Gość: misia IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.04, 11:17 jestem tu pierwszy raz i przeczytalam tu o wiesiolku prosze o odpowiedz gdzie to moge kupic , czy jest skuteczny ,ile kosztuje. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: wiesiolek 13.05.04, 11:18 - w aptece - bardzo skuteczny - ja zaplacilam ok 20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja78 Re: wiesiolek 13.05.04, 11:19 Wiesiołek można kupić w aptece (olej z wiesiołka w kapsułkach), kosztuje ok. 17 zł. Dla mnie był skuteczny, tzn poprawił śluz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
badarka Re: wiesiolek 13.05.04, 13:18 podobno najlepszy jest oeparol agropharmu, nie jestem tego pewna w 100% ale to jedyny tłoczony na zimno. kosztuje 20+ za 60 kapsułek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: wiesiolek IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 14.05.04, 13:28 I podobno stosuje się go od I-go dnia cyklu do końca owulacji, ponieważ w razie jakby się udało,(czego Ci życzę),może powodować(ale oczywiście nie musi) wszesne poronienia. Pzdr. Kama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: wiesiolek IP: *.toya.net.pl 14.05.04, 17:25 dziewczyny, skad Wy bierzecie te wszystkie informacje o poprawie ?luzu i wywołaniu poronienia jaksie bierze w cišży? Ani na ulotce, ani tym bardziej w internecie niczego takiego nie znalazłam. Już nie wspominam o tym, ze też bralam i nie widzę żadnego efektu, podajcie gdzie o tym piszš? Odpowiedz Link Zgłoś
maraguska Jaka wiec prawda o wiesiolku??? 14.05.04, 20:54 Podciagam watek o wiesiolku, bo zaskoczyla mnie informacja, ze moze on zwiekszac ryzyko poronienia. Rzeczywiscie - skad macie takie wiadomosci? Na moim wiesiolku jest napisane m.in. ze: wskazany jest do pomocniczego leczenia zespolu napiecia przedmiesiaczkowego, schorzen alergicznych (wysypki) oraz chorob serca (nadcisnienie). Zazywam wiesiolek i pomogl mi na skore (jestem alergikiem), sluz tez jak gdyby lepszy - ale byc moze tylko mi sie wydaje. Teraz zastanawiam sie czy odstawiac go w II polowie cyklu kiedy moglabym byc w ciazy - ze wzgledu na zagrozenie poronieniem? Prosze, wyjasnijcie to! Swoja droga i tak zapytam mojego gina o to. Odpowiedz Link Zgłoś
mate73 Re: wiesiolek 15.05.04, 00:41 Powoli juz niewiem na co pomaga a na co szkodzi bo kazda odpowiedz jest inna ratunku potrzebuje fachowej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretina Re: wiesiolek IP: *.ols.vectranet.pl 15.05.04, 07:13 pomaga na sluz i na nic Ci nie zaszkodzi, jezeli bedziesz przyjmowala go tylko do owulacji. potem nalezy odstawic. Odpowiedz Link Zgłoś