proca_toya 07.06.03, 22:18 słyszałem, że Gorzów ma ok 23 procent, a ile ma Zielona?? Czy ktoś wie?? Jakie pierwsze wrażenia - mimo wszystko, myślałem, że frekwencja po pierwszym dniu będzie większa :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proca_toya Re: referendum - dzień pierwszy 07.06.03, 22:36 proca_toya napisał: > słyszałem, że Gorzów ma ok 23 procent, a ile ma Zielona?? Czy ktoś wie?? > Jakie pierwsze wrażenia - mimo wszystko, myślałem, że frekwencja po pierwszym > dniu będzie większa :-( ps. godz.22.40 - województwo lubuskie, frekwencja 19,4 procent Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: referendum - dzień pierwszy 07.06.03, 23:16 proca_toya napisał: > proca_toya napisał: > > > słyszałem, że Gorzów ma ok 23 procent, a ile ma Zielona?? Czy ktoś wie?? > > Jakie pierwsze wrażenia - mimo wszystko, myślałem, że frekwencja po pierws > zym > > dniu będzie większa :-( > > > ps. godz.22.40 - województwo lubuskie, frekwencja 19,4 procent ciągle żadnych nowych wieści?? Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: referendum - dzień pierwszy 07.06.03, 23:39 proca_toya napisał: > ps. godz.22.40 - województwo lubuskie, frekwencja 19,4 procent > ciągle żadnych nowych wieści?? Jak na razie to cisza o Zielonej, chyba jak zwykle kłopoty z podliczaniem. Ja też mam nadzieję, że jutro więcej ludzi pójdzie, bo jak dotychczas to frekwencja bardzo słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: referendum - dzień pierwszy 07.06.03, 23:42 No nareszcie są wyniki:-) Rekord frekwencji podczas pierwszego dnia referendum padł w Zielonej Górze. Do urn poszedł co czwarty, uprawniony do głosowania mieszkaniec miasta. W całym okręgu zielonogórskim frekwencja wyniosła 18,53 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
proca_toya Re: referendum - dzień pierwszy 07.06.03, 23:50 sela1 napisała: > No nareszcie są wyniki:-) > Rekord frekwencji podczas pierwszego dnia referendum padł w Zielonej Górze. Do > urn poszedł co czwarty, uprawniony do głosowania mieszkaniec miasta. W całym > okręgu zielonogórskim frekwencja wyniosła 18,53 proc. Oby Twój optymizm był dobrym początkiem dnia drugiego chociaż, szczerze mówiąc, spodziewałem się trochę lepszego wyniku... Odpowiedz Link Zgłoś