Dodaj do ulubionych

Kubicki zrezygnował z szefowania SLD

15.04.07, 20:23
Wydaje mi sie ze Jegomosc Wontor chce w miejskim SLD przywrocic układ z
czasow Listka.

Oby mlody Hebda i Osinski do tego nie dopuscili.

Oczyście SLD!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mikimouse Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 20:28
      "Prezydent Zielonej Góry spełnił obietnicę z kampanii wyborczej i zrezygnował z
      szefowania SLD w mieście. Działacze wręcz błagali by tego nie robił."
      lol :) Biedni Ci działacze teraz będą :)
    • Gość: wierny Brachmanowi Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 20:50
      Jerdyne co chce gruby Wontor to swojego braciszka Tomasza,słynnego
      z "pracowitości w Urzędzie Miejskim" na stolec przewodniczacącego tej
      syfoniastej partyjki w Zielonej Gorze wsadzić
      • Gość: zyga Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.07, 21:10
        Gosciu,lepiej sie nie osmieszaj.Wypisujesz bzdury,ktorych sam nie
        rozumiesz.Odkryj sie,a zarekomendujee Cie na szefa porzadnej partii,tej
        kanapowej.
        • Gość: wierny Brachmanowi Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:13
          A czemu ty się nie odkryjesz fiucie podający się za znawcę problematyki SLD w
          ZG?
          • Gość: myślący Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:14
            przecież się zdekonspirował palancie!!! lepiej się zajmij leżeniem na kanapie i bo przynajmniej nie szkodziszcw..u!!!
    • Gość: działacz kolo nr 3 Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:16
      Raczej nie to jest powodem.Kubicki to leń,któremu sie nie chce pracować.Setki
      ludzi zasuwało na zwycięstwo tego lenia,a teraz on po prostu dezerteruje.I to
      kiedy? PiS go stale atakuje,zero osiągnięć na koncie jako prezydent i się na
      SLD wypina.
    • Gość: Ania Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:20
      no to dopiero konkurencja się denerwuje, bo to może oznaczać drugą kadencję
      • Gość: Jozek Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gala.net.pl 16.04.07, 11:04
        mie ma żadnych szans na drugą kadencję, o co zakład?
    • Gość: P. Osiński Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 21:39
      Kolego Pośle Twoja ocena mojego zachowania jest najdelikatniej rzecz ujmując
      nietrafiona. Żenujące jest to, że osoba biorąca udział w tworzeniu prawa łamie
      Statut swojej partii, a temu nie zaprzeczysz. Niech zatem Twój brat nie poucza
      mnie odnośnie przepisów Statutu SLD, bo niejednokrotnie udowodniłem mu przy
      świadkach niewiedzę w tej materii. Jeśli tylko pragniesz mogę przytoczyć Tobie
      punkty w których złamano przepisy Statutu podczas wczorajszej tj. sobotniej
      Konwencji Miejskiej, nie wiem tylko czy użyć numerycznie artykułów, czy
      rozwiniętej formy tłumaczenia abyś mógł to zrozumieć. Powody Twojego
      postępowania są zarówno mnie jak i Tobie jednakowo znane. Pytam zatem, czy
      nasze kontakty i rozmowy mają odbywać się za pomocą mediów publicznych, bo nie
      chce mi się wierzyć, abyś tego właśnie chciał. Wierz mi, że nie jestem wcale
      zadowolony, iż zmuszasz mnie do takiej formy riposty, bo zdaję sobie sprawę, że
      Posłowi na Sejm należy się szacunek. Twierdzę jednak, że na takowy należy sobie
      zapracować. Więc sam chyba przyznasz, że trochę czasu jeszcze musi upłynąć,
      zważywszy na Twoje poczynania.
      Przemyśl to. Pozdrawiam
      • trzezwy.zg Re: Zrozumcie, że niedługo będzie za późno 15.04.07, 21:52
        Ludzie ośmieszacie się tymi swoimi "potyczkami", intrygami a w szczegolnosci
        oszukiwaniem mieszkańców. Już dawno zapomnieliście na czym tak naprawdę polega
        rola działacza, polityka itp.
        Zrobcie wreszcie coś dla Zielonej Góry czyt. przyciągnijcie inwestorów i
        stwórzcie miejsca pracy.
        Pośpieszcie się trochę bo macie już "z górki".

• Gość: alek Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 15.04.07, 22:10
          "Kubicki, co pokazała konwencja, chce iść drogą tzw. niezależnych prezydentów"

Ha HA HA HA HA HA !!!! :P

Usmialem sie do lez :)

Ale Zygmunta nikt nie przebije

"Zostań, potraktuj to nie jako zło konieczne, a wymóg chwili - namawiał Zygmunt
          Listowski, były szef SLD i prezydent Zielonej Góry."

Chlopaki graja jak rasowe gwiazdy kina.

STARE WRACA
          manager zrobil swoje, mit o nowej lewicy mija, starzy towazysze moga wracac
          • Gość: mysle wiec jestem Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 09:27
            odezwał sie dupek prawicy niejaki Alek , osoba zastepcy pionka mierna ale
            wierna ,zawsze na posterunku by wielką kupe [ oczywiscie prawicową ] zwalic na
            forum .
          • Gość: ron. Re: Teatrzyk managera i jego pelnomocnikow :) IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:31
            alek , handeł handeł to twoje motto ? kupic sprzedac ? osmieszyc ,a samemu
            zrobic geszeft hadeł handeł
      • Gość: kleofas Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:13
        Przemek, ale mu dowaliles!! Brawo, szkoda ze nie napisales nic o
        jego "zaufanym" Stabrowskim.

Mysle ze czas nadchodzi aby Pan Stabrowki powiedzial kilka slow o tym co sie
        dzialo w jego sztabie przed wyborami samorzadowymi.

Ponadto chyba nalezy mu przypomniec, ze w kilku sytuacjach powiedzial o kilka
        zdan za duzo, i dobrze on o tym wie....
        • Gość: jeleń Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gala.net.pl 16.04.07, 11:25
          wszyscy tam funcyjni to intelektualne zera, pchani i popierani wiadomo przez
          kogo, B. Wontor nie powinien występowac w radiu i tv, bo po polsku mowić nie
          potrafi,kreci tak że nie wiadomo co chce powiedziec, Kubicki chce być cwany,
          ale się przejedzie na tym cwaniactwie, otacza się byle kim, Listowski to
          okazało się Rejtan lewicy, ha ha...; uznanie dla Osinskiego! i Hebdy, to
          nieliczni normalni w SLD, dlatego lewica sie konczy
    • Gość: kasia Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:45
      skromnyb facet
      • Gość: zbyszek to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:28
        Trzeba docenić dotrzymanie słowa przez Kubickiego.Gierki Osińskiego z Hebdą są
        nie na miejscu. Hebda może swoją szansę wykorzystać w Warszawie. Na co Artur
        czekasz?.
        Rozsądnym i młodym przewodniczącym byłby Tomek Nestorowicz. Już czas kreować
        młodsze pokolenie.Również nie dziwi mnie lekceważące zaangażowanie się w sprawę
        Przewodniczącego Kochanowskiego.To nie jest demokracja wewnątrzpartryjna , to
        jest niepotrzebne lubuskiej lewicy kunktatorstwo regionalne prowadzące do
        zmarginalizowania lewicy w całym lubuskiem. Janku wstydź się, to nie tylko
        grzech zaniechania , to zdrada.Spójrzcie na wyniki ostatnich wyborów w Zielonej
        Górze.
        Przez Kochanowskiego nie ma w Sejmiku Bocheńskiego, Danielak, Brachmańskiego i
        przy okazji z nimi kilku młodych (choćby Hebdy i Nestorowicza) Wstydź się
        Towarzyszu Kochanowski. Kończ Waść kadencję - wstydu oszczęść.
        • Gość: czytelnik Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 18:29
          Pic na wodę fotomontaz
          • Gość: qba Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:27
            chyba PiS na wodę się odezwał, a ja jestem pod wrażeniem Kubickiego, natomiast
            co zrobią po jego odejściu mało mnie interesuje, mogę tylko radzić aby stawiali
            na młodych
            • Gość: Kaczor Re: to nie ten Kochanowski sprzed lat IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:32
              A co PiS ma do tego syfu?
    • Gość: Olin Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:37
      Na przewodniczącego tylko Tomasz Wontor!!!m Brachmański i Listowski na śmietnik
      historii!!!!!
    • Gość: stabroteichertoheb Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:07
      To początek walki o stołek prezia pomiędzy wontorówką, a popłuczynami
      brachmanówki.
      • Gość: John F. Kennedy Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:33
        Rodzina Corleone obstawia związki zawodowe budowlanych, transportowców i porty
        Rodzina Gambino gry hazardowe w północnej wyścigi konne i prostytutki
        Rodzina Soprano nieruchomości i prochy

==============================================

Razem tępimy tych wariatów od koki z Medelin

==============================================

I uważajcie na ryżego Zygmunta i grubego Bogusia z Zielonej Góry
        bo jak wpadną do New Yorka ... to każdy biznes rozpieprzą, nawet basen w Zielonce
        • Gość: Capo di tutti... Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.ztpnet.pl 16.04.07, 19:37
          nie johny.oni obstawiają sport w ZG,a Dowhan razem z nimi:)
        • Gość: Don Panucci Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:43
          Kolesiu Drogi, zapomniales o mojej rodzinie!!! Rozmawialem z rodzinami:
          - Corleone,
          - Don Ciccio
          - Gambino

i MOJĄ DZIAŁKĄ JEST.... skarbówka!!! Tam jest kasa na potęgę i ja zdecyduje
          komu dam, ile dam, a komu zabiore i jak duzo.

Tak wiec kasiorka nalezy do Rodziny Wielkich Don Panucci a Stabry bedzie na
          moim przyjeciu spiewal o tym jak podpisy dla Zygmusia zbieral przed wyborami
          aby na radnego mogl startowac, za to Bogus z braciszkiem Tomkiem zaspiewa mi o
          tym jak w lobbyste sie bawil.

Beda mi spiewac tak jak zechce!!!
          • Gość: John F. Kennedy Re: Rodzina Gambino wont z Bronxu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:25
            Co będziesz im boczki przypalał jak Don Kmicic wrogom ?
      • Gość: Stasiu Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: 213.199.250.* 16.04.07, 21:00
        Precz z Osinskim CZERWONYM burakiem !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zyga Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.07, 21:27
          drodzy,mlodzi lewicowi intelektualisci!G ratuluje wam odwagi irozsadku.Przede
          wszystkim otwartego wyrazania opinii,informacji i ocen-co w waszej partii sie
          dzieje.I starzy i mlodzi niczym sie nie roznicie.Na ogolnodostepnym Forum
          pokazujecie co w SLD sie dzieje.Robcie tak dalej.Napewno Wasza formacja nadal
          bedzie siedliskiem wzajemnego oplugwawiania sie.A juz wierzylem,ze przyjda
          mlodzi izmienia opinie o Lewicy.Niestety nic z tego Panie Osinski.Co by Pan nie
          napisal na Tym Forum,to tylko Pan kompromituje swoja formacje.Prosze piszcie
          nadal.Czytam to z ciekawoscia.
        • Gość: John F. Kennedy Mr O'sinsky - ci dranie grożą Panu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:39
          Może jaką rybkę wyslą panu owiniętą w 'Trybunę ?
          A może okrzykną Pan Lubuskim Oleksym ? Niegdy Pana nie widziałem, jak tam z
          czupryną, czy do grzywki Józefa trochę brakuje ?
          Kto jest specjalistką "od zjadania bezy" w lubuskiem ?
          Może jednak wystąpić do Ministra Kaczmarka z MSWiA i przydzieleni ochrony
          osobistej.
    • Gość: Miś Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: 82.160.254.* 17.04.07, 08:43
      Decyzja o rezygnacji z przewodniczenia miejskim strukturom SLD Pana Kubickiego
      to dobra decyzja! Uważam, że idąc za ciosem powinien On całkiem zarwać z tą
      partią i oddać jej legitymacje. Mówiąc szczerze nie wiem na cholerę mu ona
      jeszcze potrzebna? Wszak wszystko co miała ona dla niego zrobić to już zrobiła -
      wysuwając Go na Prezydenta. Teraz może mu ona tylko ciążyć.
      Pan Prezydent Kubicki podejmując taki krok będzie miał z tego same pożytki. Po
      pierwsze, nie będzie musiał wysłuchiwać zapewne ciągłych głosów, o zatrudnienie
      takiego to a takiego towarzysza. Po drugie, uzależni się od stanowiska klubu SLD
      w Radzie Miasta. Po trzecie, będzie mógł powiedzieć, że ma gdzieś wszystkich
      Wontorów, Listowskich, Stabrowskich itp. Będzie bowiem bezpartyjnym fachowcem! A
      to daje swobodę i dodatkowo jest teraz modne.
      Po czwarte, mając te atuty, swobodnie będzie mógł się otaczać ludźmi sobie
      oddanymi i fachowymi, takimi jak np. Pan Nestorowicz. Nie ma też obaw o brak
      poparcia w Radzie Miasta. Wystarczy, że zapewni Pani Polak pracę, a jak sadzę w
      zamian postara się Ona zapewnić mu przychylność PO. Podobnie z PiS-em. Tu
      sugeruję by podopieszczał męża Eleonory - za co jak sadzę też będzie mógł liczyć
      na jako taką przychylność. Gdyby zaś tego było mało, to proponuję zastąpić
      partyjnego Woźniaka, bezpartyjnym ale mającym osobiste wpływy w PO, a poprzez
      swoją żonę w PiS-e - Ronowiczem. Mając taki układ Będzie mógł Pan Prezydent spać
      spokojnie do końca kadencji a może nawet dłużej.
      • Gość: Kolargol Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:34
        Ale ty Miś nieźle pie....jesteś
        • Gość: Miś Re: Kubicki zrezygnował z szefowania SLD IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.04.07, 20:21
          Może i jestem. Jednak drogi Kolego Kolargol gdybyś czytał „ Księcia” to myślę,
          że doszedłbyś do nieco innych wniosków. A tak nawiasem - w międzyczasie
          dowiedziałem się, że niedawno męża Pani Eleonory spotkał awans. Jeżeli to
          prawda, (czego nie jestem pewnym, bo nie sprawdziłem) to wygląda na to, że
          umizgi do tej Pani już trwają. Dodam, że osobiście sytuację taką akceptuję.
          Wszak facet ten za Ronowiczowej był zatrudniony na wybitnie nie potrzebnym
          stanowisku, bo całą robotę za niego odwalać powinien Powiatowy Urząd Pracy a tak
          może zacznie coś konkretnego robić.
          • Gość: leer packet A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 17.04.07, 20:30
            Kubicki zrezygnował?! To dobrze,bardzo dobrze!!! Jeszcze niech zrezygnuje ze
            stanowiska prezydenta.To juz będzie SUPER!!!!!!!!!!!
            • Gość: DSL Ocieplanie bloków IP: *.ztpnet.pl 17.04.07, 21:14
              Jeśli Kubicki spełnił (pierwszą i zapewnie ostatnią) obietnicę wyborczą to
              niech jeszcze ociepli wszystkie bloki. To też przecież obiecywał hłe, hłe, hłe.
              • towarzysz.dyrektor Bloki ociepli teraz SLD.Wszak podzyrowała kampanie 18.04.07, 06:49
            • Gość: ron Re: A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:33
              lear packet, lubi geszefty i handeł handeł zal ci tyłek sciska ? za twoją
              pania ?
              • Gość: szalom Re: A nie spier...na drzewo! IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 17:41
                ron to Biczyk i jego antyżydowski bełkot
    • towarzysz.dyrektor hanes3 [Oczyście SLD!!!] Gdzie z.gorski "Oleksy" ? 18.04.07, 06:41
      Dajcie mu kielicha i mikrofon, a wtedy ta stajnia Augiasza ukaze swe oblicze.
      Popijawa [z nie zaplaconymi rachunkami za sprowadzona wóde] w ZG juz byla, wiec
      biesiadna tradycja juz jest. Choc i tak watpliwe, by nawet "po pijaku" doszlo
      do jakiegokolwiek katharsis.

Miller i Olejniczak oczyszczenia a la SLD [slynna "weryfikacja"] juz dokonali.
      Efekt: beton ma sie doskonale.

Kubicki wie - lepsze bagno na wyciagniecie reki niz po łokcie.
      • Gość: ron. Re: hanes3 [Oczyście SLD!!!] Gdzie z.gorski "Olek IP: *.ztpnet.pl 18.04.07, 15:29
        towarzysz dyrektor czy czasmi nie jest ze słusznego narodu ? handeł handeł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka