Gość: zainteresowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:14 zapraszam do obejrzenia drugiego już odcinka NO TO JAZDA w niedzielę o 13.30....czekam na opinie...tylko pliss niech będą konkretne...bo od narzekania to jest wątek poniżej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IVO Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:24 hmmm.. taaa.. w sumie, noooo.. hmmm... taaaaak.... tv....... ODRA... eeeemmmm... ympsssss.. nooo toooo jessst jakis pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: tv ODRA nowy program IP: *.tpn.ceron.pl 07.05.07, 17:44 Jestem mile zaskoczony. Widać, że Gałka, Rojek i Hubert fajnie się zgrali. Fajni prowadzący, nie kreujący się na gwiazdy, wyluzowani, kompetentni. Oby tematów nie zabrakło. Pod względem merytorycznym i technicznym na 4+ :) PS. Ta "droga do nikąd" powaliła mnie. Poważnie pod Zieloną Górą jest taki wiadukt? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OdraFan Re: tv ODRA nowy program IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.05.07, 08:42 Niestey nie widziałem. Ale jeśli prowadzą to Pan Karpiński i Pani Kramer to już jestem za. Uważam, że to najlepsi dziennikarze w Zielonej Górze. Kompetentni, ładnie ubrani i świetnie się prezentuję w telewizorze - zwłaszcza w trybie wide screen 16 : 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:07 "Niestety nie widziałem"....nieobecni nie mają prawa głosu, ale zapraszam do dyskusji po obejrzeniu programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: tv ODRA nowy program IP: *.range86-145.btcentralplus.com 21.05.07, 23:03 no to jakas ślepa istota to napisała, ci dziennikarze najlepsi? ta blada istota i ten nie najlepszej urody facet z nie telewizyjnym glosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 13.05.07, 15:10 Panie Grabowski!Gratuluję.Swietne niedzielne programy.Zarówno o Lubuszanach jak i motoryzacyjny.Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:19 Dziś przypadkowo widziałem chyba trzeci odcinek motoryzacyjny. Ile jeszcze bedzie? No kurcze! I to u nas? Dobre! Kiedy można to oglądać? Czy jest jakiś wczesniejszy anons? Gdzie jest program tego co w TV Odra można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:12 premierowe odcinki "idą" co drugą niedzielę o 13.30 ( najbliższy premierowy odcinek będzie 27 maja) powtórki co każdy wtorek o 18.35 oraz piątek o 15.20. zapraszam gorąco :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 18.05.07, 10:13 Widziałem i nie podzielam zachwytów:) Owszem program poziom wyższy niż wszystkie w Kablówce, ale nie żeby odrazu na kolana. Jak dla mnie kolejna kalka tego co od dawna robi Ziętarski + partner z programu, Wojciechowska + partner z programu czy ostatnio raper Tede + partner z programu. Nasi chłopcy nawet nie potrafili wznieść się trochę wyżej i prowadzić na przykład w trójkę czy czwórkę czy solo - jest Krzysztof Grabowski + (oczywiście) partner z programu. Dalej jest jak w innych stacjach tylko w wersji ubogiej, tanio i na szybko. Czyli jedzie autko z różnych ujeć a w tle komentarz, ocena autka, sztampa. Na plus zaliczyć trzeba wstawki z kabaretami. To jakaś próba wyjścia poza wyświechtane klisze. Generalnie dla programu 3+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:16 dzieki doktorku za wypowiedź. Fakt, były obawy że będą porównania do "duetowych" programów moto...dlatego staramy się odejść od schematów chociażby wstawkami kabaretu. Uwierz mi,że osoby robiące ten program robią to z sercem i każdy nowy odcinek to nowe doświadczenie i kolejny kroczek ku lepszemu:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 19.05.07, 08:55 Wiem, rozumiem, widzę, że z sercem i mam nadzieje, że bedzie tylko lepiej. Dlatego już teraz 3+ z opcją na wyższe noty:) Na przykład w cząstkowej ocenie montaż programu macie na 5. Bardzo fajny jest, dynamicznie, z pomysłami nie widzianymi gdzie indziej. Jeśli jeszcze panowie autorzy znajdą swój własny styl na prowadzenie programu to tylko przyklasnąć. Bede obserwował co nie zdarza mnie się już, niestety, jeśli idzie o programy w Kablówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana i już po czwartym odcinku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:01 ...od kilku dni cisza na łączach...ale mam nadzieję, że dzisiejszy czwarty już odcinek zachęci do dyskusji :)) Ci, którzy nie mieli okazji obejrzeć dzisiejszej emisji NO TO JAZDA, zapraszam na powtórkę we wtorek o 18.35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny di. Re: i już po czwartym odcinku... IP: *.ztpnet.pl 28.05.07, 07:57 Widziałem w niedziele ten magazyn. Dobrze to się ogląda. Prezenterzy ok. Zwłaszcza pan starszy z dużą wiedzą. Zaskoczył mnie in plus informacją o pobitym rekordzie szybkości jazdy z zamkniętymi oczami !!! :) Zmontowane rzeczywiście fajnie, te "stare kino" ciekawe. I puenta z prezenterami i autobusem mzk. Jak dla mnie najlepszy magazyn w lokalnych telewizjach. A na drugim biegunie gotujący ex-wójt-starosta. Porażka stulecia, nuda wszechczasow, jakieś dwie kamery na siłe i facet gubi się do której się gapić i przyrządza te swoje frędzle ciągnace sie na ekranie jak flaki z olejem. I czemu on? Ten ex- starosta-wójt? To on kucharzem jest? No mielyśmy juz prezydenta-elektryka to w sumie starosta-wójt-ex kucharz? Dobre... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemmy Re: i już po czwartym odcinku... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.05.07, 14:39 lenny di ty ślepoto to nie jest miejsce do krytyki innych programów w innych stacjach. a co twoje potrawy nikomu nie smakują i boliii. hahaha motoryzacyjny jest dobrym programem dzieki temu starszemu ( bez urazy) prowadzącemu widać, że fachowiec wie o czy mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny di. Re: i już po czwartym odcinku... IP: *.ztpnet.pl 28.05.07, 18:12 A kto powiedział, że TO nie jest miejsce do dygresji na temat innego programu innej stacji? Zwlaszcza, że użyłem tego w kontexcie najlepszy program-najgorszy program. Pisałem o najlepszy i pozwoliłem sobie wtrącić o najgorszym wg. mojego priv rankingu. Jak sie to Tobie nie podoba to zgłoś to adminowi:) Nic nie mam do potraw starosty-ex-wójta a sam przypalam wodę na czaj. Chozzzi o to chłopaku, że to zły program jest, wg. mnie i tylko tyle. Ze złą obsadą i złą realizacją. Ende. I wyluzuj:) Uśmiechnij sie:) Życie bywa też piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenny di. Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 29.05.07, 16:22 Odra słyszeliście? Banan i jego kamanda Pinka Flojda robią Wam konkurencje w postaci programu "Moto" w dziedzinie, o której mówi ten wątek. Ja zacieram serdelki:) Nie ma to jak dobra, zdrowa konkurencja. Ktuś na wątku obok napisał, że Wam kapcie spadną! Co Wy na to??? Pani Jolanto only dotować program Grabowskiego i spółki bo Kabel nadciąga z odsieczą i iskry się panie posypią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romni Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:05 Dzis 0 18.30 miała być powtórka notojazdy. W tym czasie była nuda karpińskiego. Co jest grane ? Cz TV odra to powaga? Mają jakąs ramówkę? Ale za to z opóźnieniem był ten magazyn Moto. Dobre! Jakieś inne toto.. Ale dobre. Kiedy nowy odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:04 dzieki za cierpliwosc, ze w koncu puscili powtókę programu...kurcze niestety "my" czyli ekipka programu nie odpowiadamy za ramowke w odrze....i nie chce tez komentowac tego co sie dzieje odnosnie ramowki i tego ze nadal nikt nie wie kiedy i co mozna zobaczyc:((....dlatego miedzy innymi pisze na forum:)) PONOĆ kolejna powtórka pójdzie w piatek o 15.20.....zobaczymy;) a kolejny odcinek 10 czerwca w niedziele o "mam nadzieję" 13.30:) ...kochani doszły mnie słuchy o rodzącym się w bólach programie konkurencyjnym.....wporzo, będzie to nas napędzało do pracy...piszcie jak to wygląda u "KONKURENCJI"....bo ja niestety kabla nie mam...oj ŻAŁUJĘ!!! ;) no to czekam....yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hauuu Re: tv ODRA nowy program IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.07, 12:58 to masz słabych informatorów ty beznadziejna zainteresowana odrą.....nie masz kabla bo pewnie w lesie mieszkasz!!! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśnik Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:11 Ha! Ha! Kabel niepotrzebny jeśli mieszkasz w lesie. Możesz oglądać TV Odra na zwykłej antenie. Jedynie mieszczuchom potrzebny kabel. Jestem szczęśliwy, że nie mam kabla i Kablówki. Po co mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz K. Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 03.06.07, 14:12 Z przyjemnością oglądam od paru miesięcy program " Lubusznie znani i nieznani".Co kolejny sympatyczniejszy.Gratuluję autorom.Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśnik Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:30 Byłem u rodziny co to ma kabla. Było coś moto. Na bogato! Było Porsche (choć są i gorsze) było suzuki i......... Nie żałuję, że nie mam kabla. U mnie w ostoi zwierza ci pełno....Mam zwykłą antenę........ Darz bór ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:52 TO forum poświęcone jest programowi NO TO jAZDA, który emitowany jest w TV ODRA - NIE w kablówce ... zwierzu o którym mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:01 zapraszam wszystkich do odbiorników w najbliższą niedzielę (13.30) :) obejrzycie piąty "jubileuszowy" odcinek NO TO JAZDA......oj będzie się działo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 15.06.07, 08:12 Obejrzałem ostatni odcinek i musze przyznać, ze teraz program ODRY oceniam na 4+ :) Realizacyjnie jest bardzo dobrze i CO WAŻNE nareszcie prowadzący znaleźli swój styl i nie przeszkadza mnie już, że jest to kolejna moto-parka na ekranie. Numer z Teletubisiami i z tortem na rondzie to perły! I o to chodziło i chodzi Panowie i Panie z programu NO TO JAZDA! W ten sposób sie wyróżniacie a nie jesteście kolejnym klonem Zientarskich, Martyn czy Dód Elektród:) Czekam na kolejny odcinek i niebawem już porównianie Waszego programu z programem MOTO Kablówki. Jeszcze nie ustrzeliłem Waszej konkurencji, ale recenzja porównawcza już niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe Re: tv ODRA nowy program IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.07, 23:48 Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Re: tv ODRA nowy program IP: *.ztpnet.pl 05.07.07, 23:37 No czekam na następny odcinek... Uff... to chyba w te niedziele co?:) O której to będzie? I prośba do zainteresowanych z Kablówki - nie wiem kiedy i o której leci Wasz magazyn moto - chętnie obejrze bo nie widziałem jeszcze i potem porównam dwa programy na tym o to placu:) Lubie ten wątek. Jakiś taki fajny bez wtrętów tych co kochają czerwonych, nienawidzą czarnych, ubóstwiają exów, lubują się w obecnych (preziach:) Tak więc poproszę o daty i godziny emisji obu programów. A ja lubię i las i miasto. I antenka. I kabel. I Odra i Kanał 21;) Lubię pobór informacji i lubie lokalne media choc czesto krytykuje. Tak naprawdę lokalne media to dla mnie podstawa. A wiecie jaka wartość wszelaką będą miały za 100 lat te programy moto obu stacji. Jak odkryją gdzieś na strychu zakurzony, poczciwy VHS (lub miniDV) z programem Kablówki czy Odry z 2007 roku to dzisiejsze wady (krytykowane namolnie przeze mnie) będą atutami!!!:) Głowy do góry! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 23:11 już w najbliższą niedzielę zapraszam do obejrzenia 7-ego!! już odcinka NO TO JAZDA....(sie zbliżamy do dyszki jak nic!!...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 23:12 ....aha.... jak zwykle o 13.30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:26 trzeba przyznać ze moto program jest naprawde coraz lepszy.tak trzymac chlopaki.byle do przodu.zeby tylko godziny były zawsze te same.a do kablówki to nie ma nawet co porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:28 Dziś najechałem na kabla i widziałem Corrado. To podobno "auto test" !???? Czy nikt nie widzi jak to szyte.? Program motoryzacyjny czy spot reklamowy !!!!???? Kabel robi sobie jaja! Szkoda mi gimnazjalisty tylnego siedzenia. Fajny chłopak ale nic mu nie dali powiedzieć i dowiedzieć się. Jakiś jarosz i waldek. Bzdety!!! jestem zdegustowany. Nie nazywajcie tego programem moto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 22:55 Jakie reduktory - takie programy. oprócz dobrego montażu niezłych obrazków - merytorycznie tragifarsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzy Re: tv ODRA nowy program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 00:07 Z przyjemnością podajemy bezpośredni kontakt z autorami programu - no.to.jazda@wp.pl . Prosimy o ocenę,uwagi i propozycje. Co chcecie zobaczyć, co wg Was warto pokazać? Pozdrawiamy serdecznie KG & WP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: tv ODRA nowy program IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.07, 11:41 Program 'no to jazda' obniżył loty... Fajerwerki zdjeciowo-montażowe nie ukryja faktu, że wiecej tu kabaretu niż merytorycznej dyskusji o motoryzacji, której w sumie zupełnie już brak. 3= jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: tv ODRA nowy program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:41 w takim razie kolego (lub koleżanko) ten program nie jest dla ciebie. Nie znam omnibusa, który potrafiłby zaspokoić gusta 100% odbiorców. Pozdrawiam. ps. Jeśli masz konkretne uwagi, lub chciałbyś zobaczyć w programie temat, który cię intersuje, to dwa posty wcześniej dowiesz się do kogo się zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: tv ODRA nowy program IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.07, 22:20 Nie mam potrzeby pisania maili do autorów programu. Wyrazilem tylko opinie na forum "medialnym", że program motoryzacyjny w tv odra coraz bardziej odchodzi od motoryzacji. Auto testy w wykonaniu laików nie zaspakajają mojego apetytu na nowinki ze świata auto w lokalnym wydaniu. To samo robi też kablówka. Jeżdżenie po autodromie odcinek w odcinek także się przejada. Moze lepiej niech autorzy przerzucą się na programy rozrywkowe. Są w tym nieźli wraz z kabaretem tam występującym. Odpowiedz Link Zgłoś