już zrobiła - wysuwając Go na Prezydenta. Teraz może mu ona tylko ciążyć. Pan Prezydent Kubicki podejmując taki krok będzie miał z tego same pożytki. Po pierwsze, nie będzie musiał wysłuchiwać zapewne ciągłych głosów, o zatrudnienie takiego to a takiego towarzysza. Po drugie, uzależni się od stanowiska klubu SLD w Radzie Miasta. Po trzecie, będzie mógł powiedzieć, że ma gdzieś wszystkich Wontorów, Listowskich, Stabrowskich itp. Będzie bowiem bezpartyjnym fachowcem! A to daje swobodę i dodatkowo jest teraz modne. Po czwarte, mając te atuty, swobodnie będzie mógł się otaczać ludźmi sobie oddanymi i fachowymi, takimi jak np. Pan Nestorowicz. Nie ma też obaw o brak poparcia w Radzie Miasta. Wystarczy, że zapewni Pani Polak pracę, a jak sadzę w zamian postara się Ona zapewnić mu przychylność PO. Podobnie z PiS-em. Tu sugeruję by podopieszczał męża Eleonory - za co jak sadzę też będzie mógł liczyć na jako taką przychylność. Gdyby zaś tego było mało, to proponuję zastąpić partyjnego Woźniaka, bezpartyjnym ale mającym osobiste wpływy w PO, a poprzez swoją żonę w PiS-e - Ronowiczem. Mając taki układ Będzie mógł Pan Prezydent spać spokojnie do końca kadencji a może nawet dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolargol Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:34 Ale ty Miś nieźle pie....jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.04.07, 20:21 Może i jestem. Jednak drogi Kolego Kolargol gdybyś czytał „ Księcia” to myślę, że doszedłbyś do nieco innych wniosków. A tak nawiasem - w międzyczasie dowiedziałem się, że niedawno męża Pani Eleonory spotkał awans. Jeżeli to prawda, (czego nie jestem pewnym, bo nie sprawdziłem) to wygląda na to, że umizgi do tej Pani już trwają. Dodam, że osobiście sytuację taką akceptuję. Wszak facet ten za Ronowiczowej był zatrudniony na wybitnie nie potrzebnym stanowisku, bo całą robotę za niego odwalać powinien Powiatowy Urząd Pracy a tak może zacznie coś konkretnego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leer packet A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 17.04.07, 20:30 Kubicki zrezygnował?! To dobrze,bardzo dobrze!!! Jeszcze niech zrezygnuje ze stanowiska prezydenta.To juz będzie SUPER!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSL Ocieplanie bloków IP: *.ztpnet.pl 17.04.07, 21:14 Jeśli Kubicki spełnił (pierwszą i zapewnie ostatnią) obietnicę wyborczą to niech jeszcze ociepli wszystkie bloki. To też przecież obiecywał hłe, hłe, hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Bloki ociepli teraz SLD.Wszak podzyrowała kampanie 18.04.07, 06:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:33 lear packet, lubi geszefty i handeł handeł zal ci tyłek sciska ? za twoją pania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalom Re: A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 17:41 ron to Biczyk i jego antyżydowski bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor hanes3 [Oczyście SLD!!!] Gdzie z.gorski "Oleksy" ? 18.04.07, 06:41 Dajcie mu kielicha i mikrofon, a wtedy ta stajnia Augiasza ukaze swe oblicze. Popijawa [z nie zaplaconymi rachunkami za sprowadzona wóde] w ZG juz byla, wiec biesiadna tradycja juz jest. Choc i tak watpliwe, by nawet "po pijaku" doszlo do jakiegokolwiek katharsis. Miller i Olejniczak oczyszczenia a la SLD [slynna "weryfikacja"] juz dokonali. Efekt: beton ma sie doskonale. Kubicki wie - lepsze bagno na wyciagniecie reki niz po łokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron. Re: hanes3 [Oczyście SLD!!!] Gdzie z.gorski "Olek IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:29 towarzysz dyrektor czy czasmi nie jest ze słusznego narodu ? handeł handeł Odpowiedz Link Zgłoś