Gość: uke IP: *.sympatico.ca 18.06.03, 05:32 Gdzie mozna znalezc wyniki spisu powszechnego w Z.G. i w wojewodztwie? Dziekuje z gory za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afe-lek Re: Spis Powszechny 18.06.03, 07:43 Spróbuj na stronach urzedu statystycznego: www.stat.gov.pl/urzedy/zg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uke Re: Spis Powszechny IP: *.dmtserv.com 18.06.03, 18:34 Niestety - nie maja jeszcze informacji o s.pow. Mam nadzieje ze szybko uda im sie nadrobic straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Spis Powszechny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 23:53 Nie koniecznie. Z tego co czytałem opracowano tylko część spisu i być może jeszcze na województwa zbyt dokładnie tego nie rozpisano. A szkoda, bo też jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uke Re: Spis Powszechny IP: *.sympatico.ca 19.06.03, 06:11 Tak swoja droga to nie bardzo rozumie jak to jest mozliwe opracowac ogolne wyniki, ktore jesli jeszcze potrafie logicznie myslec, powinny byc opracowane na samym koncu, i powinny bazowac na wszystkich lokalnych wynikach. Ale moze sie myle. Dzieki za odpowiedz. Niestety nie bede w stanie odwiedzic wspanialego miasteczka z charakterem, jakim bez watpienia jest z.g., ale postaram sie to nadrobic w nastepnym roku. Pozdrowienia zza wielkiej wody. Odpowiedz Link Zgłoś