dj_dlugi 04.07.07, 08:44 trzymać kciuki Ludziska :D a od jutra mam nadzieję zostać mgr dj_dlugi :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldi191 Re: jutro się bronię... 04.07.07, 09:00 Ludziska trzymaja za ciebie kciuki. Połamania pióra i języka. Powodzenia! Napisz, jak ci poszło! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: jutro się bronię... 04.07.07, 09:09 Na pewno dasz radę! Forumowicze są z tobą! Napisz jak było! Jak tak dalej pójdzie, to o żagańskim forum będą mówić "wykształciuchy"! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: jutro się bronię... 04.07.07, 10:10 piece of cake ;) ja przed swoimi 2 obronami nawet lekko ziewałem. ale poświęce kciuki - choć po ostatnim trzymaniu za koleżankę Magdę myślałem już o ubezpieczalni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: jutro się bronię... 04.07.07, 12:34 Pewnie - wszyscy, którzy kiedyś to przeszli rozumieją Cię i trzymają kciuki, ja choć z Lubska też czymam, ale nie wpadaj w panikę! Jeśli kiedykolwiek odwiedzałeś urzędy czy to miejskie czy nie daj boże powiatowe, i widziałeś tą urzędniczą miernotę z przyimkiem mgr to możesz być 100% pewny że i TY dasz radę. Jak oni mogli z takim poziomem yntelektualnym, to co - Ty nie dałbyś rady? Pozdrawiam, naszelubsko1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: jutro się bronię... 04.07.07, 12:36 Pewnie - wszyscy, którzy kiedyś to przeszli rozumieją Cię i trzymają kciuki, ja choć z Lubska też trzymam, ale nie wpadaj w panikę! Jeśli kiedykolwiek odwiedzałeś urzędy czy to miejskie czy nie daj boże powiatowe, i widziałeś tą urzędniczą miernotę z przyimkiem mgr to możesz być 100% pewny że i TY dasz radę. Jak oni mogli z takim poziomem yntelektualnym, to co - Ty nie dałbyś rady? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Jak było? 05.07.07, 23:53 cóż było całkiem całkiem;) nawet na tyle dobrze ze 5 mam na dyplomie ;D "Projekt mechaniczno - biologicznej oczyszczalni ścieków dla 1500 - 4000 mieszkańców równoważnych. Modernizacja i rozbudowa oczyszczalni ścieków w Małomicach" Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Gratulacje! 06.07.07, 09:17 Pozwól, ze będę pierwszy. Życzę ci także, aby to nie było ostatnie twoje osiągnięcie na polu nauki. Człowiek,który się uczy jest wiecznie młody. Życzę Ci, aby ten sukces przełożył się także na sukces finansowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: Gratulacje! 06.07.07, 10:12 Bravo!.Średnia wykrztałciuchów zawyżona ;] Odpowiedz Link Zgłoś
voicer Re: Jak było? 06.07.07, 13:55 gratulacje :) lepiej ode mnie o 0,5 :) kiedy opijamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Jak było? 09.07.07, 22:56 jakoś przetrwałem... ten łykent :D dobra wracam do Was teraz mam już czas :) Odpowiedz Link Zgłoś