Dodaj do ulubionych

najgorsza pizza w mieście

30.04.07, 20:50
Witam!!

Jakie macie swoje typy czyli czego nie polecacie ??

Ja osobiecie ODRADZAM stolowac sie w pizzerii Mafia...
Chyba ze ktos lubi jesc pizze z parowka zamiast bekonu!
Ciekawe po ile kupuja to badziewie - bo ja bym tego bal sie mojemu zwierzakowi
nawet dac....
W mafii jadlem 2 razy w zyciu pizze.
Pierwszy raz jakis spory kawal czasu temu - moze z 2 lata temu - nie pamietam
dokladnie. Po jej zjedzeniu widzialem niemal swoje wnetrznosci. Wszystko przez
to cos co nawet do parowki nie jest podobne. Po tak dlugim czasie mialem
okazje sprobowac tego G raz jeszcze... I o dziwo nic sie nie zmienilo! Jak
bylo cos podobne do parowki tak jest dalej - moj zoladek ponownie tego nie
wytrzymal... W zyciu nic juz nie zjem z tego lokalu - odradzam tez to swoim
znajomym i Wam forumowicze!

Po prostu żenua....
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_zielonagora Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 30.04.07, 21:38
      Musze sie przychylic do twojej oceny. Zawsze jak jem cos z Mafii to zle sie czuje. Ostatnio bylem tam z kolezankami i stwierdzily ze pizza jest bez smaku. Probowalem jesc rozne pizze ale za kazdym razem efekt ten sam. Dlatego juz tam nie kupuje. Poza tym sosy maja strasznie niedobre. Takie jakies bez smaku. Kiedys jedzenie u nich bylo duzo lepsze.
      • Gość: blabla Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:23
        też uważam że serwują tam najgorszą pizze w mieście, tłustą,a na niej to
        wszystko dosłownie nawalone, apetyt mija na sam widok
    • bmt2 Re: najgorsza pizza w mieście 01.05.07, 09:57
      najleprza pizza i nie tylko w knajpce na zastalowski Toscana poezja rigatoni a
      i pizza bardzo dobra polecam ceny tez przyjemne
    • Gość: zyga dodatkowo lokal nieprzytulny IP: *.szpital.zgora.pl 01.05.07, 12:07
      Podzielam niestety zdanie o Mafii na Jednosci. Jadlem tam pizze okolo 2 mies.
      temu, za tlusta, malo przyprawiona a lokal (wieczorem) odstreczal
      (nieprzytulnie, ciemno)... Odradzam.
      Polecam za to:
      1) Roma na Drzewnej (odejme jeden punkt za ciansy lokal, ale tu nic zmienic sie
      nie da)
      2) Papa Pizza (plus za smak ciasta, sos pietruszkowy i tez odejme za lokalizacje
      lokalu (przy przystanku, z tylu bar piwny).
      Inne sa aktualnie w rozpoznawaniu :)
      • Gość: Zniesmaczony Re: dodatkowo lokal nieprzytulny IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 19:50
        A propos Papa Pizza, to mam pewne wątpliwości...

Dziś stałem na przystanku i wyszedł ktoś z obsługi (cały na biało), postał
        trochę, podłubał w nosie, wyciągnął kozę i wrócił z powrotem... Co za ludzie! Po
        tym co zobaczyłem będę miał opory coś tam zjeść...
    • Gość: M Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.07, 13:35
      Istambuł na Reja... Jeszcze z 6, 7 lat temu był to lokal serwujący najlepszą wg
      mnie pizzę w mieście. Nie wiem czy zmieniła się ekipa, czy coś innego się
      wydarzyło, ale z biegiem czasu jakość pizzy ulegała pogorszeniu... A szkoda...
      Za to teraz Papa rulezzzz. :-)
      • Gość: W Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.gala.net.pl 01.05.07, 13:38
        Zgadzam sie ze papa jest super!! Rome jadlem w piatek i musze przyznac ze nie
        bardzo mi smakowala - aczkolwiek gdy wialem kawalek z mafii od kolegi to jednak
        ocena romy nagle wzrosla!!

Czy nikt nie ma obiekcji do parowki zamiast bekonu w mafii??
        Mnie ona tak zemdlila ze czuje ja do dzisiaj!!
        • Gość: aga Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.07, 22:46
          i co, nagle wszyscy zamawiaja pizze z parowka? ciekawe... mi pizza z mafii smakowala bardzo zawsze, ale zgadzam sie co do okropnego lokalu i na miejscu pizzy nie polecam!

co do papa, to moze cos sie zmienilo wreszcie na lepsze, wiec sie nie wypowiadam, ale wczesniej MOCNO przereklamowane (glownie dzieki temu forum ;) )

agnieszka
      • 328i Re: najgorsza pizza w mieście 14.05.07, 13:47
        Istambul ma nowego wlasciciela (nie Turka). Pizza sie troche zmienila, chyba na
        gorsze
    • Gość: tygryska Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:52
      ja sie nie zgodze co do mafii, mnie tam pizza smakuje, chociaz ja jesli juz tam
      bywam to zazwyczaj biorę owocowa i mnie odpowiada:) jedynie odstrecza mnie ta
      wstretna toaleta a fe!

fajna jest papa,pyszne ciasto ;-))
      • Gość: jola Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 01.05.07, 18:42
        Najgorsza - Mafia
        najlepsza - lokal na dworcowej, pizza w 44 smakach, z pieca:)
        • Gość: Bianca Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:20
          Najlepsza pizza w Romie nr 6 i 18.Minus za brak toalety;-(
          • Gość: izka Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 02.05.07, 10:07
            najlepsza- Palermo
            najgorsza- Mafia
    • Gość: pizzozjadacz Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:24
      najlepszą pizze jadłem na Taorminie. Az nie chciało mi się wierzyć, że pizza może być z ziemniakami. wybitna!

faktycznie, w Mafii jako dodatek (bekon/szynka/salami) dają wyłącznie drobno siekaną mortadelę. kapie z tego tłuszcz, który wytapia się w trakcie wypieku pizzy. kucharz powinien mieć elementarną wiedzę na temat technologii robienia tego typu "kiełbasy" jak mortadela. przecież tam jest sam tłuszcz+białko - to nie jest salami czy też szynka parmeńska. z chęcią dopłaciłbym za normalne dodatki, ale za mortaldele w cenie 10-15 zł, to nie.
      • irenka82 Re: najgorsza pizza w mieście 02.05.07, 16:00
        kiedys zamowilismy 3 pizze z mafii.mieli dowiesc za 30-40 minut,tymczasem
        dojechali do nas po godzinie i 10 minutach (patrzylam na zegarek,stad ta
        precyzja w podawaniu czasu). zaplacilismy,facet pojechal,a pizze okazaly sie
        zimne i przywalone czyms posiekanym w kosteczke (mniemam ze to byla szynka
        wymieniona w skladnikach), sera brak,cebulki brak,ciasto gumowate (bo
        zimne?)...wole isc do da grasso,chociaz troche za daleko..ale spacer po
        gigantycznej pizzy stamtad bedzie jak znalazl:)
    • dipolzg Re: najgorsza pizza w mieście 03.05.07, 10:55
      Palermo na dworcowej wymiata :) Mmmmmmm!!!
    • Gość: jarosz Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.05.07, 11:45
      Dowóz w MAFI masakra.Nigdy nie byli na czas ile razy zamawiałem.Pizza kiedyś
      była dobra ale to na samym początku.Teraz popieram że dają mortadele.Kicha na
      maxa.Oszustwo im nie popłaci jak czytam wasze opinie.Nie wróże im dobrze.

ROMA- nadal mnie zastanawia na jakiej podstawie jest tam piwo i ..brak
      toalety.Kto wydał na to zgode,przecież to niemożliwe.Mając alkohol trzeba mieć
      toalete to wymóg.....

NAJLEPSZA PIZZA;;;;SYCYLIA Polecam
      • Gość: w Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.gala.net.pl 03.05.07, 11:57
        Ponoc maja jakas umowe ze w hasucie czy gdzies tam jest kibel ze niby to
        ich.........
        Tylko nie wiem jak bylo wczesniej ale piwiarnia bez kibla - dla mnie trzeba to
        zamknac :P
        • Gość: mk Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 03.05.07, 16:21
          Polecam pizze w Ramzesie oraz w Sphinxie, nie są to wprawdzie typowe pizzernie
          ale pizze mają znakomite. Papa P. ma wybitnie za grube ciasto - taka 'buła' z
          dodatkami, a Mafia - zdecydowanie dla odważnych....
          • Gość: zgorzanin Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.tpnet.pl 03.05.07, 16:40
            "pizzernie "

łomatko :/
        • Gość: pipi Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.07, 16:50
          Byłam w Romie w niedziele, chciałam do toalety i wpadłam na pomysł, żeby iśc do
          Hausta. I niespodzianka - zamknięte. W związku z tym pizze zjadłam w
          ekspresowym tempie. Nieładnie Roma drwić z potrzeb klientów.
          • Gość: Baśka Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:41
            Papa ma plus za ciasto z bąblami i sosy. Spróbujcie TAXI PIZZA "Włoska robota na
            telefon" - tak się reklamują. Tel.453 20 30 i 453 20 40. Tylko na dowóz, nie
            mają lokalu. Pizza była pyszna, ciasto akuratne. Jadłam firmową Pizzę Taxi,
            wyrażnie przyprawiona. minus - czekałam prawie półtorej godziny, ale przyjechała
            gorąca.
            Może mają huk roboty?
            • Gość: zyga taxi pizza - ale maja jakies sosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:27
              napisz!
              • Gość: w Re: taxi pizza - ale maja jakies sosy? IP: *.max.com.pl 07.05.07, 09:36
                pizza taxi daje sosy ale tylko jak sie powie ze sie chce - zupelnie bez sensu -
                czy ktos je pizze bez sosnu ?? ;|

Pizze maja nawet niezla - jadlem tam wiele razy - choc tez ze 3 razy sie
                nacialem - no i te czekaaaaaanie na doooowooooozzzzz - dlatego juz tam nie
                zamawiam :-(
                • Gość: debile Re: taxi pizza - ale maja jakies sosy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.07, 22:51
                  przeciez oni z romy woza!!!
                  • Gość: Michal. Re: taxi pizza - ale maja jakies sosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:00
                    Ty jestes psychicznie chory,trzeba sie leczyc.
            • Gość: Michal. Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:52
              Pizza Taxi bardzo dobra,masz racje,ja zawsze czekam ponad godzine,ale
              warto.Maja huk roboty i podobno otwieraja lokal do konsumcji na miejscu.Polecam
              bo warto.
    • Gość: linda Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.07, 08:26
      A gdzie polecacie najlepszego KEBABA w ZG?
      • kitek1555 Re: najgorsza pizza w mieście 07.05.07, 20:01
        Najgorsza pizza? ja nie polecam wenecji. jakoś to ciasto mi nie smakuje. A
        kebeby to polecam koło centurm przy Bohaterów westerplatte
      • Gość: sasasa Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 17:09
        Kebab tylko i wylacznie pod tesco jak ten gosc robi!!! Zaje***ste
      • Gość: Gość Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.uz.zgora.pl 08.05.07, 20:36
        A co myślicie o kebabie w dawnym "Alf" jadł ktoś?
      • sylwia_zg Re: najgorsza pizza w mieście 11.05.07, 22:59
        Polecam Ci RolloKebab, albo RollonKebab (nie pamiętam dokładnie nazwy) na al.
        Wojska Polskiego, tam gdzie była kiedyś naleśnikarnia, teraz chyba studenci
        prowadzą szybkie jedzenie, szybkie ale pyszne. I kebab w cieście na nie w bułce.
        Tego próbowałam, za 9,50 zł., pyyyyycha...
        Bułkowy niezły jest w Istambule. Da się też zjeść Pod Topolami (na rogu, koło
        lombardu)- minikebaby (2 w porcji), bo i pod filarami, ale ZDECYDOWANIE
        najlepszy u studenciaków.
        A w Warszawie, to na Kruczej polecam:)
        Smacznego!
    • Gość: Luppo dla fanów pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:21
      Polecam pizze na Drzewnej, po lewej stronie, przed żabką kiedyś. Nie wiem jak
      się nazywa pizzeria, ale kuchcik znakomitą robi. Oprócz tego jak zrobi podchodzi
      i pyta się jak smakuje, a my odpowiadamy mu rewelacja, bo naprawdę pyszna!.
      Pierwszy raz spotkałem się z takim kontaktem kucharz - konsument w Zielonej
      Górze, widać i czuć w smaku, że kolo w każdą pizze wkłada serce (oczywiście w
      przenośni z tym sercem). Polecam, bo pierwszy raz jadłem pizze z sałatą i
      rewelka same++++++++++++++...
      • Gość: Xem Re: dla fanów pizzy IP: *.saint-gobain.com 08.05.07, 09:29
        Pizzeria na końcu drzewnej nazywa sie Pizza Pi.

ZDECYDOWANIE najlepsza pizza w ZG. W końcu coś smakuje jak pizza z Włoch.
        Ciasto znakomite, składniki swieże. Tak jak powinna wyglądac prawdziwa pizza -
        prostota i minimalizm, a nie jakas rozgotowana berbelucha.

A sam prowadzący (wydaje mi się że właściciel) - rewlacja - doradzi, pogada,
        zapyta czy wszystko ok.

Tylko prosze nie porfanujcie tego miejsca i nie pytajcie o jakieś sosy albo co
        gorsza o ketchup. Pizza powinna być na tyle wilgotna (nie wiem jak to określić)
        że sosy nie są potrzebne i taka właśnie jest pizza w Pizzeri PI.
        • Gość: Wiktor Re: dla fanów pizzy IP: *.mtvne.com 08.05.07, 10:48
          Ja w temacie ale trochę w bok ucieknę...

Pamiętam (mam nadzieję, że jeszcze jest) pizzerię Wenecję na starym rynku za
          filharmonią... i tam była pizza (chyba nr8) z taką kruszoną posypką w skład
          której wchodził kurczak i ziarno słonecznika. Z pizzy normalnie się to wszystko
          sypało... ale lepszej w życiu nie jadłem !

Jest to jeszcze w mieście ? :) :) :)

• be_em Re: dla fanów pizzy 08.05.07, 15:20
            Gość portalu: Wiktor napisał(a):

Jest to jeszcze w mieście ? :) :) :)

Wenecja? Jest, ale średnia cieszy się renomą:) A tą pizzę z kurczakiem i
            słonecznikiem pamiętam doskonale:) Tina się nazywała:) Teraz preferuję Romę,
            albo Koloseum:)
            • Gość: sasasa Re: dla fanów pizzy IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 17:11
              Mi wlasnie najbardziej wenecja i Tina pasuje!! Ale biore ja innaczej... DUZA
              MARGARITA Z FARSZEM Z TINY i trzeba poprosic zeby ser byl na wierzchu to nic
              nie spadnie... a 4 zl taniej... :)
              • be_em Re: dla fanów pizzy 08.05.07, 19:35
                Gość portalu: sasasa napisał(a):

> Mi wlasnie najbardziej wenecja i Tina pasuje!! Ale biore ja innaczej... DUZA
                > MARGARITA Z FARSZEM Z TINY i trzeba poprosic zeby ser byl na wierzchu to nic
                > nie spadnie... a 4 zl taniej... :)

chyba się skuszę:)
        • julka_7 Re: dla fanów pizzy 08.05.07, 10:59
          Jednak co człowiek to opinia:) odwiedzłam ostatnio to miejsce z chłopakiem i
          uznaliśmy, że o ile sam lokal jest fajny o tyle podawana tam pizza to porażka.
          W trakcie konsumowania, podszedł ten facet, który przyrządzał pizze i pytał czy
          nam smakuje. Jak można przeszkadzać komuś w trakcie jedzenia, strasznie mnie to
          zdenerwowało. Poza tym był przesadnie głośny, chodził po lokalu, wciąż
          zagadywał, przecież czasem człowiek przychodzi i chce właśnie mieć święty
          spokój. Pizza dość droga i nawet "duża" pizza nie była zbyt duża, w innych
          lokalach zdecydowanie bardziej mozna się najeść, poza tym jak dla mnie za mało
          składników, praktycznie gołe ciasto i masz racje to taka typowa włoska pizza,
          tyle że mi akurat pizza, która jadłam we Włoszech zwyczajnie nie smakowała:)
          Nie sądze, żebym odwiedziła jeszcze to miejsce, za głośny właściciel, za mało
          spokoju i intymności przy jedzeniu i niesmaczna pizza. To moja ocena. Pozdrawiam
        • Gość: W Re: dla fanów pizzy IP: *.max.com.pl 26.05.07, 13:20
          Jak wlosi naucza sie robic taka pizze jak sie robi w Polsce to moze jeszcze
          kiedys sie tam wybiore....

Bylem we wloszech i probowalem "znakomitego" wloskiego jezdzenia i wiecie co Wam
          powiem?? Nie smakowalo mi!! Pizza to chyba Polskie danie bo wloskie jest bleeeee
          - podobnie pasty - tez nie za dobre - za malo przypraw - zdecydowanie...

Wiec jak dla mnie jesli tam jest pizza taka jak we wloszech to ja dziekuje :-(
      • Gość: kali Re: dla fanów pizzy IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 13:07
        > i pyta się jak smakuje, a my odpowiadamy mu rewelacja, bo naprawdę pyszna!.
        > Pierwszy raz spotkałem się z takim kontaktem kucharz - konsument w Zielonej

Mi by to srednio pasowalo, bo jak ide na pizze z kims to po to zeby zjesc pizze
        z kims, a nie robic za uczestnika ankiety ;)
        Jak powiem, ze smakuje jak podeszwa buta to odda kase czy jak? :)
        • Gość: Baśka Re: dla fanów pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:12
          Włosi śmieją się z pizzy przeładowanej treściami na wierzchu. Ponoć pierwowzór
          stanowiło ciasto posmarowane przecierem z pomidorów, ser i oregano. Polewano ją
          tylko oliwą. Istota smaku tkwiła w pomidorach, oliwie. Te wymyślne wersje to
          komercja i Włosi ich nie szanują. Używanie ketchupu zaś profanacja.Ale z drugiej
          strony - niech każdy je, jak lubi. Dobrego kebaba w ZG nie ma. Jeśli kiedyś
          jedliście u Turka w Berlinie, to macie porównanie. U nas mdłe, brak przypraw,
          bez charakteru.
          • Gość: Al Re: dla fanów pizzy IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 18:09
            Najlepsza Tina w Wenecji, choć ostatnio za bardzo oszczędzają na składnikach.
            W Mafii polecam tylko Margeritę, no może Calzone reszta smakuje co najmniej
            dziwnie (czemu wszystko jest posiekane?). Zgadzam się co do transportu, na ogół
            spóźniony, raz w ogóle zapomnieli przywieźć, raz przywieźli nie to zamawiałem.
            W Romie polecam Calzone i pizze z ichnim mięsem, ale ogólnie za oszczędnie i za
            drogo.
            Sfinks i Ramzes odpadają.
            Do reszty nie chadzam, więc się nie wypowiadam.
            Włoska pizza jest do bani!
          • Gość: Cypis Re: dla fanów pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:24
            Baśka popieram cię w 200% i jestem za a nawet przeciw. Jeśli ktoś jadł kebeba
            np. w A10 Center czy innych miejscach Berlina to nie będzie się rozpływał na
            lokalnymi kebabopodobnymi produktami.
            • 328i Re: dla fanów pizzy 14.05.07, 13:57
              A10 Center? To ma byc szczyt smaku kebaba? Skoro juz Berlin to jedz na Neukoeln,
              tamtejszych specow nie przebija nikt w Europie.
        • Gość: Kiko Re: dla fanów pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:50
          kali nie znasz się na kulturze gotowania widać, że słoma z butów wystaje hahaha.
          Zresztą czy zawsze musi być tak samo.
          • Gość: kali Re: dla fanów pizzy IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 19:03
            > kali nie znasz się na kulturze gotowania widać, że słoma z butów wystaje hahaha

To mnie oswiec w tym temacie swiatowy czlowieku nieznajacy interpunkcji.

> Zresztą czy zawsze musi być tak samo.

No tak, lepiej zeby bylo gorzej niz tak samo.
            • Gość: kiko Re: dla fanów pizzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:45
              kali daj spokój nie masz do czego się dowalić to czepiasz si ę inter pu nkcji.
              I co z tego? Nie musze cie oświecać, bo jesteś za ciemny.
              No może za bardzo napisałem, ale jesteś zwykłą mrówką, która biega w kółko i jak
              jest coś innego to narzeka, bo nie rozumie.
              Może masz problemy z żoną, a może jej w ogóle nie masz. Zresztą powinieneś
              wyluzować i jak chcesz się czepiać interpunkcji to napisz do mozilli o lepszy
              program.
              Luppo zapodał nowy temat, bo ile można pisać o zrąbanej pizzy jak można napisać
              o dobrej pizzy, ale ty dalej swoje, że gościu ci przeszkadza i tym podobne, jak
              ci się nie podoba, że kucharz może zrobić pizze jaką ty chcesz i widzisz jak to
              robi to chyba nie wiesz jak się robi pizzę jak nikt nie widzi. Jeśli dalej nie
              rozumiesz to już nie moja wina, ale nie chce mi się pisać, że mogą tam co
              najlepsze tylko napluć, a ty buraczek jeden będziesz zachwalać pizzę.
              Tak w skrócie, bo jeśli napiszesz, że jest za droga to zacznij chodzić do baru
              mlecznego, a nie wybieraj pizzerie lub restauracje na które cię nie stać.
              • Gość: kali Re: dla fanów pizzy IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 22:15
                > kali daj spokój nie masz do czego się dowalić to czepiasz si ę inter pu nkcji.

Tekst jest zrozumialy kiedy stosuje sie poprawnie interpunkcje. Proste?

> I co z tego? Nie musze cie oświecać, bo jesteś za ciemny.

Moze jestes za ciemny zeby mnie oswiecic?

> No może za bardzo napisałem, ale jesteś zwykłą mrówką, która biega w kółko i ja
                > k
                > jest coś innego to narzeka, bo nie rozumie.

Jest roznica miedzy narzekaniem, a wyrazeniem o czyms swojej opinii.

> Może masz problemy z żoną, a może jej w ogóle nie masz. Zresztą powinieneś
                > wyluzować i jak chcesz się czepiać interpunkcji to napisz do mozilli o lepszy
                > program.

Jak na razie do Ciebie niezle spina co widac po jadzie w Twoich postach.

> Luppo zapodał nowy temat, bo ile można pisać o zrąbanej pizzy jak można napisać
                > o dobrej pizzy, ale ty dalej swoje, że gościu ci przeszkadza i tym podobne,

Watkow o najlepszej pizzerii bylo troche. O najgorszej sobie nie przypominam.

> i tym podobne,

I czym podobne? :)

jak
                > ci się nie podoba, że kucharz może zrobić pizze jaką ty chcesz i widzisz jak to
                > robi to chyba nie wiesz jak się robi pizzę jak nikt nie widzi. Jeśli dalej nie

Twierdzisz, ze tylko w pizzerii na Drzewnej widac kucharza jak przyrzadza pizze?
                W innych pizzeriach nie mam wyboru pizzy z menu?

> rozumiesz to już nie moja wina, ale nie chce mi się pisać, że mogą tam co

Jak Ci sie nie chce trzeba bylo nie pisac.

> najlepsze tylko napluć, a ty buraczek jeden będziesz zachwalać pizzę.

W kazdej restauracji/pizzerii/barze moga Ci napluc i nie zorientujesz sie. Nawet
                jak bedziesz mial na widoku kucharza.

> Tak w skrócie, bo jeśli napiszesz, że jest za droga to zacznij chodzić do baru
                > mlecznego, a nie wybieraj pizzerie lub restauracje na które cię nie stać.

Nie wiem co chciales przez powyzsze napisac. Moze tyle, ze jestes pieniaczem?
                Czy moze pracujesz w tej pizzerii i Cie nosi? :)
                • Gość: wiola Re: dla fanów pizzy IP: *.ztpnet.pl 08.05.07, 23:35
                  Mi bardzo smakuje pizza w Napoli, róg Wyszyńskiego i Woj. Polskiego, pyszna,
                  ciasto bardzo dobre no i sosy na wyśmienite. Cena też dostępna.
                • Gość: kiko , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:32
                  kopiuj wklej, kopiuj wklej, kopiuj wklej zero inwencji twórczej.
                  Ty za to napisz coś interesującego, a ja nie jestem pieniaczem tylko szydzę z
                  takich ciemnot jak ty.
                  Twoje myślenie jest na poziomie podstawówki i weź teraz sobie zrób:
                  kopiuj, wklej.
                  • Gość: kali Re: , IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 17:55
                    > kopiuj wklej, kopiuj wklej, kopiuj wklej zero inwencji twórczej.

Odpowiadam na Twoje slowa. Twoja inwencja to obelgi. Super MISZCZU! :)
                    Popatrz na grupy dyskusyjne, tam tez wszyscy kopiuj wklej? :)

> Ty za to napisz coś interesującego, a ja nie jestem pieniaczem tylko szydzę z
                    > takich ciemnot jak ty.

Odpowiedz na moj poprzedni post. Brak slow?
                    Wykaz moja ciemnote, bo na razie osmieszyles sie tylko.

> Twoje myślenie jest na poziomie podstawówki

Udowodnij.

> i weź teraz sobie zrób:
                    > kopiuj, wklej.

Odpowiedzialem na Twoje slowa, a raczej belkot. Ty na moje nie.Ty jakos
                    odpowiedziec mi nie chcesz.
                    • Gość: Kiko , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:28
                      kali przypominasz mi zachowanie tego świra alka z pisu, a może to ty, a może
                      jesteś jego brat hahaha.
                      Pismen wyluzuj i idź na pizzę albo make a copy' oczywiście następną.
                      • Gość: kali Re: , IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 18:36
                        Widze, ze zaczela mieknac Ci rura. Juz nie jestem swirem, a tylko go przypominam.

Czekam na odpowiedzi.

Gość portalu: Kiko napisał(a):
                        > kali daj spokój nie masz do czego się dowalić to czepiasz si ę inter pu nkcji.

Tekst jest zrozumialy kiedy stosuje sie poprawnie interpunkcje. Proste?

> I co z tego? Nie musze cie oświecać, bo jesteś za ciemny.

Moze jestes za ciemny zeby mnie oswiecic?

> No może za bardzo napisałem, ale jesteś zwykłą mrówką, która biega w kółko i ja
                        > k
                        > jest coś innego to narzeka, bo nie rozumie.

Jest roznica miedzy narzekaniem, a wyrazeniem o czyms swojej opinii.

> Może masz problemy z żoną, a może jej w ogóle nie masz. Zresztą powinieneś
                        > wyluzować i jak chcesz się czepiać interpunkcji to napisz do mozilli o lepszy
                        > program.

Jak na razie do Ciebie niezle spina co widac po jadzie w Twoich postach.

> Luppo zapodał nowy temat, bo ile można pisać o zrąbanej pizzy jak można napisać
                        > o dobrej pizzy, ale ty dalej swoje, że gościu ci przeszkadza i tym podobne,

Watkow o najlepszej pizzerii bylo troche. O najgorszej sobie nie przypominam.

> i tym podobne,

I czym podobne? :)

jak
                        > ci się nie podoba, że kucharz może zrobić pizze jaką ty chcesz i widzisz jak to
                        > robi to chyba nie wiesz jak się robi pizzę jak nikt nie widzi. Jeśli dalej nie

Twierdzisz, ze tylko w pizzerii na Drzewnej widac kucharza jak przyrzadza pizze?
                        W innych pizzeriach nie mam wyboru pizzy z menu?

> rozumiesz to już nie moja wina, ale nie chce mi się pisać, że mogą tam co

Jak Ci sie nie chce trzeba bylo nie pisac.

> najlepsze tylko napluć, a ty buraczek jeden będziesz zachwalać pizzę.

W kazdej restauracji/pizzerii/barze moga Ci napluc i nie zorientujesz sie. Nawet
                        jak bedziesz mial na widoku kucharza.

> Tak w skrócie, bo jeśli napiszesz, że jest za droga to zacznij chodzić do baru
                        > mlecznego, a nie wybieraj pizzerie lub restauracje na które cię nie stać.

Nie wiem co chciales przez powyzsze napisac. Moze tyle, ze jestes pieniaczem?
                        Czy moze pracujesz w tej pizzerii i Cie nosi? :)

> kopiuj wklej, kopiuj wklej, kopiuj wklej zero inwencji twórczej.

Odpowiadam na Twoje slowa. Twoja inwencja to obelgi. Super MISZCZU! :)
                        Popatrz na grupy dyskusyjne, tam tez wszyscy kopiuj wklej? :)

> Ty za to napisz coś interesującego, a ja nie jestem pieniaczem tylko szydzę z
                        > takich ciemnot jak ty.

Odpowiedz na moj poprzedni post. Brak slow?
                        Wykaz moja ciemnote, bo na razie osmieszyles sie tylko.

> Twoje myślenie jest na poziomie podstawówki

Udowodnij.

> i weź teraz sobie zrób:
                        > kopiuj, wklej.

Odpowiedzialem na Twoje slowa, a raczej belkot. Ty na moje nie.Ty jakos
                        odpowiedziec mi nie chcesz.
                        • Gość: Kiko . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:46
                          hahaha śmieszny jesteś, ty naprawdę nie masz co do roboty.
                          Ludzie, którzy nie mają roboty, mają głupoty w głowie tak więc może napisz
                          lepszy program do interpunkcji, a dam ci zarobić i wtedy będziesz mógł pochadzać
                          w innych klimatach, a może i kontynentach, a wtedy zapoznasz się z inna kulturą
                          ludzi, zdobędziesz jakieś doświadczenie życiowe i może wtedy wyluzujesz.
                          Wydaje i się, że już nie nadążasz za światem, który dawno cię przerósł.
                          Zrób coś ze swoim życiem, bo tylko zanudzasz. Nie chce mi się odpowiadać tobie
                          na pytania na które są dziesiątki różnych odpowiedzi.
                          Zmieniając temat (kończąc to z tobą postowe przekomarzanie) rzeczywiście dobra
                          jest pizza Tina i 4 gwiazdy w Wenecji.
                          Dobra była pizza w Studio - Roma i pizza Roma w Romie.
                          Ostatnio konsumowałem w restauracji 3D - qqryq, jest dobra dopóki ciepła.
                          Bywaj zdrów.
                          • Gość: kali Re: IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 23:13
                            Wiekszosc postu to ocena mojej osoby. Reszta o dobrych pizzach. Brawo.
                            Bywaj.
                            • Gość: Wiktor Re: IP: 212.75.118.* 11.05.07, 11:28
                              A taki fajny temat był.. i jak zwykle - przyszło kilku i spier*&^%#( święta.
                              • Gość: kali Re: IP: *.ztpnet.pl 11.05.07, 16:11
                                Zgadzam sie :)
                                • Gość: Baśka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:44
                                  Powariowaliście???!!!Ludzie, dlaczego miła pogawędka o żarełku przeradza się w
                                  kłótnię?! Miarkujcie się!!!
    • Gość: Znawca NAPOLI na os.przyjazni!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.05.07, 23:20
      Rewelacyjne ciasto to sekret tej pizzy, Napoli jest na wyszynskiego nieopodal
      lidla, POLECAM , co do Mafii pizza nie jest wcale zla a w Romie dostalem pizze
      na ktorej 3/4 to cebula ble...
      • Gość: an Re: NAPOLI na os.przyjazni!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.05.07, 11:02
        Pizza World -Odradzam serdecznie.brud syf którego na pierwszy rzut oka nie
        widać.Kiedyś gdy ten sam właściciel serwował tam dania obiadowe nazywało się to
        miejsce "Moreno" czy jakoś tak pod barem słatkowym była wylęgarnia karaluchów,
        które jak to karaluchy właziły też go sałatek...SMACZNEGO
    • Gość: zielonogórzanka wracając do tematu IP: 194.242.62.* 12.05.07, 12:25
      od jakiegoś czasu szukam dobrej pizzy jadłam przepyszną na Placu Wolności w
      Poznaniu i szukałam odpowiednika;
      nie mam jeszcze dużego rozeznania, ale
      w Pizza Pi znalazłam coś prawie tak dobrego-(do właściciela oliwki powinny być
      nie w całości tylko w plasterkach- smakuje wówczas dużo lepiej:), a składniki
      równomiernie rozłożone a nie tematycznie)
      i jeszcze o zwyczajach pana
      nie wszyscy ludzie lubią być zaczepiani i pytani o smak, czy wrażenia- trzeba
      mieć intuicję żeby wiedzieć, z kim można konwersować;
      rozumiem, że takie podejście wynika z chęci dowiedzenia się czegoś o swoich
      wyrobach - czytaj akceptacji-proponuję założyć stronę internetową z uwagami i
      reklamacjami:)))
      tak, więc darmowa reklama dla Pizza Pi o ile właściciel uwzględni uwagi:)))
    • Gość: mufinek papa pizza ohyda IP: *.ztpnet.pl 13.05.07, 22:49
      jakąś surowę dzisiaj dowieżli.pomijam ,że drugi raz dostaełm zimną.
    • Gość: Madzia Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:24
      Dobre pizze są w Giocondzie koło ratusza, dają gratis pyszne sosy, ja uwielbiam
      czosnkowy, jak dla mnie pizza rewelacka :)
      • sk561 Re: najgorsza pizza w mieście 14.05.07, 22:31
        nie interesuje mnie gdzie jest najgorsza pizza tylko gdzie jest najlepsza, więc
        wątek ten uważam za bezsens podtrzymywany przez zwalczające sie pizzernie. Ale o
        czym innym chciałem: zdejmijcie na Boga te reklame: Tylko świnie jedzą w kinie.
        Przecież to poniżej poziomu kloaki. I to na stronach gazety wyborczej. Wam
        naprawdę wszystko jedno za co bierzecie kasę w GW?
      • Gość: karina Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.07, 21:43
        Chyba najgorsze w Giocondzie, bez smaku w dodatku twarde. Zaprosilam tam kiedys
        rodzine ... wstyd :(
        • Gość: Mikolaj. Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 20:40
          Mialo byc o najgorszej pizzerii,a ja napisze o najlepszej.Pizza Taxi ,trzeba
          dlugo czekac,ale warto-niebo w gebie,maja huk roboty ale warto poczekac,w
          Zielonce chyba najlepsi.Polecam.
    • Gość: ALEXA Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 25.05.07, 23:47
      Moim zdaniem najlepsza pizza w mieście jest w Sycylii, grube ciacho w
      połączeniu z super dodatkami....ummm niebo w gębie:):) A co do Papa pizza to
      nie wiem czym sie zachwycacie, dla mnie jest okropna, i jeśli by tam nasłać
      sanepid to od razu mozna knajpke zamknąc;) ZDECYDOWANIE NIE
      POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bleeeeee
      • Gość: Borys Re: najgorsza pizza w mieście IP: *.ztpnet.pl 26.05.07, 13:49
        Najlepsza pizza - Koloseum koło Wenus
        Najgorsza pizza - brak

Najlepszy kebab - "U Konia" w Berlinie, cienkie ciasto, trzy rodzaje mięs,
        super przyprawy i frytki w środku - masakre

Najgorszy kebab - Istambuł na Reja - parodia kebaba, buła z surówką...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka