Dodaj do ulubionych

Sprzątanie

06.05.07, 17:39
Jeżeli pracujesz i nie masz czasu na sprzątanie,zadzwoń ! ja przyjadę i
posprzątam. 13 złoty za godzinę.Jeżeli jesteś zdecydowana, proszę o kontakt:
513-303-311.
Obserwuj wątek
    • Gość: joelka Re: Sprzątanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:47
      kobieto 13zł a co kraje ci się nie pomyliły jeszcze trochę będziecie chcieli
      zarabiać jak zagranicą tylko pamiętaj że na razie jesteśmy w Polskiej
      rzeczywistości
      • Gość: lila Re: Sprzątanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 10:31
        a dlaczego piszesz ze tu sie komuś kraje pomyliły ,ale kupe kasy za sprzatanie
        13 zl to jest i tak malo za tak cieżką prace .A może czas zdac sobie sprawe że
        już jesteśmy w uni tam sie za taką robotę zarabia 25 /w zl /za godzine Tak sie
        ciagle d.ziwimy i gniewamy na tych co juz sie zaczynaja szanowac i nie pracuja
        za 5 zl
        • Gość: ziutek Re: Sprzątanie IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 10:51
          Ktora praca nie jest ciezka?
      • atena48 Re: to jest wolny rynek .... 10.05.07, 12:18
        czy to nie dotyczy usług? My to jesteśmy zabawni tylko gadać o wolnym rynku
        umiemy wspaniale, ale już jeżeli mamy jego reguły zaakceptować to już nam to
        ciężko przychodzi. To jest odpowiedź też m.in. do pracodawców dlaczego nie mogą
        znaleźć pracowników. MOże kilku naiwnych ze wschodu jeszcze złapiecie na te
        stawki, które proponujecie. Pożal się Boże polski kapitalizm, jak ktoś
        powiedział z XIX wieku. Dwa wieki do tyłu - nieźle.
    • Gość: zielee Re: Sprzątanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 11:18
      hmm. ja jestem po studiach i zarabiam niecale 10 zl...
      no ale moze ktos Ci da 13 zl za umycie okna i podlogi

w kocu jeleni jest duzo na swiecie :D
      • Gość: JOELKA Re: Sprzątanie IP: *.tktelekom.pl 09.05.07, 17:09
        CENIĆ SIĘ ZA PRACĘ TO JEDNO A PODCHODZIĆ REALNIE DO ŻYCIA TO CO INNEGO. PRACUJE
        OD 10 LAT W FIRMIE PRYWATNEJ I MOJE ZAROBKI NIE PRZEKROCZYŁY JESZCZE 10ZŁ/H I I
        TAK UWAŻAM ŻE ZARABIAM DOBRZE. TRUDNO MI SOBIE WYOBRAZIĆ JAK MIAŁABYM ZAŁACIĆ
        KOMUŚ 13ZŁ ZA SPRZĄTANIE. A PRACA WSZĘDZIE NIE JEST LEKKA. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ
        POWODZENIA
        • Gość: niki Re: Sprzątanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:54
          masz rację - podchodzić realnie to co innego. Ja od lat nie biorę mniej niz 32
          PLN/godz (pracuję po 6 - 8 godz. dziennie, także w weekendy).
          • Gość: ziutek Re: Sprzątanie IP: *.ztpnet.pl 09.05.07, 20:59
            Placa Ci 32 zl/h za mycie okien, tak?
            • Gość: niki Re: Sprzątanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:02
              och nie, za usługi nieco bardziej wyrafinowane. To była odpowiedź dla joelki,
              dla której realizm w ZG to 10 zł/godz.
        • Gość: lila Re: Sprzątanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.07, 12:00
          podchodzic realnie do zycia --to ciagle pracowac i to od 10 lat za 10 zl ,bo co
          realia jak piszesz to oznaczaja nie postawie sie ,nie poszukam innej pracy ,bo w
          zielonej tyle placa ,bo nie mam wyjscia i musze zarabiac 10 zl albo mnie wyleja
          i nie zarobie nic
          ,jak maja sie zmienic realia jak ciagle sie godzimy na taka marna place .A tak
          na marginesie ktos kto szuka pani do sprzatania to zarabia wiecej jak 10 zl
          mysle ze oferta basi byla skierowana wlasnie do tych co zarabiaja dobre
          pieniadze .pozdrawiam .zycze motywacji w wycenie swojej pracy na wiecej jak 10 zl
    • iris27 Re: Sprzątanie 09.05.07, 21:58
      Ciekawa jestem czy w tych 13 zł. za godzinę wliczony jest podatek,czy
      wystawiasz fakturę i jakimi srodkami czystości operujesz?Szczerze w to wątpię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka