gc761 30.07.07, 22:27 jak najszybciej dojechać do Lubska z Warszawy komunikacja publiczna poradzcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comora Re: jak dojechac??? 31.07.07, 11:33 autobusem do ziel gory i stamtad masz pociag TLK do wawy. po szczegoly odsylam na www.pkp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: jak dojechac??? 31.07.07, 15:15 comora napisał: > autobusem do ziel gory i stamtad masz pociag TLK do wawy. a przecież gc761 pyta o drogę do Lubska z W-wy. Ale będzie to podobnie, musisz dojechać koleją do Zielonej Góry, a dalej PKS do Lubska. Kiedyś jechałem koleją z W-wy do Poznania, PKS do ZG i PKS do Lubska. Straszne to było! Ale najlepiej to umówić się z kimś znajomym z Lubska z autem na godzinę przyjazdu pociągu z W-wy do ZG, i tak jest najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: jak dojechac??? 02.08.07, 09:39 Mhhh trochę sie w rozkładzie jazdy pociągów pozmieniało - jedyne TLK do Zielonej z Wawy jedzie o 5 rano:) Cała reszta to expresy i intercity do Poznania i dalej pospiechy do Zielonej Góry;) ja osobiscie sie na to PKP obraziłem - jezdzę nocnym białostockim pksem . Odjazd z Zachodniego w Warszawie o 0.15:) w Zielonej jest się o 10.00 rano Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: jak dojechac??? 27.03.08, 13:56 Niestety tylko przez ZG, a i to połączenie jest fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś